Eipä voi ainakaan kehua, että olisivat palstahäiriköt saaneet palstaa asiallisemmaksi.

Samat persuja mollaavat häiriköt tuntuvat palstalla spämmäävän pääsääntöisesti valheellista tarinaa persuista. Mikähän siinä mahtaa olla, että näillä mollaajilla on niin paha olla, että pitää rypistellä persuista asiaa palstalle, vaikka sitten valheellisilla väittämillä.
Eivät tunnu nuo rypistelijät tajuavan, niin kuin useilla palstoilla ovat järjelliset kirjoittajat todenneet, että nuo hölmöt tekstit kertovat paljon enemmän niiden kirjoittajasta, kuin kohteesta.
Miksiköhän asiallisuus on niin vaikea asia palstalla.

59

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kannattaa tulla pois persukuplasta ja käydä muiden puolueiden palstoilla tsekkaamassa miten niitä mollataan.

      Muutenkin vaikuttaa siltä, että persut ovat Suomen suurimpia uhriutujia ja itkijöitä. Taitavat olla kuitenkin somefoorumien suurimpia kiusaajia?

      • Anonyymi

        Tässä hyvä esimerkki spämmääjästä. Ei menny kauan ku itsensä paljasti.


      • Niin, varsinaisesti ei ole kuin spämmäreiden väitteitä, ja kaikki mikä ei miellytä, on tietystikin lähtöisin heidän mielestään persuista. Tämäkin palsta on sellaisessa kunnossa, että 75 % kommenteista voisi hyvin poistaa, on osittain tai kokonaan valheellista kuviteltua tarinaa. Mutta mikäs siinä, jos nuo pari spämmäriä, jotka muuten harjoittavat häiriköintiä muillakin palstoilla, pysyvät poissa pahanteosta. Silloin on tästä ylläpitämättömästä ulostesivusosta hyötyä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä hyvä esimerkki spämmääjästä. Ei menny kauan ku itsensä paljasti.

        Höpö höpö. Minä kirjoitan harvoin persupalstalle.

        Menepä sinäkin muiden puolueiden palstoille tutkimaan miten "asiallista" mollausta siellä on.


      • Anonyymi
        ulrich kirjoitti:

        Niin, varsinaisesti ei ole kuin spämmäreiden väitteitä, ja kaikki mikä ei miellytä, on tietystikin lähtöisin heidän mielestään persuista. Tämäkin palsta on sellaisessa kunnossa, että 75 % kommenteista voisi hyvin poistaa, on osittain tai kokonaan valheellista kuviteltua tarinaa. Mutta mikäs siinä, jos nuo pari spämmäriä, jotka muuten harjoittavat häiriköintiä muillakin palstoilla, pysyvät poissa pahanteosta. Silloin on tästä ylläpitämättömästä ulostesivusosta hyötyä.

        Olettaisin, että hyvin monet muiden palstojen spämmääjistä on persusymppaajia.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Olettaisin, että hyvin monet muiden palstojen spämmääjistä on persusymppaajia.

        Miksi ihmeessä olisivat ?


      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Tiesitkö, että sika on viisas eläin?


    • Anonyymi

      Kokaiininkäyttö saa niiskuttamaan.

      • Anonyymi

        Niin, sinähän sen tiedät !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, sinähän sen tiedät !

        Samoja lauseita toi kokajuttu kun mihin olen aikasemminkin törmännyt. Todennäkösesti natopalstalla kirjotteleva häirikkö.


    • Anonyymi

      Nyt on aikaa kepuloisilla, kun saivat kenkää puoluetoimistosta. Puoluetuet meni vaalissa..

    • Anonyymi

      Täyttä asiaa tämä aloitus !

    • Anonyymi

      Miettikää nyt vähän persut, mistä te saatte ne "faktanne". Puolueen omasta lehdestä, Suomen Uutisista.
      Tai sitten jostain ketutusvideosta.

      Teillä ei ole minkäänlaista medialukutaitoa.

      • Anonyymi

        Miksi kuvittelet, etteivät Persut osaisi ajatella itse, itsenäisesti ?
        Palstakirjoittelusi pohjalta, esim. sinä vaikutat kovinkin sidoksissa olevalta määrättyjen medioiden tarinoihin ja näkemyksiin. Perusteluina oudoille väittelleisi heittelet mm. Hommafoorumia, Halla-ahon vanhaa Scriptaa. Nuo ovat esim. sellaista materiaalia jota en ole koskaan lukenut, enkä ollut kiinnostunut. Oman kantani Persuihin olen muodostanut itse, katselemalla ja kuuntelemalla ympäristöäni, ihmisä, ihan tavallisia ihmisiä. Olen havainnut mediassa, ja reaalielämän tapahtumien pohjalta, että en voi hyväksyä ns. vihervasemmiston huuhailua ja vastuutonta maahanmuuttopolitiikka.
        Miksi ja mistä sinä olet sellaisen erikoisen kyvyn saanut, että osaat lukea medioita, ymmärrät vivahteita ja osaat lukea rivien välistä ? Miksi me muut emme sitä mielestäsi osaa ? Oletko sinä niin ylivertaisen älykäs, ja siksi kannatat vihervasemmistoa ja heidän Suomen tuhoavaa politiikkaansa.


      • Anonyymi

        Enemminkin kiinnostaa se, mistä antipersu saa oikein "faktana" pitämänsä asiat, joita toistelee uskonnon omaisesti palstalla. Eikä edes ukso, kun ne osoitetaan virheellisiksi, valheelliseksi - vaan jatkaa toisteluaan.


    • Anonyymi

      Persuna on hyvä olla, eipä yhtään rasitu polla. Liity sinäkin suosiolla ...

      Rehti perussuomalainen

    • Anonyymi

      Kas, onko palstantuhooja ulrich taas aktivoitunut? Kaveri yritti aikoinaan tehdä palstasta soinin palvontaalustan mutta onneksi ei onnistunut.
      Oletko nykyään hallaahon kritiikitön palvoja?

      • Edelleen näkyy sinulta puuttuvan kyky ja ymmärrys, mitä tarkoittaa keskustelu ja kritiikki. Kritiikkiä voi esittää myös asiallisesti, asiassa pysyen. Näkyvät aika tarkkaan olevan kaikki S24-palstat jotka liittyvät politiikkaan ja puolueisiin, pienen häiriköivän ryhmän terrorin kohteena. Järkevää, perusteltua kommentointia ei näytä juurikaan löytyvän, eli palstoilla tarvittaisiin näille lapsekkaille palstahäiriköille edelleenkin tiukkaan kaitsijaa.


      • Anonyymi

        Kyllä oli palsta huomattavasti paremmassa hapessa kun Ulrich piti järjestystä.
        Et saanut sinäkään asiaankuulumattomia viestejäsi palstalle. Ehdottomasti sheriffit takaisin.


    • Anonyymi

      No nyt puuttuu enää timppatt spämmäämään palstan tukkoon niin pahimmat palstahäiriköt on kasassa?

    • Anonyymi

      Suomen mediasensuurin malliesimerkkinä on tämä että julkisuudessa hesari-yle-... harhauttajat eivät kerro mitään Paavosta eikä tämä Kosovo-juttukaan ole tunnetu julkisesti, esiintyy kyllä netissä mm. youtubessa

      Väyrystä ei kannata halveksia. Hän on 90-luvulla estänyt silloin Suomea uhanneen pakolaisvyöryn Kosovon suunnalta. Väyrynen keskeytti tuolloin kesälomansa ja ajoi eduskunnassa läpi viisumipakon, jolla maahanvyöry estettiin ja lopulta sr päätyi Ruotsiin. Elisabeth Rehn ja muut klovnit eduskunnassa aikoivat pitää rajoja auki. Väyrynen esti kosovovapaan pääsyn ja Suomen silloisen sosiaalijärjestelmän kriisin. Nyt kumarrellaan vikasuuntiin jotka vain ovat ottamassa suomalaisilta kaiken pois antamatta yhtään mitään vastinetta.

      VÄYRYSEN pitää vain liittyä PS-puolueen vaaleihin sitoutumattomana niin julkisuus on taattu ja 2023 kansanedustajuus taattu. Tehkää TÄMÄ SELVÄKSI PAAVOLLE kirjoittakaa hänelle jne. Varsinainen jytky odottaa vuonna 2023 kun keskiluokka siirtyy äänestämään Hahonlinjaa
      eli nyt keskipalkkaiset ovat sen löytäneet https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/278104-professori-puhuu-nyt-perusporvareista-perussuomalaisten-kasvun-tulppa-irronnut sai tv-ohjelman jälkeen sähköpostin mieheltä, joka tienaa 100 000 euroa vuodessa. Sähköpostin lähettäjä totesi olevansa huolissaan siitä, että Suomi muuttuu oleskeluyhteiskunnaksi ja hyvinvointiturismin tyyssijaksi. Hän pelkää, että pakka hajoaa, jos sosiaalietuuksissa ei pidetä tiukkaa rajaa. Halla-aholla on miehelle vastaus. Puoluejohtaja on käyttänyt muun muassa termiä hyvinvointiturismi

    • Anonyymi

      EUROPARLAMENTTIIN PÄÄSEE enintään/juuri ja juuri VAIN SELLAINEN PUOLUE, JOLLA ON VÄHINTÄÄN 5 PAIKKAA EDUSKUNNASSA. Noin satatuhatta ääntä tarvitaan yhteen euromepin paikkaan eli ei sitten kannata hajottaa jos vastustaa eu-liittovaltiota ja junckerismia jossa aiotaan rakentaa vaalien jälkeen yhtenäisjoukko komissioon kansalaisten kurissapitämiseen https://www.suomenuutiset.fi/jussi-halla-aho-eurovaaleissa-kyse-kotimaan-politiikasta/

      EU-vaaleissa on korkea äänikynnys. Katsomme eduskuntavaaleja 2019 (äänet) Seuraavilla on vielä pieni mahdollisuus saada euromeppi-paikka RKP (139 640), Kristillisdemokraatit (120 144 joka sai 5 paikkaa eduskuntavaaleissa). Näiden alle jäävillä ei ole mitään mahdollisuutta, esim. Liike Nyt sai yhden paikan (Harkimo) eduskuntaan, mutta euromep-paikkaa se ei saa tietenkään Eu-vaalit ovat tärkeät vaikka parlamentti ei olekaan määrävässä asemassa komission suhteen. Kansallismielisyys on voima, joka pystyy pitämään suomalaisten asioita esillä. Esimerkiksi demukat eivät voi enää VAALEISSA pitää edes ehdokaslistoja AAKKOSJÄRJESTYKSESSÄ koska puolue on islamdemokraattinen ja iso osa ehdokasnimistä alkaa a-kirjaimella SDP-islamdemokratia Uudellamaalla Alihabiba Abdifaysal Aliabdirahman Altaee Arjaalho ... miltä tämä vaalilista näyttäisi työtätekevän silmissä kun pitäisi äänestää muka työväenpuoluetta, jossa ei ole enää ehdokkainen työväkeä vaan a-kirjaisimisia ja päälliköitä ja johtajia ja juutalaisvastaisia https://www.suomenuutiset.fi/tutkijan-havainto-yksikaan-euroopan-maa-onnistunut-muslimeiden-kotouttamisessa/

    • Anonyymi

      Hyvää äitinpäivää. On nähty kuinka syntyvyyttä Suomessa toteutetaan.

    • Anonyymi

      No miksi farage ei ole neuvottelemassa erosta? Tyypillistä populisteille,itse aiheuttavat tolkuttoman kaaoksen,sitten juostaan karkuun.

      • Anonyymi

        Tuttu kommentti meilläkin. "Jonkun tarvis tehdä jotakin". Kuului jo ennen 2015 vaaleja sloganilla "RAJAT KIINNI". No, menikö???


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Persujen typerästä toiminnasta kerrotaan monissa valtamedioissa.
      Se, mitä tällä palstalla lukee, on pelkää ilkkumista asioiden tiimoilta.

      PS voisi olla järkevämmin populistinen, eikä tekisi pikku asioista suurta numeroa.

      • Anonyymi

        Kuten esimerkiksi?


    • Anonyymi

      "Olen havainnut mediassa, ja reaalielämän tapahtumien pohjalta, että en voi hyväksyä ns. vihervasemmiston huuhailua ja vastuutonta maahanmuuttopolitiikka."

      Vasemmisto ollu vallassa viimeksi vissiin viime vuosituhannella ja maahanmuuttopolitiikka on sun mielestä heidän aikaansaannoksiaan. Sipilän hallituksen kaltaista maahanmuuttopolitiikkaa ei voita mikään ja yks päällepäsmäreistä oli persut. Mikä siinäkin oli vihervassujen osuus, itke siitä?

      • Anonyymi

        Kuinka tyhmiä nämä antipersut oikein ovat ?
        Etkö ole kuunnellut, mitä nämä hallitustaan rakentelevat Vihervasemmistolaiset ovat maahanmuuttopolitiikastaan kertoneet, siis millaiseksi haluavat maahanmuuttopolitiikan muuttaa.


    • Anonyymi

      Populismi perustuu aina valheelle! Ja populistin ensimmäinen teko on rajoittaa demokratiaa ja sananvapautta. Persu pelkää että muutkin on samanlaisia valehtelijoita.

      • Anonyymi

        Keskusta teki hyviä asioita

        18 valtakirjaa lähti

        ja loput seuraavissa ek vaaleissa jos jatkaa islamin miesten asianajoa

        oulu mielessä


      • Anonyymi

        Tuntuu se sananavapaus ja sen rajoittaminen olevan antipersujen hommia, ettei pääse totuus julkisuusteen liian laajasti. Onneksi sensoreille, on kaltaisiasi ajatuskyvyttömiä jees-ihmisiä, jotka uskovat kaiken mitä "oikeat, oikeana pitämänsä" puolueet haluavat sinulle ja kaltaisillesi kertoa - valheita. Sinä toistelet niitä sokeasti, ja räksytät muille valehtelemisesta - etkä selväsri ole kärryillä koko räksyttämisesi aiheesta. Typerää toistelua, ilman aivoja.


    • Anonyymi

      Putinilla on Suuri ja minulla tiukka.

      • Anonyymi

        Taitaa taas sulla "sädekehä" kiristää otsaluuta !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taitaa taas sulla "sädekehä" kiristää otsaluuta !

        Ettei vaan ois natopalstalla kirjotteleva häirikkö?


    • Anonyymi

      Kyllä on palstan antipersulla elo mennyt vaikeaksi, itkeä pitää mutta ei oikein tiedä mistä ja miksi. Se on tietyst
      ikin selvää, että syyllisiä ovat persut :)

    • Anonyymi

      Alkaa antipersun touhu palstalla mennä hiukan överiksi. Onhan se selvä että jos on paha olla, sitä pitää saada purkaa, mutta nyt alkaa mennä antipersulla jo naurettavaksi persuraivo.

      Valheita ja outoja tulkintoja, joista sitten hiukan tyhmyyttä ja valhetta lisäämällä saadaankin antipersun täysin toivoton rutinaralli, jossa persut ovat syyllisiä kaikeen. Menneisyydessä, nykyisyydessä ja tulevaisuudessa. Pahasti on antipersun henkinen elo järkkynyt.

      • Anonyymi

        Kuulostaa samalta ku meininki natopalstalla...?


