Aihe

Karvetinkadulla vakava turvallisuusongelma

Anonyymi

Veikkaan että Karvetinkadulla pitää lapsen jäädä suojatiellä ensin auton tai kevarin alle ennen kuin kaupungilla rahaa löytyy hidasteisiin. Nopeudet Karvetinkadulla ovat pöyristyttäviä niin kevareilla kuin autoilla. Vasta pari päivää sitten Teräskadulta tultiin renkaat vinkuen Karvetinkadulle ja sitten kiihdytettiin mitä vain irti lähti. Veikkaan että PÄIVÄKODIN kohdalla vauhtia olisi ollut 80km/h. Samainen loiva ylämäen pätkä näyttää provosoivan kevareita keulimiseen ja kiihdyttelyyn. Se on ihan jokapäiväistä ja asian tekee törkeäksi se, että kyseisellä pätkällä sijaitsee päiväkoti sekä vilkkaassa käytössä oleva skeittiramppi., ja sinne johtava suojatie.

Ette sitten voi sanoa siellä kaupungintalolla ettei Karvetinkadun suojatie- ja nopeusongelma olisi mitenkään tiedossa. Pitää näköjään alkaa muistuttelemaan tästä viikoittain. Kukas se olikaan Etunimeltään ja Sukunimeltään näistä asioista vastaava? Kaiketi ymmärrät, että on ainoastaan ajan kysymys, kun saat tämän asian silmillesi oikein kunnolla.

11

76

  Vastaukset

  • Pitempään jo huolestuneena tilannetta seuranneena voin sanoa että yli satasenkin nopeuksia näkee siinä yllättävän usein.

   • Erityisesti ihmetyttää nopeushidasteiden sijoittelun perusteet Karvetti-Tammiston suunnalla. Teräskadulle on nähty tarpeelliseksi kyllä hidastetöyssyllä varustettu suojatie rakentaa, vaikka kyseisessä paikassa näkee vain tavattoman harvoin jalankulkijoita suojatietä ylittämässä. Veikkaisin että Karvetinkadun päiväkodin suojatien käyttäjämäärät ovat useampi-kymmenkertaiset uuteen Teräskadun hidastetöyssysuojatiehen verrattuna. Siis mikä on ollut logiikkana hidastuttaa liikennettä tuskin käytetyn suojatien kohdalla?

    Vastaavasti Karvetinkadun loppupäässä, siinä missä katu kohtaa Teräskadun, liikkuu arkisin varmaan kymmeniä-satoja (ala-)koululaisia... mutta ei hidastetta. Jälleen kerran, mikä on ollut logiikkana olla hidastamatta liikennettä lasten runsaasti käyttämällä suojatiekohdalla??


  • Ei näytä asia kaupungin päättäjiä heilauttavan...

  • Tällä foorumilla tärkeäkin asia kaikuu kuuroille korville. Kohta tulee ne kekseliäät ja näsäviisaat kommentoijat esiin. Kaupungintalolle yhteys,josko sieltä saisi apua tähän ongelmaan.

   • Pitäisi Karvetinkadun asukkaiden lyödä viisaat päät yhteen ja keksiä ratkaisu. Tee se itse menetelmä voisi olla hyvä keino.


  • Nopeuskamera valvontaa Karvetinkadulle niin eiköhän rauhoitu.

  • Karvetinkatu on todettu yhdeksi Naantalin vaarallisimmsta kaduista. Ylinopeutta ajavat ja valtavat liikennemäärät aiheuttavat turvallisuus riskin. Tehkää nyt perkele jotain ennen kun sattuu jotain ikävää.

   • Ketä nyt kiinostaa jonkun Karvetinkadun ongelmat. On niitä vähän isompiakin juttuja ratkottavana.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ketä nyt kiinostaa jonkun Karvetinkadun ongelmat. On niitä vähän isompiakin juttuja ratkottavana.

    "On niitä vähän isompiakin juttuja ratkottavana."

    -Varmaankin osaat mainita ihan nimeltä niitä "isompiakin juttuja" vai oletko persumainen tyhjänlänköttäjä vaan?

    Annahan kuulua, odotamme mielenkiinnolla esimerkkejäsi!!


   • Anonyymi kirjoitti:

    "On niitä vähän isompiakin juttuja ratkottavana."

    -Varmaankin osaat mainita ihan nimeltä niitä "isompiakin juttuja" vai oletko persumainen tyhjänlänköttäjä vaan?

    Annahan kuulua, odotamme mielenkiinnolla esimerkkejäsi!!

    Isompana juttuna on varsinkin se että miten saada keskusta taas kukoistamaan ja miten uusi erä Raisiolaisia tullaan maijoittamaan. Siellä Karvetinkadulla asukkaat voivat itse hoitaa sen suojatie ongelmansa vaikka niitä puomeja asentamalla.


  • Karvetinkadulla tosiaan on liikenne jopa harvinaisen suurta. Yö aikaankin autoja menee runsaasti. Toistaiseksi ei ole onnettomuuksia tapahtunut, mutta läheltä piti tilanteita on ollut runsaasti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   400
   25819
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   16409
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   400
   15168
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   12964
  5. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   45
   2530