Seiskaliike vs SKE

Anonyymi

Kumpi ottaa pidemmän korren!
Kantsisko Seiskaliikkeen yhdistyä SKE:n kanssa. Yhdessä olisivat enemmän. Aluksi voitaisiin kokeilla vaaliliittoa. Jos kombo toimii, niin sitten vain hynttyyt yhteen!

7

<50

Vastaukset

 • Pääseekö Marco uudeksi tähdeksi Paavon tilalle.

 • Tällä hetkellä näyttää että ei pääse. Eikä Paavo sillä
  on tärkeää tietää, että euromepin paikkaa varten tarvitaan noin satatuhatta ääntä joten jos äänet hajautuvat eri puolueille liikaa, hyötyy Juncker, joka on ilmoittanut jo nyt tekevänsä junckerilaisen komissioon jossa ei kansalaisia eikä edes parlamenttia kuunnella
  Eli eu-vaali ei ole läpihuuto/merkityksetön juttu, äänestä ja vie kaverisi mukanasi äänestämään

  Kuva Vantaalta pari tuntia sitten, Junckeria vastustavat kaverukset
  https://pbs.twimg.com/media/D5yMB9qX4AAfgdR.jpg:large

 • Lopetetaan SKE ja 7 tähteä. Perustetaan 8 tähden liike.

  • Onko Kemin uusi sellutehdas Paavolle viimein se kuningastie Suomen keisariksi. Janitskin ja Marco voivat toki kampittaa vielä vanhan miehen haaveet.


 • Eipä taida niin Seitsemän tähteen liikkeellä kuin myös Skeidapuolueellakaan olla edessään kovin ruusuinen tulevaisuus. Hupipuolueita ne ovat molemmat, ja sellaisiksi ne tulevat myös jäämään.

 • Ne jotka äänestivät seiskaa ske:tä sinisiä ... saivat mitä pelasivat: yhden paikan enemmistöllä degenraatiodemari Rinne kokosi pakkruotsittajista jamatunhyysäreistä joukon, joka kurittaa suomalaisia ja tuo maahan pakkoruotsia ja matuaylenmäärin, eikä niitä täältä enää pois saa kukaan ei edes Haho sen jälkeen kun ne ovat saaneet kansalaisuuden, muistakaa tämä kun pelaatte vaaleissa ja luulette sitä joksikin leikiksi. Matutuksen ongelmat ei ole ainoa syy, miksi Ruotsidemokraatteja SD äänestetään, puolue ei ole yhden asian liike
  vaan tukea tulee myös lakipuolueena, eläkepuolueena ja monessa muussa asiassa https://www.svt.se/nyheter/inrikes/sd-inte-langre-enfrageparti De toppar förtroendet i invandringsfrågan, såsom tidigare under många år, men nu ligger de tvåa i lag- och ordning och i pensionsfrågan, medan de ligger trea i sex övriga av de tio viktigaste frågorna.

  https://www.expressen.se/debatt/det-ar-inte-invandringen-som-far-folk-att-rosta-sd/

  Siksikin SD on nousemassa Ruotsin suurimmaksi
  https://www.suomenuutiset.fi/demarit-paniikissa-ruotsidemokraatit-nousemassa-maan-suurimmaksi-puolueeksi/ Ruotsidemokraatit hengittää jo aivan sosialidemokraattien niskaan ja noussee syksyn kuluessa Ruotsin suurimmaksi puolueeksi. Syyskuun Aftonbladetin kannatuskyselyssä prosentit olivat vielä niukasti demareille luvuin 23,9 – 22,4.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.