    • Anonyymi

      Antipersu käyttää 24/7 persupalstalla koettaen kertoa, ilman faktoja ja perusteluja, mitä Persu tekee, mitä Persu ajattelee, mitä Persu haluaa ja ei halua. Eikö tuolla antipersulla ole lainkaan omaa elämää. Pelkkää palstalla roimmumista ja valehtelua.

    • Anonyymi

      Outoa on palstan antipersun toiminta, pakkomielteistä persuvihaa, ja tuo tyyppi haukkuu persuja rasisteiksi ja vihapuolueeksi. Mitähän tuo hänen palstalla harjoittamansa valheellinen toiminta hänen itsensä mielestä kertoo hänestä?

    • Anonyymi

      Mikä on nyt tarkalleen on valheellista tarinaa persuista?

      Rikostuomiot? Kansanedustajan kännisekoilu? Kyseenalaisilla keinoilla saatu maisterintutkinto? yleinen uhriutuminen? Lista jatkuu, näitähän riittää...

      • Anonyymi

        Löytyy oletettavasti kaikista puolueista. Kysehän on ihmisten törttöilyistä, suurin osa jopa ennen politiikkaan lähtöä. Paskanheitto vanhoista jutuista ja niiden "suolaaminen" valheilla, ja jattkuvat toistot, ovat enemmänkin sellaista vihervasemmiston itkua, kun asioissa ei parkätä.


    • Anonyymi

      Missä persu - siellä Kremlin käki kukkuu!!!

    • Anonyymi

      Natopalsta on aivan täynnä sairasta venäjävihaa ja natopalvontaa. Epäilen syylliseks Ari Tikkasta. Iso kokoinen vaalea (mahd. parta) mies. Kotoisin Raahesta. Synt. -65, luonteeltaan oinas.

      • Anonyymi

        Tyyppi tehny ainaki 4-5 vuotta s24:llä työtä, yhtä ja samaa. Luultavasti mielisairas, oireet viittaa monipersonallisuus häiriöön ja psykopaattiseen narsismiin. Ei kestä häviötä, ja hokee jatkuvasti, miten voittaa jonkun ja on muita älykkäämpi, kertoi lapsena tulleensa "venäläis" isänsä raiskaamaks ja joutuneensa pahoinpidellyks. Pakkomielteistä ww2 hokemista sota-ajasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tyyppi tehny ainaki 4-5 vuotta s24:llä työtä, yhtä ja samaa. Luultavasti mielisairas, oireet viittaa monipersonallisuus häiriöön ja psykopaattiseen narsismiin. Ei kestä häviötä, ja hokee jatkuvasti, miten voittaa jonkun ja on muita älykkäämpi, kertoi lapsena tulleensa "venäläis" isänsä raiskaamaks ja joutuneensa pahoinpidellyks. Pakkomielteistä ww2 hokemista sota-ajasta.

        "4-5 vuotta s24:llä työtä"
        Natopalstalla siis uurastanu ja muuallakin tunkenu pakkomielteistä tekstiään hyvästä natosta ja pahasta venäjästä ja suomen sota-ajasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "4-5 vuotta s24:llä työtä"
        Natopalstalla siis uurastanu ja muuallakin tunkenu pakkomielteistä tekstiään hyvästä natosta ja pahasta venäjästä ja suomen sota-ajasta.

        Palkattuna se ei siis s24:llä ole. Mut saanu jatkaa mieletöntä häiriköintiä vuosia. Valituksia tehty. Kertoi natopalstalla aikoinaan aloittaneensa hesarin palstoilla mutta siirtyneensä sitten muualle someen kun tämä alettiin tunnistaa.
        Mitenkähän tyypin sais vastuuseen? Tästä pitäis nostaa haloota.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Palkattuna se ei siis s24:llä ole. Mut saanu jatkaa mieletöntä häiriköintiä vuosia. Valituksia tehty. Kertoi natopalstalla aikoinaan aloittaneensa hesarin palstoilla mutta siirtyneensä sitten muualle someen kun tämä alettiin tunnistaa.
        Mitenkähän tyypin sais vastuuseen? Tästä pitäis nostaa haloota.

        Tyyppi vastailee omiin juttuihinsa mukamas toisena henkilönä. Näin hirveää trollaamista ei oo suomessa ennen nähny! Onks tyyppi venäjän leivissä vai mistä on kyse?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tyyppi vastailee omiin juttuihinsa mukamas toisena henkilönä. Näin hirveää trollaamista ei oo suomessa ennen nähny! Onks tyyppi venäjän leivissä vai mistä on kyse?

        Sillä miehellä tapana selittää muiden virheitä sillä että kaikki asiat pitää aina perustella ja pitää olla faktatietoa yms. ja sit se alottaa sodan tätä perustelijaa vastaan. Natopalstalle se on luonu täyden teatterin itseään ja mielikuvituspersoonaan varten, kuten linkistä käy ilmi, joka natopalstalle oli luotu. Hoitoon tai vankilaan. Vapaaks sitä ei enää voi päästää, koska pakkomielteinen häirikkö.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sillä miehellä tapana selittää muiden virheitä sillä että kaikki asiat pitää aina perustella ja pitää olla faktatietoa yms. ja sit se alottaa sodan tätä perustelijaa vastaan. Natopalstalle se on luonu täyden teatterin itseään ja mielikuvituspersoonaan varten, kuten linkistä käy ilmi, joka natopalstalle oli luotu. Hoitoon tai vankilaan. Vapaaks sitä ei enää voi päästää, koska pakkomielteinen häirikkö.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15661001/venajan-trolli-housut-kintuissa

        Linkki siis tuolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15661001/venajan-trolli-housut-kintuissa

        Linkki siis tuolla.

        "Koska olen suomalainen niin ymmärrän täysin tuon juhlan ja tunsin jollain tavalla häpeää kansallisuudestani, mutta selitin asian varsin hyvin jokaiselle kysyjälle ja he kunnioittivat minua sen vuoksi enemmän kuin minua on koskaan Suomessa kunnioitettu tuntemattomien suunnalta."

        Jukolauta mikä selitys... Mielikuvitusta peliin? Pakko uskotella että on kunnioitettu? Joo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Koska olen suomalainen niin ymmärrän täysin tuon juhlan ja tunsin jollain tavalla häpeää kansallisuudestani, mutta selitin asian varsin hyvin jokaiselle kysyjälle ja he kunnioittivat minua sen vuoksi enemmän kuin minua on koskaan Suomessa kunnioitettu tuntemattomien suunnalta."

        Jukolauta mikä selitys... Mielikuvitusta peliin? Pakko uskotella että on kunnioitettu? Joo.

        Jos tyyppiä todella ois kunnioitettu venäjäl enemmän ku suomes koskaan, ni sehän selittää sen trollaavan venäjälle. Ja toi "ihmisten kanssa voiton päivänä puhuminen" ei oo mikään selitys. Joko se on käyny Kremlis tai sitte keksii jutut päästään pönkittääkseen itsetuntoaan.
        Jos se todella on käyny venäjän puolella ja siellä värvätty ni en ihmettele jos se narsisti ja mielisairas on. Niitä kiinnostaa juur sen kaltaset.


    • Anonyymi

      Aloitus vaikuttaa melkoisen absurdilta. Persu valittaa spämmääjistä vaikka juuri persuilla itsellään näyttää olevan järjestelmällistä palstahäiriköintiä muiden puolueiden palstoilla.

      Ei ole suutarin lapsella kenkiä.

    • Anonyymi

      Persut kuvittelevat että palstalla on vain yksi persuja kritisoiva henkilö.
      Kaikki muut ihmiset tietysti rakastavat Jussi Halla-ahoa.

    Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1255
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1176
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe