Avun voi jo lopettaa

Anonyymi

5

<50

Vastaukset

 • tiettyjen maiden ongelmat on synnytetty suvaitsevaisien omissa mielissä ja pyrkivät saamaan suomenkin samanlaiseksi kehitysmaaksi toiminnallaan.

 • Aloittajalta ovat tainneet uutiset jäädä väliin useimmiten. - Nm. Mitä muuta jäänyt väliin ?

 • Iltapaskan kirjoitukset voi jättää omaan arvoonsa, edes viitsi katsoa mitä ton linkin takana on. Itse näen kaksi vaihtoehtoa, luodaan maailman kaikista kolkista elinkelpoisia ja mahdollisesti jopa tuottavia, jos hyvin käy. Silloin ei kenenkään tarvitse lähteä kotikulmiltaan olosuhteita pakoon, ei ole helppo taski, mutta yrityksen arvoinen. Isoa lohta kannattaa pyytää vaikkei aina saisikaan. Toinen vaihtoehto on myydä sinne aseita jokaiselle ja usuttaa toistensa kimppuun, ettei jää ketään lähtijää, tätä USA:n Irakissa/Iranissa lanseeraamaa mallia en soisi koskaan näkeväni, olemme me sitä parempia. Loppujen lopuksi se ei ole meiltä juurikaan pois jos vähän autamme. tavoite olis 0.7%, joka ei ole mitään.

 • https://www.iltalehti.fi/fitnessvoimailu/a/2016061621741643 taustalla näkyy kuinka hyvät valikoimat ruokaa on erään öljyvaltion naapurissa joka ei vastaanota omia kansalaisiaan suomesta ja jonne suomikin lappaa kehitysapua vaikka maa taitaa olla tällä hetkellä maailman kolmanneksi suurin öljyntuottajamaa.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  319
  2915