Juonipaljastusketju 8

Anonyymi

Lisa ja Zak palaavat maanantaina Skotlannista. Lisa on pakotettu kertomaan koko Dinglen klaanille kuolevansa. Zak ottaa tiistaina hetkeksi hatkat.
Robron pistää surrogacy suunnitelmat toistaiseksi jäihin. Robert haluaa olla Vicin tukena joka tulee raiskauksen seurauksena raskaaksi ja haluaa pitää lapsen.

Spoileri

49 kommenttia

Vastaukset

 • Jopas sitä taas tapahtuu, olin seuraamatta joku vajaa kk, niin kerkesi kuolla jo se yksi nuori jäbä pois, Hop Pope erosi ja on nyt kait Laurelin kanssa? Nyt Liisakin kuolemassa.

  - mies..

  • Nuo kirjoittamani asiat tapahtuvat ensi viikolla Briteissä. Suomessa ollaan n. 11 kk jäljessä. Gerry kuoli ja Bob erosi Brendasta ja pisti hynttyyt yhteen Laurelin kanssa.

   Spoileri

 • Selkäpiitä karmii lukea kun joidenkin (onneksi harvojen) mielestä Vic aiheutti raiskauksensa omalla käytöksellään.
  Mikään käytös, pukeutuminen etc. ei oikeuta raiskaamaan ja ei tarkoittaa aina ei.
  Pisteet Ed:lle että antoivat vihdoinkin Isabel Hodginsille kunnon mahdollisuuden näyttää taitonsa.

  Spoileri

 • Emmerdale kuulemma loppuu. Meneeköhän vielä kuinka kauan Suomessa ?

  • Mistäs tuollaisen provon keksit? Laita linkki näkyville tietolähteeseen, niin uskotaan paremmin...

  • aika monessa paikassa on ollut että loppuu kuun lopussa, katsojaluvut tippuneet niin eivät jatka.

  • Katsojaluvut on päälle 6 miljoonaa joten ei ole mitään järkeä jatkaa sarjan tekemistä.

  • Anonyymi kirjoitti:

   Katsojaluvut on päälle 6 miljoonaa joten ei ole mitään järkeä jatkaa sarjan tekemistä.

   hahahahahaha. Älä nyt naurata. Jos HOLLYOAKS, jolla on alle miljoona katsojaa, on tullut vuodesta 1995 asti ilman mitään loppumisvaaraa, niin eiköhän legendaarinen instituutio kuten Emmerdale ole ihan turvassa 😄😄😄

  • Anonyymi kirjoitti:

   hahahahahaha. Älä nyt naurata. Jos HOLLYOAKS, jolla on alle miljoona katsojaa, on tullut vuodesta 1995 asti ilman mitään loppumisvaaraa, niin eiköhän legendaarinen instituutio kuten Emmerdale ole ihan turvassa 😄😄😄

   Eri kohderyhmät. Hollyoaksia katsoo pääosin 15-30 vuotiaat. Eivätkä he katso sitä pelkästään telkkarista vaan itse sarjan lisäksi katsotaan youtubessa ja somessa oleva lisämateriaali eli pienelle kanavalle riittääkin hyvin alle miljoona katsojaa, kunhan ovat vain ostovoimaista porukkaa. Emmerdale on mainostajan kannalta paljon haastavampi kun sitä katsotaan pääosin vain silloin kun se tulee telkkarista. TV-mainokset ovat kalliita ja siksi niitä tuijottamaan pitää saada mahdollisimman monta miljoonaa ihmistä. Lisäksi Emmerdale mielletään vähän eläkeläisten ohjelmaksi ja mainostajien kannalta eläkeläiset ovat vähän haastava ryhmä. Sen takia ne McCainin ranskanperunapussit ovatkin viime aikoina nousseet sarjan pääosaan aina kun vieraillaan Davidin kaupassa. Mutta joo, ihan turvassa Emmerdale vielä toistaiseksi on, ei edes pienen pientä huhua lopettamisesta, turha moista edes murehtia.

   -DaleEmmer

 • Emmerdale on niin huono nykyisin. Jatkuvaa synkillä aiheilla mässäilyä jonkun naisten voimaantumisagendan edistämiseksi.

  • Emmerdale ohitti tällä viikolla ekan kerran Corrien katsojaluvuissa että on siellä jotain tehty oikein.

  • mikä on corrie?

  • Jaa, mikäs naisten voimaantumisjuoni nyt on meneillään 😄😄😄 Ai Mayan pedofiilioikeudet? 😄😄😄

 • Ai, täällä voi nykyisin käyttää anonyymiäkin, onpa hyvä, niin ei tarvitse keksiä mitään typeryyksiä lol.

  Täytyy sanoa, että nyt on ollut kyllä todella hyvä Emmerdale Britanniassa, kun Maya-tarina on tulossa päätökseensä. Louisa Clein on hyvä näyttelijätär tässä roolissa, ja kaikki Davidin sutturat (niitä riittääkin sarjassa) ovat päässeet esille. Onkin ollut pitkä aika, kun Leyla on viimeksi ollut näinkin keskeisessä roolissa. Viimeksi saatuaan selville Priyan petoksen, ja pettäessään Megania Jain kanssa.

  • Samaa mieltä että hyvä kun nämä näyttelijättäret jotka ovat olleet jonon jatkona vuosikaudet pääsee nyt esiin. Louisa oli kyllä nappi valinta Mayan rooliin.
   Jane Cox on myös erittäin hyvä Lisana.

   Spoileri

 • Tämö ketju näyttää olevan lyhyitten spoilerien ketju.
  Lisa ja Zak Dinglen häät ovat tällä viikolla. Megan Macey poistuu viimeinkin sarjasta tod.näk. vankilaan kolarin takia, Jay haluaa Elizan huoltajuuden ja hääbisnes on vaikeuksissa. Kylässä on vapaita asuntoja Bartonin entinen, Jayn omistama Meganin asunto tyhjenee ja Kimin omistama Jacob Fold Debbien lähtiessä lähiaikoina. Joku aika sitten uudelleen käyttöön otettu Ednan entinen asunto jossa Harriet.Dawn ja Pearl asuvat on hyvin englantilainen viihtyisä ja toimiva cottage tyylinen sisustus. Charity ja Vanessa muuttavat pian johonkin onneksi sillä V pyöriminen Williksessä on iso Ei. Em. väkinäinen parisuhde saisi kyllä jo loppua. Lähtijöitä tiedossa siis Maya,Megan,Debbie ainakin vuodeksi,Lisa.

  • Jännä nähdä kuka majoittuu mihinkin. Bartonien entisestä asunnosta voisi kenties tulla Naten ja Peten poikamiesboksi. Peten ja Rhonan suhde on tuhoon tuomittu.
   Charity ja Vanessa on yksi suosituimmista pareista, joten tuskin ovat heti heitä erottamassa.

  • "Charity ja Vanessa muuttavat pian johonkin onneksi sillä V pyöriminen Williksessä on iso Ei. Em. väkinäinen parisuhde saisi kyllä jo loppua."
   Jatkuu edelleen. Mielestäni yksi mielenkiintoisimmista Emmerdalen viimeaikaisista suhteista.

 • Vahvan huhun mukaan Lisa kuolee tällä viikolla.

  Spoileri

  • Jamie Taten salainen vaimo Andrea (Anna Nightingale) ja nuori tytär Millie (Willow Bell) ovat tulossa sarjaan piakkoin.

   Spoileri

 • ALOITTAJAN OLISI PITÄNYT NIMETÄ TÄMÄ KETJU : VAIN LYHYEKSI SPOILERI JA TOISTEN TXT VÄNKÄÄMISKETJUKSI. Ja lisäksi on muuta hälöä ja sotketaan Suomen jaksojen asioita.
  Että pilalle on mennyt alkuperäinen tarkoitus pitempiin analyyseihin tapahtumista kirjoittajien omien mielipiteiden esittämiseen.
  Onko vaikea ymmärtää ettei kaikkia sarjaan paremmin perehtyneitä kiinnosta teidän muutaman sanan sorkkimiset ja haukkumiset joka txt jälkeen.
  exkirjoittelija

  • Tee ite uus ketju johon voi raapustaa niin paljo ku haluaa kerta noi kovasti ketuttaa.

  • Hyvä, että olet ex-kirjoittelija. Katsokin, että pidät siitä kiinni. Tänne ei ole mitään asiaa takaisin.

 • Lisa ja Zak Dingle häät ovat tänään. Jane Cox nimeä ei ole ensiviikon listalla mutta Zak ja Belle ovat. Lisahan on antanut ohjeita perheelleen mm. Cainin pitää ottaa Kyle poikansa huoltajuus. Häitä juhlitaan Willapakassa hilly billy musiikin tahdissa, ennakko videolla.

  • Täytyy todeta eiliset jaksot nähtyäni että dinglen koira monty on parempi näyttelijä kuin moni muu sarjassa oleva.

 • Niin taisin luvata avata tämän ketjun aikoinaan, mutta sitten se jäi tekemättä. Nimittäin... lopetin Emmerdalen katsomisen. Vappuna kävin miettimään että milloin olin viimeksi nauranut tai edes muuten nauttinut kun katson Emmerdalea, enkä edes muistanut milloin niin oli viimeksi käynyt, joten sarja jäi tauolle omalta osaltani eikä tauon loppua näy. Emmerdalen kokoisen aukon olen sitten paikannut sen vanhoilla uusinnoilla ja yllättävää kyllä Eastendersillä. Kiitos Kate Oatesin ennen niin masentava Eastenders onkin yllättäen todella kiinnostava. Ben ja Callum tulevat niin olemaan Robron 2.0.

  Tietty jotain juttuja ja tarinoita sarjan tienoilta pakostakin seuraan, mutta muuten todennäköisesti tämä pitkän linjan katsoja pitää taukoa ainakin siihen asti kun nykyiset tuottajat saavat kenkää. En vain siedä heidän saarnaavaa tyyliään ja avointa miesvihaansa. Valtaosa vahvoista mieshahmoista on kirjoitettu nurkkaan ja uudet ovat lähinnä märkiä jalkarättejä karismansa tai näyttelijätaitojensa puolesta. Tuntuu että Emmerdale ei ole enää kaikille katsojille tarkoitettua viihdettä vaan ainoastaan tiedostaville viher-vasemmistolaisille naisille tarkoittettua pseudofeminististä saarnaa. Ja se on sääli.

  Mutta pari huomiota: Eric Pollardin näyttelijä sai pari päivää sitten mitalin (British Empire Medal) itseltään Kuningatar Elisabethilta pitkän näyttelijäuransa ja hyväntekeväisyystöidensä ansiosta. Siis onnea Chris Chittell, oikein ansaittua kunniaa! Victorian uusi hiustyyli tekee hänestä niin kovasti äitinsä Sarahin näköisen. Sellainen vanha futisstara kuin Chris Kamara tulee tekemään cameo-roolin sarjassa. Tämä vierailu rooli on vissiin lähinnä verokikkailua, koska vaikka Kamaran rooli kestäisi vain minuutin niin hän voi ilmoittaa verottajalle olevansa näyttelijä ja näin ollen veroprosentti laskee huomattavasti. AamuTV stara Lorraine teki juuri vastaavan veronkevennys vierailun Corrien puolella. Sääli että Emmerdalekin on käynyt tukemaan veronkiertoa tällä tavoin.

  Ja sitten päivän ellei peräti viikon pääuutinen. Ryan Hawley eli Robert Sugden otti lopputilin. Robert on ollut suosikkihahmoni jo edellisen näyttelijän aikana ja Ryan on tehnyt hahmosta vieläkin paremman joten surkeaa kun suosikki (sekä hahmo, että näyttelijä) poistuu ruudusta, mutta toisaalta hänellä on varmaan jo seuraava rooli tiedossaan ja jos ammatillista kunnianhimoa riittää niin onnea uuteen yritykseen! En malta odottaa mikä miehen seuraava projekti sitten aikanaan oikein tulee olemaan. Sosiaalisessa mediassa hänen lähtönsä on ollut kova uutinen tänä iltana. Innokkaita faneja hänellä on kuitenkin niin paljon ympäri maailmaa että "Ryan Hawley" on trendannut ainakin brittien twitterissä jo useamman tunnin ajan. Robron on kuitenkin ollut niin tärkeä osa monen ihmisen elämää ja katsomisnautintoa jo 4-5 vuoden ajan.

  -DaleEmmer

  • Se on VUODEN uutinen!!! Älkää vähätelkö. Kun pääosanesittäjä lähtee, koko maailma vavahtaa. Koko sarjan tulevaisuus nyt vaakalaudalla.

 • Ryan Hawleyn lähtö 5 vuoden jälkeen Ed sarjasta ei ollut minulle yllätys vaan odotettu toive. Hyvin koulutettu ja lahjakas saa kyllä töitä. Arvostan Hawleyta näyttelijänä ja sitä mitä hän Robertina yhdessä Dannyn kanssa saivat Robronina aikaan.
  Viime syksynä oli jo tietty aavistus ja haikeus mielessä kun Lily/ Sebastian lähti. En uskonut surrogaatti juoneen koska Seb vauva oli jo nähty ja bisneskin otettiin typerillä juonilla Robertilta pois. Tuottajavaihdos on muuttanut sarjan ikäväksi poliittista globalistista agendaa ajavaksi ja f#%&€ asian ajajaksi jossa valkoisia heteromiehiä nöyryytetään. Miten sitten Robert kirjoitetaan pois? Toivottavasti järkevällä tavalla ja mielessäni on miten mutta jääköön toiseen kertaan.
  Silverline

  • Toivon todella,että Robert Sugden poistuu sarjasta elävänä. Katsojille jää muistojen lisäksi toivo paluusta joskus myöhemmin ja vaikka Robert ei palaisi koskaan meille voitaisiin kertoa,että hänen elämänsä jatkuu hyvin muualla poikansa Sebastianin kanssa tai Seb tulee kylään asumaan. Toivon että Seb nähdään ennen Robertin lähtöä.
   Kuoleman kautta lähtö olisi liian julmaa ja lopullista. Anniekin 100v. elää Espanjassa edelleen ja hänestä puhutaan. Julmaa olisi myös vankilatuomio pitkäksi ajaksi tarpeettoman rikoksen takia jos tuottajat eivät keksi parempaa tarinaa. Aaron voisi löytää toisen kumppanin jos välirikko tapahtuu ja Danny M. jatkaa sarjassa.
   Hawley voisi myöhemmin tehdä Robertina lyhyen paluun jonkun tarinan kautta jos ei halua jäädä vuosiksi.
   Lähdön syy voisi olla että Robert kyllästyy, väsyy muiden auttamiseen Vic sotkuun, vaikeuksiin työssä yms. elämäänsä kylässä ja lähtee muualle yksin töihin tai sitten Robert vain päättää kadota uupuneena, masentuneeena, pettyneenä ettei häntä arvosteta eikä auteta vaan syyllistetään ja vaaditaan ja käytetään hyväksi.
   Silverline

  • Anonyymi kirjoitti:

   Toivon todella,että Robert Sugden poistuu sarjasta elävänä. Katsojille jää muistojen lisäksi toivo paluusta joskus myöhemmin ja vaikka Robert ei palaisi koskaan meille voitaisiin kertoa,että hänen elämänsä jatkuu hyvin muualla poikansa Sebastianin kanssa tai Seb tulee kylään asumaan. Toivon että Seb nähdään ennen Robertin lähtöä.
   Kuoleman kautta lähtö olisi liian julmaa ja lopullista. Anniekin 100v. elää Espanjassa edelleen ja hänestä puhutaan. Julmaa olisi myös vankilatuomio pitkäksi ajaksi tarpeettoman rikoksen takia jos tuottajat eivät keksi parempaa tarinaa. Aaron voisi löytää toisen kumppanin jos välirikko tapahtuu ja Danny M. jatkaa sarjassa.
   Hawley voisi myöhemmin tehdä Robertina lyhyen paluun jonkun tarinan kautta jos ei halua jäädä vuosiksi.
   Lähdön syy voisi olla että Robert kyllästyy, väsyy muiden auttamiseen Vic sotkuun, vaikeuksiin työssä yms. elämäänsä kylässä ja lähtee muualle yksin töihin tai sitten Robert vain päättää kadota uupuneena, masentuneeena, pettyneenä ettei häntä arvosteta eikä auteta vaan syyllistetään ja vaaditaan ja käytetään hyväksi.
   Silverline

   Robertia ei missään nimessä saa tappaa! Sugdenit ovat jo muutenkin tarpeeksi uhanalainen laji Emmerdalessa. Sarjasta poistumista olen kuitenkin itsekin miettinyt. Itse olisin tyytyväinen hyvinkin arkiseen, jopa tylsäänkin exitiin niin että ovi jää paluulle auki ja jos siltä tuntuu niin hahmo voisi palata sarjaan takaisin parin tai muutaman vuoden kuluttua. Ylivoimaisesti paras tilanne olisi jos Robert ja Aaron poistuisivat sarjasta samaan aikaan yhdessä kohti auringonlaskua niin sanotusti. Mutta olisin tyytyväinen jos Robert vaikka lähtisi Espanjaan hoitamaan Ma Sugdenia ja sitten jäisi sille tiellään epämääräisesti muutamaksi vuodeksi. Todennäköisesti poistuminen on kuitenkin sidottu Victorian raiskaajaan Leehen ja Robertin kostoon sisarensa raiskaajaa kohtaan ja sen seuraamuksiin.

   Jotenkin minulla on sellainen tunne että Ryan Hawleyllä on jo seuraava työpaikka valmiina. Mies kuitenkin tietää kuinka vaikeaa näyttelijän (ammattitaitoisen ja komeankin niinkuin hän on) on työllistyä. Varmaan seurannut aika tarkkaan miten parin viime vuoden aikana sarjasta poistuneet nuoret miehet ovat työllistyneet, siis Adam, Ross, Joe... eivät kovasta yrityksestä huolimatta nimittäin mitenkään, joten jotenkin tuntuu että järkevän oloinen Hawley ei hyppäisi pois varmasta työpaikasta ilman että tietäisi että seuraava projekti olisi jo jollakin lailla odottamassa.

   -DaleEmmer

  • On todennäköistä, että Ryan Hawleyllä on tiedossa jo uusia töitä. Paremmin palkattua ja enemmän vapaata välillä. Hän on jo vuosien aikana osoittanut monipuoliset kykynsä Lontoossa suoritettujen näyttelijäopintojen jälkeen. Pidin alusta lähtien selvänä ettei Hawley ole montaa vuotta sarjassa. Tietysti parasta ja helpointa olisi jos lähtisivät yhtäaikaa mutta epäilen että Danny ei saa helposti töitä ja jää sarjaan. Hiljattain lähteneillä ei ole näyttelijä opintoja eikä taitoja tarpeeksi työllistyä kunnolla.
   Silverline

  • Anonyymi kirjoitti:

   On todennäköistä, että Ryan Hawleyllä on tiedossa jo uusia töitä. Paremmin palkattua ja enemmän vapaata välillä. Hän on jo vuosien aikana osoittanut monipuoliset kykynsä Lontoossa suoritettujen näyttelijäopintojen jälkeen. Pidin alusta lähtien selvänä ettei Hawley ole montaa vuotta sarjassa. Tietysti parasta ja helpointa olisi jos lähtisivät yhtäaikaa mutta epäilen että Danny ei saa helposti töitä ja jää sarjaan. Hiljattain lähteneillä ei ole näyttelijä opintoja eikä taitoja tarpeeksi työllistyä kunnolla.
   Silverline

   Liikkeellä on aika monta ja moista teoriaa siitä miten Robert tulee sarjasta poistumaan. Onneksi englanninkielisessä keskustelussa toistuu aika usein "taking a break" joka siis viittaisi väliaikaiseen taukoon, ei kuolemaan.
   Pari omasta mielestäni mielenkiintoista ajatusta olivat että Vic tappaisi (varmaankin vahingossa) raiskaajansa varsinkin kun tämän äitikin ilmestyy pian kuvioihin ja Robert ottaisi siitä syyt niskoilleen -> vankilaan. Tai että se onkin Aaron joka kuolee ja sen myötä Robert sitten poistuisi suremaan muualle. Aaronhan ei viikolla saanut ketsuppipurkkia ja sitten toisessa jaksossa auton ovea auki ilman ponnisteluja. Voisiko tämä olla vihje jostakin hermosto/lihassairaudesta pohtivat tarkkasilmäiset fanit eräällä toisella keskustelupalstalla.

   Vähän erikoista että Emmerdalelta ei tullut mitään virallista vahvistusta tai kommenttia huhuille. Radiohiljaisuus jotenkin hämmentää eikä anna ammattimaista kuvaa.

   -DaleEmmer

 • Päivän paras uutinen, että Robert lähtee. Toivottavasti Aaron menisi siinä mukana. Olin aikoinani kovakin Aaron-fani, mutta "Robron" on ollut jo pitkään täysin loppuunkaluttu paritus vailla kunnon kemiaa, ja somehehkutus on herättänyt lähinnä myötähäpeää. En ymmärrä suosiota.

 • Villin lännen western erikoisjakson mainostraileri oli sen verran hyvin tehty, että parin kuukauden tauon jälkeen ajattelin katsoa taas jakson pari Emmerdalea kolmen kuukauden tauon jälkeen.

  Mutta mikä tämä Nate-kuvio oikein on? Mies tulee kylään, harrastaa seksiä kuin kani liki kaikkien kylän naisten kanssa ja sitten aloittaa "kuuman" suhteen Moiran kanssa Cainin selän takana. Olenko ymmärtänyt oikein että hän on joku Cainin äpärä kostoretkellä? Mutta sitä en ole oikein ymmärtänyt että mikä Natessa kylän naisiin oikein vetoaa kun omaan makuun mies on korkeintaan keskinkertaisen näköinen, hänellä on charmia tasan nolla. Näyttelijällä on näyttelijäntaitoja tasan nolla. Moiralla ja Natella on kemiaa tasan nolla, mutta silti tuottaja kertoo että minun pitäisi paraa'aikaa katsoa kaikkien aikojen kuuminta kesäromanssia. Kylmäksi jättää koko homma, toivottavasti ensi viikon Western-murhaleikki toimii paremmin.

 • Doug on alkanut käyttämään huumeita ja sekoilee pöllyssä ympäri kylää.
  Moira ja vastenmielinen tallirenki nussivat toisiaan Cainin selän takana aina kun mahdollista. Tää tallirenki on muuten äärimmäisen ällöttävä tapaus. Sellainen kontrollifriikki joka ei usko kun nainen sanoo "ei". Aina tulee älyttömät raiskaaja vibat kun sen ruma naama on ruudussa.
  Victoria on taas raskaana raiskauksen seurauksena. Yleensä kai uhria kohtaan pitäisi tuntea sympatiaa, mutta tämä on ensimmäinen kerta kun tarinan kaikkein vastenmielisin (siis pahempi kuin itse raiskaaja tai tämän äiti) hahmo on uhri eli siis Vic. En oikein tajua miten siinäkin on onnistettu. Ja Vanessa on nostettu sarjan päätähdeksi ja tungettu joka helvetin jaksoon ja tarinankäänteeseen. Kannattaa harrastaa seksiä sarjan tuottajan kanssa, se kun auttaa selvästi etenemään uralla kuin uralla.

  • Kesän ärsyttävimmat hahmot ovat Victoria,Nate ja Moira, Kerry ja Amy jotka aiheuttivat Sharman tehtaan palon, jonka seurauksena rahattomat Sharmat menettivät tehtaan Kim Tatelle,jolla on muita suunnitelmia tilojen käytölle.
   Sukupuoli ongelmaisten miesvihamielisen feministi tuottajien tuotos on Victorian viime keväänä alkanut inhottavan sairas raiskaus juoni,joka on todella kuvottava. Raiskaajaa esittää homonäyttelijä,jolla on rikostaustaa.
   Victoriasta katsojat eivät pidä ja onhan näyttelijäkin ärsyttävä.
   Mandy Dingle palaa sarjaan ensi viikolla poikansa Vinnyn kanssa.
   Moni asia on huonosti sarjassa ja katsominen tuskaa. Pahinta on Vic joka on järjetön.

 • TvChoice lehden katsoja äänestys palkinnot jaettiin eilen. Emmerdale voitti parhaan saippuasarjan. https://www.theemmerdaily.co.uk/emmerdale-news/awards/emmerdale-news-emmerdale-wins-best-soap-at-tv-choice-awards/
  Ryhmä valokuvassa näkyy, kertoo jotain sarjan nyky luonteesta. Naisrintama jossa keskellä on tuottajan Brooksin sulhomorsian,joka puristaa tiukasti pystiä kuin miehen sukuelimiä. Kuvassa keskellä pilkkupukuinen on tuntematon ei näyttelijä.
  Ainoa valkoinen mies on kyykyssä heidän edessään. Sivuhenkilöt ja ei pidetyt huonot esillä. Hawley oli ehdolla mutta EE Dyer taas voitti esittämällä itseään tunnetulla naamallaan ei lahjoillaan. Hawley voitti 2v sitten. Ed katsominen on ollut lisääntyvää kärsimystä vuoden ajan. Hawleyn lähdettyä lähi aikoina kiinnostus katsomiseen vähenee..

 • Vielä noista maanantain TV Choiceista. Ryan Hawleyllä näkyi kuvissa ja haastatteluissa olleen solmio jossa kuviona päivänkakkaroita. Päivänkakkara on englanniksi Daisy. Ja Ryanin kauniin vaimon etunimihän on myös Daisy. Aika hauskaa, romanttista ja söpöä laittaa tuollainen solmio tilaisuuteen.

  ITV teki aivan oikean ratkaisun kun antoi kenkää puukkomiehelle. Mutta tulee kyllä sotkemaan tulevia juonikuvioita aikalailla kun hänet pitää häivyttää pois sarjasta. Eli kuukauden sisällä tulevat juonet eivät taas keran tule tekemään mitään järkeä. Bellen kanssahan hänelle oli jo suunniteltu romanssia mutta sekin nyt sitten jää. Bellen näyttelijär on kuitenkin varmaan aika tyytyväinen ettei tarvitse käydä filmaamaan väkivaltaisen kusip**n kanssa yhteisiä kohtauksia.

  • "ITV teki aivan oikean ratkaisun kun antoi kenkää puukkomiehelle"
   Kuka on puukkomies?

  • Anonyymi kirjoitti:

   "ITV teki aivan oikean ratkaisun kun antoi kenkää puukkomiehelle"
   Kuka on puukkomies?

   Puukkomies on Emmerdalen Elliksen näyttelijä Asan N'Jie jonka veri kiehahti niin kuumasti että kävi toisen miehen päälle työ/edustustilaisuudessa huutaen: "V***u, puukotan, tapan sut puukolla, v***u" Video tapahtumasta löytyy, jos kiinnostaa, jokaisen englantilaisen iltapäivälehden sivuilta, youtubesta ja muualtakin netistä.

  • Asan Njie oli tuottaja Brooksin hankinta rooliin.

 • Sarjan tuottaja Kate Brooks ja eläinlääkäri Vanessan näyttelijär Hardwick ovat menneet naimisiin pari päivää sitten Memphisin Gracelandissa. Sitä vihkikö Elvis-imitaattori heidät vai ei, uutinen ei kerro.

 • Mandy Dingle ja "Paddy Junior" ovat palanneet takaisin kylään. Mandyn kasvoista oli pari lähikuvaa ja huh huh oliko liian raskas meikki vai mikä mutta eivät ole vuodet häntä hyvin kohdelleet. Karut ja rankkaa elämää nähneen näköiset olivat.

 • Mandy Dingle tuli tällä viikolla kylään taas nuoren miehen kanssa,joka ei taida olla oma poika vaan hämäys kaveri. Olivat varastaneet kasinolta pelimerkkejä ja rahaa.
  Nyt kun Robert lähtee sarjasta niin Aaron on ollut pari päivää keskipisteenä ja saanut paljon aikaa esittää komediallista osaamistaan vs Mandy. Robert ollut mukana ja heidän aikaisempia tapahtumia on hyödynnetty tapahtumiin. Willapakka on edelleen suljettu ja on paljon ulkona kuvattua kesäistä maisemaa.

 • Bernice poistuu sarjasta lähiaikoina. Lähtijöitä tähän mennessä 2019 Lisa,Frank,Maya,Jessie,Ellis sai potkut. Ellisin isä Al on bisnes tekemisissä Kimin kanssa. Piakkoin lähtee siis ainakin Robert,Bernice. Jay Sharman poika Archie palasi isälleen kun äiti Rachel kuoli tällä viikolla. Mandy,Vinnie tulivat juuri hämäämään.
  Koska Robert lähtee pian niin Aaron on viime aikoina alkanut olla tekemisissä muun Dingle suvun kanssa.

  • Unohtui ed. Megan lähti myös joku viikko sitten. Lokakuun tapahtumista ei ole juuri tietoa vielä paitsi että Chas saa lapsen. Victoria on nyt 5kk raskaana. Robert joutuu vankilaan tai sitten jotain muuta tapahtuu..

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.