Arkadianmäen istumajärjestys puhuttaa!!!?

Anonyymi

Kylläpä SDP aloittikin Rinteen ja Lindtmanin johdolla tärkeän asian vääntämisen; Eduskunnan istumajärjestys. Lindtman lähti kyykyttämään Persuja laittamalla heidät hyllyn alle piiloon ja määrittelemällä liikkeen äärioikeistoksi. Hop hop. Mihin SDP sijoittuu, kun nimenomaan porukkaan kulkee tilastojen perusteella SDP:n ja Perussuomalaisten ovista edes takas: kun SDP on noussut, niin Perussuomalaiset on laskeneet ja päinvastoin. Siis SDP sisältää Lindtmanin määritelmän mukaan äärioikeistolaisia!? Eikö sairauslomalle jäänyt demariedustaja ole äärijotain? Hän on jäävuoren huippu. Aktiivimalli-mielenosoituksessa Senaatintorilla oli demareita, jotka heiluttivat vallankumous-panderolia. Ketäs ne ovat? Ketäs ne demarit ovat, jotka pysäyttävät Suomea järjestämässä lakkoja, laittomia, tuki ja poliittisia? Missä heidän pitäisi istua? Demareiden varapuheenjohtaja vaikuttaa lausunnoillaan olevan enemmän vasemmalla kuin Li Andersson!

Miksi edustajat eivät istu aakkosjärjestyksessä? Jokainen edustaja on saanut valtakirjan hoitaa koko kansan asioita itsenäisesti. Ei ole tarkoitus kähmiä porukoissa. Perustuslain mukaan jokainen äänestys pitäisi olla omantunnon äänestys. Ryhmäpäätökset rajoittavat sananvapautta ja johtavat siihen, että enemmistön mielipide saattaa jäädä paitsioon. Se ei ole demokratiaa.

Kaksi vaihtoehtoa: istutaan kuten ennenkin tai aakkosjärjestyksessä. Demokratia on vaalimisen arvoista. Ryhmäleikit murentavat poliitikkojen uskottavuutta.

Helsingin sanomat esittelee 4.5.2019 "VAnha tuolijako natisee" -artikkelissa oman näkemyksensä nykyaikaisesta luokittelusta toiseen laitaan ja toiseen laitaan. Vanha luokittelu on Ranskan vallankumouksen aikainen. Nykyaikaisella GAL-TAN -akselilla toisesta laidasta laskien: Vihreät, Vasemmistoliitto, RKP, Liike Nyt ja SDP. Toisesta suunnasta päin olisi Perussuomalaiset, Kristilliset, Keskusta ja Kokoomus. Siis SDP ja Kokoomus ovat rinta rinnan tämän määrittelyakselin keskellä!

Arvoakseleista voi olla erilaisia. Joka tapauksessa peruste, joka on kolme sataa vuotta vanha on vanha. Lähtökohtaisesti asiat jakautuvat normaalijakautuman mukaisesti, mikä tarkoittaa, että laidalla on marginaaliryhmät ja keskellä suuri joukko. Sen perusteella persut eivät kuulu reunaan. He ovat toiseksi suurin ryhmä, ei marginaalissa. Vaalituksen perusteella normaalijakaumaa ajatellen keskelle kuuluvat suuret SDP, Persut ja Kokoomus ja myös Keskusta ja Vihreät. Äärilaidoilla ovat Vasemmistoliitto, RKP, Kristilliset ja Liike Nyt, kuka missäkin valitun kriteerin mukaan.

Kriteeristö vaihtuu. Kuppikuntia pitää vähentää. Aakkosjärjestys sekoittaisi porukkaa, loisi yhteenkuuluvuutta eikä aliarvostaisi ketään. Jokainen kansanedustaja on saanut henkilökohtaisen valtakirjan ajaa koko Suomen parasta!

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Parempi ihminen on parempi kansanedustaja. Kansanedustaja, kuuntele sydämesi ääntä, älä anna valtakirjaasi kenenkään toisen käyttöön!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 178
      1903
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      50
      1836
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1353
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1164
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1121
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1099
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1085
    Aihe