Hussein al-Taeen (SDP) kirjoitukset täyttä tuubaa.

Anonyymi

"Saarinen kiinnitti al-Taeen väitetyissä kirjoituksissa erityistä huomiota kahteen asiaan: al-Taeen jakamaan Iranin entisen johtajan ajatollah Khomeinin sitaattiin, jonka mukaan Yhdysvallat loi, koulutti ja varusti terroristijärjestö al-Qaidan sekä al-Taeen omaan väitteeseen siitä, että Israelin valtiollinen tiedustelupalvelu Mossad koulutti Isisin kalifia Abu Bakr al-Bagdadia".

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006080516.html?ref=rss

Yllämainittujen kaltaiset salaliittoteoriat al-Qaidasta tai Isisistä eivät Saarisen mukaan ole harvinaisia Suomessa tai kansainvälisesti. Saarinen tutkijana toivoo, että al-Taee ymmärtäisi väitteensä suhteutettuna asemaansa tunnustettuna Lähi-idän asiantuntijana ja reagoisi asiaan.

– Tällaiset "vaihtoehtoistodellisuuksiin" nojautuvat heitot jäävät helposti elämään ja haittaamaan julkista keskustelua. Ja tässä asiantuntijan/puhuvan pään vastuu on selvä. Pahoittelun lisäksi pitäisi myös lähteä oikomaan näitä väitteitä, jos ne on siis omasta kynästä.

– Toivon että hän pohtii hieman laajemmin tämän kohun merkitystä, myös asiantuntijan näkökulmasta. Ja että hän kokee itsekin reagoinnin tarpeelliseksi.

Tutkija toivoo, että al-Taee avaisi nykykäsitystään siitä, miten Isis ja al-Qaida ovat hänen mukaansa muodostuneet ja kirjoittaisi myös siitä, millaisena kannanottona hän näkee Isisin ja Israelin valtion rinnastamisen. Saarinen näkee tässä al-Taeelle mahdollisuuden anteeksipyynnön lisäksi päästä asiantuntijana pohtimaan laajemmin ”tällaisten mielipiteiden esittämisen vastuullisuutta ja mahdollisia seurauksia.

Ettei jää epäselväksi kenellekään, niin väitteet siitä että USA olisi luonut, kouluttanut ja aseistanut al-Qaidan tai että Mossad olisi kouluttanut Abu Bakr al-Bagdadia ovat ihan täyttä tuubaa ja saman kategorian salaliittohörhöilyä kuin kemikaalivanat ja liskoihmiset.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tuossa linkin takaa taas asiaa tuntematon tekoasiantuntija vetelee mutkat suoriksi. Jenkit tietenkin aseisti sissejä Afganistanissa, mutta eivät toimittaneet aseita äärimuslimeille esim. talebaneille vaan valitsivat kumppaninsa. Tämä on tyypillinen vassari/salaliittoteoreetikko vale. Sen sijaan monet persialahden alueen maat avustivat eri äärimuslimiryhmiä.


      • Anonyymi

        Samaa sakkia ne on kaikki lähi-idässä vai ootko huomannu jotain eroja aivan sama kuka heimopäällikkö siellä on vallassa niin aseet laulaa yötä päivää.


      • Anonyymi

        Supon kannattaa laittaa kansanedustaja Hussein al-Taee seurantaan. Mikäli rauhanvälittäjän ulkokuoren takana on kunnon Iran-mielinen shiiakiihkoilija, miettikää mikä turvallisuusuhka se saattaa olla Suomelle.
        Eduskunnassa pääsee helposti käsiksi arkaluontoiseen materiaaliin, joka saattaa "yllättäen" päätyä iranilaisille ja sitä kautta näiden liittolaisille kuten Venäjälle.
        https://husseinleaks.blogspot.com/2019/04/rauhaa-vai-vihaa.html

        https://fi.iherb.com/c/iherb-brands?rcode=mop737


    • Jos ja kun Rinne saa hallituksen aikaan, niin hälventääkseen kansanedustaja Hussein al-Taee:en kohdistuvaa epäluottamusta voisi pääministeri Rinne ehdottaa Hussein al-Taeea Suomen suurlähettilääksi Israeliin. Nimityksen tekee presidentti yleensä hallituksen esittämästä henkilöstä.

    • Anonyymi

      Irakiin siellähän on nykyään suurlähetystö palautusopimukset pitää saada kuntoon siinä olisi kunnia tehtävä ja voi todistaa,että on mies paikallaan.

    • Anonyymi

      Onko Antti sanoutunut irti jo?

    • Anonyymi

      Al-Taeesta tuleekin nyt Lähi-idän asiantuntija ja hänen tehtäväkseen tuler johdattaa sieltä kaikki halukkaat Suomeen leveän ja pitkän täysylläpito-leivän ääreen.

