Inkeroisten kartonkitehtaalla taas kerran laiton lakko

Anonyymi

Työaikamuoto on yksiselitteisesti työnantajan päätettävissä kahden viikon ilmoitusajalla, tämä löytyy selvästi laista. Ei tuosta tarvitse mitään neuvotteluita järjestää. Mutta eihän nuo paperitollot mitään laista välitä, vaan lakkoilevat laittomasti aiheuttaen näin merkittävää haittaa työnantajalleen. Näistä laittomista lakoista pitäisi säätää lakiin kovat sanktiot, vain niin nuo saataisi loppumaan. Toivottavasti työnantaja ainakin kiittää tästä lakosta aloittamalla yt-neuvottelut missä heitetään muutama kymmenen änkyrää pihalle.

T:Anonyymi kokoomusnuori

https://kouvolansanomat.fi/uutiset/lahella/14055484-fa73-4efd-9d49-cc587102f71f

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Noiden kannattaisi kysyä naapuritaajaman entisiltä paperimiehiltä mitä mieltä ovat työaikamuutoksista, monelle työttömälle voisi Inkeroisten työajat kelvata.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Jos yhtään ymmärrät asioita tai edes lukemaasi niin nuo ei liity toisiinsa. Kosarin sivuilta jo luin kun tapansa mukaan nimimerkillä E Tuomas EK:n ja Kokoomuksen rakkikoirana heti alkoi esittää tuota samaa ihmeellistä tulkintaa, taisi olla joku toinenkin. Kumpi lie sitten heistä olet. Kosari vaikka porvari lehti onkin voisi laittaa sivuun tuollaiset noinkin läpinäkyvät kirjoittajat ja asioiden hämmentäjät jotka yrittää muokata ihmisten ajatuksia. En nimittäin millään usko että kukaan oikeasti olisi noin tyhmä ymmärtämään asioita.


      • Anonyymi

        Aikoinaan paperin puolella ja vieläkin vaikuttava ylituotanto ja koneiden sulkeminen Euroopassa oli joidenkin mielestä suomalaisen paperiliiton ja suomalaisten paperityöntekijöiden syytä. No silloin ja nyt tietysti kaikki asian ymmärtää, mutta nuo kirkujat luulee ettei ihmiset asiaa ymmärrä. Toki voihan olla että nuo muutama huutaja ei oikeast asiaa itse ymmärrä ja tekee itsestään naurettavia ihan omaa tyhmyyttäänkin.


    • Anonyymi

      En minä asiasta muuta ymmärrä, kun sen että puusta pitäisi saada korkeampi kilohinta. Suomi elää viennistä! JOs raaka-aineen tuotantokustanukset nousevat pilviin niin kuka on ostaja?

      Näyttää sille, että Suomen metsät hakataan puhtaiksi ja myydään ulkomaille pilkkahinnalla. Kehitysmaa mikä kehitysmaa. Entisen Anjalankosken alueella on kohta kaikki metsät hakattu, tämmöistä hävitystä en ole ennen nähnyt.

      Minusta on kummallista, että yliopistokoulutetun palkka on pienenmpi kuin paperityömiehen. Onhan siinä koulutusvuosilla melkoinen ero. (ei tietenkään kaikilla ole näin)

      • Anonyymi

        "Näyttää sille, että Suomen metsät hakataan puhtaiksi ". Suomessa hakataan edelleen puuta vähemmän kuin vuosittainen kasvu on, eli puumassan määrä metsissä kasvaa koko ajan.

        "Minusta on kummallista, että yliopistokoulutetun palkka on pienenmpi kuin paperityömiehen. Onhan siinä koulutusvuosilla melkoinen ero." Voisiko kyse olla työn tuottavuudesta? Se yliopistokoulutus ei vielä takaa että työ on tärkeää ja tuottavaa.


    • Anonyymi

      Tietoruudun tuijottaminen arvostetaan arvokkaanmaksi kuin hoitotyö ihmisten sairauksien hoidossa. Hoidostahan ei tule vientituloja.

      • Anonyymi

        Perus hoitotyö ei ole erityisen tuottavaa, eikä kauheaa ammattitaitoakaan vaativaa. Toista on lääkärin työ, ja se näkyy myös heidän palkoissaan.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3633
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      165
      2242
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      1959
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1834
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      396
      1268
    6. 80
      1195
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      134
      1071
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1010
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      960
    Aihe