Juonipaljastusketju 8

Anonyymi

Lisa ja Zak palaavat maanantaina Skotlannista. Lisa on pakotettu kertomaan koko Dinglen klaanille kuolevansa. Zak ottaa tiistaina hetkeksi hatkat.
Robron pistää surrogacy suunnitelmat toistaiseksi jäihin. Robert haluaa olla Vicin tukena joka tulee raiskauksen seurauksena raskaaksi ja haluaa pitää lapsen.

Spoileri

252

14269

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jopas sitä taas tapahtuu, olin seuraamatta joku vajaa kk, niin kerkesi kuolla jo se yksi nuori jäbä pois, Hop Pope erosi ja on nyt kait Laurelin kanssa? Nyt Liisakin kuolemassa.

      - mies..

      • Anonyymi

        Nuo kirjoittamani asiat tapahtuvat ensi viikolla Briteissä. Suomessa ollaan n. 11 kk jäljessä. Gerry kuoli ja Bob erosi Brendasta ja pisti hynttyyt yhteen Laurelin kanssa.

        Spoileri


    • Anonyymi

      Selkäpiitä karmii lukea kun joidenkin (onneksi harvojen) mielestä Vic aiheutti raiskauksensa omalla käytöksellään.
      Mikään käytös, pukeutuminen etc. ei oikeuta raiskaamaan ja ei tarkoittaa aina ei.
      Pisteet Ed:lle että antoivat vihdoinkin Isabel Hodginsille kunnon mahdollisuuden näyttää taitonsa.

      Spoileri

    • Anonyymi

      Emmerdale kuulemma loppuu. Meneeköhän vielä kuinka kauan Suomessa ?

      • Anonyymi

        Mistäs tuollaisen provon keksit? Laita linkki näkyville tietolähteeseen, niin uskotaan paremmin...


      • Anonyymi

        aika monessa paikassa on ollut että loppuu kuun lopussa, katsojaluvut tippuneet niin eivät jatka.


      • Anonyymi

        Katsojaluvut on päälle 6 miljoonaa joten ei ole mitään järkeä jatkaa sarjan tekemistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katsojaluvut on päälle 6 miljoonaa joten ei ole mitään järkeä jatkaa sarjan tekemistä.

        hahahahahaha. Älä nyt naurata. Jos HOLLYOAKS, jolla on alle miljoona katsojaa, on tullut vuodesta 1995 asti ilman mitään loppumisvaaraa, niin eiköhän legendaarinen instituutio kuten Emmerdale ole ihan turvassa 😄😄😄


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        hahahahahaha. Älä nyt naurata. Jos HOLLYOAKS, jolla on alle miljoona katsojaa, on tullut vuodesta 1995 asti ilman mitään loppumisvaaraa, niin eiköhän legendaarinen instituutio kuten Emmerdale ole ihan turvassa 😄😄😄

        Eri kohderyhmät. Hollyoaksia katsoo pääosin 15-30 vuotiaat. Eivätkä he katso sitä pelkästään telkkarista vaan itse sarjan lisäksi katsotaan youtubessa ja somessa oleva lisämateriaali eli pienelle kanavalle riittääkin hyvin alle miljoona katsojaa, kunhan ovat vain ostovoimaista porukkaa. Emmerdale on mainostajan kannalta paljon haastavampi kun sitä katsotaan pääosin vain silloin kun se tulee telkkarista. TV-mainokset ovat kalliita ja siksi niitä tuijottamaan pitää saada mahdollisimman monta miljoonaa ihmistä. Lisäksi Emmerdale mielletään vähän eläkeläisten ohjelmaksi ja mainostajien kannalta eläkeläiset ovat vähän haastava ryhmä. Sen takia ne McCainin ranskanperunapussit ovatkin viime aikoina nousseet sarjan pääosaan aina kun vieraillaan Davidin kaupassa. Mutta joo, ihan turvassa Emmerdale vielä toistaiseksi on, ei edes pienen pientä huhua lopettamisesta, turha moista edes murehtia.

        -DaleEmmer


    • Anonyymi

      Emmerdale on niin huono nykyisin. Jatkuvaa synkillä aiheilla mässäilyä jonkun naisten voimaantumisagendan edistämiseksi.

      • Anonyymi

        Emmerdale ohitti tällä viikolla ekan kerran Corrien katsojaluvuissa että on siellä jotain tehty oikein.


      • Anonyymi

        mikä on corrie?


      • Anonyymi

        Jaa, mikäs naisten voimaantumisjuoni nyt on meneillään 😄😄😄 Ai Mayan pedofiilioikeudet? 😄😄😄


    • Anonyymi

      Ai, täällä voi nykyisin käyttää anonyymiäkin, onpa hyvä, niin ei tarvitse keksiä mitään typeryyksiä lol.

      Täytyy sanoa, että nyt on ollut kyllä todella hyvä Emmerdale Britanniassa, kun Maya-tarina on tulossa päätökseensä. Louisa Clein on hyvä näyttelijätär tässä roolissa, ja kaikki Davidin sutturat (niitä riittääkin sarjassa) ovat päässeet esille. Onkin ollut pitkä aika, kun Leyla on viimeksi ollut näinkin keskeisessä roolissa. Viimeksi saatuaan selville Priyan petoksen, ja pettäessään Megania Jain kanssa.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä että hyvä kun nämä näyttelijättäret jotka ovat olleet jonon jatkona vuosikaudet pääsee nyt esiin. Louisa oli kyllä nappi valinta Mayan rooliin.
        Jane Cox on myös erittäin hyvä Lisana.

        Spoileri


    • Anonyymi

      Tämö ketju näyttää olevan lyhyitten spoilerien ketju.
      Lisa ja Zak Dinglen häät ovat tällä viikolla. Megan Macey poistuu viimeinkin sarjasta tod.näk. vankilaan kolarin takia, Jay haluaa Elizan huoltajuuden ja hääbisnes on vaikeuksissa. Kylässä on vapaita asuntoja Bartonin entinen, Jayn omistama Meganin asunto tyhjenee ja Kimin omistama Jacob Fold Debbien lähtiessä lähiaikoina. Joku aika sitten uudelleen käyttöön otettu Ednan entinen asunto jossa Harriet.Dawn ja Pearl asuvat on hyvin englantilainen viihtyisä ja toimiva cottage tyylinen sisustus. Charity ja Vanessa muuttavat pian johonkin onneksi sillä V pyöriminen Williksessä on iso Ei. Em. väkinäinen parisuhde saisi kyllä jo loppua. Lähtijöitä tiedossa siis Maya,Megan,Debbie ainakin vuodeksi,Lisa.

      • Anonyymi

        Jännä nähdä kuka majoittuu mihinkin. Bartonien entisestä asunnosta voisi kenties tulla Naten ja Peten poikamiesboksi. Peten ja Rhonan suhde on tuhoon tuomittu.
        Charity ja Vanessa on yksi suosituimmista pareista, joten tuskin ovat heti heitä erottamassa.


      • Anonyymi

        "Charity ja Vanessa muuttavat pian johonkin onneksi sillä V pyöriminen Williksessä on iso Ei. Em. väkinäinen parisuhde saisi kyllä jo loppua."
        Jatkuu edelleen. Mielestäni yksi mielenkiintoisimmista Emmerdalen viimeaikaisista suhteista.


    • Anonyymi

      Vahvan huhun mukaan Lisa kuolee tällä viikolla.

      Spoileri

      • Anonyymi

        Jamie Taten salainen vaimo Andrea (Anna Nightingale) ja nuori tytär Millie (Willow Bell) ovat tulossa sarjaan piakkoin.

        Spoileri


    • Anonyymi

      ALOITTAJAN OLISI PITÄNYT NIMETÄ TÄMÄ KETJU : VAIN LYHYEKSI SPOILERI JA TOISTEN TXT VÄNKÄÄMISKETJUKSI. Ja lisäksi on muuta hälöä ja sotketaan Suomen jaksojen asioita.
      Että pilalle on mennyt alkuperäinen tarkoitus pitempiin analyyseihin tapahtumista kirjoittajien omien mielipiteiden esittämiseen.
      Onko vaikea ymmärtää ettei kaikkia sarjaan paremmin perehtyneitä kiinnosta teidän muutaman sanan sorkkimiset ja haukkumiset joka txt jälkeen.
      exkirjoittelija

      • Anonyymi

        Tee ite uus ketju johon voi raapustaa niin paljo ku haluaa kerta noi kovasti ketuttaa.


      • Anonyymi

        Hyvä, että olet ex-kirjoittelija. Katsokin, että pidät siitä kiinni. Tänne ei ole mitään asiaa takaisin.


    • Anonyymi

      Lisa ja Zak Dingle häät ovat tänään. Jane Cox nimeä ei ole ensiviikon listalla mutta Zak ja Belle ovat. Lisahan on antanut ohjeita perheelleen mm. Cainin pitää ottaa Kyle poikansa huoltajuus. Häitä juhlitaan Willapakassa hilly billy musiikin tahdissa, ennakko videolla.

      • Anonyymi

        Täytyy todeta eiliset jaksot nähtyäni että dinglen koira monty on parempi näyttelijä kuin moni muu sarjassa oleva.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Niin taisin luvata avata tämän ketjun aikoinaan, mutta sitten se jäi tekemättä. Nimittäin... lopetin Emmerdalen katsomisen. Vappuna kävin miettimään että milloin olin viimeksi nauranut tai edes muuten nauttinut kun katson Emmerdalea, enkä edes muistanut milloin niin oli viimeksi käynyt, joten sarja jäi tauolle omalta osaltani eikä tauon loppua näy. Emmerdalen kokoisen aukon olen sitten paikannut sen vanhoilla uusinnoilla ja yllättävää kyllä Eastendersillä. Kiitos Kate Oatesin ennen niin masentava Eastenders onkin yllättäen todella kiinnostava. Ben ja Callum tulevat niin olemaan Robron 2.0.

      Tietty jotain juttuja ja tarinoita sarjan tienoilta pakostakin seuraan, mutta muuten todennäköisesti tämä pitkän linjan katsoja pitää taukoa ainakin siihen asti kun nykyiset tuottajat saavat kenkää. En vain siedä heidän saarnaavaa tyyliään ja avointa miesvihaansa. Valtaosa vahvoista mieshahmoista on kirjoitettu nurkkaan ja uudet ovat lähinnä märkiä jalkarättejä karismansa tai näyttelijätaitojensa puolesta. Tuntuu että Emmerdale ei ole enää kaikille katsojille tarkoitettua viihdettä vaan ainoastaan tiedostaville viher-vasemmistolaisille naisille tarkoittettua pseudofeminististä saarnaa. Ja se on sääli.

      Mutta pari huomiota: Eric Pollardin näyttelijä sai pari päivää sitten mitalin (British Empire Medal) itseltään Kuningatar Elisabethilta pitkän näyttelijäuransa ja hyväntekeväisyystöidensä ansiosta. Siis onnea Chris Chittell, oikein ansaittua kunniaa! Victorian uusi hiustyyli tekee hänestä niin kovasti äitinsä Sarahin näköisen. Sellainen vanha futisstara kuin Chris Kamara tulee tekemään cameo-roolin sarjassa. Tämä vierailu rooli on vissiin lähinnä verokikkailua, koska vaikka Kamaran rooli kestäisi vain minuutin niin hän voi ilmoittaa verottajalle olevansa näyttelijä ja näin ollen veroprosentti laskee huomattavasti. AamuTV stara Lorraine teki juuri vastaavan veronkevennys vierailun Corrien puolella. Sääli että Emmerdalekin on käynyt tukemaan veronkiertoa tällä tavoin.

      Ja sitten päivän ellei peräti viikon pääuutinen. Ryan Hawley eli Robert Sugden otti lopputilin. Robert on ollut suosikkihahmoni jo edellisen näyttelijän aikana ja Ryan on tehnyt hahmosta vieläkin paremman joten surkeaa kun suosikki (sekä hahmo, että näyttelijä) poistuu ruudusta, mutta toisaalta hänellä on varmaan jo seuraava rooli tiedossaan ja jos ammatillista kunnianhimoa riittää niin onnea uuteen yritykseen! En malta odottaa mikä miehen seuraava projekti sitten aikanaan oikein tulee olemaan. Sosiaalisessa mediassa hänen lähtönsä on ollut kova uutinen tänä iltana. Innokkaita faneja hänellä on kuitenkin niin paljon ympäri maailmaa että "Ryan Hawley" on trendannut ainakin brittien twitterissä jo useamman tunnin ajan. Robron on kuitenkin ollut niin tärkeä osa monen ihmisen elämää ja katsomisnautintoa jo 4-5 vuoden ajan.

