Ilmailumuseo Hyvinkäälle

Anonyymi

Ilmailumuseo etsii uusia tiloja ja yhteistyökumppania lähinnä eteläisestä Suomesta. Hyvinkäällä olisi tyhjää tilaa lentokentän ja konepajan vieressä. Museoidut koneet eivät enää lennä vaan ovat ihmisten katsottavissa kuten nykyisin Vantaalla. Nyt olisi kerrankin mahdollisuus saada Hyvinkäälle jotakin kiinnostavaa ja kohteessa on jo valmiina vedet ja sähköt, jotka on tehty vain yhtä tapahtumaa varten. Nyt vain kaupungin päättäjät pistäkää toimeksi. Toivoo: JaskaSuorapuheinen.

12

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hyvinkäällä on jo Suomen Rautatiemuseo, joka siirrettiin Helsingistä 70-luvun alussa oikeaan ympäristöön. Olisi ihan upeaa, jos myös Suomen Ilmailumuseo olisi Hyvinkäällä, oikessa ympäristössä lentokentän vieressä. Ottaakohan kukaan Hyvinkään ilmailukerhon porukasta kantaa asiaan?

      • Anonyymi

        Eihän Hyvinkäällä mitään saada aikaan,,kun Pilliniemen juhannustakin ruikutetaan joka kevät. "olisi mukavaa, kun pääsisi oikeihin juhannusjuhliin". kukaan ei tee mitään. Ollaan aina vaatimassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän Hyvinkäällä mitään saada aikaan,,kun Pilliniemen juhannustakin ruikutetaan joka kevät. "olisi mukavaa, kun pääsisi oikeihin juhannusjuhliin". kukaan ei tee mitään. Ollaan aina vaatimassa.

        Kaupungin henkilöstö saausein vapaalippuja eri tapahtumiin, kuten musiikkijuhlat, leffakarnevaalit ja myös paikkakunnan "pyhän lehmän" peleihin kalliisti ylläpidetyssä Pihkalassa. Nyt pitäisi saadaheidät mukaan ilmailumuseohankkeeseen. Silloin heille kyllä soisi myös vapaaliput.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän Hyvinkäällä mitään saada aikaan,,kun Pilliniemen juhannustakin ruikutetaan joka kevät. "olisi mukavaa, kun pääsisi oikeihin juhannusjuhliin". kukaan ei tee mitään. Ollaan aina vaatimassa.

        Jotain parakkikylää näkyy olevan entisellä juhlien kentällä. Nyt ei runonlausujia kaipailla.


    • Anonyymi

      Minneköhän päin Suomea saataisiin Ilmastomuseo? Siellä olisi historia- ja nykytietoja mailman tilasta, valokuvia ja karttoja niiltä ajoilta kun niitä on voitu tehdä. Tilastotietoa maaöljyn ja hiilen käytön lisääntymisestä. Museosta olisi yksi uloskäyntitie, jonka varrella oli itsepalveluhirsipuita köysineen.
      Terveisin realisti.

      • Anonyymi

        Kummasti on aina ilmasto muuttunut laajamittaisen tulivuorenpurkauksen jälkeen. 1860 suuret katovuodet siitä hyvä esimerkki, vaikka silloin ei kukaan puhunut ilmastomuutoksesta. Ihmisiä kuoli Suomessakin teiden varsille ruokapulan takia. Tämä ei mitenkään liity ilmailumuseoon, mutta sorruin kuitenkin vastailemaan, kun historin tunnen, Hyvinkään ilmapiiri on yleensäkin köyhä, paitsi jos pitää samoista asioista kuin virkamiesjohto. Ilmankos naapurikunnat pärjäävät paremmin.


    • Anonyymi

      Näin on ei mitään toivoa. Pyhtää korjaa potin. Sillä talous ratkaisee tämänkin pulman. Turistit ym. liikkuu Suomen etelärannikkoa pitkin. Ei Hyvinkäällä. Hieno on rautatie museo. Montakohan museota siellä sitten pitää olla ja entä perinteet?

      Voittaja hymyilee:)

    • Anonyymi

      Laitetaan se museo Malmin lentokentälle, sen "korvaamattoman arvokkaan" lentoasemahökötyksen ympärille.

      Saataisiin ehkä loppumaan turhaanpörrääjien vuosikymmeniä kestänyt tarpeeton pörrääminen ja härski jarrutuskampanja, jolla on yritetty estää kenttäalueen ottaminen ihmisten käyttöön.

      Jos ei Malmille, niin Hyvinkään kentälle sitten. Saataisiin loppumaan turhaanpöörräjien lentely sielläkin.

      Churchilliä mukaellen: tuskin koskaan ovat niin harvat aiheuttaneet niin paljon haittaa ja häiriötä niin monille

      • Anonyymi

        Mäntsälä rakentaa uutta kenttä 25-tien viereen. Taas menee naapurikunta ohi heittämällä ja uudet työpaikat ym. kehitys mukana. Aina vaan jokin toinen kunta kehittyy. Täällä ei pärjää kuin tyhjästä itkevät. Pärinää tulee mopoista ja ruohonleikkureista enemmän ja naapurien oiskien mekastus yötä myöten, mutta niitähän nämä turhan itkijät eivät edes huomaa. Taitavat olla puudutettuina todellisten metelien aikana. Muutoinkin tyhmä viesti "turhaanpörrääjineen" kun ei edes tiedä metsäpalojen varalta tehtävistä ns.kulolennoista. Ei todellakaan turhaa. Itse en ole mukana lentoharrastuksessa, mutta työpaikat olisivat tarpeen tällekin kaupungille.


    • Anonyymi

      Älkää huoliko, homma hoituu, OIKEIN! Nämä pörinät täällä ovat luonnollisesti mitä sattuu.
      Museo ei pörrää:) Valittajat!!!

    • Anonyymi

      Hyvinkäällä oltiin päätökseen kykenemättömiä. Ilmailumuseossa käy vuosittain 40000 kävijää, mutta nähtävästi Vantaa korjaa tämän potin. Näin kertoi eilen YLE. Ilmailumuseossa näyttelyssä olevat koneet ym.materiaali pääosin sisätiloissa, joten metelikammoiset turhaan pelkäsivät. 3 vuotta olisi ollut aikaa hoitaa homma kotiin, mutta päättäjät halusivat paikkakunnalle vain hiljaista musisointia eri muodoissaan. Sitten vielä ihmetellään asukkaiden määrän vähenemistä!

      • Anonyymi

        Vantaa korjaa varsinkin suurten koneiden sijoittamisen, mutta kyllä Hyvinkäänkin pitäisi herätä asiassa ja saada aikaan edes pienempi ilmailumuseo. Eri halleissa ympäri Suomen on vanhoja pienkoneita ja muuta asiaan liittyvää. Olisi kerrankin jotain positiivista katsottavaa jopa vieraileville tutuille. Nyt on aina lähdettävä muualle kun täällä ei ole mitään kiinnostavaa katsottavaksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8366
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe