Aihe

Seiskaliike nousee vielä!

Anonyymi

Kattokaa vain, niin seiskaliike vielä nousee!!!
Ei ne perussuomalaisetkaan heti huipulle nousseet. Pitkä määrätietoinen työ sai heidät nousee. Nyt kuitenkin persut ovat pettäneet useita kertoja äänestäjiään ja tulevat pettämään jatkossakin. Tällöin ihmiset huutaa seiskaliikkeen puoleen ja me täytämme tämän aukon.
Seiskaliike tulee eittämättä kerran olemaan se, joka peittoaa mennen tullan kaikki muut puolueet.
Seiskaliikkeellä on tulevaisuus!

3

<50

  Vastaukset

  • Onko tunkkia tai nosturia kannatuksen nostamiseksi? Ihmisvoimin ei onnistu.

  • Ei, sanoi Niilo. Eurovaaleissa äänestän Paavoa, koska vaihtoehtoa ei ole. Äänestin presidentinvaalissa ensimmäisellä kierroksella Paavoa, koska vastassa oli S. Niinistö.

   Eurovaaleissa ei ole ehdokkaana nyt juuri ketään, jota voisi selvin päin äänestää. Sarkkaan ja pari tuoppia, minkä jälkeen menen ennakkoäänestämään Paavoa.

  • Varokaa hajottamasta ääniä, nyt kun kävi näin 2019 saimme Rinteen johtaman sosialistihallituksen jossa on vasemmistoliitto ja rkp puolueina, johtamassa Suomea aivan käsittämätöntä. Väyrysen ideoissa ei ole mitään vikaa, liittovaltion vastustaminen ja siihen liittyvän euron. Suomalaisten asiaa ajavat on saatava maan johtoon 2023 eduskuntavaaleissa, Halla-aho 7.9. "Onnittelut Kulmunille! Toivottavasti askel alkiolaiseen suuntaan tarkoittaa sitä, että haja-asutusalueiden asukkaiden kyykytys jätevesiasetuksella ja suomalaisen työntekijän kyykytys halpatyövoiman maahantuonnilla loppuu"

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   27
   1422