Juonipaljastusketju 8

Anonyymi

Lisa ja Zak palaavat maanantaina Skotlannista. Lisa on pakotettu kertomaan koko Dinglen klaanille kuolevansa. Zak ottaa tiistaina hetkeksi hatkat.
Robron pistää surrogacy suunnitelmat toistaiseksi jäihin. Robert haluaa olla Vicin tukena joka tulee raiskauksen seurauksena raskaaksi ja haluaa pitää lapsen.

Spoileri

119

437

Vastaukset

 • Jopas sitä taas tapahtuu, olin seuraamatta joku vajaa kk, niin kerkesi kuolla jo se yksi nuori jäbä pois, Hop Pope erosi ja on nyt kait Laurelin kanssa? Nyt Liisakin kuolemassa.

  - mies..

  • Nuo kirjoittamani asiat tapahtuvat ensi viikolla Briteissä. Suomessa ollaan n. 11 kk jäljessä. Gerry kuoli ja Bob erosi Brendasta ja pisti hynttyyt yhteen Laurelin kanssa.

   Spoileri


 • Selkäpiitä karmii lukea kun joidenkin (onneksi harvojen) mielestä Vic aiheutti raiskauksensa omalla käytöksellään.
  Mikään käytös, pukeutuminen etc. ei oikeuta raiskaamaan ja ei tarkoittaa aina ei.
  Pisteet Ed:lle että antoivat vihdoinkin Isabel Hodginsille kunnon mahdollisuuden näyttää taitonsa.

  Spoileri

 • Emmerdale kuulemma loppuu. Meneeköhän vielä kuinka kauan Suomessa ?

  • Mistäs tuollaisen provon keksit? Laita linkki näkyville tietolähteeseen, niin uskotaan paremmin...


  • aika monessa paikassa on ollut että loppuu kuun lopussa, katsojaluvut tippuneet niin eivät jatka.


  • Katsojaluvut on päälle 6 miljoonaa joten ei ole mitään järkeä jatkaa sarjan tekemistä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Katsojaluvut on päälle 6 miljoonaa joten ei ole mitään järkeä jatkaa sarjan tekemistä.

   hahahahahaha. Älä nyt naurata. Jos HOLLYOAKS, jolla on alle miljoona katsojaa, on tullut vuodesta 1995 asti ilman mitään loppumisvaaraa, niin eiköhän legendaarinen instituutio kuten Emmerdale ole ihan turvassa 😄😄😄


  • Anonyymi kirjoitti:

   hahahahahaha. Älä nyt naurata. Jos HOLLYOAKS, jolla on alle miljoona katsojaa, on tullut vuodesta 1995 asti ilman mitään loppumisvaaraa, niin eiköhän legendaarinen instituutio kuten Emmerdale ole ihan turvassa 😄😄😄

   Eri kohderyhmät. Hollyoaksia katsoo pääosin 15-30 vuotiaat. Eivätkä he katso sitä pelkästään telkkarista vaan itse sarjan lisäksi katsotaan youtubessa ja somessa oleva lisämateriaali eli pienelle kanavalle riittääkin hyvin alle miljoona katsojaa, kunhan ovat vain ostovoimaista porukkaa. Emmerdale on mainostajan kannalta paljon haastavampi kun sitä katsotaan pääosin vain silloin kun se tulee telkkarista. TV-mainokset ovat kalliita ja siksi niitä tuijottamaan pitää saada mahdollisimman monta miljoonaa ihmistä. Lisäksi Emmerdale mielletään vähän eläkeläisten ohjelmaksi ja mainostajien kannalta eläkeläiset ovat vähän haastava ryhmä. Sen takia ne McCainin ranskanperunapussit ovatkin viime aikoina nousseet sarjan pääosaan aina kun vieraillaan Davidin kaupassa. Mutta joo, ihan turvassa Emmerdale vielä toistaiseksi on, ei edes pienen pientä huhua lopettamisesta, turha moista edes murehtia.

   -DaleEmmer


 • Emmerdale on niin huono nykyisin. Jatkuvaa synkillä aiheilla mässäilyä jonkun naisten voimaantumisagendan edistämiseksi.

  • Emmerdale ohitti tällä viikolla ekan kerran Corrien katsojaluvuissa että on siellä jotain tehty oikein.


  • mikä on corrie?


  • Jaa, mikäs naisten voimaantumisjuoni nyt on meneillään 😄😄😄 Ai Mayan pedofiilioikeudet? 😄😄😄


 • Ai, täällä voi nykyisin käyttää anonyymiäkin, onpa hyvä, niin ei tarvitse keksiä mitään typeryyksiä lol.

  Täytyy sanoa, että nyt on ollut kyllä todella hyvä Emmerdale Britanniassa, kun Maya-tarina on tulossa päätökseensä. Louisa Clein on hyvä näyttelijätär tässä roolissa, ja kaikki Davidin sutturat (niitä riittääkin sarjassa) ovat päässeet esille. Onkin ollut pitkä aika, kun Leyla on viimeksi ollut näinkin keskeisessä roolissa. Viimeksi saatuaan selville Priyan petoksen, ja pettäessään Megania Jain kanssa.

  • Samaa mieltä että hyvä kun nämä näyttelijättäret jotka ovat olleet jonon jatkona vuosikaudet pääsee nyt esiin. Louisa oli kyllä nappi valinta Mayan rooliin.
   Jane Cox on myös erittäin hyvä Lisana.

   Spoileri


 • Tämö ketju näyttää olevan lyhyitten spoilerien ketju.
  Lisa ja Zak Dinglen häät ovat tällä viikolla. Megan Macey poistuu viimeinkin sarjasta tod.näk. vankilaan kolarin takia, Jay haluaa Elizan huoltajuuden ja hääbisnes on vaikeuksissa. Kylässä on vapaita asuntoja Bartonin entinen, Jayn omistama Meganin asunto tyhjenee ja Kimin omistama Jacob Fold Debbien lähtiessä lähiaikoina. Joku aika sitten uudelleen käyttöön otettu Ednan entinen asunto jossa Harriet.Dawn ja Pearl asuvat on hyvin englantilainen viihtyisä ja toimiva cottage tyylinen sisustus. Charity ja Vanessa muuttavat pian johonkin onneksi sillä V pyöriminen Williksessä on iso Ei. Em. väkinäinen parisuhde saisi kyllä jo loppua. Lähtijöitä tiedossa siis Maya,Megan,Debbie ainakin vuodeksi,Lisa.

  • Jännä nähdä kuka majoittuu mihinkin. Bartonien entisestä asunnosta voisi kenties tulla Naten ja Peten poikamiesboksi. Peten ja Rhonan suhde on tuhoon tuomittu.
   Charity ja Vanessa on yksi suosituimmista pareista, joten tuskin ovat heti heitä erottamassa.


  • "Charity ja Vanessa muuttavat pian johonkin onneksi sillä V pyöriminen Williksessä on iso Ei. Em. väkinäinen parisuhde saisi kyllä jo loppua."
   Jatkuu edelleen. Mielestäni yksi mielenkiintoisimmista Emmerdalen viimeaikaisista suhteista.


 • Vahvan huhun mukaan Lisa kuolee tällä viikolla.

  Spoileri

  • Jamie Taten salainen vaimo Andrea (Anna Nightingale) ja nuori tytär Millie (Willow Bell) ovat tulossa sarjaan piakkoin.

   Spoileri


 • ALOITTAJAN OLISI PITÄNYT NIMETÄ TÄMÄ KETJU : VAIN LYHYEKSI SPOILERI JA TOISTEN TXT VÄNKÄÄMISKETJUKSI. Ja lisäksi on muuta hälöä ja sotketaan Suomen jaksojen asioita.
  Että pilalle on mennyt alkuperäinen tarkoitus pitempiin analyyseihin tapahtumista kirjoittajien omien mielipiteiden esittämiseen.
  Onko vaikea ymmärtää ettei kaikkia sarjaan paremmin perehtyneitä kiinnosta teidän muutaman sanan sorkkimiset ja haukkumiset joka txt jälkeen.
  exkirjoittelija

  • Tee ite uus ketju johon voi raapustaa niin paljo ku haluaa kerta noi kovasti ketuttaa.


  • Hyvä, että olet ex-kirjoittelija. Katsokin, että pidät siitä kiinni. Tänne ei ole mitään asiaa takaisin.


 • Lisa ja Zak Dingle häät ovat tänään. Jane Cox nimeä ei ole ensiviikon listalla mutta Zak ja Belle ovat. Lisahan on antanut ohjeita perheelleen mm. Cainin pitää ottaa Kyle poikansa huoltajuus. Häitä juhlitaan Willapakassa hilly billy musiikin tahdissa, ennakko videolla.

  • Täytyy todeta eiliset jaksot nähtyäni että dinglen koira monty on parempi näyttelijä kuin moni muu sarjassa oleva.


 • Niin taisin luvata avata tämän ketjun aikoinaan, mutta sitten se jäi tekemättä. Nimittäin... lopetin Emmerdalen katsomisen. Vappuna kävin miettimään että milloin olin viimeksi nauranut tai edes muuten nauttinut kun katson Emmerdalea, enkä edes muistanut milloin niin oli viimeksi käynyt, joten sarja jäi tauolle omalta osaltani eikä tauon loppua näy. Emmerdalen kokoisen aukon olen sitten paikannut sen vanhoilla uusinnoilla ja yllättävää kyllä Eastendersillä. Kiitos Kate Oatesin ennen niin masentava Eastenders onkin yllättäen todella kiinnostava. Ben ja Callum tulevat niin olemaan Robron 2.0.

  Tietty jotain juttuja ja tarinoita sarjan tienoilta pakostakin seuraan, mutta muuten todennäköisesti tämä pitkän linjan katsoja pitää taukoa ainakin siihen asti kun nykyiset tuottajat saavat kenkää. En vain siedä heidän saarnaavaa tyyliään ja avointa miesvihaansa. Valtaosa vahvoista mieshahmoista on kirjoitettu nurkkaan ja uudet ovat lähinnä märkiä jalkarättejä karismansa tai näyttelijätaitojensa puolesta. Tuntuu että Emmerdale ei ole enää kaikille katsojille tarkoitettua viihdettä vaan ainoastaan tiedostaville viher-vasemmistolaisille naisille tarkoittettua pseudofeminististä saarnaa. Ja se on sääli.

  Mutta pari huomiota: Eric Pollardin näyttelijä sai pari päivää sitten mitalin (British Empire Medal) itseltään Kuningatar Elisabethilta pitkän näyttelijäuransa ja hyväntekeväisyystöidensä ansiosta. Siis onnea Chris Chittell, oikein ansaittua kunniaa! Victorian uusi hiustyyli tekee hänestä niin kovasti äitinsä Sarahin näköisen. Sellainen vanha futisstara kuin Chris Kamara tulee tekemään cameo-roolin sarjassa. Tämä vierailu rooli on vissiin lähinnä verokikkailua, koska vaikka Kamaran rooli kestäisi vain minuutin niin hän voi ilmoittaa verottajalle olevansa näyttelijä ja näin ollen veroprosentti laskee huomattavasti. AamuTV stara Lorraine teki juuri vastaavan veronkevennys vierailun Corrien puolella. Sääli että Emmerdalekin on käynyt tukemaan veronkiertoa tällä tavoin.

  Ja sitten päivän ellei peräti viikon pääuutinen. Ryan Hawley eli Robert Sugden otti lopputilin. Robert on ollut suosikkihahmoni jo edellisen näyttelijän aikana ja Ryan on tehnyt hahmosta vieläkin paremman joten surkeaa kun suosikki (sekä hahmo, että näyttelijä) poistuu ruudusta, mutta toisaalta hänellä on varmaan jo seuraava rooli tiedossaan ja jos ammatillista kunnianhimoa riittää niin onnea uuteen yritykseen! En malta odottaa mikä miehen seuraava projekti sitten aikanaan oikein tulee olemaan. Sosiaalisessa mediassa hänen lähtönsä on ollut kova uutinen tänä iltana. Innokkaita faneja hänellä on kuitenkin niin paljon ympäri maailmaa että "Ryan Hawley" on trendannut ainakin brittien twitterissä jo useamman tunnin ajan. Robron on kuitenkin ollut niin tärkeä osa monen ihmisen elämää ja katsomisnautintoa jo 4-5 vuoden ajan.