      "Kansa maksaa kaiken" on demareiden motto, mutta jättävät lisäämättä alkuperäisen jatkon "tai se itkee ja maksaa".

    • Anonyymi

      Al Taee oli ihan oikeassa: USA, Israel ja Saudi-Arabia ovat sponsoroineet Lähi-Idän terrorismia ja jihadismia.

    • Anonyymi

      KARMA PUHUU NYT SOSIALIDEMOKRAATEILLE

      SDP:stä sekä puoluejohtaja että molemmat varapuheenjohtajat vakiona nyrpistävät nenänsä kun tulee puhe Perussuomalaissta. Puolueena SDP:llä on "arvot" ja moraali niin monta kertaa korkeammalla levelillä kuin kamalan rasistisilla perussuomalaisilla jne, jne.

      Tästä täydellisestä maailman ymmärtämättömyydestä, pahansuopuudesta ja ylemmyydentuntoisesta patsastelusta tulee nyt Karman lain mukainen tuomio ja rangaistus Sosialidemokraattiselle Puolueelle.

      1.) Oulussa lapsiraikauksia puolustanut imaami osoittautui olevan entinen varavaltuutettu SDP-valtuustoryhmässä.
      2.) SDP-kansanedustajaksi valittu Al-Taee on osoittautunut olevan rasisti, jihadisti ja antisemiitti, läpikotaisin juutalaisvastainen mies.
      https://www.anteryasa.fi/jotain-epailyttavaa-sdpn-hussein-al-taeessa/

      Karman lain mukaan vähintään kolme (3) erilaista ojennuksen ja rankaisun muotoa tulee ojennettavalle. Tässä on kasassa nyt 2 rankaisua. Tarkoittaa että vähintään yksi, suuren luokan moralistinen raipparangaistus tulee vielä SDP:n päälle, aivan alle kuukauden sisään.

      • Anonyymi

        Entäs tuo SDP:n lemmikki Lelu-Rami, Rami Adham.


      • Anonyymi

        Adhamin tapaus on jo muutaman vuoden takaa. Siksi sitä ei lasketa niihin vähintään kolmeen (3) Karman rangaistusvitsaukseen joka SDP:lle on ylimielisyydestänsä tulossa.


    • Anonyymi

      Hyväähän tapauksessa on se, että CMI on tässä yhteydessä osoittautunut rasistiseksi äärijärjestöksi, enkä katso sillä olevan enää minkäänlaista arvovaltaa käsitellä lähi-idän ongelmatekijöitä.

      SDP sinällään on poliittinen järjestö jonka sidokset erityyppisiin terroristeihin ja rikollisjärjestöihin eivät tässä vaiheessa tule kenellekään enää minkäänlaisena yllätyksenä.

    • Anonyymi

      Lukion jälkeen opiskellut mm liiketaloutta Varsovassa ja Englannissa. Varsinaista loppututkintos tosin ei mainita . Pakolaistaustalla töihin ex presidentin rauhanvälitysfirmaan. Kertoi elämästään Ylen keskusteluohjelmassa, heillä akateeminen perhe, joka tuli mainituksi useaan otteeseen.
      Tässä on tausta ja julkisuus nostaneet henkilön kirjoituksistaan huolimatta ohitusksistaa pitkin korkealle. Tällainen vaikutelma tulee. Painetaan villaisella tietyistä syistä.

    • Anonyymi

      Suomessa on paljon valeopiskelijoita ja tohtoreita vähän vaan väriä naamaan niin pääset minkä vaan hörhöliikkeen keulakuvaksi.

    • Anonyymi

      Onhan USAn ja AlQaidan suhde aika problemaattinen, tuubatutkijan puheista huolimatta. USA oli nostamassa Osama bin Ladenin porukoita Afganistanissa, kun niitä tarvittiin sotimaan Neuvostoliiton tukemaa hallitusta vastaan kolmisenkymmentä vuotta sitten. Sitten tuli tuo keskinäisen sodan vaihe, ja nyt on taas lähentymistä: https://www.mintpressnews.com/9-11-al-qaeda-syria-yemen/249127/

      USAn liittolainen Saudi-Arabia on todistetusti tukenut ISISiä, USAn hallituksen tieten, eikä Hillary Clinton siitä pahemmin välittänyt. https://www.independent.co.uk/voices/hillary-clinton-wikileaks-email-isis-saudi-arabia-qatar-us-allies-funding-barack-obama-knew-all-a7362071.html

      Netanyahu sotarikollinen? Eipä ole perusteetonta niin sanoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4993
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4533
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2911
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1937
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1719
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1706
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe