Laittomuuden ihminen

Onko tässä laittomuuden ihminen?

https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/201704122200100866

"Meller on tuomittu oikeudessa esimerkiksi kolehtirahojen kavaltamisesta.
Mellerillä on ollut useita naissuhteita ja hän on petkuttanut kumppaneitaan avioliittolupauksin, vaikka tosiasiassa hän halusi vain seksiä."

11

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Meller on huoripukki, joka on saanut vaikutteita Juudas Iskariotilta. Ihan selvästi siis laittomuuden ihminen, jota jokainen täysjärkinen karttaa.

    • Anonyymi

      Eihän tuo nyt mitään. Kun kolehtirahat on pistetty omaan taskuun, niin kädet ristiin, katse ylös ja pyydetään synnit anteeksi. Ja taivaallinen taikasetä antaa synnit anteeksi, niin seuraavaa kolehtia odotellessa.

      Ettekö te ala ymmärtää, että uskonnot on tarkoitettu teidän typerysten huijaamista varten.

    • Anonyymi

      En usko että on, on vaan yksi monista ahneista, irstaista, häijyistä eksyttäjistä

    • En ota kantaa suoraan Melleriin, sillä monenlainen elämänvaihe on kymmenien vuosien takana. Tämän päivän ihmisillä on kummallinen luulo, että uskovaisten synnit eivät koskaan muutu millään konstilla villanvalkoisiksi. Jes 1:18. Uskovaisia ohjaa usein väärien uskonnollisten vaikuttimien syytöshurmio, jossa tavalliseen monen uskovaisen tapaan pitäisi asettaa "oma hurskaus" jotakin muuta vertailupohjaa vasten. Ihmisillä on huonolle itsetunnolleen taipumusta yrittää kerätä kruunua hurskastelemalla oman ihmisen egonsa korottamiseksi. Tuomarit osaavat ymmärtää rikoksen tekoon orientoituneen arvot ja erehtyneen tekonsa sovittaneen, ja ne jotka ovat rikoksen teon elämänarvona hylänneet ja katuneet. Kirjoitettu laki on oikeusvaltiossa hyvin harkittu jota sovelletaan olevaisen tapahtumafaktan ja olevaisen säädösmassan suhteen.

      Armaassa Suomen maassa oikeusvaltiossa kaikki syyteoikeuden ulkopuolella olevat on pidettävä syyttöminä.
      Kukaan ei oikeusvaltiossa ole iänkaiken syyllinen. Oikeusvaltio huolehtii paremmin tekonsa sovittaneet ja parannuksen tehneet ihmiset. Tuomarikuntaa ohjaa kirjoitettu harkittu lakisäädösmassa, ja oikeusvaltion korkealle kehittynyt oikeusmoraalietiikka. Kaikki ne rikokset joista tuomio on elinkautinen tutkitaan, syytetään ja tuomitaan kaikessa ajassa; henkirikokset, sotarikokset-/ ihmisoikeusrikkomukset. Kansainvälinen tuomioistuin käsittelee jälkimmäisiä planeetalla riippumatta valtion sopimuksista.
      Rikoksien vanhenemisajoista voi googlata tietoa.

      "Laittomuuden ihminen" Raamatun profetiassa ei tarkoita kirjaimellista ihmistä vaan maailmanvaltaa profetiassa. Jeesus Kristus on ainoa ihmisen muodossa olevainen maailmanhistoriassa josta on profetiaa Raamatussa. Toki maailmavalloilla on keulakuvansakin kuitenkin brändynsä joka uskonnollisessa ja poliittisessa maailmassa henkilöityykin ihmisten mielikuvissa ja miten näkyviä julkisuudessaan ja vallassaan ovat.

      1 Kor 9 löytyy valtuutta elantoon evankeliumista. Tarkoittaa elantoa - ei vaurastumista eikä rikastumista.
      Johtajilla on aina taipumusta ollut siihen että omat varat sekoittuvat joihinkin muihin varoihin. En puolusta uskonnon tai hyväntekeväisyyden ko. mahdollisia rikoksia.

      En puolusta mitään muutakaan rikoksen suorittamista taivaan kannen alla. Kertoilin joitakin huomioitavia asioita.

      Leo Mellerin asioista en tiedä mitään, en suoraan ota niihin kantaa.

      Sen havaitsin mitä Meller kirjoitti aikoinaan Ellen Whiten kirjoituksia, ettei Meller ollut ymmärtänyt ainuttakaan asiaa oikein. Kriitikkojen tapa on lainata pätkä tekstiä irti asiayhteyksistään, ja tulkita ne omaan tarpeeseensa.

      Kriitikot voivat ottaa yhden jakeen irti Raamatusta, ja jättää asiayhteyden sekä kaiken muun mitä Raamatussa samasta asiasta kirjoitettu huomioimatta. Tekniikka kritiikkiin ja arvosteluun on sama.

      Pikaluin artikkelin. En ota tapahtumiin kantaa.

      Uskovaisten kivikkoinen polku on horjahtelevakin San 24:16.

      Kuitenkin mahdollinen harkittu rikoksien suorittamisen arvo evankeliumin ja hyväntekeväisyyden asioissa on mitä on.
      Olevainen sellainen on syytettävä.
      Maailmassa on rikastuvia henkilökohtaiseen käyttöönsä miljoonatuloja kerääviä saarnaajia vaikka kuinka paljon.

      • Lisäys edelliseeni ;

        - Ihmiset joille ei sitten ole rikosepäilyjen jälkeen voitu tuomioistuimessa sakkolappuakaan kirjoittaa rikoslakien nojalla eivät ole syyllisiä.

        Tämä on oikeusvaltiossa oikeudellinen arvo.


        - Jos syyttäjän läpi ei pääse tuomioistuimeen (silloin rikosepäilylle ei ole mitään mahdollista näyttöä olemassa millä syyttäjä voisi asiaa viedä rikoslakien nojalla syytettäväksi tuomioistuimeen-)


        Ihmisiä on kävellyt oikeus-saleistakin ulos, niin ettei tuomioistuin ole voinut sakkolappuakaan kirjoittaa rikoslakien nojalla, ja jotkut saatanallisessa väärien uskonnollisten vaikuttimien syytöshurmiossa sitten ovat pitäneet syyttömiä rikollisina.

        Uskonnollinen viha ja ennakkoluulo on maailman ihmisillä usein vaikuttimena ja joku sellainen mistä edellä jo mainitsin.


        En ole koskaan kuullut ainuttakaan sellaista tapausta jossa Raamatun evankeliumin Jeesus Kristus -vilpittömässä uskossa oleva olevainen olisi tuomittu rikoksen suorittamisesta rikoslakien nojalla tuomioistuimessa. Kyllä ne aina jotakin muuta tapausta ovat olleet kuin vilpittömien ns. uskovaisten asiaa. Vilpittömien uskossa elävien ihmisten asioista ei ole rikoksen suorittamisesta voitu rikoslakien nojalla sakkolappujakaan kirjoitella ylinopeus ja pysäköinti- yms. sakkoja enempää.

        >> Vilpillistä uskonnollista toimintaa on kuitenkin tavattu. Sellaisessa ei ole vilpittömästä Jeesus Kristus arvon uskovaisen tilasta.


        Huom. se mitä jo kirjoitin.


      • Täsmennys; tarkoitan elinkautistuomio tason rikoksien ajasta riippumatonta syyttämistä -sitä että tutkitaan ja syytetään sekä tuomitaan tuomioistuimissa ajasta riippumatta kaikki elinkautisen vankeusrangaistuksen tuomiot.

        Oikeusvaltiossa rikoksien suorittajilla on oikeuksia, mm. suoja jonkunlaisten kunnian loukkaamisen asioille.
        Ketään ei auteta ihmisten parjaamisella ja herjaamisella. Ihmisen minkäänlainen tila ja asia ei kohene herjaamisella ja parjaamisella.


    • Anonyymi

      Keskustelut Melleristä eivät kuulu tälle palstalle. Hän ei ole adventisti eikä edusta adventismia mitenkään. Päinvastoin. Vannoutunut adventistien vihaaja.

      • Anonyymi

        Ei tämä palsta ole tarkoitettu adventismin edustamiseen.

        Ja jos kerran Meller on vannoutunut adventistien vihaaja, niin siinähän on aasinsilta, jonka kautta hän liitty adventismiin.

        Lisäksi vaikuttaa siltä, että ainakin yksi hänen aivopestyistä kannattajistaan tehtailee tänne uusia typeriä aloituksia päivästä toiseen.


    • Adventtikirkon kolehtirahat laskee aina kaksi ihmistä ja kolmannelle tilitetään, joka siirtää pankkitilille. Kirkon tilisiirrot näkyvät ja esitellään kirjanpito ainakin vuosittain Nykyaikalehdessä, ja kirkon web-sivuilla on tietoja ja päätöksiä näkyvillä.

      Adventtikirkossa voi kaikenlaisen mahdollisen laittaa kolehtiin kirjekuoressakin nimettömänä.
      Kenenkään lompsan kaivuu ei missään näy, paitsi tilisiirroissa, joista rahastonhoitaja on vaitiolovelvollinen.
      Adventtikirkko on väärä paikka leuhkia lahjoituksilla ja toisaalta väärä paikka valvoa kenenkään lompsan kaivuuta. Olevaisten rahankäyttö on olevaisen ja Jumalan välinen asia.

      Silloin kun kirkon vastuutehtäviin valitaan ihmisiä heille kerrotaan että Raamatun mallin kaltainen rahankäyttö on oltava kunnossa jos asettuu ehdolle määrättyihin vastuutehtäviin.

      En ole Adventtikirkon kirjoilla jäsen. Olen aikoinaan ryhmien toimintaa nähnyt 2000 vuosikymmenellä.

      Itse en ole koskaan ollut rattijuoppoa kummempi rikollinen. Rattijuoppous on 35- vuoden takana.
      Missään muussa asiassa en ole elämäni aikana ollut suorittamassa rikosta rikoslakien tavalla.
      Rikosta pitää suorittaa suorittamalla siten että rikoslakien nojalla olevaisena suoritettua rikosta -suoritetaan syyttäminen tuomioistuimen tuomio. Rikosta pitää siis suorittaa ja olla olevaisena olemassa. Kun ihminen suorittaa rikosta siihen liittyy teon harkinta ja teon hetken harkittu tietoinen hallinta.


      En ole kenenkään puolesta puhunut vaan olen valkaissut oikeusetiikasta joitakin näkökulmia.


      Uskonnolliset johtajat ovat usein teologisen tiedekunnan asiantuntemuksen varassa, tai käsityölaisammattilaisia -hyvin usein, tms. - ja omaavat yhtä vähän juridista ajattelutapaa kuin kuka hyvänsä juoruakka tai miespuolinen juoruakka -syytöshurmioissaan jos eivät jostakin ihmisestä oikein tykkää vuoden jokaisena kauniina päivänä varsinkin jos joku oman arvon hakuisuus taikka organisaation "etu" arvot sokaisevat oikeustajua.


      Minun juridinen ajattelu on kahden oikeustieteen peruskurssin varassa 1980 ja 2010 luvuilta.
      Hyvät perustiedot oikeusvaltion lainkäytöstä olen saanut. En enempää.
      Muistan 1980 luvulla kun riemastuin kurssin vetäjälle jostakin heureka ajatuksestani, sanoi kurssin vetäjä minulle; "Sinä olet oppinut juridisen ajattelutavan, se on kurssini tarkoituskin."

      • Lisäys... Kuitenkin tottakai sen verran ajattelin pikalukemaani artikkelia että havaitsin että 80- lähetelevän henkilön koko elämänhistoria jokaiselta vuosikymmeneltä halutaan syyttää hurmiossa.

        - Pitää katsoa olevaista jos aikoo syyttää!

        Tämän verran ajattelin artikkelin henkilöä.


    • Olemme saaneet lukea kotimaasta ja maailmalta mitä kamalampia tekoja joissa usein on sitten taustalla tekijän henkilökohtaisia vaikeuksia sillä tavalla että ihmisen psyykkinen kestokyky romahtaa ja "malja vuotaa" yli -ihminen tekee jotakin sellaista mitä ei ole halunnut haluina, eikä vähääkään harkinnut suorittavansa. Sellaisista hetkistä on sitten muisti kateissa pitkiä aikoja tapahtumasta. Suomen lakisäädöksien varhaisimpia lakeja on ollut laki mielen häiriöiden rankaisematta jättämisestä koska sellaisissa on tämä em. missio ettei ihmisellä mitään harkintaa ja hallintaa ole tekoonsa ollut. Ihminen ei ole harkitusti rikoslaissa säädettyihin tekoihin vähääkään harkinnassa ja teon hallinnassa syyllinen tietoisuuden harkinnalla ja tietoisuuden hallinnalla tekohetkellä.

      Monenlaista kiusaamisen lajia on olemassa. Perheen sisällä olevia vaikeuksia, ja koulukiusaamista, työpaikkakiusaamista, maitokauppakiusaaminen-kyläjuoru, pitkäkestoinen stressi johtui se mistä hyvänsä voi sitten purkautua ilman teon hallintaa kun harkinta päättyy. Ilman palautumista hankittu myönteinenkin stressi rasitus johtaa uupumiseen ja masennukseen uupumuksen seurauksena, mutta aivosoluja ei menetetä kuitenkaan.


      Järkyttäviä ovat monet teot maailman uutisissa joissa nuori on lapsesta saakka kokenut vaikeuksia kotona ja koulussa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      123
      1875
    2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      193
      1488
    3. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      64
      1198
    4. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      45
      1172
    5. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      87
      1057
    6. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      102
      995
    7. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      37
      900
    8. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      65
      846
    9. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      45
      817
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      771
    Aihe