  -DaleEmmer

  • Se on VUODEN uutinen!!! Älkää vähätelkö. Kun pääosanesittäjä lähtee, koko maailma vavahtaa. Koko sarjan tulevaisuus nyt vaakalaudalla.


 • Ryan Hawleyn lähtö 5 vuoden jälkeen Ed sarjasta ei ollut minulle yllätys vaan odotettu toive. Hyvin koulutettu ja lahjakas saa kyllä töitä. Arvostan Hawleyta näyttelijänä ja sitä mitä hän Robertina yhdessä Dannyn kanssa saivat Robronina aikaan.
  Viime syksynä oli jo tietty aavistus ja haikeus mielessä kun Lily/ Sebastian lähti. En uskonut surrogaatti juoneen koska Seb vauva oli jo nähty ja bisneskin otettiin typerillä juonilla Robertilta pois. Tuottajavaihdos on muuttanut sarjan ikäväksi poliittista globalistista agendaa ajavaksi ja f#%&€ asian ajajaksi jossa valkoisia heteromiehiä nöyryytetään. Miten sitten Robert kirjoitetaan pois? Toivottavasti järkevällä tavalla ja mielessäni on miten mutta jääköön toiseen kertaan.
  Silverline

  • Toivon todella,että Robert Sugden poistuu sarjasta elävänä. Katsojille jää muistojen lisäksi toivo paluusta joskus myöhemmin ja vaikka Robert ei palaisi koskaan meille voitaisiin kertoa,että hänen elämänsä jatkuu hyvin muualla poikansa Sebastianin kanssa tai Seb tulee kylään asumaan. Toivon että Seb nähdään ennen Robertin lähtöä.
   Kuoleman kautta lähtö olisi liian julmaa ja lopullista. Anniekin 100v. elää Espanjassa edelleen ja hänestä puhutaan. Julmaa olisi myös vankilatuomio pitkäksi ajaksi tarpeettoman rikoksen takia jos tuottajat eivät keksi parempaa tarinaa. Aaron voisi löytää toisen kumppanin jos välirikko tapahtuu ja Danny M. jatkaa sarjassa.
   Hawley voisi myöhemmin tehdä Robertina lyhyen paluun jonkun tarinan kautta jos ei halua jäädä vuosiksi.
   Lähdön syy voisi olla että Robert kyllästyy, väsyy muiden auttamiseen Vic sotkuun, vaikeuksiin työssä yms. elämäänsä kylässä ja lähtee muualle yksin töihin tai sitten Robert vain päättää kadota uupuneena, masentuneeena, pettyneenä ettei häntä arvosteta eikä auteta vaan syyllistetään ja vaaditaan ja käytetään hyväksi.
   Silverline


  • Anonyymi kirjoitti:

   Toivon todella,että Robert Sugden poistuu sarjasta elävänä. Katsojille jää muistojen lisäksi toivo paluusta joskus myöhemmin ja vaikka Robert ei palaisi koskaan meille voitaisiin kertoa,että hänen elämänsä jatkuu hyvin muualla poikansa Sebastianin kanssa tai Seb tulee kylään asumaan. Toivon että Seb nähdään ennen Robertin lähtöä.
   Kuoleman kautta lähtö olisi liian julmaa ja lopullista. Anniekin 100v. elää Espanjassa edelleen ja hänestä puhutaan. Julmaa olisi myös vankilatuomio pitkäksi ajaksi tarpeettoman rikoksen takia jos tuottajat eivät keksi parempaa tarinaa. Aaron voisi löytää toisen kumppanin jos välirikko tapahtuu ja Danny M. jatkaa sarjassa.
   Hawley voisi myöhemmin tehdä Robertina lyhyen paluun jonkun tarinan kautta jos ei halua jäädä vuosiksi.
   Lähdön syy voisi olla että Robert kyllästyy, väsyy muiden auttamiseen Vic sotkuun, vaikeuksiin työssä yms. elämäänsä kylässä ja lähtee muualle yksin töihin tai sitten Robert vain päättää kadota uupuneena, masentuneeena, pettyneenä ettei häntä arvosteta eikä auteta vaan syyllistetään ja vaaditaan ja käytetään hyväksi.
   Silverline

   Robertia ei missään nimessä saa tappaa! Sugdenit ovat jo muutenkin tarpeeksi uhanalainen laji Emmerdalessa. Sarjasta poistumista olen kuitenkin itsekin miettinyt. Itse olisin tyytyväinen hyvinkin arkiseen, jopa tylsäänkin exitiin niin että ovi jää paluulle auki ja jos siltä tuntuu niin hahmo voisi palata sarjaan takaisin parin tai muutaman vuoden kuluttua. Ylivoimaisesti paras tilanne olisi jos Robert ja Aaron poistuisivat sarjasta samaan aikaan yhdessä kohti auringonlaskua niin sanotusti. Mutta olisin tyytyväinen jos Robert vaikka lähtisi Espanjaan hoitamaan Ma Sugdenia ja sitten jäisi sille tiellään epämääräisesti muutamaksi vuodeksi. Todennäköisesti poistuminen on kuitenkin sidottu Victorian raiskaajaan Leehen ja Robertin kostoon sisarensa raiskaajaa kohtaan ja sen seuraamuksiin.

   Jotenkin minulla on sellainen tunne että Ryan Hawleyllä on jo seuraava työpaikka valmiina. Mies kuitenkin tietää kuinka vaikeaa näyttelijän (ammattitaitoisen ja komeankin niinkuin hän on) on työllistyä. Varmaan seurannut aika tarkkaan miten parin viime vuoden aikana sarjasta poistuneet nuoret miehet ovat työllistyneet, siis Adam, Ross, Joe... eivät kovasta yrityksestä huolimatta nimittäin mitenkään, joten jotenkin tuntuu että järkevän oloinen Hawley ei hyppäisi pois varmasta työpaikasta ilman että tietäisi että seuraava projekti olisi jo jollakin lailla odottamassa.

   -DaleEmmer


  • On todennäköistä, että Ryan Hawleyllä on tiedossa jo uusia töitä. Paremmin palkattua ja enemmän vapaata välillä. Hän on jo vuosien aikana osoittanut monipuoliset kykynsä Lontoossa suoritettujen näyttelijäopintojen jälkeen. Pidin alusta lähtien selvänä ettei Hawley ole montaa vuotta sarjassa. Tietysti parasta ja helpointa olisi jos lähtisivät yhtäaikaa mutta epäilen että Danny ei saa helposti töitä ja jää sarjaan. Hiljattain lähteneillä ei ole näyttelijä opintoja eikä taitoja tarpeeksi työllistyä kunnolla.
   Silverline


  • Anonyymi kirjoitti:

   On todennäköistä, että Ryan Hawleyllä on tiedossa jo uusia töitä. Paremmin palkattua ja enemmän vapaata välillä. Hän on jo vuosien aikana osoittanut monipuoliset kykynsä Lontoossa suoritettujen näyttelijäopintojen jälkeen. Pidin alusta lähtien selvänä ettei Hawley ole montaa vuotta sarjassa. Tietysti parasta ja helpointa olisi jos lähtisivät yhtäaikaa mutta epäilen että Danny ei saa helposti töitä ja jää sarjaan. Hiljattain lähteneillä ei ole näyttelijä opintoja eikä taitoja tarpeeksi työllistyä kunnolla.
   Silverline

   Liikkeellä on aika monta ja moista teoriaa siitä miten Robert tulee sarjasta poistumaan. Onneksi englanninkielisessä keskustelussa toistuu aika usein "taking a break" joka siis viittaisi väliaikaiseen taukoon, ei kuolemaan.
   Pari omasta mielestäni mielenkiintoista ajatusta olivat että Vic tappaisi (varmaankin vahingossa) raiskaajansa varsinkin kun tämän äitikin ilmestyy pian kuvioihin ja Robert ottaisi siitä syyt niskoilleen -> vankilaan. Tai että se onkin Aaron joka kuolee ja sen myötä Robert sitten poistuisi suremaan muualle. Aaronhan ei viikolla saanut ketsuppipurkkia ja sitten toisessa jaksossa auton ovea auki ilman ponnisteluja. Voisiko tämä olla vihje jostakin hermosto/lihassairaudesta pohtivat tarkkasilmäiset fanit eräällä toisella keskustelupalstalla.

   Vähän erikoista että Emmerdalelta ei tullut mitään virallista vahvistusta tai kommenttia huhuille. Radiohiljaisuus jotenkin hämmentää eikä anna ammattimaista kuvaa.

   -DaleEmmer


 • Päivän paras uutinen, että Robert lähtee. Toivottavasti Aaron menisi siinä mukana. Olin aikoinani kovakin Aaron-fani, mutta "Robron" on ollut jo pitkään täysin loppuunkaluttu paritus vailla kunnon kemiaa, ja somehehkutus on herättänyt lähinnä myötähäpeää. En ymmärrä suosiota.

  • Robertia näyttelevä olisi saanut jäädä, mutta Aaronia näyttelevä olisi saanut lähteä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Robertia näyttelevä olisi saanut jäädä, mutta Aaronia näyttelevä olisi saanut lähteä.

   R.Hawleyn oli parasta lähteä koska sarja on mennyt huonoon suuntaan. Hän on lahjakas ja hänellä,on hyvä näyttelijän koulutus toisin kuin suurimmalla osalla. Sarjaan on tuotu evvk hahmoja jotka ei kiinnosta katsojia samoin outoja typeriä juonia.
   Danny Miller on hyvä Aaronina jo sieltä aikaisemmilta vuosilta tarina on eteenpäin menevä ja kehittynyt. Nyt Robertin lähdettyä Aaronille tulee uusia mahdollisuuksia roolin suhteen.
   Pari viimeisintä vuotta Robron on jätetty sivuun kun ovat halunneet muita eturiviin.
   Ed pitkäaikaiset britti katsojat palstoilla eivät ole tyytyväisiä sarjan nykyiseen menoon.
   Moira on kuukausia sextannut rotusekoitus renki Naten kanssa,joka on todella outo olio. Sarja jankkaa samaoja asioita samojen hahmojen kesken viikkokausia. Tuottajat huonoja.


 • Villin lännen western erikoisjakson mainostraileri oli sen verran hyvin tehty, että parin kuukauden tauon jälkeen ajattelin katsoa taas jakson pari Emmerdalea kolmen kuukauden tauon jälkeen.

  Mutta mikä tämä Nate-kuvio oikein on? Mies tulee kylään, harrastaa seksiä kuin kani liki kaikkien kylän naisten kanssa ja sitten aloittaa "kuuman" suhteen Moiran kanssa Cainin selän takana. Olenko ymmärtänyt oikein että hän on joku Cainin äpärä kostoretkellä? Mutta sitä en ole oikein ymmärtänyt että mikä Natessa kylän naisiin oikein vetoaa kun omaan makuun mies on korkeintaan keskinkertaisen näköinen, hänellä on charmia tasan nolla. Näyttelijällä on näyttelijäntaitoja tasan nolla. Moiralla ja Natella on kemiaa tasan nolla, mutta silti tuottaja kertoo että minun pitäisi paraa'aikaa katsoa kaikkien aikojen kuuminta kesäromanssia. Kylmäksi jättää koko homma, toivottavasti ensi viikon Western-murhaleikki toimii paremmin.

 • Doug on alkanut käyttämään huumeita ja sekoilee pöllyssä ympäri kylää.
  Moira ja vastenmielinen tallirenki nussivat toisiaan Cainin selän takana aina kun mahdollista. Tää tallirenki on muuten äärimmäisen ällöttävä tapaus. Sellainen kontrollifriikki joka ei usko kun nainen sanoo "ei". Aina tulee älyttömät raiskaaja vibat kun sen ruma naama on ruudussa.
  Victoria on taas raskaana raiskauksen seurauksena. Yleensä kai uhria kohtaan pitäisi tuntea sympatiaa, mutta tämä on ensimmäinen kerta kun tarinan kaikkein vastenmielisin (siis pahempi kuin itse raiskaaja tai tämän äiti) hahmo on uhri eli siis Vic. En oikein tajua miten siinäkin on onnistettu. Ja Vanessa on nostettu sarjan päätähdeksi ja tungettu joka helvetin jaksoon ja tarinankäänteeseen. Kannattaa harrastaa seksiä sarjan tuottajan kanssa, se kun auttaa selvästi etenemään uralla kuin uralla.

  • Kesän ärsyttävimmat hahmot ovat Victoria,Nate ja Moira, Kerry ja Amy jotka aiheuttivat Sharman tehtaan palon, jonka seurauksena rahattomat Sharmat menettivät tehtaan Kim Tatelle,jolla on muita suunnitelmia tilojen käytölle.
   Sukupuoli ongelmaisten miesvihamielisen feministi tuottajien tuotos on Victorian viime keväänä alkanut inhottavan sairas raiskaus juoni,joka on todella kuvottava. Raiskaajaa esittää homonäyttelijä,jolla on rikostaustaa.
   Victoriasta katsojat eivät pidä ja onhan näyttelijäkin ärsyttävä.
   Mandy Dingle palaa sarjaan ensi viikolla poikansa Vinnyn kanssa.
   Moni asia on huonosti sarjassa ja katsominen tuskaa. Pahinta on Vic joka on järjetön.


 • TvChoice lehden katsoja äänestys palkinnot jaettiin eilen. Emmerdale voitti parhaan saippuasarjan. https://www.theemmerdaily.co.uk/emmerdale-news/awards/emmerdale-news-emmerdale-wins-best-soap-at-tv-choice-awards/
  Ryhmä valokuvassa näkyy, kertoo jotain sarjan nyky luonteesta. Naisrintama jossa keskellä on tuottajan Brooksin sulhomorsian,joka puristaa tiukasti pystiä kuin miehen sukuelimiä. Kuvassa keskellä pilkkupukuinen on tuntematon ei näyttelijä.
  Ainoa valkoinen mies on kyykyssä heidän edessään. Sivuhenkilöt ja ei pidetyt huonot esillä. Hawley oli ehdolla mutta EE Dyer taas voitti esittämällä itseään tunnetulla naamallaan ei lahjoillaan. Hawley voitti 2v sitten. Ed katsominen on ollut lisääntyvää kärsimystä vuoden ajan. Hawleyn lähdettyä lähi aikoina kiinnostus katsomiseen vähenee..

 • Vielä noista maanantain TV Choiceista. Ryan Hawleyllä näkyi kuvissa ja haastatteluissa olleen solmio jossa kuviona päivänkakkaroita. Päivänkakkara on englanniksi Daisy. Ja Ryanin kauniin vaimon etunimihän on myös Daisy. Aika hauskaa, romanttista ja söpöä laittaa tuollainen solmio tilaisuuteen.

  ITV teki aivan oikean ratkaisun kun antoi kenkää puukkomiehelle. Mutta tulee kyllä sotkemaan tulevia juonikuvioita aikalailla kun hänet pitää häivyttää pois sarjasta. Eli kuukauden sisällä tulevat juonet eivät taas keran tule tekemään mitään järkeä. Bellen kanssahan hänelle oli jo suunniteltu romanssia mutta sekin nyt sitten jää. Bellen näyttelijär on kuitenkin varmaan aika tyytyväinen ettei tarvitse käydä filmaamaan väkivaltaisen kusip**n kanssa yhteisiä kohtauksia.

  • "ITV teki aivan oikean ratkaisun kun antoi kenkää puukkomiehelle"
   Kuka on puukkomies?


  • Anonyymi kirjoitti:

   "ITV teki aivan oikean ratkaisun kun antoi kenkää puukkomiehelle"
   Kuka on puukkomies?

   Puukkomies on Emmerdalen Elliksen näyttelijä Asan N'Jie jonka veri kiehahti niin kuumasti että kävi toisen miehen päälle työ/edustustilaisuudessa huutaen: "V***u, puukotan, tapan sut puukolla, v***u" Video tapahtumasta löytyy, jos kiinnostaa, jokaisen englantilaisen iltapäivälehden sivuilta, youtubesta ja muualtakin netistä.


  • Asan Njie oli tuottaja Brooksin hankinta rooliin.


 • Sarjan tuottaja Kate Brooks ja eläinlääkäri Vanessan näyttelijär Hardwick ovat menneet naimisiin pari päivää sitten Memphisin Gracelandissa. Sitä vihkikö Elvis-imitaattori heidät vai ei, uutinen ei kerro.

 • Mandy Dingle ja "Paddy Junior" ovat palanneet takaisin kylään. Mandyn kasvoista oli pari lähikuvaa ja huh huh oliko liian raskas meikki vai mikä mutta eivät ole vuodet häntä hyvin kohdelleet. Karut ja rankkaa elämää nähneen näköiset olivat.

 • Mandy Dingle tuli tällä viikolla kylään taas nuoren miehen kanssa,joka ei taida olla oma poika vaan hämäys kaveri. Olivat varastaneet kasinolta pelimerkkejä ja rahaa.
  Nyt kun Robert lähtee sarjasta niin Aaron on ollut pari päivää keskipisteenä ja saanut paljon aikaa esittää komediallista osaamistaan vs Mandy. Robert ollut mukana ja heidän aikaisempia tapahtumia on hyödynnetty tapahtumiin. Willapakka on edelleen suljettu ja on paljon ulkona kuvattua kesäistä maisemaa.

 • Bernice poistuu sarjasta lähiaikoina. Lähtijöitä tähän mennessä 2019 Lisa,Frank,Maya,Jessie,Ellis sai potkut. Ellisin isä Al on bisnes tekemisissä Kimin kanssa. Piakkoin lähtee siis ainakin Robert,Bernice. Jay Sharman poika Archie palasi isälleen kun äiti Rachel kuoli tällä viikolla. Mandy,Vinnie tulivat juuri hämäämään.
  Koska Robert lähtee pian niin Aaron on viime aikoina alkanut olla tekemisissä muun Dingle suvun kanssa.

  • Unohtui ed. Megan lähti myös joku viikko sitten. Lokakuun tapahtumista ei ole juuri tietoa vielä paitsi että Chas saa lapsen. Victoria on nyt 5kk raskaana. Robert joutuu vankilaan tai sitten jotain muuta tapahtuu..


 • Ensin Robert, nyt Bernice. Siinä menivät sitten sarjan suosikki mies ja naishahmoni. Mutta en voi heidän näyttelijöitään lopputilin ottamisesta moittia. Uudet tuottajat ovat työntäneet kaikki sarjan pitkäikäiset ja katsojien suosikkihahmot syrjään ja tuoneet omat ö-luokan hahmonsa ja niiden näyttelijät eturiviin. Emmerdale tuntuu olevan tällä hetkellä kuin uppoava laiva, mitä pikemmin nämä ammattitaidottomat naistuottajat saavat potkut sen nopeammin perinteinen sarja voidaan vielä pelastaa.

  Bernicen näyttelijän lähtemiseen voi tietysti liittyä se että työskentely Kim Taten näyttelijän kanssa oli sittenkin liikaa vaikka oli julkiset anteeksiannot aikoinaan tehtiinkin ja kaikkea. Samantha Giles nimittäin pilasi aikoinaan Claire Kingin avioliiton Peter Amoryn kanssa salasuhteella ja kolmiodraamalla.

  Kelvin Fletcher (Andy Sugden siis) yllätti viikonloppuna tanssii tähtien kanssa-ohjelmassa. Vaikka kaveri muistuttaa ruuminrakenteeltaan pientä härkää niin hitto soikoon hän osasi tanssia aikamoisen hyvin! Tuskin kukaan osasi arvata millainen parkettien partaveitsi hän olisi. Ne lanneliikkeet varsinkin. Huh huh.

  • Senior Storyliner vaihtui helmikuussa 2019. Joe Parkinson meni Coronation Str. ja EM on nyt Olivia Hennessey. Jotain vaikutusta voi olla tälläkin. Brooks ja moni näyttelijäkin on Labour kannattajia ja jne..sen huomaa twit.


 • Ed ennakko tänään : Tulossa lokakuussa Moiran ja Naten suhde paljastuuu Cainille. Moiran käytös ei ole ollut normaalia muutenkaan. Syyllisyys painaa, Emman murha ja Hollyn tapaus taisi sekoitaa viimein pään.
  Chas synnyttää lapsen dingletyyliin.
  Aaron ja Robert aikovat paeta yhdessä. Ei ole yllätys koska on nähty jonkun studiokierros kuvassa reppu ja vaatekasa Millin pöydällä ja arveltu että Aaron ei ainakaan lähde lopulta koska tiedetään että vankila kuvauksia on tehty, Aaron ja Liv ovat olleet kuvassa yhdessä museossa. Seb nähdään vielä, poika on ollut kuvauksissa ja on ok näköinen rooliin. Monet pelkäävät miten Robertin lopulta käy ja sehän on ahdistavinta.

  • Hawleyn kuvaukset ovat päättyneet ja lähtöjuhlia on pidetty eilen. Hänen vaimonsa Instag oli viesti "The end of an era" #robertsugden.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Hawleyn kuvaukset ovat päättyneet ja lähtöjuhlia on pidetty eilen. Hänen vaimonsa Instag oli viesti "The end of an era" #robertsugden.

   Aikakauden loppu tosiaan. Kuvista muuten päätellen aikamoisen isot pirkeet. Tavallisestihan näyttelijöiden läksiäisiä vietetään ravintolapöydän ääressä muutaman hengen voimin, mutta nyt sitten oli kasassa näytti olevan todella iso porukka isossa tilassa. Kertonee siitä kuinka arvostettu ja pidetty Ryan työkavereiden kesken oli.

   Mutta se Robertin kohtalo? Elossahan Sugdenin sällin täytyy selvitä. Täytyyhän...?!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Aikakauden loppu tosiaan. Kuvista muuten päätellen aikamoisen isot pirkeet. Tavallisestihan näyttelijöiden läksiäisiä vietetään ravintolapöydän ääressä muutaman hengen voimin, mutta nyt sitten oli kasassa näytti olevan todella iso porukka isossa tilassa. Kertonee siitä kuinka arvostettu ja pidetty Ryan työkavereiden kesken oli.

   Mutta se Robertin kohtalo? Elossahan Sugdenin sällin täytyy selvitä. Täytyyhän...?!

   "Elossahan Sugdenin sällin täytyy selvitä. Täytyyhän...?!"
   Tottakai, jotta voi palata takaisin ja jo viidennen näyttelijän voimin.


  • Anonyymi kirjoitti:

   "Elossahan Sugdenin sällin täytyy selvitä. Täytyyhän...?!"
   Tottakai, jotta voi palata takaisin ja jo viidennen näyttelijän voimin.

   Vaikea tilanne. Robertia ei voi noin vaan korvata enää kukaan. Hahmon kuoleminen olisi helppo ratkaisu höpsö feministi tuottajille mutta erittäin vaikea paikka katsojille. Se olisi väärin monesta syystä. Sebastian poika vasta 2v, äiti aivovammainen jätettiin henkiin ja yhdessä Rossin kanssa joka yritti murhata Robertin. Aaron olisi siten vapaa etsimään toista kumppania rikkaana? leskenä tai sitten tuleekin juoni jolla A,Liv menettävät talon ym. typerällä tavalla. Tai lisää suolaa faneille antamalla R perintö rahat RebecRossille käyttöön.
   Tämä R poistumisjuoni on ollut huono tarina jonka seuraukset kohtuuttomat. Huono mauton törkeä valinta olisi Robert vankilaan vuosiksi mutta tapettaisiin siellä pian off-screen. Mikä olisi paras tapa? Robert vankilaan vuosiksi ja Aaron jatkaa elämää nykyiseen tapaan ja tapailee muita. Paras tapa olisi että Robert pakenee jonnekin ja Aaronin elämä kylässä jatkuu ja Seb vierailisi hänen luonaan. Joku toinen tuottaja voi päättää myöhemmin tuleeko Robert takaisin. Ajatus siitä, että Robert Sugden elää jossain vapaana olisi paras lopetus juuri nyt.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Vaikea tilanne. Robertia ei voi noin vaan korvata enää kukaan. Hahmon kuoleminen olisi helppo ratkaisu höpsö feministi tuottajille mutta erittäin vaikea paikka katsojille. Se olisi väärin monesta syystä. Sebastian poika vasta 2v, äiti aivovammainen jätettiin henkiin ja yhdessä Rossin kanssa joka yritti murhata Robertin. Aaron olisi siten vapaa etsimään toista kumppania rikkaana? leskenä tai sitten tuleekin juoni jolla A,Liv menettävät talon ym. typerällä tavalla. Tai lisää suolaa faneille antamalla R perintö rahat RebecRossille käyttöön.
   Tämä R poistumisjuoni on ollut huono tarina jonka seuraukset kohtuuttomat. Huono mauton törkeä valinta olisi Robert vankilaan vuosiksi mutta tapettaisiin siellä pian off-screen. Mikä olisi paras tapa? Robert vankilaan vuosiksi ja Aaron jatkaa elämää nykyiseen tapaan ja tapailee muita. Paras tapa olisi että Robert pakenee jonnekin ja Aaronin elämä kylässä jatkuu ja Seb vierailisi hänen luonaan. Joku toinen tuottaja voi päättää myöhemmin tuleeko Robert takaisin. Ajatus siitä, että Robert Sugden elää jossain vapaana olisi paras lopetus juuri nyt.

   Victoria on tavannut 2 kertaa sairaalan kahviossa vaalan pitkän 188cm Luke nimisen tyypin joka töissä siellä ja nähdään taas ensi viikolla. Miksi? Onko Luke kiinnostunut Vicista 158cm, vai onko Leen kaveri ja jotain pahaa mielessä R kohtaan? tai..on. Luke on taas ensi viikolla,Robert ei ole.
   Jamie Tate on kyllä tyhmä hahmo ja näyttelijäkin on huono,äänen käyttö,kähinää. Tuottajat näyttää tykkäävän isoista kömpelöistä yli 190 miehistä mutta ei näytä hyvältä kun naiset on paljon lyhyempiä. Kovasti yritetään tehdä Millie tytöstä tähteä bsa palkintoa varten.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Victoria on tavannut 2 kertaa sairaalan kahviossa vaalan pitkän 188cm Luke nimisen tyypin joka töissä siellä ja nähdään taas ensi viikolla. Miksi? Onko Luke kiinnostunut Vicista 158cm, vai onko Leen kaveri ja jotain pahaa mielessä R kohtaan? tai..on. Luke on taas ensi viikolla,Robert ei ole.
   Jamie Tate on kyllä tyhmä hahmo ja näyttelijäkin on huono,äänen käyttö,kähinää. Tuottajat näyttää tykkäävän isoista kömpelöistä yli 190 miehistä mutta ei näytä hyvältä kun naiset on paljon lyhyempiä. Kovasti yritetään tehdä Millie tytöstä tähteä bsa palkintoa varten.

   Victoria tapasi taas sairaalan käytävällä kahvio Luken joka oli kärrynsä kanssa käytävällä. Luke,ei ole sukunimeä annettu, pyysi Vicin kahville. Onko tuleva poikaystävä? Tuijottava katse hänellä on mutta vaikuttaa siistiltä, rehdiltä,vaalea,sinisilmäinen,hyvä vartalo. Jos Vicille halutaan uusi mies niin ok. Onhan tämä myrkyllisen Vicin raskaus juoni nii järjetön roska tuotos kun veli joutuu vankilaan ja Aaron menettää aviomiehensä ja Seb isänsä jne. Pitkäaikainen hahmo R.S ja hyvä näyttelijän osaaminen olisi todella ansainnut paremman lähtöjuonen. Eikä vielä tiedä miten typeräksi loppu tehdään.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Victoria tapasi taas sairaalan käytävällä kahvio Luken joka oli kärrynsä kanssa käytävällä. Luke,ei ole sukunimeä annettu, pyysi Vicin kahville. Onko tuleva poikaystävä? Tuijottava katse hänellä on mutta vaikuttaa siistiltä, rehdiltä,vaalea,sinisilmäinen,hyvä vartalo. Jos Vicille halutaan uusi mies niin ok. Onhan tämä myrkyllisen Vicin raskaus juoni nii järjetön roska tuotos kun veli joutuu vankilaan ja Aaron menettää aviomiehensä ja Seb isänsä jne. Pitkäaikainen hahmo R.S ja hyvä näyttelijän osaaminen olisi todella ansainnut paremman lähtöjuonen. Eikä vielä tiedä miten typeräksi loppu tehdään.

   Eilisessä jaksossa näytti siltä, että kuvaus studion uusi led valaistus on otettu käyttöön Brendan kahviossa, Wiilapakkaa ei ole vielä nähty. Valot enemmän kohdennettuja.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Eilisessä jaksossa näytti siltä, että kuvaus studion uusi led valaistus on otettu käyttöön Brendan kahviossa, Wiilapakkaa ei ole vielä nähty. Valot enemmän kohdennettuja.

   Led valot vaikuttaa. Kuvan laatu oli eilisessä jakossa heikompi, epätarkempi,pehmeä,himmeämpi kuin aikaisemmin. Sama laite ja sama yhteys. Tabletti on korkeinta HD tasoa ja näyttää kaiken muun tarkasti. Jakso oli evvk, Kerry Sharman tulipalon aiheuttaja jossa Frank kuoli kaatui katuun lopussa kun Tracy sai selville ja vähän tönäisi..kiero jatko tulossa tietysti ei Kerrystä päästä eroon vieläkään.


 • Lisää lähtijöitä sarjasta. The Sun lehti kertoo että Anthony Quillan jättää Pete Bartonin roolin. Viimeisten 5 vuoden ajalta mielestäni parhaat nro 1 Hawleyn lisäksi Ed näyttelijät ovat olleet Gillian Kersney (Emma ) ja Bill Ward jolla on selkeä hieno oma puheääni (James Barton) ja v2016 lokakuun kolari oli hienosti tehty ja näytelty. Tietysti Aaron ja Chrissie näyttelijät ovat/olivat hyviä. Uusista tulijoista ei kukaan paitsi Harrietin vanha tuttu Will Taylor Dawnin isä ja itse Dawn muista näyttelijöiden nimiä. Asuvat nyt kaikki Ednan entisessä talossa. Pearl muutti Rhonan taloon.

 • Uppoava laiva? Quinny otti lopputilin ja näin ollen Pete Barton poistuu sarjasta. Sarjan kulisseissa on kyllä jotain pahasti vialla kun näin monet haluat pois sieltä. Mutta nykyiset kolme naistuottajaa ovat sarjan teossaan niin avoimen miesvihamielisiä ja kirjoittaneet kaikki perinteisen vahvat miesroolit nurkkaan tai vaatimattomiin sivuosiin kun haluavat tuoda omaa feminististä elämänkatsomustaan että ymmärrän tämänkin näyttelijän päätöksen täydellisesti. Mietin että palaako mies Hollyoaksiin vai nähdäänkö hänet jossakin tosi-tv:ssä tulevaisuudessa? Iso menetys kuitenkin sarjalle, Pete on ollut näyttelijänä sieltä komeimmasta päästä ja hahmona virkistävän normaali maalaiskundi.

  Kuka on sitten seuraava näyttelijä joka saa tarpeekseen Emmerdalen nykytuottajista ja ottaa lopputilin?

  • Ja yhä hullummaksi tulossa kun sarjan tärvelijät sosialisti feministit lisää vauhtia. Naten äitikin nähdään sarjassa,nainen kuin itälontoon lähiöstä tms repäisty huonohammas.
   Seuraavaksi lähtijåksi veikkaan Cavannaugh ja Grahamia, kumpikin oikeita näyttelijöitä. Joe ja Jamie Tate ovat huonoja hahmoja. Tuntuu myös että Bear Wolf hahmo, lihava,ei osannut lukea eikä osaa tehdä juuri mitään on pilkan tekoa valkoisia miehiä kohtaan. Ed sarjaa pilataan tuomalla globalistien tavoitteet niin näkyvästi sarjaan.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ja yhä hullummaksi tulossa kun sarjan tärvelijät sosialisti feministit lisää vauhtia. Naten äitikin nähdään sarjassa,nainen kuin itälontoon lähiöstä tms repäisty huonohammas.
   Seuraavaksi lähtijåksi veikkaan Cavannaugh ja Grahamia, kumpikin oikeita näyttelijöitä. Joe ja Jamie Tate ovat huonoja hahmoja. Tuntuu myös että Bear Wolf hahmo, lihava,ei osannut lukea eikä osaa tehdä juuri mitään on pilkan tekoa valkoisia miehiä kohtaan. Ed sarjaa pilataan tuomalla globalistien tavoitteet niin näkyvästi sarjaan.

   Jep Tohtori C tai Graham saavat tarpeekseen seuraavaksi veikkaan minäkin. Bernicen lähdettyä en (valitettavasti) näe tohtorillekaan mitään tulevaisuutta sarjassa. Sääli sinänsä koska kaikessa hölmöydessään Liam & Bernice ovat sarjan söpöin parikunta tällä hetkellä. Lisäksi molemmat miehet ovat aivan liian lahjakkaita ja pitkän linjan näyttelijöitä siihen nähden miten kevyttä ja pientä roolia Emmerdale heille tarjoaa. Naisista en ihmettelisi jos saisimme pian lukea Moiran näyttelijättären ottaneen lopputilin. En edes oikein ymmärrä miten ihmeessä aikoinaan yleisön suosikkihahmo Moira onkin onnistuttu tuhomaan ja muuttamaan niin vastenmieliseksi tämän tallirenki suhteen myötä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ja yhä hullummaksi tulossa kun sarjan tärvelijät sosialisti feministit lisää vauhtia. Naten äitikin nähdään sarjassa,nainen kuin itälontoon lähiöstä tms repäisty huonohammas.
   Seuraavaksi lähtijåksi veikkaan Cavannaugh ja Grahamia, kumpikin oikeita näyttelijöitä. Joe ja Jamie Tate ovat huonoja hahmoja. Tuntuu myös että Bear Wolf hahmo, lihava,ei osannut lukea eikä osaa tehdä juuri mitään on pilkan tekoa valkoisia miehiä kohtaan. Ed sarjaa pilataan tuomalla globalistien tavoitteet niin näkyvästi sarjaan.

   "Joe ja Jamie Tate ovat huonoja hahmoja."
   Kerrotko, millä tavalla ovat huonoja hahmoja?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Jep Tohtori C tai Graham saavat tarpeekseen seuraavaksi veikkaan minäkin. Bernicen lähdettyä en (valitettavasti) näe tohtorillekaan mitään tulevaisuutta sarjassa. Sääli sinänsä koska kaikessa hölmöydessään Liam & Bernice ovat sarjan söpöin parikunta tällä hetkellä. Lisäksi molemmat miehet ovat aivan liian lahjakkaita ja pitkän linjan näyttelijöitä siihen nähden miten kevyttä ja pientä roolia Emmerdale heille tarjoaa. Naisista en ihmettelisi jos saisimme pian lukea Moiran näyttelijättären ottaneen lopputilin. En edes oikein ymmärrä miten ihmeessä aikoinaan yleisön suosikkihahmo Moira onkin onnistuttu tuhomaan ja muuttamaan niin vastenmieliseksi tämän tallirenki suhteen myötä.

   Minäkään en ymmärrä miksi Moiran hahmo ja Moiran ja Cainin suhde on päätetty pilata niin täydellisesti tämän typerän juonikuvion myötä. Ainoa selitys jonka keksin on että Moiran näyttelijä haluaa lähteä sarjasta ja hahmo kuolee.
   Arvaan että tämä Nate on Cainin avioton poika ja tämä suhde on hänen puoleltaan pelkkä kostotoimenpide, haluaa siis pilata Cainin avioliiton ja perhe-elämän koska kuvittelee että Cain on pilannut hänen äitinsä elämän, vaatinut aborttia tai jotain. Saapa nähdä osuinko oikeaan, aika ennalta arvattavia ovat olleet tämän uuden tuottajan juonikuviot. Archie paluun osasin ennakoida kuten myös epävarmuuden Millien isyydestä. Arvaan että Sean Spencer myös palaa jossakin vaiheessa uudella näyttelijällä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Minäkään en ymmärrä miksi Moiran hahmo ja Moiran ja Cainin suhde on päätetty pilata niin täydellisesti tämän typerän juonikuvion myötä. Ainoa selitys jonka keksin on että Moiran näyttelijä haluaa lähteä sarjasta ja hahmo kuolee.
   Arvaan että tämä Nate on Cainin avioton poika ja tämä suhde on hänen puoleltaan pelkkä kostotoimenpide, haluaa siis pilata Cainin avioliiton ja perhe-elämän koska kuvittelee että Cain on pilannut hänen äitinsä elämän, vaatinut aborttia tai jotain. Saapa nähdä osuinko oikeaan, aika ennalta arvattavia ovat olleet tämän uuden tuottajan juonikuviot. Archie paluun osasin ennakoida kuten myös epävarmuuden Millien isyydestä. Arvaan että Sean Spencer myös palaa jossakin vaiheessa uudella näyttelijällä.

   Jatkan vielä...Tuoreen Faith Dinglen näyttelijän haastattelun perusteella heitän uuden arvauksen: Jos Nate onkin Faithin poika jonka on hylännyt ja antanut adoptioon ja nyt hän sitten on tullut kostamaan. Kohtahan se nähdään.


  • Mehän emme tiedä todellisia taustoja näyttelijöiden poistumiseen sarjasta. Vai onko joillain sisäpiirin tietoa? Peten tuskailmeet ärsyttävät.


  • Anonyymi kirjoitti:

   "Joe ja Jamie Tate ovat huonoja hahmoja."
   Kerrotko, millä tavalla ovat huonoja hahmoja?

   Joidenkin mielestä varmaan siksi että kumpikaan heistä ei ole homo ja suhteessa Aaronin kanssa. Eihän Robertkaan ollut mikään suosittu hahmo silloin vuosia sitten kun hän vielä oli umpihetero teini-ikäinen kusipää jonka elämäntehtävä oli pilata Andyn elämä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Joidenkin mielestä varmaan siksi että kumpikaan heistä ei ole homo ja suhteessa Aaronin kanssa. Eihän Robertkaan ollut mikään suosittu hahmo silloin vuosia sitten kun hän vielä oli umpihetero teini-ikäinen kusipää jonka elämäntehtävä oli pilata Andyn elämä.

   Tämän tyylisiä hölmöjä roiskaisuja ei pidä heitellä sivustolle. Eikä käyttää rumaa kielenkäyttöä kuten eräs Kimistä tietämätön aloittaja.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ja yhä hullummaksi tulossa kun sarjan tärvelijät sosialisti feministit lisää vauhtia. Naten äitikin nähdään sarjassa,nainen kuin itälontoon lähiöstä tms repäisty huonohammas.
   Seuraavaksi lähtijåksi veikkaan Cavannaugh ja Grahamia, kumpikin oikeita näyttelijöitä. Joe ja Jamie Tate ovat huonoja hahmoja. Tuntuu myös että Bear Wolf hahmo, lihava,ei osannut lukea eikä osaa tehdä juuri mitään on pilkan tekoa valkoisia miehiä kohtaan. Ed sarjaa pilataan tuomalla globalistien tavoitteet niin näkyvästi sarjaan.

   Faith Dingle hahmo Sally Dexter lähtee myös sarjasta lähi aikoina.
   Hassua kun lukutaidottamana esitelty Paddyn biologiseksi isäksi keksitty tumpelo wrestler Bear Wolf luki jo eilen lasit päässä kirjaa.
   Liittyen tähän lokakuun viikkoon mikä nyt menossa vielä useita jaksoja sarjassa niin Chas synnyttää Williksen toiletissa Marlon apunaan ja nämä toilet ja sianpska asiat on tehty jokaiseen Dingle tapahtumaan mukaan.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Faith Dingle hahmo Sally Dexter lähtee myös sarjasta lähi aikoina.
   Hassua kun lukutaidottamana esitelty Paddyn biologiseksi isäksi keksitty tumpelo wrestler Bear Wolf luki jo eilen lasit päässä kirjaa.
   Liittyen tähän lokakuun viikkoon mikä nyt menossa vielä useita jaksoja sarjassa niin Chas synnyttää Williksen toiletissa Marlon apunaan ja nämä toilet ja sianpska asiat on tehty jokaiseen Dingle tapahtumaan mukaan.

   Txt tuli väärään väliin..piti olla aikasempiin..


  • Oma mielipide vastaan muiden mielipide.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Oma mielipide vastaan muiden mielipide.

   Minun mielestä Robert ja Aaron eivät ole kaikkien aikojen paras kuvitteellinen pari.


  • Tämä linkki on tässä niitä varten jotka pitävät ja ovat seuranneet heidän loistavaa tarinaa 5v ajan. Informaatio tarkoitus.
   Eikä tämä asia kaipaa kenenkään muiden viestejä asiasta joten menkää muualle ymmärtämättömät trollamaan ja vertailemaan omianne!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Minun mielestä Robert ja Aaron eivät ole kaikkien aikojen paras kuvitteellinen pari.

   Eivät olekaan,jotenkin eivät sovi toisilleen,siis tyyppeinä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Tämä linkki on tässä niitä varten jotka pitävät ja ovat seuranneet heidän loistavaa tarinaa 5v ajan. Informaatio tarkoitus.
   Eikä tämä asia kaipaa kenenkään muiden viestejä asiasta joten menkää muualle ymmärtämättömät trollamaan ja vertailemaan omianne!

   Kiellätkö muilta (tällä) keskustelupalstalla kommentoimisen? Ylempänä esitettiin vain mielipiteitä siitä, onko vai ei Aaron ja Robert paras kuvitteellinen pari. Onko silloin ymmärtämätön, jos ei ole samaa mieltä kanssasi?

   "Tämä linkki on tässä..."
   Eihän tuossa ollut linkkiä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kiellätkö muilta (tällä) keskustelupalstalla kommentoimisen? Ylempänä esitettiin vain mielipiteitä siitä, onko vai ei Aaron ja Robert paras kuvitteellinen pari. Onko silloin ymmärtämätön, jos ei ole samaa mieltä kanssasi?

   "Tämä linkki on tässä..."
   Eihän tuossa ollut linkkiä.

   https://youtu.be/HkNxaZ17zE0 Tässä on linkki ko videoon jos silmä ei löydä ylempänä olevaa.
   Tämän juonipaljastus sivun tarkoitus ei ole ollut kiistellä sarjassa tapahtuneista asioista tyyliin esim. onko linux parempi kuin windus.
   On aika kypsymättömän lapsellista ja tyhmää alkaa vängätä ja mitätoidä toisten kirjoittamia asioita koskien kiistattomia tosiasoita ja itse kunkin omia mietteitä sarjasta enemmän perehtyneiden kanssa eipäs juupas-eipäs tyyliin 3 sanaa. Se ei ole keskustelua vaan tahallista häirintää ja trollausta.
   Lisäksi linkin tarkoitus on ymmärretty väärin.
   Rautalankaa


  • Anonyymi kirjoitti:

   https://youtu.be/HkNxaZ17zE0 Tässä on linkki ko videoon jos silmä ei löydä ylempänä olevaa.
   Tämän juonipaljastus sivun tarkoitus ei ole ollut kiistellä sarjassa tapahtuneista asioista tyyliin esim. onko linux parempi kuin windus.
   On aika kypsymättömän lapsellista ja tyhmää alkaa vängätä ja mitätoidä toisten kirjoittamia asioita koskien kiistattomia tosiasoita ja itse kunkin omia mietteitä sarjasta enemmän perehtyneiden kanssa eipäs juupas-eipäs tyyliin 3 sanaa. Se ei ole keskustelua vaan tahallista häirintää ja trollausta.
   Lisäksi linkin tarkoitus on ymmärretty väärin.
   Rautalankaa

   Sinulle itsellesi pitää vääntää rautalangasta, että asiasta on monta mielipidettä. Olisit kommentoinut, että 'minun mielestä' eikä mainita mielipidettäsi ehdottomana totuutena. Tästä on kyse, mutta ilmeisesti perustelut eivät mene perille.
   Siinä kohdassa jossa mainitsit "Tämä linkki on tässä..." ei ollut linkkiä. Olisit viitannut siinä ylempään kommenttiin, jossa on linkki.


 • Ryan Hawleyn lähtö sarjasta on hyvä asia hänen uransa kannalta ja se on täysin ymmärrettävää. Mutta sarjan pitkäaikaisimman Robert Sugdenin hahmon kohtalo aiheuttaa katsojille tuskaa koska juoni on kauhea,huono eikä ole hyväksyttävä. Seuraavat viikot ovat piinaa ja tuli pahoinvoipa olo viimeisimpiä spoilereita lukiessa tänään. Tuotanto tiimi ei ole pariin vuoteen välittänyt Robronista,eikä juuri muistakaan mies rooleista. On ollut kiire saada sarjaan paljon uusia huonoja hahmoja ja juonia ja voimaantuneita naisia tekemään roskaa.
  Robert on päätymässä vankilaan vuosikausiksi tai hänet tapetaan sarjassa mikä olisi järkyttävä ratkaisu,loukkaus niitä kohtaan jotka ovat seuranneet,äänestäneet ED viime vuosina.
  Silverline

 • Onnea Ryan Haweylle tuleviin rooleihin, olen varma että niinkin lahjakkaasta ja komeasta näyttelijästä kun hän tullaan kuulemaan jatkossakin. Robertin lähtöä itsekin pohdin vähän huolestuneenakin ja tulin siihen tulokseen että olisin tyytyväinen vaikka siihen että kylään tulee taksi ja hän poistuu siinä poikansa Sebin (Seb käveli jo!) kanssa aurinkonlaskua kohden. Mutta vankilatuomiohan tuossa taitaa olla tulossa... Kaikkein tärkeintä on kuitenkin että Robert Jacob Sugdenin roolihahmo säilyy hengissä.

  2 asiaa minua on Ryanin pois lähdössä mietityttänyt. Robronin paras käsikirjoittaja Maxine Alderton ei ole kirjoittanut viimeistä jaksoa, tai oikeastaan yhtäkään robron jaksoa pitkiin aikoihin. Sosiaalisessa mediassa olen nähnyt kritiikkiä hänen kirjoitustyyliään kohtaan, kuulemma ei osaa kirjoittaa "oikealla" tavalla vanitya ja vanessaa, joten olisiko se sitten vaikuttanut siihen ettei häneltä ole enää tilattu käsikirjoituksia Emmerdaleen? Kuka tietää? No Kate varmaan... Toinen mielestäni kumma juttu on, että sarjan johtava näyttelijä poistuu, mutta hän ei ole (ainakaan vielä) antanut yhtäkään tuoretta haastettelua lehdille, radioon tai televisiolle. Vanessan näyttelijä oli sen sijaan aamupäivä TV:ssä kertomassa häistään Elviksen kotitillalla ja Danny Millerkin on antanut muutaman haastattelun, viimeksi tänään Soccer AM-futis ohjelmassa. Urheilumakasiini kun kyseessä niin Millerin piti tietysti leikkiä kovaa jätkää muiden jätkien seurassa jonka takia haastattelusta jäi kovin ikävä maku. Vähän sellainen kuva että häntä hävettäisi näytellä homoa ja ikävää oli myös vähättely ja dissauksen maku robronia kohtaan, joka on kuitenkin tuonut hänellä viimeisen 5 vuoden aikana makkaran leivän päälle. Sosiaalista mediaa kun vilkaisin niin huomasin, etten ollut todellakaan ainoa joka haastattelun näin koki. Kritiikkiä sataa.

  Muuten Emmerdalen yleistä tilaa kuvaa mielestäni "mitä useampi kokki, sen huonompi soppa". Yhtenä viikkona sarjan yksi pomoista vetää ohjelmaa yhteen suuntaan, toisena toinen pomo sitten toiseen ja kolmantena kolmas tyrkyttää vaimokettaan jokaiseen kohtaukseen. Tarinankuljetus ja jatkuvuus tökkii pahasti, eikä asiaa auta että vanhat näyttelijät ja hahmot on työnnetty syrjään ja heidän tilalleen on tuotu uusia, joihin katsojalla ei ole mitään sidettä ja siten ei mitään kiinnostusta.

  • Minä en ole pitänyt kyseisestä Robertista ollenkaan koko sarjan aikana.Olen katsonut Emmerdalen jokaisen jakson siitä alkaen kun sarja alkoi Suomen televisiossa.Jo nuorempana Robert oli epäluotettava valehtelija.Aiheutti jopa rakastamansa Katen kuoleman ja vain sen takia ettei Kate pääsisi naimisiin Andyn kanssa.Vaikka hahmosta on vuosien varrella tehty inhimillisempi niin silti en ole häneen "lämmennyt".


  • Anonyymi kirjoitti:

   Minä en ole pitänyt kyseisestä Robertista ollenkaan koko sarjan aikana.Olen katsonut Emmerdalen jokaisen jakson siitä alkaen kun sarja alkoi Suomen televisiossa.Jo nuorempana Robert oli epäluotettava valehtelija.Aiheutti jopa rakastamansa Katen kuoleman ja vain sen takia ettei Kate pääsisi naimisiin Andyn kanssa.Vaikka hahmosta on vuosien varrella tehty inhimillisempi niin silti en ole häneen "lämmennyt".

   Minäkään en ole pitänyt "nyky-Robertista". Tämä viimeisin neljäs Robert aiheutti Katien kuoleman. Toisen vaiheen Robert oli vielä mukava poika, mutta kolmas muodostui pahaksi.
   Robert-vaiheilla tarkoitin eri näyttelijöitä, joita Robertia on näytellyt neljä. Ensimmäistä en muista.


 • Toivottavasti Emmerdalen asukkailla on tulva ja vesivahinko vakuutukset kunnossa. Pian niitä nimittäin tarvitaan kun Robert lähtee sarjasta. Aaron kun alkaa parkumaan ja itkemään ja itkemään. Sitä tulevaa kyynelten ja rään määrään, kuin pienen padon tulvaluukut aukenivat.

 • Tämä Emmerdalen tuorein huume-kuvio on oppikirja esimerkki siitä kuinka nopeasti vitsi vanhenee. Aluksi kun Doug vähän poltteli pilveä ja sekoili pilvisenä ympäri kylää itsekin vähän naureskelin ja hymyilinkin (lähinnä varmaan koska Dougin näyttelijä on yksi parhaista komedia-näyttelijöistä) mutta vitsi kului nopeasti loppuun, eilen kun Jimmy King sitten veti omat huumeöverinsä ja oksenteli ympäri kylänraittia niin kenellekään ei taatusti ollut enää hauskaa. Paitsi tietysti kolmen tuottajan mielestä, heillehän tämä nyky-Emmerdale on "loistavaa ja älykästä ja naisia voimaannuttavaa" ohjelmaa.

 • Kolmen tuottajan ideat on kyllä nyt menneet mauttomuuksiin. J os vanhasta miehestä Dougista, tehdään huumeissa sekoilija ja jos vielä perheenisä Jimmy Kingistäkin tehdään sellainen.
  Kyllä nyt alkaa aiheet olla todella hakusessa. Osa näyttelijöistä saanut tarpeekseen sarjasta ja sen naistuottajakööristä ja kohta saa tarpeekseen myös katsojatkin.
  Toivottavasti yläpäässä sytyttää ja tajutaan, mistä syystä käy näin.

 • Cain-parka. Mitähän pahaa mies on elämässään on tehnyt kun on saanut vaivakseen sellaiset lapset kuin Debbie ja nyt puupökkelö Nate?
  Tallirenki joka on nussinut Moiraa viimeiset kuukaudet miehen selän takana paljastui siis Cainin äpärä-pojaksi. Ja tämänhän oli liki jokainen katsoja arvannut jo kuukausia sitten. Olisivat edes aikoinaan palkanneet hyvän näyttelijän Naten rooliin, mutta ehei, vaan tämä nykyinen menee helposti heittämällä Emmerdalen kaikkien aikojen huonoimpien "näyttelijöiden" kastiin. Miehellä on tasan yksi ilme ja yksi tunnetila jonka osaa näytellä ja se on sitten siinä.

  • "Miehellä on tasan yksi ilme ja yksi tunnetila jonka osaa näytellä ja se on sitten siinä"
   Jospa ohjaaja sanoi, että sinun roolissa kuuluu olla vain yksi ilme ja yksi tunnetila.


  • Anonyymi kirjoitti:

   "Miehellä on tasan yksi ilme ja yksi tunnetila jonka osaa näytellä ja se on sitten siinä"
   Jospa ohjaaja sanoi, että sinun roolissa kuuluu olla vain yksi ilme ja yksi tunnetila.

   Katsojat eivät pidä jo 6kk Moiran kimpussa ollutta keharilta vaikuttava pienipäinen pullistelija sönkkö kielinen renki Natku hahmosta ja he ovat myös arvanneet jo ajat sitten miten ällötys liittyy Cainiin. Ja kukaan ei kuollut tämän iltaisessa vene seikkailussa,ikävä kyllä. Sarja on ollut huono todella juonet käsittämättömän kieroituneita ja lapsellisia.
   Robertin poistumis tarina on ollut loukkaus hienoa näyttelijää hahmoa kohtaan.
   Kun sarjassa vaikuttaa tietty poliittinen aate,feminismi,sukupuoliongelnaiset yms. niin tulos on sekopäistä manipulointia.


  • Anonyymi kirjoitti:

   "Miehellä on tasan yksi ilme ja yksi tunnetila jonka osaa näytellä ja se on sitten siinä"
   Jospa ohjaaja sanoi, että sinun roolissa kuuluu olla vain yksi ilme ja yksi tunnetila.

   Jos ohjaaja on tosiaan sanonut miehelle että ole kuin puupökkelö joka ikisessä kohtauksessa jossa olet mukana, niin sitten hän on siinä todella hyvin onnistunut. Ulko-ovessani (joka on myös tehty puusta) on enemmän luonnetta ja syvyyttä kuin tuon "näyttelijän" näyttelijäntaidoissa.

   Lokakuiseen perinteiseen tapaan Emmerdalessa (samoin kuin kaikissa muissakin Brittien saippuaoopperoissa) on tällä hetkellä menossa niin sanottu soap super week. Ja se mitä Emmerdale tarjoilee on todella kökköä tarinaa. Sarja ei ole varmaan koskaan ollut yhtä huono mitä se näiden feministi-voimaannuttaja naisten kynsissä oikein on.

   Tänään he räjäyttivät esimerkiksi purjeveneen. Milloin Emmerdalessa on ollut purjeveneitä ennenkuin nyt yksi piti sitten saada että se voitaisiin räjäyttää?


 • Pitkän linjan katsojana ärsyttää kun sarja uudelleen kirjoittaa historiaansa koko ajan (ja näin ollen pitää katsojia tyhminä tai huonomuistisina). Faithan hylkäsi perheensä kun Cain ja Chas olivat pieniä. Tästähän oli se erikoisjaksokin jokin aika sitten. No nyt sarja äkkiä sitten väittää että Faith olikin paikalla kun parikymppinen Cain laittoi aikoinaan Caran(?) paksuksi ja ilkeä-Nate sai alkunsa. Shadrackin muistolle kustiin vielä lisää kun hänestä tehtiin muodikkaasti rasisti. Että hylkäsikö Faith perheensä vai ei, jäi vähän enemmän kuin ristiriitainen olo? Lisäksi jaksoissa oli outoa jatkuvuuden puutetta. Ensin Chas raivosi kun sai tietää Moran pettäneen Cainia, mutta sitten viiden minuutin päästä toisessa kohtauksessa ei tiennytkään suhteesta mitään. Hyvin kummasti leikattu jakso, myönnän tippuneeni vähän kärryiltä pariinkiin otteeseen kun juonessa ei ollut päätä eikä häntää.

  Ja Chas nimesi tyttärensä (joka syntyi pubin miesten vessan lattialla...) Evaksi.
  Jännä että nimeää lapsensa pahimman vihollisensa mukaan. Evahan oli aikoinaan se nainen joka tuhosi Carlin ja Chasin suhteen. Mutta joo sarjan tuottajat ja käsikirjoittavat eivät niin vanhoja juttuja enää muista, eivätkä oleta että katsojatkaan muistaisivat tai niistä välittäisivä.

  Suoraan sanoen inhottavaa kun nykytuottajat eivät välitä tai kunniota sarjan hienosta historiasta pätkääkään vaan työntävät perinteisten asioiden tilalle omaa, uutta sontaansa.

  • Juonipaljastuksiako?


  • Samaa miltä kuin edellinen ja samoin ajattelevat myös englannikielisillä foorumeilla. Monet lopettavat katsomisen. Sarjasta on tullut epämiellyttävä ja vaikea katsoa. Vanhojen hahmojen tärveleminen jatkuu ja tilalle täyttä vihamielistä agenda puppua nuorille ja tyhmille. Ed kylä ja lavasteet ovat hyviä mutta kun sarjan sisältö on huonosti tehtyä sekopäistä roskaa. Robert hahmon kohtalo harmittaa eniten.


 • Mandy Dingle sekoili jollain kasinolla. Flashbackiä ja sekoilua. Oli niin surkeaa ja sekavaa etten edes viitsinyt katsoa jaksoja loppuun asti. Kuinka huonoksi voi sarja oikein mennäkään? Voi surkeus Emmerdalen nyky-tilaa. Niin ja siihen päälle sitten se että pullanaama-aaron itkee ja itkee.

 • Englannissa näyttivät tosiaan juuri Emmerdalen koko pitkän historian huonoimman jakson koskaan. Sarjan tekijät eivät edes muistaneet robronin hääpäivääkään oikein (väittivät sen olevan 15.lokakuuta kun on 5.lokakuuta) vaikka eihän tuo mikään ihme ole, onhan häistä jo kulunut kokonainen vuosi, kuka nyt sellaisia vanhoja juttuja enää muistaa? Eihän kyse ole kuin sarjan kaikkein suosituimmasta parista ehkä koskaan...

  • Ärsyttävää kuinka vähän Sebiä näytetäån,keväällä oli sekunnin pituisia väläyksiä eikä eilenkään ollut montaa sekuntia. Pieni Opie poika voi olla pettynyt kun häntä ei näytetä enemmän. Aikaa käytettiin liikaa Chasin ja P kävelylle höpinöilleen hautausmaalla. Tänään Sebin pitäisi olla sinisessä lelu autossa Aaronin luona.
   R.Hawleyn viimeinen pv sarjassa taitaa olla perjantaina jolloin tapaa Aaronin. Robert siirtynee Isle of Man, Man saaren nykyaikaiseen pieneen pehmo vankilaan, josta ITV esitti documentin viime kesänä. Todellisuudessa Man saarella on oma oikeuslaitos ja oma vankila jonne ei muualta oteta vankeja. Robert kieltää vierailut ja näin Aaron on vapaa jatkamaan elämäänsä. Eihän oikeusjuttu ja tuomio Robertin kohdalla vastaa oikeata elämää. Jos Robert tulee sarjaan myöhemmin voidaan tapausta helposti käsitellä uudelleen.
   Silverline


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ärsyttävää kuinka vähän Sebiä näytetäån,keväällä oli sekunnin pituisia väläyksiä eikä eilenkään ollut montaa sekuntia. Pieni Opie poika voi olla pettynyt kun häntä ei näytetä enemmän. Aikaa käytettiin liikaa Chasin ja P kävelylle höpinöilleen hautausmaalla. Tänään Sebin pitäisi olla sinisessä lelu autossa Aaronin luona.
   R.Hawleyn viimeinen pv sarjassa taitaa olla perjantaina jolloin tapaa Aaronin. Robert siirtynee Isle of Man, Man saaren nykyaikaiseen pieneen pehmo vankilaan, josta ITV esitti documentin viime kesänä. Todellisuudessa Man saarella on oma oikeuslaitos ja oma vankila jonne ei muualta oteta vankeja. Robert kieltää vierailut ja näin Aaron on vapaa jatkamaan elämäänsä. Eihän oikeusjuttu ja tuomio Robertin kohdalla vastaa oikeata elämää. Jos Robert tulee sarjaan myöhemmin voidaan tapausta helposti käsitellä uudelleen.
   Silverline

   Sebastian 2.0 on myös ihan hassun näköinen punapää, vaikkei ei yhtä ilmeikäs lapsi kuin hänen ensimmäinen esittäjä olekaan. Lily oli todellinen pieni tähti.

   Robertin lähtö on ollut aika kummallinen. Itse olen jo luullut kahtena eri iltana että se oli hänen viimeinen jaksonsa, mutta ei. Poistumista pitkitetään ja pitkitetään. Jotenkin outoa on myös se ettei tarkka päivä (olisiko se sitten huomenna perjantaina?) ole vielä tiedossa, eikä mies ole antanut yhtäkään haastattelua poistumisensa tienoilta. Tavallisestihan sarja promoaa ja mainostaa kun iso hahmo siitä poistuu, mutta nyt täysi radiohiljaisuus asian tienoilta kummastuttaa.

   Olisiko The Sunin toimittaja mahdollisesti sekoittanut Isle of Manin ja Isle of Wightin Robertin tulevaa vankilaa ajatellen? No sekin selviää lähipäivinä. Kaukaiselle rangaistusvankila saarelle mies sarjan näkökulmasta kuitenkin lähetetään.
   Hassu juttu sinänsä että olen jo vuosia halunnut vierailla Mansaarella. Aikoja sitten näin antiikkiveijari Lovejoy-sarjan jakson joka oli kuvattu siellä ja saari vaikutti maisemisen puolesta ja muutenkin todella mielenkiintoiselta. Ja järjestetäänhän ne kuuluisat ajotkin siellä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Sebastian 2.0 on myös ihan hassun näköinen punapää, vaikkei ei yhtä ilmeikäs lapsi kuin hänen ensimmäinen esittäjä olekaan. Lily oli todellinen pieni tähti.

   Robertin lähtö on ollut aika kummallinen. Itse olen jo luullut kahtena eri iltana että se oli hänen viimeinen jaksonsa, mutta ei. Poistumista pitkitetään ja pitkitetään. Jotenkin outoa on myös se ettei tarkka päivä (olisiko se sitten huomenna perjantaina?) ole vielä tiedossa, eikä mies ole antanut yhtäkään haastattelua poistumisensa tienoilta. Tavallisestihan sarja promoaa ja mainostaa kun iso hahmo siitä poistuu, mutta nyt täysi radiohiljaisuus asian tienoilta kummastuttaa.

   Olisiko The Sunin toimittaja mahdollisesti sekoittanut Isle of Manin ja Isle of Wightin Robertin tulevaa vankilaa ajatellen? No sekin selviää lähipäivinä. Kaukaiselle rangaistusvankila saarelle mies sarjan näkökulmasta kuitenkin lähetetään.
   Hassu juttu sinänsä että olen jo vuosia halunnut vierailla Mansaarella. Aikoja sitten näin antiikkiveijari Lovejoy-sarjan jakson joka oli kuvattu siellä ja saari vaikutti maisemisen puolesta ja muutenkin todella mielenkiintoiselta. Ja järjestetäänhän ne kuuluisat ajotkin siellä.

   Sunnuntaina googlailin. Wigth saaren iso vankila on huono,ongelma tapauksia eikä olisi turvallinen paikka. Olisi törkeää kiusaa Robron faneja kohtaan jos R laitettaisiin sinne.
   Onko tuottajilla mielessä tehdä Lictoria ja tai Laaron? Tänään Luke tuli tapaamaan Viciä mutta Aaron käski pysymään poissa. Luke sanoi ettei ole kuin veljensä Lee ja uskoo Victoriaa.
   Halloween naamiaiset Willapakassa ja oli nähty paljon vaivaa puvuissa ja meikeissä. Kimi sai tietää,että Graham ja Rhona tapailee. Graham kertoi Kimille että oma poika Jamie ilmiantoi äitinsä vankilaan.
   Aaron menee tapaamaan Robertia huomisen perjantain jaksossa mutta R ei kerro siirrostaan. R ei ole ensi viikon cast listalla.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Sunnuntaina googlailin. Wigth saaren iso vankila on huono,ongelma tapauksia eikä olisi turvallinen paikka. Olisi törkeää kiusaa Robron faneja kohtaan jos R laitettaisiin sinne.
   Onko tuottajilla mielessä tehdä Lictoria ja tai Laaron? Tänään Luke tuli tapaamaan Viciä mutta Aaron käski pysymään poissa. Luke sanoi ettei ole kuin veljensä Lee ja uskoo Victoriaa.
   Halloween naamiaiset Willapakassa ja oli nähty paljon vaivaa puvuissa ja meikeissä. Kimi sai tietää,että Graham ja Rhona tapailee. Graham kertoi Kimille että oma poika Jamie ilmiantoi äitinsä vankilaan.
   Aaron menee tapaamaan Robertia huomisen perjantain jaksossa mutta R ei kerro siirrostaan. R ei ole ensi viikon cast listalla.

   Robert siirretään Parkhurstin rangaistussiirtolaan Wrightin saarelle. Sarjan näkökulmasta siis mahdollisimman kauas niin että kuukauden itku-potku raivareiden jälkeen Aaron voi äitinsä ja sisarpuolensa painostuksesta käydä etsimään etsimään uutta elämänsä miestä.

   Tarinankerronnan kannalta Luke avaa hyviä mahdollisuuksia (jos Emmerdale vain nykytilassaan osaisi ne käyttää, en oikein luota että osaa) 1) jos mies naitetaan Vicille niin saadaan jännää pohdintaa siitä että voidaanko veljeä syyllistää toisen veljen teoista. Lisäksi Vic naisi miehen jonkan veljen hänen oma veljensä on tappanut. Lukesta tulisi veljenpoikansa isä. Äiti toisi omat kuvionsa ja jännitteensä. 2)jos Luke naitetaan Aaronille. Aaron kävisi deittaamaan miestä jonka veljen takia hänen (ex)aviomiehensä on vankilassa. Raiskauksesta alkunsa saanut Luken veljenpoika asuisi ja kasvaisi samassa kylässä. Molemmilla miehillä on ärsyttävä poikiensa elämään rankasti sekaantuva äiti...

   Molemmissa tapauksissa olisi kunnon ainekset saippuaoopperaisiin jännitteisiin ja tarinankäänteisiin. Alun perusteella Luke vaikuttaa aika rehdiltä ja suoraselkäiseltä kaverilta, toivottavasti säilyy myös jatkossakin sellaisena. Victoria ansaitsisi kunnon miehen itselleen.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Robert siirretään Parkhurstin rangaistussiirtolaan Wrightin saarelle. Sarjan näkökulmasta siis mahdollisimman kauas niin että kuukauden itku-potku raivareiden jälkeen Aaron voi äitinsä ja sisarpuolensa painostuksesta käydä etsimään etsimään uutta elämänsä miestä.

   Tarinankerronnan kannalta Luke avaa hyviä mahdollisuuksia (jos Emmerdale vain nykytilassaan osaisi ne käyttää, en oikein luota että osaa) 1) jos mies naitetaan Vicille niin saadaan jännää pohdintaa siitä että voidaanko veljeä syyllistää toisen veljen teoista. Lisäksi Vic naisi miehen jonkan veljen hänen oma veljensä on tappanut. Lukesta tulisi veljenpoikansa isä. Äiti toisi omat kuvionsa ja jännitteensä. 2)jos Luke naitetaan Aaronille. Aaron kävisi deittaamaan miestä jonka veljen takia hänen (ex)aviomiehensä on vankilassa. Raiskauksesta alkunsa saanut Luken veljenpoika asuisi ja kasvaisi samassa kylässä. Molemmilla miehillä on ärsyttävä poikiensa elämään rankasti sekaantuva äiti...

   Molemmissa tapauksissa olisi kunnon ainekset saippuaoopperaisiin jännitteisiin ja tarinankäänteisiin. Alun perusteella Luke vaikuttaa aika rehdiltä ja suoraselkäiseltä kaverilta, toivottavasti säilyy myös jatkossakin sellaisena. Victoria ansaitsisi kunnon miehen itselleen.

   Tänään 1.11.2019 esitetään Ryan Hawleyn viimeinen jakso Emmerdale sarjassa. Robert siirretään Wigthin saarelle. Juoni on ollut kauhea kuten muutkin juonet viime aikoina.
   Parasta tässä on että Hawley lähtee edistämään uraansa muualle.
   Sarjassa on nyt liian paljon sekavuutta ja huonoja juonia ja hahmoja jotka ei kiinnosta. Täytyy kuitenkin seurata joitakin asioita kuten Miten käy Haulage omistuksen? Miten Aaronin ja Livin elämä jatkuu ja nähdäänkö Sebastiania kylässä? Tuottajista ei tiedä mitä typeryyksiä ja kuvottavuuksia keksivät jo nähtyjen lisäksi.


 • Sympaattinen ja mukavanoloinen Luke, jonka kanssa Victoria sairaalan kahvilassa vähän flirttaili paljastui tietenkin sitten Vicin raiskaajan veljeksi. Luke kuitenkin tuntui olevan aidosti pahoillaan veljensä rikoksesta Victoriaa kohtaan, joten eiköhän heille romanssi kirjoiteta? Eikä se välttämättä olisi paha, sillä eihän veljeä voi tuomita toisen veljen tekojen takia?

 • Ja seuraava lähtijä uppoavasta laivasta, niinkuin tuossa muutamassa kommentissa yläpiolella jo vähän uumoiltiinkin , on Andrew Scarborough elikäs Graham poistuu sarjasta vuoden vaihteessa. Ei mikään ihme että sai tarpeekseen, sillä näiden kolmen naistuottajan alla Grahamin hahmo on ollut niin tuuliajolla kuin olla ja voi. Tuottajat tällä hetkellä eivät vain osaa tai pikemminkin halua sarjaansa yhtään perinteisen vahvan miehen tyyppisiä hahmoja, joten hei, hei Graham! Näyttelijä kyllä niin vahva ja osaava että löytää varmasti töitä muistakin tuotannoista.

  • Grahamin lähtö oli odotettua. Mitähän koominen tri Cavannaugh tekee Bernicen lähdettyä sarjasta? Jonny McPerson ollut 1v vakinaisena. Tuottajien selvästi läheiset suosikit ärsyttävät Kerry ja Amy tekee pahojaan evvk. Sarjassa on liikaa pareja jotka saa vuosia virnistellä ja pahojaan, eivätkä enää kelpaa kuluneina naamoina muulun.
   Nicolan oikean käden palauttaminen toiminnalliseksi on paras teko nyky tuottajilta. Victorian hahmo on häpäisty vuoden aikana vastenmielisellä juonella. Halutaan kertoa ilmeisesti että raiskatut naiset ovat niin typeriå hulluja että synnyttävät kenen tahansa lapset, on eräänlaista yllyttävää taka-ajatuksia joillekin...ja rikollisista tehdään uhreja.
   Victorian kautta tärveltiin myös Robertin hahmo. Ei voi eikä jaksa paljon katsella koska sarja on pilattu.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Grahamin lähtö oli odotettua. Mitähän koominen tri Cavannaugh tekee Bernicen lähdettyä sarjasta? Jonny McPerson ollut 1v vakinaisena. Tuottajien selvästi läheiset suosikit ärsyttävät Kerry ja Amy tekee pahojaan evvk. Sarjassa on liikaa pareja jotka saa vuosia virnistellä ja pahojaan, eivätkä enää kelpaa kuluneina naamoina muulun.
   Nicolan oikean käden palauttaminen toiminnalliseksi on paras teko nyky tuottajilta. Victorian hahmo on häpäisty vuoden aikana vastenmielisellä juonella. Halutaan kertoa ilmeisesti että raiskatut naiset ovat niin typeriå hulluja että synnyttävät kenen tahansa lapset, on eräänlaista yllyttävää taka-ajatuksia joillekin...ja rikollisista tehdään uhreja.
   Victorian kautta tärveltiin myös Robertin hahmo. Ei voi eikä jaksa paljon katsella koska sarja on pilattu.

   Päästit tuskasi ja pahan olosi ulos...


 • Ison Britannian iltapäivälehtien lööpit tänään maanantaina: "Emmerdale kriisissä".
  Jutuissa kommentoitiin näyttelijöiden joukkopakoa sarjasta, sitä kuinka pitkän linjan fanit moittivat sarjan nykyistä muuttunutta linjaa ja tunnelmaa. Ja yleisesti ottaen sitä kuinka ammattitaidottomia nykyiset naistuottajat ovat. Sarja tietenkin kiistää kaiken "kaikki kunnossa" oli Emmerdalen tiedottajan virallinen kommentti.

 • Puukkomies Asan (tapausta käsitelty omassa ketjussa "huonosti käyttäytyvät Emmerdale näyttelijät") korvataan uudella näyttelijällä. Sarja siis uudelleenmiehittää Elliksen uudella naamalla ja Ellis palaa takaisin Dubaista tällä kertaa Aaron Anthonyn esittämänä. Dubain aurinko on ilmeisesti kuitenkin polttanut aika kovasti, sillä uusi näyttelijä on 15 vuotta edellistä vanhemman näköinen ja useamman asteen tummempi myös ihonvärin puolesta. Valokuvien perusteella ei siis järin onnistunut näyttelijänvalinta. Hahmona Ellis oli niin mitätön etten oikein ymmärrä miksi näkivät näin paljon vaivaa. Mutta ilmeisesti tuottajilla on halu saada sarjaan enemmän mustia Dinglejä. Bellehän tykkää vanhemmista mustista miehistä, joten eiköhän hänellä ole uuteen vuoteen mennessä pulla uunissa Elliksen toimesta.

  • Potkut saanut aika tumma Ellis oli huono näyttelijä huomaan nyt häilyvän pälyilyn yms.
   n30v. Jay Konzle Billynä on vaaleampi, äiti on valkoinen, ja alussa näkyi kokemattomuus näyttelijänä mutta huomaan hänellä olevan enemmän otetta rooliin.


 • Olipas taas kovin epä-emmerdalemainen jakso. Tunnin verran pyörittiin ganstereiden, autovarkauksien, autokaappausten ja lapsikaappausten maailmassa. Tai tätähän tämä nyky-Emmerdale on. Jakso huipentui siihen että Cain kertoo Charitylle ganstereiden polttaneen Moseksen elävältä erääseen varastettuun autoon. Charity tietysti joutuu paniikiin, mutta Cain, Chas, että Aaron ovat tilanteessa täysin tunteettomia ja Cain vielä raivopäissään huutaa Charityn nyt olevan vain paska äiti että lapsen elävältä poltto on hänen oma vikansa. Siis toistan: Aaron, Cain ja Chas luulevat että Moses on poltettu tarkoituksella kostona elävältä autoon, mutta he eivät osoita minkäänlaista sympatiaa Charitya kohtaan. Outoa kylmyyttä ja tunteettomutta koko jakso. Jäi harvinaisen ikävä olo tuon kohtauksen jälkeen. (Lopussa sitten tietysti paljastuu että Moses on kuitenkin elosssa.)

  • Sarjassa on siiirrytty kiven käytöstä uhkailu tai lyömäaseena ja kaatumisesta kivetykseen nyt lapion kautta varautumis ja puolustus tarkoituksessa mailoihin. Dinglen miehillä oli eilen pesäpallomailoja Mill talossa. Hehän varastivat ammatti varkailta autoja. D kaupassa on muistaakseni käytettyjoskus krikettimailaa särkemiseen.
   Robertin Porscea ei ole mainittu. Se katosi noin vaan. Edssä muutenkin hommat levällään. Hahmohistoriaa pyyyhitään ja keksitään uusia sukulaisia. Hassua oli kun talvella kerrottiin Robertin lyöneen Billyä mikä oli OOC ja Rlla ei ollut mitäån vammoja ja sitä ihmeltiin niin niiden täytyi mainita myöhemmin ettei B lyönyt takaisin. Harrastavat kiertoasumista taloista taloon. Kerry ja Amy asuvat Vic talossa. Cain muutti heti Robronin, Aaronin taloon jonne muutkin tunkevat nyt setvimään asioitaan. Jaksojen ja tapahtumien jatkuvuus on ongelma. Käsikirjoitusten hataruus on lisääntynyt,ideoita ei ole mietitty loppuun asti ei ole osattu ohjata jne. Nykyisin ei edes jaksa seurata samalla tavalla kuin ennen.


 • Ed tuo uuden poliisi hahmon jonka kanssa Aaron joutuu tekemisiin. Video audition keskustelun perusteella voi arvailla että kyseessä voi olla romanttista kiinnostusta sekä jotain hämärä hommia,kiristystä,s-palveluksia,kontrollia,kärsimystä. Tuottajiahan kiinnostaa roolileikit,naamiaiset. Video poistettiin eilen pian,näin nimen. Näyttelijä on nuorekas 41v. ja uraa jo paljon tehnyt. Komea ja hyvä ääninen,miellyttävä,hyvä koulutus joten roolin todennäköinen monipuolisuus onnistuu.
  Ehkä näemme hänet tai jonkun muun ensi vuoden alkupuolella. Aaron kätkee vielä tunteensa mitä Robertin lähtö pois ja avioerohakemus aiheuttaa. Eilen tapahtunut autovarkausjuttu Cainin kanssa johtanee siihen että Rebecca ei anna A tavata Sebastiania.

  • Ehdin itsekin näkemään videon uudesta poliisista. Samaa mieltä: näyttelijä on komea ja osaa äänenkäytön hyvin. Itselle tuli kyllä lyhyestä kohtauksesta mieleen enemmin stalkkari/vainooja kuin romanttinen viritelmä. Toisaalta Aaron on aina tarvinnut kurinpitäjää , kannustajaa ja sääntöjen asettajaa omaan elämäänsä.


  • Ed etsii siis DI Malone rooliin näyttelijää ja myöhemmin tekstini jälkeen huomasin etten pidä kuvailemaani miestä sopivana perhe saippua rooliin liian outo kinky tunne pahasta poliisista ym. Mies ei ole saanut jostain syistä juuri töitä viime aikoina enää. Eikä kemia toimi Dannyn kanssa.
   Toinen walesilainen ehdokkaan video tänään onkin jo normaalimpi ystävällinen tulkinta ja sopivampi näyttelijä. Kuvakulma videolla epäedull liian alhaalta otettu.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ed etsii siis DI Malone rooliin näyttelijää ja myöhemmin tekstini jälkeen huomasin etten pidä kuvailemaani miestä sopivana perhe saippua rooliin liian outo kinky tunne pahasta poliisista ym. Mies ei ole saanut jostain syistä juuri töitä viime aikoina enää. Eikä kemia toimi Dannyn kanssa.
   Toinen walesilainen ehdokkaan video tänään onkin jo normaalimpi ystävällinen tulkinta ja sopivampi näyttelijä. Kuvakulma videolla epäedull liian alhaalta otettu.

   Kymrin kieliset sukunimet ovat olleet mielestäni aina vähän kummallisia. Miten lausua oikein nimi joka alkaa kahdelle isolla L-kirjaimella, niinkuin nyt LLewelyn-Williamsin kanssa?
   Tämä näyttelijä tuntui olevan vähän vanhempi kuin edellisessä koekuvausvideossa, mutta yhä itselle jäi enemmän koston/vallankäytön maku kuin romanttinen kohtaaminen. Mutta niinkuin sanoin Aaron on hahmona sellainen että hän vaatii kumppanikseen ihmisen joka pitää hänet kurissa ja nuhteessa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ed etsii siis DI Malone rooliin näyttelijää ja myöhemmin tekstini jälkeen huomasin etten pidä kuvailemaani miestä sopivana perhe saippua rooliin liian outo kinky tunne pahasta poliisista ym. Mies ei ole saanut jostain syistä juuri töitä viime aikoina enää. Eikä kemia toimi Dannyn kanssa.
   Toinen walesilainen ehdokkaan video tänään onkin jo normaalimpi ystävällinen tulkinta ja sopivampi näyttelijä. Kuvakulma videolla epäedull liian alhaalta otettu.

   Aaron joutuu tekemisiin DI tutkivan etsivän kanssa joka on häntä n10v vanhempi. Juoni on varmaan jotain ikävää jännitystä ja kärsimystä Aaronille,joiden esittämisessä Danny on hyvä, ja johon liittyy jotain seksuaalista väreilyä. Etteivät tuottajat vain jatka hyväksikäyttö linjalla. 41v mies on sexy ja Walesilaisesta tuli liian vetelä vaikutelma. Hassua yrittää hahmottaa juonta mutta kun sarjassa ei ole nyt muuta yhtä kiinnostavaa kuin Aaron ja Liv. Seb on time off Opien äidin mukaan.
   Maxime A on kirjoittanut joulukuussa jakson jossa on Aaron.


 • Emmerdalen itseään kovasti feministeiksi julistavilla tuottajilla tuntuu olevan sairaanloinen pakkomielle raskauksiin, jotka ovat saaneet alkunsa raiskauksesta/seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Ensin Vic, jota raiskaajan äiti vieläkin vainoaa viikottain ja nyt sitten Maya palasi takaisin kylään (oletettavasti) Jacobin alulle laittama pulla uunissa.

 • Erick Pollard kylän rikkaimpia miehiä on ollut kauan sarjassa mutta eivät ole hänelle keksineet muita lapsia kuin tollo Davidin, joka ei ole Jacobin biologinen isä, joka on myös elossa ja nähty sarjassa. Pollardin ex vaimon sukulaisia on elossa ja Sugden Merrick sukua on olemassa mutta heitä ei ole tuotu sarjaan vaan haalitaan yhä uusia randomeita ja typeriä juonia.Bartonin farmille pitäisi tuoda jo uusi suku.
  Jacob Maija juoni oli inhottava mutta toivon että lapsi olisi Davidin ja Jacob ja Maya saisivat häipyä kylästä pysyvästi.
  Victorian Lee raiskaajan äiti sairaanhoitaja Wendy Posner muuttaa lähiaikoina kylään Dale View eli Bartonien entiseen taloon. Vic ansaitsee rangaistuksen hölmöydestään,itsekäs ämmä. Victoria voisi lähteä sarjasta smalla tavalla kuin äitinsä koska hänellä isänsä Jackin pahuus itsessään. Sarjan törkeät raskausjuonet ovat todella sairaita,ovatko ne tuottaja naisten unelmia sisältyen rotu,seksi,sukupuolihäiriöt..Sarjalla on hyvät olosuhteet, kylä,sisustus, siisti ym edellytykset hyviin tarinoihin mutta kun ei osata eikä välitetä mitä katsojat ovat mieltä roskasta mitä näytetään on hyvin vaikea katsoa enää. Ed on pilattu ja pilataan ärsyttävillä juonilla.

Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.