Ruotsin Hirvi slowTV täysi fiasko

Anonyymi

Olen katsellut netin kautta osoitteessa www.svtplay.se heidän hirvivaelluksesta välittämää kuvaa. Ilmeisesti myös Yle areena välittää kuvaa. Surkeaa että hirvien vuosituhantista vaellusta häiritään viihteen nimissä.

Kamerat pitävät liikaa ääntä, hirvet ja muut eläimet häiriintyvät ja pelkäävät niitä, yrittipä yksi urhoollinen poro kiivetä puuhun ja rikkoa kameran siinä kuitenkaan onnistumatta. Hirvet ei eivät uskalla mennä uimasille koska heidän määränpäähän on telkkarin väki rakentanut kojun, jossa ruotsalaiset isoon ääneen "tarkkailevat" hirvien saapumista rantaan. Hirvet eivät uskalla edes jatkaa vaellusta koska nämä ihmiset haisevat ja ennenkaikkea pitävät kamalaa mekkalaa.

Parhaillaan nyt tänä aamuna (perjantai 26.4) laskin kameroista toistakymmentä hirveä, jotka ovat pikkuhiljaa pakkautuneet pieneen saareen, kun matkaa ei uskalleta jatkaa vastarannalla olevien ihmisten takia.

Saas nähdä miten käy. Surkeaa toimintaa viihteen vuoksi.

3

318

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mua ärsyttää perjantaina 26.4 ja lauantaina se, että hirville annettiin vauhtia ihmisten ja Dronen avulla. Lauantaina just nyt (9:15) katson kun viiden hirven lauma ajatettiin oikein juoksuun kohti niemen kärkeä. Aika törkeää, elämyksiä TV-kansalle kyseenalaisin keinoin. Tämäkö on sitä luonnonsuojelua ja hirvien kunnioittamista?

    • Anonyymi

      Ollaanpa sitä "kranttuja". Ohjelma palvelee tehtväväänsä, katson sitä Yle Areenasta. Selvät töpit kyllä huomaa, mutta ilmeisesti tosiaan kamera-kalusto on huonoin palanen. Liian äänekkäitä, kaikki eläimet tosiaan kääntyvät katsomaan kameraa kun se zoomaa tai kääntyy. HIrvet arkoina pelkäävät kaikkea outoa.

      Mutta onko se suuri synti. Kyllä ne ovat ohi kameroista juosseet, pistetään enemmänkin taitamattomien kuvaajien/ohjaajien piikkiin. Dronella ajatettiin sekä porot että hirvet liikkeelle lauantai-aamuna, huomasin. HIrvihän ei juoksuaskelia ota kuin paetessaan, tässä pisti osa ihan laukalle. Porot juoksivat kaikki.

      Nyt kun osa kamerakalustosta on selvästi rikki, varsinkin UDDENilla, häiritsee mikrofoneista tuleva ääni, jossa selvästi on veden loisketta eli joku kahlaa vedessä. Kuvaa ei kuitenkaan saada, näytetään vain äänettömästi lipuvaa jäälauttaa tms. Eli toi laskuri joen yli uineista hirvistä ei varmastikaan pidä paikkaansa, missä on se 5 ja 3 hirven yhdistynyt lauma perjantai-illalta, ei ole näkynyt enää kuvissa. Ovat uineet yli ja kadonneet keskiruotsin metsiin.

      Tämä kamerajuttu selvästi kiinnostaa ihmisiä, onhan näitä paljonkin maailmalla, kuvaavat tulivuorta, satamaa, jne. Eläintarhoissa näitä on erityisen paljon. Ruotsalaiset ostivat kamerat ja Norjalaiset opettivat käyttämään. No, toivottavasti yle pistää lohenpyynnin slow-motionin vaikka Kolarin Lappeasta lohenkalastajien rannasta, saavat ihmiset ihmetellä kesän ajan kun lohiveneet saapuvat rantaan ja lähtevät joelle.

    • Anonyymi

      No voi voi ja vali vali. Huomenna sunnuntaina 5.5 on viimeinen lähetyspäivä, saavat valittajatkin sielunrauhan kun keräävät kamansa pois ja katkaisevat lähetyksen. Hieno lähetys on ollut vaikka lumisade pysäytti vaelluksen kokonaan. Hyvää oppia tulevaisuuteen. Lisää tätä, miksei vaikka Ylen tuottamana...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    9. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe