Veto viikonlopulle

Fulham - Cardiff 2 (3,00)

Walesiläiset ovat pelanneet loistavasti viimeaikoina, mutta karmaisevat tuomariviheet ovat syöneet pisteitä. Kaikki varmasti ovat kuulleet siitä paitsiosta, jossa Chelsean Azpilicueta oli metritolkulla paitsiossa, mutta 1-1 tasoitusmaali hyväksyttiin ottelun loppuminuuteilla ja menipä Chelski vielä voittamaankin sen ottelun, jota ei tietenkään olisi tapahtunut ilman paitsiomaalia joka laittoi lumipallon vyörymään. Sitten Burnleyn vieraana Burnleyn puolustaja teki kaksi päivänselvää käsivirhettä, joista kummastakin olisi pitänyt viheltää pilkku ja toisesta meinattiinkin, mutta jostain kumman syystä tuomari pyörsi päätöksensä.

Tästä pelistä on otettava voitto, jos Cardiff meinaa nousta. Brightonilla on erittäin vaikea loppuohjelma ja eivät tule montaa pistettä enää samaan ja tämä pulestaan on Cardiffin ehkäpä helpoin jäljellä oleva peli, josta kolmen pisteen kaulaa on kurottava. Fulhamilla ei ole enää mitään panosta, vaan se on jo pudonnut. Kerroin tullee putoamaan niin kuin yleensä motivaatiojoukkueiden kertoimilla on takana.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      City voitti Munan eli Liverpoolin toiveet himmenivät reilusti. Vielä toki on mahdollisuuksia kuten heti viikonloppuna vain muutaman välipäivän jälkeen pelaamaan pientä ja vittumaista, vireessä olevaa Burnelyä vastaan. Viime kaudella City jäi Turf Moorilla tasuriin. Eiköhän tälläkin kertaa tasuri tai Burnelyn voitto toteudu noin kerran viidestä.

    • Anonyymi

      Liverpool voittaa Valioliigan. Cityllä on virhe DNA:saa ja se kompuroi ratkaisevalla hetkellä - ehkä jopa päätöskierroksella.

      Terveisin Jorma (alle 45 astetta) Juoksenmaa

    • Anonyymi

      Liverpool ei voita koskaan Valioliigaa.

    • Anonyymi

      Mä pelasin West Hania joka voitti. Aika kiva 8,40 kerroin.

    • Anonyymi

      Ei tunnu UCL kiinnostavan Manua, Arsua, Chelskiä eikä Spurssia, koska voittoja nuo ottavat harvakseltaan. Manchester Shitty porskuttaa kohti mestaruutta, Paskapool kohti kakkossijaa, mutta seuraavat sijat eivät tunnu kelpaavan. Harmi, että esmer. Wolves on jäänyt niin paljon kuuden kärjestä, ettei se enää voi haastaa isompia seuroja. Spurssit varmaan selviää kolmanneksi, mutta pystyykö Arsu ohittamaan Chelskin?

    • Anonyymi

      Ei Cityn mestaruus vielä aivan varma homma ole, sillä tänään pitää hoidella sitkeä Burnley vieraissa ja seuraava matsi on kotona Leicesteria vastaan, jolla ei ole mitään panosta enää, mutta syttyy suurseuroja vastaan.

      • Anonyymi

        Brendan Rodgersille olisi nyt tarjolla Liverpoolin kannattajien keskuudessa ikuisen legendan mantteli, jos Leicester ottaisi pisteen Cityltä. Rodgers oli ihan hyvä valmentaja Anfieldilla, mutta jos hän tänä vuonna auttaa Poolin mestariksi, hänestä tulee suositumpi kuin koskaan.


    • Lumiukko jännittää vappuhulinan yhteydessä Ajaxin matsia, sillä allekirjoittanut tinttasi ennen pudotuspelivaihetta Ajaxin voittamaan 101-kertoimella ja panoksena 206 euroa (yhteensä enempää ei saanut sisään paikkoihin, jotka tarjosivat noin hyvää kerrointa) et sillei hei! Toki 80 euroa on panoksesta myyty Juventuksen kaatamisen jälkeen ja siitä sai hieman päälle 1250€, joten reilu tonni on jo voittoa tullut, mutta olisihan ylimääräinen kybätonnia mukava lisä hei!

      https://aijaa.com/iydTZA

    • Anonyymi

      Ei vittu, Ajax on oikeasti purjehtimassa UCL-finaaliin et sillei hei! Upeaa!

    • Anonyymi

      Uskomatonta, mutta totta. Finaalissa tosin Liverpool nuijii Ajaxin maanrakoon, kjäh kjäh.

    • Anonyymi

      Toivottavasti Ajaksi hoitelee tiensä finaaliin Barsseloonaa vastaan. Kyösti on tietysti hieman pettynyt, ettei Pool tule pääsemään finaaliin, mutta kyllähän se ihan hyvin pelasi Barsaa vastaan. Ainoastaan maalit jäivät puuttumaan. Barsan veskari oli aina oikein sijoittunut, tolpatkin kolisivat, mutta kun ei mene edes väkisin nussimalla sisään, niin ei mene, eipä se sen kummempaa ole. Pulinat pois, Messi on puhunut.

      Terveisin, tiedättekyllä

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      377
      1451
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      104
      1263
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      114
      1187
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      158
      1072
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      41
      951
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      886
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      796
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      790
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      85
      777
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      166
      662
    Aihe