      -DaleEmmer

      • Anonyymi

        Se on VUODEN uutinen!!! Älkää vähätelkö. Kun pääosanesittäjä lähtee, koko maailma vavahtaa. Koko sarjan tulevaisuus nyt vaakalaudalla.


    • Anonyymi

      Ryan Hawleyn lähtö 5 vuoden jälkeen Ed sarjasta ei ollut minulle yllätys vaan odotettu toive. Hyvin koulutettu ja lahjakas saa kyllä töitä. Arvostan Hawleyta näyttelijänä ja sitä mitä hän Robertina yhdessä Dannyn kanssa saivat Robronina aikaan.
      Viime syksynä oli jo tietty aavistus ja haikeus mielessä kun Lily/ Sebastian lähti. En uskonut surrogaatti juoneen koska Seb vauva oli jo nähty ja bisneskin otettiin typerillä juonilla Robertilta pois. Tuottajavaihdos on muuttanut sarjan ikäväksi poliittista globalistista agendaa ajavaksi ja f#%&€ asian ajajaksi jossa valkoisia heteromiehiä nöyryytetään. Miten sitten Robert kirjoitetaan pois? Toivottavasti järkevällä tavalla ja mielessäni on miten mutta jääköön toiseen kertaan.
      Silverline

      • Anonyymi

        Toivon todella,että Robert Sugden poistuu sarjasta elävänä. Katsojille jää muistojen lisäksi toivo paluusta joskus myöhemmin ja vaikka Robert ei palaisi koskaan meille voitaisiin kertoa,että hänen elämänsä jatkuu hyvin muualla poikansa Sebastianin kanssa tai Seb tulee kylään asumaan. Toivon että Seb nähdään ennen Robertin lähtöä.
        Kuoleman kautta lähtö olisi liian julmaa ja lopullista. Anniekin 100v. elää Espanjassa edelleen ja hänestä puhutaan. Julmaa olisi myös vankilatuomio pitkäksi ajaksi tarpeettoman rikoksen takia jos tuottajat eivät keksi parempaa tarinaa. Aaron voisi löytää toisen kumppanin jos välirikko tapahtuu ja Danny M. jatkaa sarjassa.
        Hawley voisi myöhemmin tehdä Robertina lyhyen paluun jonkun tarinan kautta jos ei halua jäädä vuosiksi.
        Lähdön syy voisi olla että Robert kyllästyy, väsyy muiden auttamiseen Vic sotkuun, vaikeuksiin työssä yms. elämäänsä kylässä ja lähtee muualle yksin töihin tai sitten Robert vain päättää kadota uupuneena, masentuneeena, pettyneenä ettei häntä arvosteta eikä auteta vaan syyllistetään ja vaaditaan ja käytetään hyväksi.
        Silverline


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toivon todella,että Robert Sugden poistuu sarjasta elävänä. Katsojille jää muistojen lisäksi toivo paluusta joskus myöhemmin ja vaikka Robert ei palaisi koskaan meille voitaisiin kertoa,että hänen elämänsä jatkuu hyvin muualla poikansa Sebastianin kanssa tai Seb tulee kylään asumaan. Toivon että Seb nähdään ennen Robertin lähtöä.
        Kuoleman kautta lähtö olisi liian julmaa ja lopullista. Anniekin 100v. elää Espanjassa edelleen ja hänestä puhutaan. Julmaa olisi myös vankilatuomio pitkäksi ajaksi tarpeettoman rikoksen takia jos tuottajat eivät keksi parempaa tarinaa. Aaron voisi löytää toisen kumppanin jos välirikko tapahtuu ja Danny M. jatkaa sarjassa.
        Hawley voisi myöhemmin tehdä Robertina lyhyen paluun jonkun tarinan kautta jos ei halua jäädä vuosiksi.
        Lähdön syy voisi olla että Robert kyllästyy, väsyy muiden auttamiseen Vic sotkuun, vaikeuksiin työssä yms. elämäänsä kylässä ja lähtee muualle yksin töihin tai sitten Robert vain päättää kadota uupuneena, masentuneeena, pettyneenä ettei häntä arvosteta eikä auteta vaan syyllistetään ja vaaditaan ja käytetään hyväksi.
        Silverline

        Robertia ei missään nimessä saa tappaa! Sugdenit ovat jo muutenkin tarpeeksi uhanalainen laji Emmerdalessa. Sarjasta poistumista olen kuitenkin itsekin miettinyt. Itse olisin tyytyväinen hyvinkin arkiseen, jopa tylsäänkin exitiin niin että ovi jää paluulle auki ja jos siltä tuntuu niin hahmo voisi palata sarjaan takaisin parin tai muutaman vuoden kuluttua. Ylivoimaisesti paras tilanne olisi jos Robert ja Aaron poistuisivat sarjasta samaan aikaan yhdessä kohti auringonlaskua niin sanotusti. Mutta olisin tyytyväinen jos Robert vaikka lähtisi Espanjaan hoitamaan Ma Sugdenia ja sitten jäisi sille tiellään epämääräisesti muutamaksi vuodeksi. Todennäköisesti poistuminen on kuitenkin sidottu Victorian raiskaajaan Leehen ja Robertin kostoon sisarensa raiskaajaa kohtaan ja sen seuraamuksiin.

        Jotenkin minulla on sellainen tunne että Ryan Hawleyllä on jo seuraava työpaikka valmiina. Mies kuitenkin tietää kuinka vaikeaa näyttelijän (ammattitaitoisen ja komeankin niinkuin hän on) on työllistyä. Varmaan seurannut aika tarkkaan miten parin viime vuoden aikana sarjasta poistuneet nuoret miehet ovat työllistyneet, siis Adam, Ross, Joe... eivät kovasta yrityksestä huolimatta nimittäin mitenkään, joten jotenkin tuntuu että järkevän oloinen Hawley ei hyppäisi pois varmasta työpaikasta ilman että tietäisi että seuraava projekti olisi jo jollakin lailla odottamassa.

        -DaleEmmer


      • Anonyymi

        On todennäköistä, että Ryan Hawleyllä on tiedossa jo uusia töitä. Paremmin palkattua ja enemmän vapaata välillä. Hän on jo vuosien aikana osoittanut monipuoliset kykynsä Lontoossa suoritettujen näyttelijäopintojen jälkeen. Pidin alusta lähtien selvänä ettei Hawley ole montaa vuotta sarjassa. Tietysti parasta ja helpointa olisi jos lähtisivät yhtäaikaa mutta epäilen että Danny ei saa helposti töitä ja jää sarjaan. Hiljattain lähteneillä ei ole näyttelijä opintoja eikä taitoja tarpeeksi työllistyä kunnolla.
        Silverline


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On todennäköistä, että Ryan Hawleyllä on tiedossa jo uusia töitä. Paremmin palkattua ja enemmän vapaata välillä. Hän on jo vuosien aikana osoittanut monipuoliset kykynsä Lontoossa suoritettujen näyttelijäopintojen jälkeen. Pidin alusta lähtien selvänä ettei Hawley ole montaa vuotta sarjassa. Tietysti parasta ja helpointa olisi jos lähtisivät yhtäaikaa mutta epäilen että Danny ei saa helposti töitä ja jää sarjaan. Hiljattain lähteneillä ei ole näyttelijä opintoja eikä taitoja tarpeeksi työllistyä kunnolla.
        Silverline

        Liikkeellä on aika monta ja moista teoriaa siitä miten Robert tulee sarjasta poistumaan. Onneksi englanninkielisessä keskustelussa toistuu aika usein "taking a break" joka siis viittaisi väliaikaiseen taukoon, ei kuolemaan.
        Pari omasta mielestäni mielenkiintoista ajatusta olivat että Vic tappaisi (varmaankin vahingossa) raiskaajansa varsinkin kun tämän äitikin ilmestyy pian kuvioihin ja Robert ottaisi siitä syyt niskoilleen -> vankilaan. Tai että se onkin Aaron joka kuolee ja sen myötä Robert sitten poistuisi suremaan muualle. Aaronhan ei viikolla saanut ketsuppipurkkia ja sitten toisessa jaksossa auton ovea auki ilman ponnisteluja. Voisiko tämä olla vihje jostakin hermosto/lihassairaudesta pohtivat tarkkasilmäiset fanit eräällä toisella keskustelupalstalla.

        Vähän erikoista että Emmerdalelta ei tullut mitään virallista vahvistusta tai kommenttia huhuille. Radiohiljaisuus jotenkin hämmentää eikä anna ammattimaista kuvaa.

        -DaleEmmer


    • Anonyymi

      Päivän paras uutinen, että Robert lähtee. Toivottavasti Aaron menisi siinä mukana. Olin aikoinani kovakin Aaron-fani, mutta "Robron" on ollut jo pitkään täysin loppuunkaluttu paritus vailla kunnon kemiaa, ja somehehkutus on herättänyt lähinnä myötähäpeää. En ymmärrä suosiota.

      • Anonyymi

        Robertia näyttelevä olisi saanut jäädä, mutta Aaronia näyttelevä olisi saanut lähteä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Robertia näyttelevä olisi saanut jäädä, mutta Aaronia näyttelevä olisi saanut lähteä.

        R.Hawleyn oli parasta lähteä koska sarja on mennyt huonoon suuntaan. Hän on lahjakas ja hänellä,on hyvä näyttelijän koulutus toisin kuin suurimmalla osalla. Sarjaan on tuotu evvk hahmoja jotka ei kiinnosta katsojia samoin outoja typeriä juonia.
        Danny Miller on hyvä Aaronina jo sieltä aikaisemmilta vuosilta tarina on eteenpäin menevä ja kehittynyt. Nyt Robertin lähdettyä Aaronille tulee uusia mahdollisuuksia roolin suhteen.
        Pari viimeisintä vuotta Robron on jätetty sivuun kun ovat halunneet muita eturiviin.
        Ed pitkäaikaiset britti katsojat palstoilla eivät ole tyytyväisiä sarjan nykyiseen menoon.
        Moira on kuukausia sextannut rotusekoitus renki Naten kanssa,joka on todella outo olio. Sarja jankkaa samaoja asioita samojen hahmojen kesken viikkokausia. Tuottajat huonoja.


    • Anonyymi

      Villin lännen western erikoisjakson mainostraileri oli sen verran hyvin tehty, että parin kuukauden tauon jälkeen ajattelin katsoa taas jakson pari Emmerdalea kolmen kuukauden tauon jälkeen.

      Mutta mikä tämä Nate-kuvio oikein on? Mies tulee kylään, harrastaa seksiä kuin kani liki kaikkien kylän naisten kanssa ja sitten aloittaa "kuuman" suhteen Moiran kanssa Cainin selän takana. Olenko ymmärtänyt oikein että hän on joku Cainin äpärä kostoretkellä? Mutta sitä en ole oikein ymmärtänyt että mikä Natessa kylän naisiin oikein vetoaa kun omaan makuun mies on korkeintaan keskinkertaisen näköinen, hänellä on charmia tasan nolla. Näyttelijällä on näyttelijäntaitoja tasan nolla. Moiralla ja Natella on kemiaa tasan nolla, mutta silti tuottaja kertoo että minun pitäisi paraa'aikaa katsoa kaikkien aikojen kuuminta kesäromanssia. Kylmäksi jättää koko homma, toivottavasti ensi viikon Western-murhaleikki toimii paremmin.

    • Anonyymi

      Doug on alkanut käyttämään huumeita ja sekoilee pöllyssä ympäri kylää.
      Moira ja vastenmielinen tallirenki nussivat toisiaan Cainin selän takana aina kun mahdollista. Tää tallirenki on muuten äärimmäisen ällöttävä tapaus. Sellainen kontrollifriikki joka ei usko kun nainen sanoo "ei". Aina tulee älyttömät raiskaaja vibat kun sen ruma naama on ruudussa.
      Victoria on taas raskaana raiskauksen seurauksena. Yleensä kai uhria kohtaan pitäisi tuntea sympatiaa, mutta tämä on ensimmäinen kerta kun tarinan kaikkein vastenmielisin (siis pahempi kuin itse raiskaaja tai tämän äiti) hahmo on uhri eli siis Vic. En oikein tajua miten siinäkin on onnistettu. Ja Vanessa on nostettu sarjan päätähdeksi ja tungettu joka helvetin jaksoon ja tarinankäänteeseen. Kannattaa harrastaa seksiä sarjan tuottajan kanssa, se kun auttaa selvästi etenemään uralla kuin uralla.

      • Anonyymi

        Kesän ärsyttävimmat hahmot ovat Victoria,Nate ja Moira, Kerry ja Amy jotka aiheuttivat Sharman tehtaan palon, jonka seurauksena rahattomat Sharmat menettivät tehtaan Kim Tatelle,jolla on muita suunnitelmia tilojen käytölle.
        Sukupuoli ongelmaisten miesvihamielisen feministi tuottajien tuotos on Victorian viime keväänä alkanut inhottavan sairas raiskaus juoni,joka on todella kuvottava. Raiskaajaa esittää homonäyttelijä,jolla on rikostaustaa.
        Victoriasta katsojat eivät pidä ja onhan näyttelijäkin ärsyttävä.
        Mandy Dingle palaa sarjaan ensi viikolla poikansa Vinnyn kanssa.
        Moni asia on huonosti sarjassa ja katsominen tuskaa. Pahinta on Vic joka on järjetön.


    • Anonyymi

      TvChoice lehden katsoja äänestys palkinnot jaettiin eilen. Emmerdale voitti parhaan saippuasarjan. https://www.theemmerdaily.co.uk/emmerdale-news/awards/emmerdale-news-emmerdale-wins-best-soap-at-tv-choice-awards/
      Ryhmä valokuvassa näkyy, kertoo jotain sarjan nyky luonteesta. Naisrintama jossa keskellä on tuottajan Brooksin sulhomorsian,joka puristaa tiukasti pystiä kuin miehen sukuelimiä. Kuvassa keskellä pilkkupukuinen on tuntematon ei näyttelijä.
      Ainoa valkoinen mies on kyykyssä heidän edessään. Sivuhenkilöt ja ei pidetyt huonot esillä. Hawley oli ehdolla mutta EE Dyer taas voitti esittämällä itseään tunnetulla naamallaan ei lahjoillaan. Hawley voitti 2v sitten. Ed katsominen on ollut lisääntyvää kärsimystä vuoden ajan. Hawleyn lähdettyä lähi aikoina kiinnostus katsomiseen vähenee..

    • Anonyymi

      Vielä noista maanantain TV Choiceista. Ryan Hawleyllä näkyi kuvissa ja haastatteluissa olleen solmio jossa kuviona päivänkakkaroita. Päivänkakkara on englanniksi Daisy. Ja Ryanin kauniin vaimon etunimihän on myös Daisy. Aika hauskaa, romanttista ja söpöä laittaa tuollainen solmio tilaisuuteen.

      ITV teki aivan oikean ratkaisun kun antoi kenkää puukkomiehelle. Mutta tulee kyllä sotkemaan tulevia juonikuvioita aikalailla kun hänet pitää häivyttää pois sarjasta. Eli kuukauden sisällä tulevat juonet eivät taas keran tule tekemään mitään järkeä. Bellen kanssahan hänelle oli jo suunniteltu romanssia mutta sekin nyt sitten jää. Bellen näyttelijär on kuitenkin varmaan aika tyytyväinen ettei tarvitse käydä filmaamaan väkivaltaisen kusip**n kanssa yhteisiä kohtauksia.

      • Anonyymi

        "ITV teki aivan oikean ratkaisun kun antoi kenkää puukkomiehelle"
        Kuka on puukkomies?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "ITV teki aivan oikean ratkaisun kun antoi kenkää puukkomiehelle"
        Kuka on puukkomies?

        Puukkomies on Emmerdalen Elliksen näyttelijä Asan N'Jie jonka veri kiehahti niin kuumasti että kävi toisen miehen päälle työ/edustustilaisuudessa huutaen: "V***u, puukotan, tapan sut puukolla, v***u" Video tapahtumasta löytyy, jos kiinnostaa, jokaisen englantilaisen iltapäivälehden sivuilta, youtubesta ja muualtakin netistä.


      • Anonyymi

        Asan Njie oli tuottaja Brooksin hankinta rooliin.


    • Anonyymi

      Sarjan tuottaja Kate Brooks ja eläinlääkäri Vanessan näyttelijär Hardwick ovat menneet naimisiin pari päivää sitten Memphisin Gracelandissa. Sitä vihkikö Elvis-imitaattori heidät vai ei, uutinen ei kerro.

    • Anonyymi

      Mandy Dingle ja "Paddy Junior" ovat palanneet takaisin kylään. Mandyn kasvoista oli pari lähikuvaa ja huh huh oliko liian raskas meikki vai mikä mutta eivät ole vuodet häntä hyvin kohdelleet. Karut ja rankkaa elämää nähneen näköiset olivat.

    • Anonyymi

      Mandy Dingle tuli tällä viikolla kylään taas nuoren miehen kanssa,joka ei taida olla oma poika vaan hämäys kaveri. Olivat varastaneet kasinolta pelimerkkejä ja rahaa.
      Nyt kun Robert lähtee sarjasta niin Aaron on ollut pari päivää keskipisteenä ja saanut paljon aikaa esittää komediallista osaamistaan vs Mandy. Robert ollut mukana ja heidän aikaisempia tapahtumia on hyödynnetty tapahtumiin. Willapakka on edelleen suljettu ja on paljon ulkona kuvattua kesäistä maisemaa.

    • Anonyymi

      Bernice poistuu sarjasta lähiaikoina. Lähtijöitä tähän mennessä 2019 Lisa,Frank,Maya,Jessie,Ellis sai potkut. Ellisin isä Al on bisnes tekemisissä Kimin kanssa. Piakkoin lähtee siis ainakin Robert,Bernice. Jay Sharman poika Archie palasi isälleen kun äiti Rachel kuoli tällä viikolla. Mandy,Vinnie tulivat juuri hämäämään.
      Koska Robert lähtee pian niin Aaron on viime aikoina alkanut olla tekemisissä muun Dingle suvun kanssa.

      • Anonyymi

        Unohtui ed. Megan lähti myös joku viikko sitten. Lokakuun tapahtumista ei ole juuri tietoa vielä paitsi että Chas saa lapsen. Victoria on nyt 5kk raskaana. Robert joutuu vankilaan tai sitten jotain muuta tapahtuu..


    • Anonyymi

      Ensin Robert, nyt Bernice. Siinä menivät sitten sarjan suosikki mies ja naishahmoni. Mutta en voi heidän näyttelijöitään lopputilin ottamisesta moittia. Uudet tuottajat ovat työntäneet kaikki sarjan pitkäikäiset ja katsojien suosikkihahmot syrjään ja tuoneet omat ö-luokan hahmonsa ja niiden näyttelijät eturiviin. Emmerdale tuntuu olevan tällä hetkellä kuin uppoava laiva, mitä pikemmin nämä ammattitaidottomat naistuottajat saavat potkut sen nopeammin perinteinen sarja voidaan vielä pelastaa.

      Bernicen näyttelijän lähtemiseen voi tietysti liittyä se että työskentely Kim Taten näyttelijän kanssa oli sittenkin liikaa vaikka oli julkiset anteeksiannot aikoinaan tehtiinkin ja kaikkea. Samantha Giles nimittäin pilasi aikoinaan Claire Kingin avioliiton Peter Amoryn kanssa salasuhteella ja kolmiodraamalla.

      Kelvin Fletcher (Andy Sugden siis) yllätti viikonloppuna tanssii tähtien kanssa-ohjelmassa. Vaikka kaveri muistuttaa ruuminrakenteeltaan pientä härkää niin hitto soikoon hän osasi tanssia aikamoisen hyvin! Tuskin kukaan osasi arvata millainen parkettien partaveitsi hän olisi. Ne lanneliikkeet varsinkin. Huh huh.

      • Anonyymi

        Senior Storyliner vaihtui helmikuussa 2019. Joe Parkinson meni Coronation Str. ja EM on nyt Olivia Hennessey. Jotain vaikutusta voi olla tälläkin. Brooks ja moni näyttelijäkin on Labour kannattajia ja jne..sen huomaa twit.


    • Anonyymi

      Ed ennakko tänään : Tulossa lokakuussa Moiran ja Naten suhde paljastuuu Cainille. Moiran käytös ei ole ollut normaalia muutenkaan. Syyllisyys painaa, Emman murha ja Hollyn tapaus taisi sekoitaa viimein pään.
      Chas synnyttää lapsen dingletyyliin.
      Aaron ja Robert aikovat paeta yhdessä. Ei ole yllätys koska on nähty jonkun studiokierros kuvassa reppu ja vaatekasa Millin pöydällä ja arveltu että Aaron ei ainakaan lähde lopulta koska tiedetään että vankila kuvauksia on tehty, Aaron ja Liv ovat olleet kuvassa yhdessä museossa. Seb nähdään vielä, poika on ollut kuvauksissa ja on ok näköinen rooliin. Monet pelkäävät miten Robertin lopulta käy ja sehän on ahdistavinta.

      • Anonyymi

        Hawleyn kuvaukset ovat päättyneet ja lähtöjuhlia on pidetty eilen. Hänen vaimonsa Instag oli viesti "The end of an era" #robertsugden.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hawleyn kuvaukset ovat päättyneet ja lähtöjuhlia on pidetty eilen. Hänen vaimonsa Instag oli viesti "The end of an era" #robertsugden.

        Aikakauden loppu tosiaan. Kuvista muuten päätellen aikamoisen isot pirkeet. Tavallisestihan näyttelijöiden läksiäisiä vietetään ravintolapöydän ääressä muutaman hengen voimin, mutta nyt sitten oli kasassa näytti olevan todella iso porukka isossa tilassa. Kertonee siitä kuinka arvostettu ja pidetty Ryan työkavereiden kesken oli.

        Mutta se Robertin kohtalo? Elossahan Sugdenin sällin täytyy selvitä. Täytyyhän...?!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aikakauden loppu tosiaan. Kuvista muuten päätellen aikamoisen isot pirkeet. Tavallisestihan näyttelijöiden läksiäisiä vietetään ravintolapöydän ääressä muutaman hengen voimin, mutta nyt sitten oli kasassa näytti olevan todella iso porukka isossa tilassa. Kertonee siitä kuinka arvostettu ja pidetty Ryan työkavereiden kesken oli.

        Mutta se Robertin kohtalo? Elossahan Sugdenin sällin täytyy selvitä. Täytyyhän...?!

        "Elossahan Sugdenin sällin täytyy selvitä. Täytyyhän...?!"
        Tottakai, jotta voi palata takaisin ja jo viidennen näyttelijän voimin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Elossahan Sugdenin sällin täytyy selvitä. Täytyyhän...?!"
        Tottakai, jotta voi palata takaisin ja jo viidennen näyttelijän voimin.

        Vaikea tilanne. Robertia ei voi noin vaan korvata enää kukaan. Hahmon kuoleminen olisi helppo ratkaisu höpsö feministi tuottajille mutta erittäin vaikea paikka katsojille. Se olisi väärin monesta syystä. Sebastian poika vasta 2v, äiti aivovammainen jätettiin henkiin ja yhdessä Rossin kanssa joka yritti murhata Robertin. Aaron olisi siten vapaa etsimään toista kumppania rikkaana? leskenä tai sitten tuleekin juoni jolla A,Liv menettävät talon ym. typerällä tavalla. Tai lisää suolaa faneille antamalla R perintö rahat RebecRossille käyttöön.
        Tämä R poistumisjuoni on ollut huono tarina jonka seuraukset kohtuuttomat. Huono mauton törkeä valinta olisi Robert vankilaan vuosiksi mutta tapettaisiin siellä pian off-screen. Mikä olisi paras tapa? Robert vankilaan vuosiksi ja Aaron jatkaa elämää nykyiseen tapaan ja tapailee muita. Paras tapa olisi että Robert pakenee jonnekin ja Aaronin elämä kylässä jatkuu ja Seb vierailisi hänen luonaan. Joku toinen tuottaja voi päättää myöhemmin tuleeko Robert takaisin. Ajatus siitä, että Robert Sugden elää jossain vapaana olisi paras lopetus juuri nyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaikea tilanne. Robertia ei voi noin vaan korvata enää kukaan. Hahmon kuoleminen olisi helppo ratkaisu höpsö feministi tuottajille mutta erittäin vaikea paikka katsojille. Se olisi väärin monesta syystä. Sebastian poika vasta 2v, äiti aivovammainen jätettiin henkiin ja yhdessä Rossin kanssa joka yritti murhata Robertin. Aaron olisi siten vapaa etsimään toista kumppania rikkaana? leskenä tai sitten tuleekin juoni jolla A,Liv menettävät talon ym. typerällä tavalla. Tai lisää suolaa faneille antamalla R perintö rahat RebecRossille käyttöön.
        Tämä R poistumisjuoni on ollut huono tarina jonka seuraukset kohtuuttomat. Huono mauton törkeä valinta olisi Robert vankilaan vuosiksi mutta tapettaisiin siellä pian off-screen. Mikä olisi paras tapa? Robert vankilaan vuosiksi ja Aaron jatkaa elämää nykyiseen tapaan ja tapailee muita. Paras tapa olisi että Robert pakenee jonnekin ja Aaronin elämä kylässä jatkuu ja Seb vierailisi hänen luonaan. Joku toinen tuottaja voi päättää myöhemmin tuleeko Robert takaisin. Ajatus siitä, että Robert Sugden elää jossain vapaana olisi paras lopetus juuri nyt.

        Victoria on tavannut 2 kertaa sairaalan kahviossa vaalan pitkän 188cm Luke nimisen tyypin joka töissä siellä ja nähdään taas ensi viikolla. Miksi? Onko Luke kiinnostunut Vicista 158cm, vai onko Leen kaveri ja jotain pahaa mielessä R kohtaan? tai..on. Luke on taas ensi viikolla,Robert ei ole.
        Jamie Tate on kyllä tyhmä hahmo ja näyttelijäkin on huono,äänen käyttö,kähinää. Tuottajat näyttää tykkäävän isoista kömpelöistä yli 190 miehistä mutta ei näytä hyvältä kun naiset on paljon lyhyempiä. Kovasti yritetään tehdä Millie tytöstä tähteä bsa palkintoa varten.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Victoria on tavannut 2 kertaa sairaalan kahviossa vaalan pitkän 188cm Luke nimisen tyypin joka töissä siellä ja nähdään taas ensi viikolla. Miksi? Onko Luke kiinnostunut Vicista 158cm, vai onko Leen kaveri ja jotain pahaa mielessä R kohtaan? tai..on. Luke on taas ensi viikolla,Robert ei ole.
        Jamie Tate on kyllä tyhmä hahmo ja näyttelijäkin on huono,äänen käyttö,kähinää. Tuottajat näyttää tykkäävän isoista kömpelöistä yli 190 miehistä mutta ei näytä hyvältä kun naiset on paljon lyhyempiä. Kovasti yritetään tehdä Millie tytöstä tähteä bsa palkintoa varten.

        Victoria tapasi taas sairaalan käytävällä kahvio Luken joka oli kärrynsä kanssa käytävällä. Luke,ei ole sukunimeä annettu, pyysi Vicin kahville. Onko tuleva poikaystävä? Tuijottava katse hänellä on mutta vaikuttaa siistiltä, rehdiltä,vaalea,sinisilmäinen,hyvä vartalo. Jos Vicille halutaan uusi mies niin ok. Onhan tämä myrkyllisen Vicin raskaus juoni nii järjetön roska tuotos kun veli joutuu vankilaan ja Aaron menettää aviomiehensä ja Seb isänsä jne. Pitkäaikainen hahmo R.S ja hyvä näyttelijän osaaminen olisi todella ansainnut paremman lähtöjuonen. Eikä vielä tiedä miten typeräksi loppu tehdään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Victoria tapasi taas sairaalan käytävällä kahvio Luken joka oli kärrynsä kanssa käytävällä. Luke,ei ole sukunimeä annettu, pyysi Vicin kahville. Onko tuleva poikaystävä? Tuijottava katse hänellä on mutta vaikuttaa siistiltä, rehdiltä,vaalea,sinisilmäinen,hyvä vartalo. Jos Vicille halutaan uusi mies niin ok. Onhan tämä myrkyllisen Vicin raskaus juoni nii järjetön roska tuotos kun veli joutuu vankilaan ja Aaron menettää aviomiehensä ja Seb isänsä jne. Pitkäaikainen hahmo R.S ja hyvä näyttelijän osaaminen olisi todella ansainnut paremman lähtöjuonen. Eikä vielä tiedä miten typeräksi loppu tehdään.

        Eilisessä jaksossa näytti siltä, että kuvaus studion uusi led valaistus on otettu käyttöön Brendan kahviossa, Wiilapakkaa ei ole vielä nähty. Valot enemmän kohdennettuja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eilisessä jaksossa näytti siltä, että kuvaus studion uusi led valaistus on otettu käyttöön Brendan kahviossa, Wiilapakkaa ei ole vielä nähty. Valot enemmän kohdennettuja.

        Led valot vaikuttaa. Kuvan laatu oli eilisessä jakossa heikompi, epätarkempi,pehmeä,himmeämpi kuin aikaisemmin. Sama laite ja sama yhteys. Tabletti on korkeinta HD tasoa ja näyttää kaiken muun tarkasti. Jakso oli evvk, Kerry Sharman tulipalon aiheuttaja jossa Frank kuoli kaatui katuun lopussa kun Tracy sai selville ja vähän tönäisi..kiero jatko tulossa tietysti ei Kerrystä päästä eroon vieläkään.


    • Anonyymi

      Lisää lähtijöitä sarjasta. The Sun lehti kertoo että Anthony Quillan jättää Pete Bartonin roolin. Viimeisten 5 vuoden ajalta mielestäni parhaat nro 1 Hawleyn lisäksi Ed näyttelijät ovat olleet Gillian Kersney (Emma ) ja Bill Ward jolla on selkeä hieno oma puheääni (James Barton) ja v2016 lokakuun kolari oli hienosti tehty ja näytelty. Tietysti Aaron ja Chrissie näyttelijät ovat/olivat hyviä. Uusista tulijoista ei kukaan paitsi Harrietin vanha tuttu Will Taylor Dawnin isä ja itse Dawn muista näyttelijöiden nimiä. Asuvat nyt kaikki Ednan entisessä talossa. Pearl muutti Rhonan taloon.

    • Anonyymi

      Uppoava laiva? Quinny otti lopputilin ja näin ollen Pete Barton poistuu sarjasta. Sarjan kulisseissa on kyllä jotain pahasti vialla kun näin monet haluat pois sieltä. Mutta nykyiset kolme naistuottajaa ovat sarjan teossaan niin avoimen miesvihamielisiä ja kirjoittaneet kaikki perinteisen vahvat miesroolit nurkkaan tai vaatimattomiin sivuosiin kun haluavat tuoda omaa feminististä elämänkatsomustaan että ymmärrän tämänkin näyttelijän päätöksen täydellisesti. Mietin että palaako mies Hollyoaksiin vai nähdäänkö hänet jossakin tosi-tv:ssä tulevaisuudessa? Iso menetys kuitenkin sarjalle, Pete on ollut näyttelijänä sieltä komeimmasta päästä ja hahmona virkistävän normaali maalaiskundi.

      Kuka on sitten seuraava näyttelijä joka saa tarpeekseen Emmerdalen nykytuottajista ja ottaa lopputilin?

      • Anonyymi

        Ja yhä hullummaksi tulossa kun sarjan tärvelijät sosialisti feministit lisää vauhtia. Naten äitikin nähdään sarjassa,nainen kuin itälontoon lähiöstä tms repäisty huonohammas.
        Seuraavaksi lähtijåksi veikkaan Cavannaugh ja Grahamia, kumpikin oikeita näyttelijöitä. Joe ja Jamie Tate ovat huonoja hahmoja. Tuntuu myös että Bear Wolf hahmo, lihava,ei osannut lukea eikä osaa tehdä juuri mitään on pilkan tekoa valkoisia miehiä kohtaan. Ed sarjaa pilataan tuomalla globalistien tavoitteet niin näkyvästi sarjaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja yhä hullummaksi tulossa kun sarjan tärvelijät sosialisti feministit lisää vauhtia. Naten äitikin nähdään sarjassa,nainen kuin itälontoon lähiöstä tms repäisty huonohammas.
        Seuraavaksi lähtijåksi veikkaan Cavannaugh ja Grahamia, kumpikin oikeita näyttelijöitä. Joe ja Jamie Tate ovat huonoja hahmoja. Tuntuu myös että Bear Wolf hahmo, lihava,ei osannut lukea eikä osaa tehdä juuri mitään on pilkan tekoa valkoisia miehiä kohtaan. Ed sarjaa pilataan tuomalla globalistien tavoitteet niin näkyvästi sarjaan.

        Jep Tohtori C tai Graham saavat tarpeekseen seuraavaksi veikkaan minäkin. Bernicen lähdettyä en (valitettavasti) näe tohtorillekaan mitään tulevaisuutta sarjassa. Sääli sinänsä koska kaikessa hölmöydessään Liam & Bernice ovat sarjan söpöin parikunta tällä hetkellä. Lisäksi molemmat miehet ovat aivan liian lahjakkaita ja pitkän linjan näyttelijöitä siihen nähden miten kevyttä ja pientä roolia Emmerdale heille tarjoaa. Naisista en ihmettelisi jos saisimme pian lukea Moiran näyttelijättären ottaneen lopputilin. En edes oikein ymmärrä miten ihmeessä aikoinaan yleisön suosikkihahmo Moira onkin onnistuttu tuhomaan ja muuttamaan niin vastenmieliseksi tämän tallirenki suhteen myötä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja yhä hullummaksi tulossa kun sarjan tärvelijät sosialisti feministit lisää vauhtia. Naten äitikin nähdään sarjassa,nainen kuin itälontoon lähiöstä tms repäisty huonohammas.
        Seuraavaksi lähtijåksi veikkaan Cavannaugh ja Grahamia, kumpikin oikeita näyttelijöitä. Joe ja Jamie Tate ovat huonoja hahmoja. Tuntuu myös että Bear Wolf hahmo, lihava,ei osannut lukea eikä osaa tehdä juuri mitään on pilkan tekoa valkoisia miehiä kohtaan. Ed sarjaa pilataan tuomalla globalistien tavoitteet niin näkyvästi sarjaan.

        "Joe ja Jamie Tate ovat huonoja hahmoja."
        Kerrotko, millä tavalla ovat huonoja hahmoja?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jep Tohtori C tai Graham saavat tarpeekseen seuraavaksi veikkaan minäkin. Bernicen lähdettyä en (valitettavasti) näe tohtorillekaan mitään tulevaisuutta sarjassa. Sääli sinänsä koska kaikessa hölmöydessään Liam & Bernice ovat sarjan söpöin parikunta tällä hetkellä. Lisäksi molemmat miehet ovat aivan liian lahjakkaita ja pitkän linjan näyttelijöitä siihen nähden miten kevyttä ja pientä roolia Emmerdale heille tarjoaa. Naisista en ihmettelisi jos saisimme pian lukea Moiran näyttelijättären ottaneen lopputilin. En edes oikein ymmärrä miten ihmeessä aikoinaan yleisön suosikkihahmo Moira onkin onnistuttu tuhomaan ja muuttamaan niin vastenmieliseksi tämän tallirenki suhteen myötä.

        Minäkään en ymmärrä miksi Moiran hahmo ja Moiran ja Cainin suhde on päätetty pilata niin täydellisesti tämän typerän juonikuvion myötä. Ainoa selitys jonka keksin on että Moiran näyttelijä haluaa lähteä sarjasta ja hahmo kuolee.
        Arvaan että tämä Nate on Cainin avioton poika ja tämä suhde on hänen puoleltaan pelkkä kostotoimenpide, haluaa siis pilata Cainin avioliiton ja perhe-elämän koska kuvittelee että Cain on pilannut hänen äitinsä elämän, vaatinut aborttia tai jotain. Saapa nähdä osuinko oikeaan, aika ennalta arvattavia ovat olleet tämän uuden tuottajan juonikuviot. Archie paluun osasin ennakoida kuten myös epävarmuuden Millien isyydestä. Arvaan että Sean Spencer myös palaa jossakin vaiheessa uudella näyttelijällä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minäkään en ymmärrä miksi Moiran hahmo ja Moiran ja Cainin suhde on päätetty pilata niin täydellisesti tämän typerän juonikuvion myötä. Ainoa selitys jonka keksin on että Moiran näyttelijä haluaa lähteä sarjasta ja hahmo kuolee.
        Arvaan että tämä Nate on Cainin avioton poika ja tämä suhde on hänen puoleltaan pelkkä kostotoimenpide, haluaa siis pilata Cainin avioliiton ja perhe-elämän koska kuvittelee että Cain on pilannut hänen äitinsä elämän, vaatinut aborttia tai jotain. Saapa nähdä osuinko oikeaan, aika ennalta arvattavia ovat olleet tämän uuden tuottajan juonikuviot. Archie paluun osasin ennakoida kuten myös epävarmuuden Millien isyydestä. Arvaan että Sean Spencer myös palaa jossakin vaiheessa uudella näyttelijällä.

        Jatkan vielä...Tuoreen Faith Dinglen näyttelijän haastattelun perusteella heitän uuden arvauksen: Jos Nate onkin Faithin poika jonka on hylännyt ja antanut adoptioon ja nyt hän sitten on tullut kostamaan. Kohtahan se nähdään.


      • Anonyymi

        Mehän emme tiedä todellisia taustoja näyttelijöiden poistumiseen sarjasta. Vai onko joillain sisäpiirin tietoa? Peten tuskailmeet ärsyttävät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Joe ja Jamie Tate ovat huonoja hahmoja."
        Kerrotko, millä tavalla ovat huonoja hahmoja?

        Joidenkin mielestä varmaan siksi että kumpikaan heistä ei ole homo ja suhteessa Aaronin kanssa. Eihän Robertkaan ollut mikään suosittu hahmo silloin vuosia sitten kun hän vielä oli umpihetero teini-ikäinen kusipää jonka elämäntehtävä oli pilata Andyn elämä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joidenkin mielestä varmaan siksi että kumpikaan heistä ei ole homo ja suhteessa Aaronin kanssa. Eihän Robertkaan ollut mikään suosittu hahmo silloin vuosia sitten kun hän vielä oli umpihetero teini-ikäinen kusipää jonka elämäntehtävä oli pilata Andyn elämä.

        Tämän tyylisiä hölmöjä roiskaisuja ei pidä heitellä sivustolle. Eikä käyttää rumaa kielenkäyttöä kuten eräs Kimistä tietämätön aloittaja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja yhä hullummaksi tulossa kun sarjan tärvelijät sosialisti feministit lisää vauhtia. Naten äitikin nähdään sarjassa,nainen kuin itälontoon lähiöstä tms repäisty huonohammas.
        Seuraavaksi lähtijåksi veikkaan Cavannaugh ja Grahamia, kumpikin oikeita näyttelijöitä. Joe ja Jamie Tate ovat huonoja hahmoja. Tuntuu myös että Bear Wolf hahmo, lihava,ei osannut lukea eikä osaa tehdä juuri mitään on pilkan tekoa valkoisia miehiä kohtaan. Ed sarjaa pilataan tuomalla globalistien tavoitteet niin näkyvästi sarjaan.

        Faith Dingle hahmo Sally Dexter lähtee myös sarjasta lähi aikoina.
        Hassua kun lukutaidottamana esitelty Paddyn biologiseksi isäksi keksitty tumpelo wrestler Bear Wolf luki jo eilen lasit päässä kirjaa.
        Liittyen tähän lokakuun viikkoon mikä nyt menossa vielä useita jaksoja sarjassa niin Chas synnyttää Williksen toiletissa Marlon apunaan ja nämä toilet ja sianpska asiat on tehty jokaiseen Dingle tapahtumaan mukaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Faith Dingle hahmo Sally Dexter lähtee myös sarjasta lähi aikoina.
        Hassua kun lukutaidottamana esitelty Paddyn biologiseksi isäksi keksitty tumpelo wrestler Bear Wolf luki jo eilen lasit päässä kirjaa.
        Liittyen tähän lokakuun viikkoon mikä nyt menossa vielä useita jaksoja sarjassa niin Chas synnyttää Williksen toiletissa Marlon apunaan ja nämä toilet ja sianpska asiat on tehty jokaiseen Dingle tapahtumaan mukaan.

        Txt tuli väärään väliin..piti olla aikasempiin..


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Oma mielipide vastaan muiden mielipide.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oma mielipide vastaan muiden mielipide.

        Minun mielestä Robert ja Aaron eivät ole kaikkien aikojen paras kuvitteellinen pari.


      • Anonyymi

        Tämä linkki on tässä niitä varten jotka pitävät ja ovat seuranneet heidän loistavaa tarinaa 5v ajan. Informaatio tarkoitus.
        Eikä tämä asia kaipaa kenenkään muiden viestejä asiasta joten menkää muualle ymmärtämättömät trollamaan ja vertailemaan omianne!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minun mielestä Robert ja Aaron eivät ole kaikkien aikojen paras kuvitteellinen pari.

        Eivät olekaan,jotenkin eivät sovi toisilleen,siis tyyppeinä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä linkki on tässä niitä varten jotka pitävät ja ovat seuranneet heidän loistavaa tarinaa 5v ajan. Informaatio tarkoitus.
        Eikä tämä asia kaipaa kenenkään muiden viestejä asiasta joten menkää muualle ymmärtämättömät trollamaan ja vertailemaan omianne!

        Kiellätkö muilta (tällä) keskustelupalstalla kommentoimisen? Ylempänä esitettiin vain mielipiteitä siitä, onko vai ei Aaron ja Robert paras kuvitteellinen pari. Onko silloin ymmärtämätön, jos ei ole samaa mieltä kanssasi?

        "Tämä linkki on tässä..."
        Eihän tuossa ollut linkkiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiellätkö muilta (tällä) keskustelupalstalla kommentoimisen? Ylempänä esitettiin vain mielipiteitä siitä, onko vai ei Aaron ja Robert paras kuvitteellinen pari. Onko silloin ymmärtämätön, jos ei ole samaa mieltä kanssasi?

        "Tämä linkki on tässä..."
        Eihän tuossa ollut linkkiä.

        https://youtu.be/HkNxaZ17zE0 Tässä on linkki ko videoon jos silmä ei löydä ylempänä olevaa.
        Tämän juonipaljastus sivun tarkoitus ei ole ollut kiistellä sarjassa tapahtuneista asioista tyyliin esim. onko linux parempi kuin windus.
        On aika kypsymättömän lapsellista ja tyhmää alkaa vängätä ja mitätoidä toisten kirjoittamia asioita koskien kiistattomia tosiasoita ja itse kunkin omia mietteitä sarjasta enemmän perehtyneiden kanssa eipäs juupas-eipäs tyyliin 3 sanaa. Se ei ole keskustelua vaan tahallista häirintää ja trollausta.
        Lisäksi linkin tarkoitus on ymmärretty väärin.
        Rautalankaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://youtu.be/HkNxaZ17zE0 Tässä on linkki ko videoon jos silmä ei löydä ylempänä olevaa.
        Tämän juonipaljastus sivun tarkoitus ei ole ollut kiistellä sarjassa tapahtuneista asioista tyyliin esim. onko linux parempi kuin windus.
        On aika kypsymättömän lapsellista ja tyhmää alkaa vängätä ja mitätoidä toisten kirjoittamia asioita koskien kiistattomia tosiasoita ja itse kunkin omia mietteitä sarjasta enemmän perehtyneiden kanssa eipäs juupas-eipäs tyyliin 3 sanaa. Se ei ole keskustelua vaan tahallista häirintää ja trollausta.
        Lisäksi linkin tarkoitus on ymmärretty väärin.
        Rautalankaa

        Sinulle itsellesi pitää vääntää rautalangasta, että asiasta on monta mielipidettä. Olisit kommentoinut, että 'minun mielestä' eikä mainita mielipidettäsi ehdottomana totuutena. Tästä on kyse, mutta ilmeisesti perustelut eivät mene perille.
        Siinä kohdassa jossa mainitsit "Tämä linkki on tässä..." ei ollut linkkiä. Olisit viitannut siinä ylempään kommenttiin, jossa on linkki.


    • Anonyymi

      Ryan Hawleyn lähtö sarjasta on hyvä asia hänen uransa kannalta ja se on täysin ymmärrettävää. Mutta sarjan pitkäaikaisimman Robert Sugdenin hahmon kohtalo aiheuttaa katsojille tuskaa koska juoni on kauhea,huono eikä ole hyväksyttävä. Seuraavat viikot ovat piinaa ja tuli pahoinvoipa olo viimeisimpiä spoilereita lukiessa tänään. Tuotanto tiimi ei ole pariin vuoteen välittänyt Robronista,eikä juuri muistakaan mies rooleista. On ollut kiire saada sarjaan paljon uusia huonoja hahmoja ja juonia ja voimaantuneita naisia tekemään roskaa.
      Robert on päätymässä vankilaan vuosikausiksi tai hänet tapetaan sarjassa mikä olisi järkyttävä ratkaisu,loukkaus niitä kohtaan jotka ovat seuranneet,äänestäneet ED viime vuosina.
      Silverline

    • Anonyymi

      Onnea Ryan Haweylle tuleviin rooleihin, olen varma että niinkin lahjakkaasta ja komeasta näyttelijästä kun hän tullaan kuulemaan jatkossakin. Robertin lähtöä itsekin pohdin vähän huolestuneenakin ja tulin siihen tulokseen että olisin tyytyväinen vaikka siihen että kylään tulee taksi ja hän poistuu siinä poikansa Sebin (Seb käveli jo!) kanssa aurinkonlaskua kohden. Mutta vankilatuomiohan tuossa taitaa olla tulossa... Kaikkein tärkeintä on kuitenkin että Robert Jacob Sugdenin roolihahmo säilyy hengissä.

      2 asiaa minua on Ryanin pois lähdössä mietityttänyt. Robronin paras käsikirjoittaja Maxine Alderton ei ole kirjoittanut viimeistä jaksoa, tai oikeastaan yhtäkään robron jaksoa pitkiin aikoihin. Sosiaalisessa mediassa olen nähnyt kritiikkiä hänen kirjoitustyyliään kohtaan, kuulemma ei osaa kirjoittaa "oikealla" tavalla vanitya ja vanessaa, joten olisiko se sitten vaikuttanut siihen ettei häneltä ole enää tilattu käsikirjoituksia Emmerdaleen? Kuka tietää? No Kate varmaan... Toinen mielestäni kumma juttu on, että sarjan johtava näyttelijä poistuu, mutta hän ei ole (ainakaan vielä) antanut yhtäkään tuoretta haastettelua lehdille, radioon tai televisiolle. Vanessan näyttelijä oli sen sijaan aamupäivä TV:ssä kertomassa häistään Elviksen kotitillalla ja Danny Millerkin on antanut muutaman haastattelun, viimeksi tänään Soccer AM-futis ohjelmassa. Urheilumakasiini kun kyseessä niin Millerin piti tietysti leikkiä kovaa jätkää muiden jätkien seurassa jonka takia haastattelusta jäi kovin ikävä maku. Vähän sellainen kuva että häntä hävettäisi näytellä homoa ja ikävää oli myös vähättely ja dissauksen maku robronia kohtaan, joka on kuitenkin tuonut hänellä viimeisen 5 vuoden aikana makkaran leivän päälle. Sosiaalista mediaa kun vilkaisin niin huomasin, etten ollut todellakaan ainoa joka haastattelun näin koki. Kritiikkiä sataa.

      Muuten Emmerdalen yleistä tilaa kuvaa mielestäni "mitä useampi kokki, sen huonompi soppa". Yhtenä viikkona sarjan yksi pomoista vetää ohjelmaa yhteen suuntaan, toisena toinen pomo sitten toiseen ja kolmantena kolmas tyrkyttää vaimokettaan jokaiseen kohtaukseen. Tarinankuljetus ja jatkuvuus tökkii pahasti, eikä asiaa auta että vanhat näyttelijät ja hahmot on työnnetty syrjään ja heidän tilalleen on tuotu uusia, joihin katsojalla ei ole mitään sidettä ja siten ei mitään kiinnostusta.

      • Anonyymi

        Minä en ole pitänyt kyseisestä Robertista ollenkaan koko sarjan aikana.Olen katsonut Emmerdalen jokaisen jakson siitä alkaen kun sarja alkoi Suomen televisiossa.Jo nuorempana Robert oli epäluotettava valehtelija.Aiheutti jopa rakastamansa Katen kuoleman ja vain sen takia ettei Kate pääsisi naimisiin Andyn kanssa.Vaikka hahmosta on vuosien varrella tehty inhimillisempi niin silti en ole häneen "lämmennyt".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä en ole pitänyt kyseisestä Robertista ollenkaan koko sarjan aikana.Olen katsonut Emmerdalen jokaisen jakson siitä alkaen kun sarja alkoi Suomen televisiossa.Jo nuorempana Robert oli epäluotettava valehtelija.Aiheutti jopa rakastamansa Katen kuoleman ja vain sen takia ettei Kate pääsisi naimisiin Andyn kanssa.Vaikka hahmosta on vuosien varrella tehty inhimillisempi niin silti en ole häneen "lämmennyt".

        Minäkään en ole pitänyt "nyky-Robertista". Tämä viimeisin neljäs Robert aiheutti Katien kuoleman. Toisen vaiheen Robert oli vielä mukava poika, mutta kolmas muodostui pahaksi.
        Robert-vaiheilla tarkoitin eri näyttelijöitä, joita Robertia on näytellyt neljä. Ensimmäistä en muista.


    • Anonyymi

      Toivottavasti Emmerdalen asukkailla on tulva ja vesivahinko vakuutukset kunnossa. Pian niitä nimittäin tarvitaan kun Robert lähtee sarjasta. Aaron kun alkaa parkumaan ja itkemään ja itkemään. Sitä tulevaa kyynelten ja rään määrään, kuin pienen padon tulvaluukut aukenivat.

    • Anonyymi

      Tämä Emmerdalen tuorein huume-kuvio on oppikirja esimerkki siitä kuinka nopeasti vitsi vanhenee. Aluksi kun Doug vähän poltteli pilveä ja sekoili pilvisenä ympäri kylää itsekin vähän naureskelin ja hymyilinkin (lähinnä varmaan koska Dougin näyttelijä on yksi parhaista komedia-näyttelijöistä) mutta vitsi kului nopeasti loppuun, eilen kun Jimmy King sitten veti omat huumeöverinsä ja oksenteli ympäri kylänraittia niin kenellekään ei taatusti ollut enää hauskaa. Paitsi tietysti kolmen tuottajan mielestä, heillehän tämä nyky-Emmerdale on "loistavaa ja älykästä ja naisia voimaannuttavaa" ohjelmaa.

    • Anonyymi

      Kolmen tuottajan ideat on kyllä nyt menneet mauttomuuksiin. J os vanhasta miehestä Dougista, tehdään huumeissa sekoilija ja jos vielä perheenisä Jimmy Kingistäkin tehdään sellainen.
      Kyllä nyt alkaa aiheet olla todella hakusessa. Osa näyttelijöistä saanut tarpeekseen sarjasta ja sen naistuottajakööristä ja kohta saa tarpeekseen myös katsojatkin.
      Toivottavasti yläpäässä sytyttää ja tajutaan, mistä syystä käy näin.

    • Anonyymi

      Cain-parka. Mitähän pahaa mies on elämässään on tehnyt kun on saanut vaivakseen sellaiset lapset kuin Debbie ja nyt puupökkelö Nate?
      Tallirenki joka on nussinut Moiraa viimeiset kuukaudet miehen selän takana paljastui siis Cainin äpärä-pojaksi. Ja tämänhän oli liki jokainen katsoja arvannut jo kuukausia sitten. Olisivat edes aikoinaan palkanneet hyvän näyttelijän Naten rooliin, mutta ehei, vaan tämä nykyinen menee helposti heittämällä Emmerdalen kaikkien aikojen huonoimpien "näyttelijöiden" kastiin. Miehellä on tasan yksi ilme ja yksi tunnetila jonka osaa näytellä ja se on sitten siinä.

      • Anonyymi

        "Miehellä on tasan yksi ilme ja yksi tunnetila jonka osaa näytellä ja se on sitten siinä"
        Jospa ohjaaja sanoi, että sinun roolissa kuuluu olla vain yksi ilme ja yksi tunnetila.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Miehellä on tasan yksi ilme ja yksi tunnetila jonka osaa näytellä ja se on sitten siinä"
        Jospa ohjaaja sanoi, että sinun roolissa kuuluu olla vain yksi ilme ja yksi tunnetila.

        Katsojat eivät pidä jo 6kk Moiran kimpussa ollutta keharilta vaikuttava pienipäinen pullistelija sönkkö kielinen renki Natku hahmosta ja he ovat myös arvanneet jo ajat sitten miten ällötys liittyy Cainiin. Ja kukaan ei kuollut tämän iltaisessa vene seikkailussa,ikävä kyllä. Sarja on ollut huono todella juonet käsittämättömän kieroituneita ja lapsellisia.
        Robertin poistumis tarina on ollut loukkaus hienoa näyttelijää hahmoa kohtaan.
        Kun sarjassa vaikuttaa tietty poliittinen aate,feminismi,sukupuoliongelnaiset yms. niin tulos on sekopäistä manipulointia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Miehellä on tasan yksi ilme ja yksi tunnetila jonka osaa näytellä ja se on sitten siinä"
        Jospa ohjaaja sanoi, että sinun roolissa kuuluu olla vain yksi ilme ja yksi tunnetila.

        Jos ohjaaja on tosiaan sanonut miehelle että ole kuin puupökkelö joka ikisessä kohtauksessa jossa olet mukana, niin sitten hän on siinä todella hyvin onnistunut. Ulko-ovessani (joka on myös tehty puusta) on enemmän luonnetta ja syvyyttä kuin tuon "näyttelijän" näyttelijäntaidoissa.

        Lokakuiseen perinteiseen tapaan Emmerdalessa (samoin kuin kaikissa muissakin Brittien saippuaoopperoissa) on tällä hetkellä menossa niin sanottu soap super week. Ja se mitä Emmerdale tarjoilee on todella kökköä tarinaa. Sarja ei ole varmaan koskaan ollut yhtä huono mitä se näiden feministi-voimaannuttaja naisten kynsissä oikein on.

        Tänään he räjäyttivät esimerkiksi purjeveneen. Milloin Emmerdalessa on ollut purjeveneitä ennenkuin nyt yksi piti sitten saada että se voitaisiin räjäyttää?


    • Anonyymi

      Pitkän linjan katsojana ärsyttää kun sarja uudelleen kirjoittaa historiaansa koko ajan (ja näin ollen pitää katsojia tyhminä tai huonomuistisina). Faithan hylkäsi perheensä kun Cain ja Chas olivat pieniä. Tästähän oli se erikoisjaksokin jokin aika sitten. No nyt sarja äkkiä sitten väittää että Faith olikin paikalla kun parikymppinen Cain laittoi aikoinaan Caran(?) paksuksi ja ilkeä-Nate sai alkunsa. Shadrackin muistolle kustiin vielä lisää kun hänestä tehtiin muodikkaasti rasisti. Että hylkäsikö Faith perheensä vai ei, jäi vähän enemmän kuin ristiriitainen olo? Lisäksi jaksoissa oli outoa jatkuvuuden puutetta. Ensin Chas raivosi kun sai tietää Moran pettäneen Cainia, mutta sitten viiden minuutin päästä toisessa kohtauksessa ei tiennytkään suhteesta mitään. Hyvin kummasti leikattu jakso, myönnän tippuneeni vähän kärryiltä pariinkiin otteeseen kun juonessa ei ollut päätä eikä häntää.

      Ja Chas nimesi tyttärensä (joka syntyi pubin miesten vessan lattialla...) Evaksi.
      Jännä että nimeää lapsensa pahimman vihollisensa mukaan. Evahan oli aikoinaan se nainen joka tuhosi Carlin ja Chasin suhteen. Mutta joo sarjan tuottajat ja käsikirjoittavat eivät niin vanhoja juttuja enää muista, eivätkä oleta että katsojatkaan muistaisivat tai niistä välittäisivä.

      Suoraan sanoen inhottavaa kun nykytuottajat eivät välitä tai kunniota sarjan hienosta historiasta pätkääkään vaan työntävät perinteisten asioiden tilalle omaa, uutta sontaansa.

      • Anonyymi

        Juonipaljastuksiako?


      • Anonyymi

        Samaa miltä kuin edellinen ja samoin ajattelevat myös englannikielisillä foorumeilla. Monet lopettavat katsomisen. Sarjasta on tullut epämiellyttävä ja vaikea katsoa. Vanhojen hahmojen tärveleminen jatkuu ja tilalle täyttä vihamielistä agenda puppua nuorille ja tyhmille. Ed kylä ja lavasteet ovat hyviä mutta kun sarjan sisältö on huonosti tehtyä sekopäistä roskaa. Robert hahmon kohtalo harmittaa eniten.


    • Anonyymi

      Mandy Dingle sekoili jollain kasinolla. Flashbackiä ja sekoilua. Oli niin surkeaa ja sekavaa etten edes viitsinyt katsoa jaksoja loppuun asti. Kuinka huonoksi voi sarja oikein mennäkään? Voi surkeus Emmerdalen nyky-tilaa. Niin ja siihen päälle sitten se että pullanaama-aaron itkee ja itkee.

    • Anonyymi

      Englannissa näyttivät tosiaan juuri Emmerdalen koko pitkän historian huonoimman jakson koskaan. Sarjan tekijät eivät edes muistaneet robronin hääpäivääkään oikein (väittivät sen olevan 15.lokakuuta kun on 5.lokakuuta) vaikka eihän tuo mikään ihme ole, onhan häistä jo kulunut kokonainen vuosi, kuka nyt sellaisia vanhoja juttuja enää muistaa? Eihän kyse ole kuin sarjan kaikkein suosituimmasta parista ehkä koskaan...

      • Anonyymi

        Ärsyttävää kuinka vähän Sebiä näytetäån,keväällä oli sekunnin pituisia väläyksiä eikä eilenkään ollut montaa sekuntia. Pieni Opie poika voi olla pettynyt kun häntä ei näytetä enemmän. Aikaa käytettiin liikaa Chasin ja P kävelylle höpinöilleen hautausmaalla. Tänään Sebin pitäisi olla sinisessä lelu autossa Aaronin luona.
        R.Hawleyn viimeinen pv sarjassa taitaa olla perjantaina jolloin tapaa Aaronin. Robert siirtynee Isle of Man, Man saaren nykyaikaiseen pieneen pehmo vankilaan, josta ITV esitti documentin viime kesänä. Todellisuudessa Man saarella on oma oikeuslaitos ja oma vankila jonne ei muualta oteta vankeja. Robert kieltää vierailut ja näin Aaron on vapaa jatkamaan elämäänsä. Eihän oikeusjuttu ja tuomio Robertin kohdalla vastaa oikeata elämää. Jos Robert tulee sarjaan myöhemmin voidaan tapausta helposti käsitellä uudelleen.
        Silverline


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ärsyttävää kuinka vähän Sebiä näytetäån,keväällä oli sekunnin pituisia väläyksiä eikä eilenkään ollut montaa sekuntia. Pieni Opie poika voi olla pettynyt kun häntä ei näytetä enemmän. Aikaa käytettiin liikaa Chasin ja P kävelylle höpinöilleen hautausmaalla. Tänään Sebin pitäisi olla sinisessä lelu autossa Aaronin luona.
        R.Hawleyn viimeinen pv sarjassa taitaa olla perjantaina jolloin tapaa Aaronin. Robert siirtynee Isle of Man, Man saaren nykyaikaiseen pieneen pehmo vankilaan, josta ITV esitti documentin viime kesänä. Todellisuudessa Man saarella on oma oikeuslaitos ja oma vankila jonne ei muualta oteta vankeja. Robert kieltää vierailut ja näin Aaron on vapaa jatkamaan elämäänsä. Eihän oikeusjuttu ja tuomio Robertin kohdalla vastaa oikeata elämää. Jos Robert tulee sarjaan myöhemmin voidaan tapausta helposti käsitellä uudelleen.
        Silverline

        Sebastian 2.0 on myös ihan hassun näköinen punapää, vaikkei ei yhtä ilmeikäs lapsi kuin hänen ensimmäinen esittäjä olekaan. Lily oli todellinen pieni tähti.

        Robertin lähtö on ollut aika kummallinen. Itse olen jo luullut kahtena eri iltana että se oli hänen viimeinen jaksonsa, mutta ei. Poistumista pitkitetään ja pitkitetään. Jotenkin outoa on myös se ettei tarkka päivä (olisiko se sitten huomenna perjantaina?) ole vielä tiedossa, eikä mies ole antanut yhtäkään haastattelua poistumisensa tienoilta. Tavallisestihan sarja promoaa ja mainostaa kun iso hahmo siitä poistuu, mutta nyt täysi radiohiljaisuus asian tienoilta kummastuttaa.

        Olisiko The Sunin toimittaja mahdollisesti sekoittanut Isle of Manin ja Isle of Wightin Robertin tulevaa vankilaa ajatellen? No sekin selviää lähipäivinä. Kaukaiselle rangaistusvankila saarelle mies sarjan näkökulmasta kuitenkin lähetetään.
        Hassu juttu sinänsä että olen jo vuosia halunnut vierailla Mansaarella. Aikoja sitten näin antiikkiveijari Lovejoy-sarjan jakson joka oli kuvattu siellä ja saari vaikutti maisemisen puolesta ja muutenkin todella mielenkiintoiselta. Ja järjestetäänhän ne kuuluisat ajotkin siellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sebastian 2.0 on myös ihan hassun näköinen punapää, vaikkei ei yhtä ilmeikäs lapsi kuin hänen ensimmäinen esittäjä olekaan. Lily oli todellinen pieni tähti.

        Robertin lähtö on ollut aika kummallinen. Itse olen jo luullut kahtena eri iltana että se oli hänen viimeinen jaksonsa, mutta ei. Poistumista pitkitetään ja pitkitetään. Jotenkin outoa on myös se ettei tarkka päivä (olisiko se sitten huomenna perjantaina?) ole vielä tiedossa, eikä mies ole antanut yhtäkään haastattelua poistumisensa tienoilta. Tavallisestihan sarja promoaa ja mainostaa kun iso hahmo siitä poistuu, mutta nyt täysi radiohiljaisuus asian tienoilta kummastuttaa.

        Olisiko The Sunin toimittaja mahdollisesti sekoittanut Isle of Manin ja Isle of Wightin Robertin tulevaa vankilaa ajatellen? No sekin selviää lähipäivinä. Kaukaiselle rangaistusvankila saarelle mies sarjan näkökulmasta kuitenkin lähetetään.
        Hassu juttu sinänsä että olen jo vuosia halunnut vierailla Mansaarella. Aikoja sitten näin antiikkiveijari Lovejoy-sarjan jakson joka oli kuvattu siellä ja saari vaikutti maisemisen puolesta ja muutenkin todella mielenkiintoiselta. Ja järjestetäänhän ne kuuluisat ajotkin siellä.

        Sunnuntaina googlailin. Wigth saaren iso vankila on huono,ongelma tapauksia eikä olisi turvallinen paikka. Olisi törkeää kiusaa Robron faneja kohtaan jos R laitettaisiin sinne.
        Onko tuottajilla mielessä tehdä Lictoria ja tai Laaron? Tänään Luke tuli tapaamaan Viciä mutta Aaron käski pysymään poissa. Luke sanoi ettei ole kuin veljensä Lee ja uskoo Victoriaa.
        Halloween naamiaiset Willapakassa ja oli nähty paljon vaivaa puvuissa ja meikeissä. Kimi sai tietää,että Graham ja Rhona tapailee. Graham kertoi Kimille että oma poika Jamie ilmiantoi äitinsä vankilaan.
        Aaron menee tapaamaan Robertia huomisen perjantain jaksossa mutta R ei kerro siirrostaan. R ei ole ensi viikon cast listalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sunnuntaina googlailin. Wigth saaren iso vankila on huono,ongelma tapauksia eikä olisi turvallinen paikka. Olisi törkeää kiusaa Robron faneja kohtaan jos R laitettaisiin sinne.
        Onko tuottajilla mielessä tehdä Lictoria ja tai Laaron? Tänään Luke tuli tapaamaan Viciä mutta Aaron käski pysymään poissa. Luke sanoi ettei ole kuin veljensä Lee ja uskoo Victoriaa.
        Halloween naamiaiset Willapakassa ja oli nähty paljon vaivaa puvuissa ja meikeissä. Kimi sai tietää,että Graham ja Rhona tapailee. Graham kertoi Kimille että oma poika Jamie ilmiantoi äitinsä vankilaan.
        Aaron menee tapaamaan Robertia huomisen perjantain jaksossa mutta R ei kerro siirrostaan. R ei ole ensi viikon cast listalla.

        Robert siirretään Parkhurstin rangaistussiirtolaan Wrightin saarelle. Sarjan näkökulmasta siis mahdollisimman kauas niin että kuukauden itku-potku raivareiden jälkeen Aaron voi äitinsä ja sisarpuolensa painostuksesta käydä etsimään etsimään uutta elämänsä miestä.

        Tarinankerronnan kannalta Luke avaa hyviä mahdollisuuksia (jos Emmerdale vain nykytilassaan osaisi ne käyttää, en oikein luota että osaa) 1) jos mies naitetaan Vicille niin saadaan jännää pohdintaa siitä että voidaanko veljeä syyllistää toisen veljen teoista. Lisäksi Vic naisi miehen jonkan veljen hänen oma veljensä on tappanut. Lukesta tulisi veljenpoikansa isä. Äiti toisi omat kuvionsa ja jännitteensä. 2)jos Luke naitetaan Aaronille. Aaron kävisi deittaamaan miestä jonka veljen takia hänen (ex)aviomiehensä on vankilassa. Raiskauksesta alkunsa saanut Luken veljenpoika asuisi ja kasvaisi samassa kylässä. Molemmilla miehillä on ärsyttävä poikiensa elämään rankasti sekaantuva äiti...

        Molemmissa tapauksissa olisi kunnon ainekset saippuaoopperaisiin jännitteisiin ja tarinankäänteisiin. Alun perusteella Luke vaikuttaa aika rehdiltä ja suoraselkäiseltä kaverilta, toivottavasti säilyy myös jatkossakin sellaisena. Victoria ansaitsisi kunnon miehen itselleen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Robert siirretään Parkhurstin rangaistussiirtolaan Wrightin saarelle. Sarjan näkökulmasta siis mahdollisimman kauas niin että kuukauden itku-potku raivareiden jälkeen Aaron voi äitinsä ja sisarpuolensa painostuksesta käydä etsimään etsimään uutta elämänsä miestä.

        Tarinankerronnan kannalta Luke avaa hyviä mahdollisuuksia (jos Emmerdale vain nykytilassaan osaisi ne käyttää, en oikein luota että osaa) 1) jos mies naitetaan Vicille niin saadaan jännää pohdintaa siitä että voidaanko veljeä syyllistää toisen veljen teoista. Lisäksi Vic naisi miehen jonkan veljen hänen oma veljensä on tappanut. Lukesta tulisi veljenpoikansa isä. Äiti toisi omat kuvionsa ja jännitteensä. 2)jos Luke naitetaan Aaronille. Aaron kävisi deittaamaan miestä jonka veljen takia hänen (ex)aviomiehensä on vankilassa. Raiskauksesta alkunsa saanut Luken veljenpoika asuisi ja kasvaisi samassa kylässä. Molemmilla miehillä on ärsyttävä poikiensa elämään rankasti sekaantuva äiti...

        Molemmissa tapauksissa olisi kunnon ainekset saippuaoopperaisiin jännitteisiin ja tarinankäänteisiin. Alun perusteella Luke vaikuttaa aika rehdiltä ja suoraselkäiseltä kaverilta, toivottavasti säilyy myös jatkossakin sellaisena. Victoria ansaitsisi kunnon miehen itselleen.

        Tänään 1.11.2019 esitetään Ryan Hawleyn viimeinen jakso Emmerdale sarjassa. Robert siirretään Wigthin saarelle. Juoni on ollut kauhea kuten muutkin juonet viime aikoina.
        Parasta tässä on että Hawley lähtee edistämään uraansa muualle.
        Sarjassa on nyt liian paljon sekavuutta ja huonoja juonia ja hahmoja jotka ei kiinnosta. Täytyy kuitenkin seurata joitakin asioita kuten Miten käy Haulage omistuksen? Miten Aaronin ja Livin elämä jatkuu ja nähdäänkö Sebastiania kylässä? Tuottajista ei tiedä mitä typeryyksiä ja kuvottavuuksia keksivät jo nähtyjen lisäksi.


    • Anonyymi

      Sympaattinen ja mukavanoloinen Luke, jonka kanssa Victoria sairaalan kahvilassa vähän flirttaili paljastui tietenkin sitten Vicin raiskaajan veljeksi. Luke kuitenkin tuntui olevan aidosti pahoillaan veljensä rikoksesta Victoriaa kohtaan, joten eiköhän heille romanssi kirjoiteta? Eikä se välttämättä olisi paha, sillä eihän veljeä voi tuomita toisen veljen tekojen takia?

    • Anonyymi

      Ja seuraava lähtijä uppoavasta laivasta, niinkuin tuossa muutamassa kommentissa yläpiolella jo vähän uumoiltiinkin , on Andrew Scarborough elikäs Graham poistuu sarjasta vuoden vaihteessa. Ei mikään ihme että sai tarpeekseen, sillä näiden kolmen naistuottajan alla Grahamin hahmo on ollut niin tuuliajolla kuin olla ja voi. Tuottajat tällä hetkellä eivät vain osaa tai pikemminkin halua sarjaansa yhtään perinteisen vahvan miehen tyyppisiä hahmoja, joten hei, hei Graham! Näyttelijä kyllä niin vahva ja osaava että löytää varmasti töitä muistakin tuotannoista.

      • Anonyymi

        Grahamin lähtö oli odotettua. Mitähän koominen tri Cavannaugh tekee Bernicen lähdettyä sarjasta? Jonny McPerson ollut 1v vakinaisena. Tuottajien selvästi läheiset suosikit ärsyttävät Kerry ja Amy tekee pahojaan evvk. Sarjassa on liikaa pareja jotka saa vuosia virnistellä ja pahojaan, eivätkä enää kelpaa kuluneina naamoina muulun.
        Nicolan oikean käden palauttaminen toiminnalliseksi on paras teko nyky tuottajilta. Victorian hahmo on häpäisty vuoden aikana vastenmielisellä juonella. Halutaan kertoa ilmeisesti että raiskatut naiset ovat niin typeriå hulluja että synnyttävät kenen tahansa lapset, on eräänlaista yllyttävää taka-ajatuksia joillekin...ja rikollisista tehdään uhreja.
        Victorian kautta tärveltiin myös Robertin hahmo. Ei voi eikä jaksa paljon katsella koska sarja on pilattu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Grahamin lähtö oli odotettua. Mitähän koominen tri Cavannaugh tekee Bernicen lähdettyä sarjasta? Jonny McPerson ollut 1v vakinaisena. Tuottajien selvästi läheiset suosikit ärsyttävät Kerry ja Amy tekee pahojaan evvk. Sarjassa on liikaa pareja jotka saa vuosia virnistellä ja pahojaan, eivätkä enää kelpaa kuluneina naamoina muulun.
        Nicolan oikean käden palauttaminen toiminnalliseksi on paras teko nyky tuottajilta. Victorian hahmo on häpäisty vuoden aikana vastenmielisellä juonella. Halutaan kertoa ilmeisesti että raiskatut naiset ovat niin typeriå hulluja että synnyttävät kenen tahansa lapset, on eräänlaista yllyttävää taka-ajatuksia joillekin...ja rikollisista tehdään uhreja.
        Victorian kautta tärveltiin myös Robertin hahmo. Ei voi eikä jaksa paljon katsella koska sarja on pilattu.

        Päästit tuskasi ja pahan olosi ulos...


    • Anonyymi

      Ison Britannian iltapäivälehtien lööpit tänään maanantaina: "Emmerdale kriisissä".
      Jutuissa kommentoitiin näyttelijöiden joukkopakoa sarjasta, sitä kuinka pitkän linjan fanit moittivat sarjan nykyistä muuttunutta linjaa ja tunnelmaa. Ja yleisesti ottaen sitä kuinka ammattitaidottomia nykyiset naistuottajat ovat. Sarja tietenkin kiistää kaiken "kaikki kunnossa" oli Emmerdalen tiedottajan virallinen kommentti.

    • Anonyymi

      Puukkomies Asan (tapausta käsitelty omassa ketjussa "huonosti käyttäytyvät Emmerdale näyttelijät") korvataan uudella näyttelijällä. Sarja siis uudelleenmiehittää Elliksen uudella naamalla ja Ellis palaa takaisin Dubaista tällä kertaa Aaron Anthonyn esittämänä. Dubain aurinko on ilmeisesti kuitenkin polttanut aika kovasti, sillä uusi näyttelijä on 15 vuotta edellistä vanhemman näköinen ja useamman asteen tummempi myös ihonvärin puolesta. Valokuvien perusteella ei siis järin onnistunut näyttelijänvalinta. Hahmona Ellis oli niin mitätön etten oikein ymmärrä miksi näkivät näin paljon vaivaa. Mutta ilmeisesti tuottajilla on halu saada sarjaan enemmän mustia Dinglejä. Bellehän tykkää vanhemmista mustista miehistä, joten eiköhän hänellä ole uuteen vuoteen mennessä pulla uunissa Elliksen toimesta.

      • Anonyymi

        Potkut saanut aika tumma Ellis oli huono näyttelijä huomaan nyt häilyvän pälyilyn yms.
        n30v. Jay Konzle Billynä on vaaleampi, äiti on valkoinen, ja alussa näkyi kokemattomuus näyttelijänä mutta huomaan hänellä olevan enemmän otetta rooliin.


    • Anonyymi

      Olipas taas kovin epä-emmerdalemainen jakso. Tunnin verran pyörittiin ganstereiden, autovarkauksien, autokaappausten ja lapsikaappausten maailmassa. Tai tätähän tämä nyky-Emmerdale on. Jakso huipentui siihen että Cain kertoo Charitylle ganstereiden polttaneen Moseksen elävältä erääseen varastettuun autoon. Charity tietysti joutuu paniikiin, mutta Cain, Chas, että Aaron ovat tilanteessa täysin tunteettomia ja Cain vielä raivopäissään huutaa Charityn nyt olevan vain paska äiti että lapsen elävältä poltto on hänen oma vikansa. Siis toistan: Aaron, Cain ja Chas luulevat että Moses on poltettu tarkoituksella kostona elävältä autoon, mutta he eivät osoita minkäänlaista sympatiaa Charitya kohtaan. Outoa kylmyyttä ja tunteettomutta koko jakso. Jäi harvinaisen ikävä olo tuon kohtauksen jälkeen. (Lopussa sitten tietysti paljastuu että Moses on kuitenkin elosssa.)

      • Anonyymi

        Sarjassa on siiirrytty kiven käytöstä uhkailu tai lyömäaseena ja kaatumisesta kivetykseen nyt lapion kautta varautumis ja puolustus tarkoituksessa mailoihin. Dinglen miehillä oli eilen pesäpallomailoja Mill talossa. Hehän varastivat ammatti varkailta autoja. D kaupassa on muistaakseni käytettyjoskus krikettimailaa särkemiseen.
        Robertin Porscea ei ole mainittu. Se katosi noin vaan. Edssä muutenkin hommat levällään. Hahmohistoriaa pyyyhitään ja keksitään uusia sukulaisia. Hassua oli kun talvella kerrottiin Robertin lyöneen Billyä mikä oli OOC ja Rlla ei ollut mitäån vammoja ja sitä ihmeltiin niin niiden täytyi mainita myöhemmin ettei B lyönyt takaisin. Harrastavat kiertoasumista taloista taloon. Kerry ja Amy asuvat Vic talossa. Cain muutti heti Robronin, Aaronin taloon jonne muutkin tunkevat nyt setvimään asioitaan. Jaksojen ja tapahtumien jatkuvuus on ongelma. Käsikirjoitusten hataruus on lisääntynyt,ideoita ei ole mietitty loppuun asti ei ole osattu ohjata jne. Nykyisin ei edes jaksa seurata samalla tavalla kuin ennen.


    • Anonyymi

      Ed tuo uuden poliisi hahmon jonka kanssa Aaron joutuu tekemisiin. Video audition keskustelun perusteella voi arvailla että kyseessä voi olla romanttista kiinnostusta sekä jotain hämärä hommia,kiristystä,s-palveluksia,kontrollia,kärsimystä. Tuottajiahan kiinnostaa roolileikit,naamiaiset. Video poistettiin eilen pian,näin nimen. Näyttelijä on nuorekas 41v. ja uraa jo paljon tehnyt. Komea ja hyvä ääninen,miellyttävä,hyvä koulutus joten roolin todennäköinen monipuolisuus onnistuu.
      Ehkä näemme hänet tai jonkun muun ensi vuoden alkupuolella. Aaron kätkee vielä tunteensa mitä Robertin lähtö pois ja avioerohakemus aiheuttaa. Eilen tapahtunut autovarkausjuttu Cainin kanssa johtanee siihen että Rebecca ei anna A tavata Sebastiania.

      • Anonyymi

        Ehdin itsekin näkemään videon uudesta poliisista. Samaa mieltä: näyttelijä on komea ja osaa äänenkäytön hyvin. Itselle tuli kyllä lyhyestä kohtauksesta mieleen enemmin stalkkari/vainooja kuin romanttinen viritelmä. Toisaalta Aaron on aina tarvinnut kurinpitäjää , kannustajaa ja sääntöjen asettajaa omaan elämäänsä.


      • Anonyymi

        Ed etsii siis DI Malone rooliin näyttelijää ja myöhemmin tekstini jälkeen huomasin etten pidä kuvailemaani miestä sopivana perhe saippua rooliin liian outo kinky tunne pahasta poliisista ym. Mies ei ole saanut jostain syistä juuri töitä viime aikoina enää. Eikä kemia toimi Dannyn kanssa.
        Toinen walesilainen ehdokkaan video tänään onkin jo normaalimpi ystävällinen tulkinta ja sopivampi näyttelijä. Kuvakulma videolla epäedull liian alhaalta otettu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ed etsii siis DI Malone rooliin näyttelijää ja myöhemmin tekstini jälkeen huomasin etten pidä kuvailemaani miestä sopivana perhe saippua rooliin liian outo kinky tunne pahasta poliisista ym. Mies ei ole saanut jostain syistä juuri töitä viime aikoina enää. Eikä kemia toimi Dannyn kanssa.
        Toinen walesilainen ehdokkaan video tänään onkin jo normaalimpi ystävällinen tulkinta ja sopivampi näyttelijä. Kuvakulma videolla epäedull liian alhaalta otettu.

        Kymrin kieliset sukunimet ovat olleet mielestäni aina vähän kummallisia. Miten lausua oikein nimi joka alkaa kahdelle isolla L-kirjaimella, niinkuin nyt LLewelyn-Williamsin kanssa?
        Tämä näyttelijä tuntui olevan vähän vanhempi kuin edellisessä koekuvausvideossa, mutta yhä itselle jäi enemmän koston/vallankäytön maku kuin romanttinen kohtaaminen. Mutta niinkuin sanoin Aaron on hahmona sellainen että hän vaatii kumppanikseen ihmisen joka pitää hänet kurissa ja nuhteessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ed etsii siis DI Malone rooliin näyttelijää ja myöhemmin tekstini jälkeen huomasin etten pidä kuvailemaani miestä sopivana perhe saippua rooliin liian outo kinky tunne pahasta poliisista ym. Mies ei ole saanut jostain syistä juuri töitä viime aikoina enää. Eikä kemia toimi Dannyn kanssa.
        Toinen walesilainen ehdokkaan video tänään onkin jo normaalimpi ystävällinen tulkinta ja sopivampi näyttelijä. Kuvakulma videolla epäedull liian alhaalta otettu.

        Aaron joutuu tekemisiin DI tutkivan etsivän kanssa joka on häntä n10v vanhempi. Juoni on varmaan jotain ikävää jännitystä ja kärsimystä Aaronille,joiden esittämisessä Danny on hyvä, ja johon liittyy jotain seksuaalista väreilyä. Etteivät tuottajat vain jatka hyväksikäyttö linjalla. 41v mies on sexy ja Walesilaisesta tuli liian vetelä vaikutelma. Hassua yrittää hahmottaa juonta mutta kun sarjassa ei ole nyt muuta yhtä kiinnostavaa kuin Aaron ja Liv. Seb on time off Opien äidin mukaan.
        Maxime A on kirjoittanut joulukuussa jakson jossa on Aaron.


    • Anonyymi

      Emmerdalen itseään kovasti feministeiksi julistavilla tuottajilla tuntuu olevan sairaanloinen pakkomielle raskauksiin, jotka ovat saaneet alkunsa raiskauksesta/seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Ensin Vic, jota raiskaajan äiti vieläkin vainoaa viikottain ja nyt sitten Maya palasi takaisin kylään (oletettavasti) Jacobin alulle laittama pulla uunissa.

    • Anonyymi

      Erick Pollard kylän rikkaimpia miehiä on ollut kauan sarjassa mutta eivät ole hänelle keksineet muita lapsia kuin tollo Davidin, joka ei ole Jacobin biologinen isä, joka on myös elossa ja nähty sarjassa. Pollardin ex vaimon sukulaisia on elossa ja Sugden Merrick sukua on olemassa mutta heitä ei ole tuotu sarjaan vaan haalitaan yhä uusia randomeita ja typeriä juonia.Bartonin farmille pitäisi tuoda jo uusi suku.
      Jacob Maija juoni oli inhottava mutta toivon että lapsi olisi Davidin ja Jacob ja Maya saisivat häipyä kylästä pysyvästi.
      Victorian Lee raiskaajan äiti sairaanhoitaja Wendy Posner muuttaa lähiaikoina kylään Dale View eli Bartonien entiseen taloon. Vic ansaitsee rangaistuksen hölmöydestään,itsekäs ämmä. Victoria voisi lähteä sarjasta smalla tavalla kuin äitinsä koska hänellä isänsä Jackin pahuus itsessään. Sarjan törkeät raskausjuonet ovat todella sairaita,ovatko ne tuottaja naisten unelmia sisältyen rotu,seksi,sukupuolihäiriöt..Sarjalla on hyvät olosuhteet, kylä,sisustus, siisti ym edellytykset hyviin tarinoihin mutta kun ei osata eikä välitetä mitä katsojat ovat mieltä roskasta mitä näytetään on hyvin vaikea katsoa enää. Ed on pilattu ja pilataan ärsyttävillä juonilla.

      • Anonyymi

        Jopas oli vuodatusta! Jäsentelemällä tekstiä sitä olisi mukavampi lukea.


    • Anonyymi

      Maya ei palaa sarjaan ja lapsen isä voi olla ex mies Cavannaugh sillä joku syy täytyy olla miksi häät ei toteudu ja Bernice lähtee pois kylästä kokonaan. Olisi paras käänne todella. Kylässä on jo liikaa lapsia ja teinejä. Sarja haluaa uusia katsojia lapsista ja nuorista. Siksi pinnallisia juonia ja niitä on helppo keksiä ja kirjoittaa. En tykkää. Nuoria tyttöjä on helppo koukuttaa äänestämäån H.Oaks tyyliin.
      Wendy ja Luke muuttavat näköjään joulukuun alussa vuokralle Dale View, asuntoon, joka on tietysti sisustettu uudelleen Bartonien jälkeen.
      Aaron ei pidä Posnerien tulosta ja jotain pelottelua tapahtunee. Cain on vallanut Millin mikä tuntuu pahalta todella!Ettei vain ilkeät Robron vihaiset tuottajat halua viedä sisaruksilta jollain typerällä juonella vielä taloakin. Robert olisi todella ansainnut paremman lähtö tarinan ja Aaronin reaktio on häivytetty ja Robert pyyhitty pois hahmona.
      Kim tarjosi Cainin pojalle Nate Robinsonille vuokralle Wyley farmia? ja Moira ei pidä siitä.

    • Anonyymi

      Päätä eikä häntää juonenkäänteet jatkuvat. Millie ei olekaan Jamien lapsi, vaan Graham on aikoinaan polkaissut Andreaa ja onkin lapsen oikea isä. Mutta Andrea onkin taas raskaana, tällä kertaa oletettavasti Jamekselle? Katsojille selvisi myös että Kim ja Graham ovat naimisissa, ovat olleet jo pitkän aikaa! Henkilökohtaisesti minulle heräsi kysymys että tiesikö Grahamin elämän suurin rakkaus, Joe, tästä avioliitosta mitään? Tuskinpa tiesi sen enempää kuin katsojatkaan, koska sekoilevat tuottajat keksivät koko avioliiton vasta muutama viikko sitten paniikki ratkaisuna yhä sekavavimmiksi käyviin tarinakuvioihin.

    • Anonyymi

      Menneisyyden epäuskottavaa uudelleen kirjoitusta on liikaa. Kartanon asukkaiden lisäksi myös Nate hahmo josta Faith on tiennyt koko ajan. Koko sarja on mennyt tuottajien pakkomielteiseksi tarinoinniksi juonien ja uusien hahmojen takia ja katsojia ei kiinnosta kun heidän tuntemansa hahmot tärvellään. Tuottajat toteuttavat omaa vääristynyttä perverssiä epänormaalia maailmankuvaansa valinnoillaan. Victorian juoni ja käänteet täysin älyttömiä alun alkaen ja sotkemalla tökerösti Robert siihen. R vankilassa ja kaikki hyvin kylässä! Sarjaa kirjoitetaan ilmeisesti nyt 70 -80 äo omaaville ja lapsi teineille jotka eivät tiedä sarjan hahmojen menneisyydestä mitään.
      Sarjalla on hyvät kulissit,ulkotilat tyylikkyys yms ne hukataan evvk tai ärsyttäviin juoniin.

    • Anonyymi

      Bernicen lähdön syy oli ,että hänen ex aviomies ja 14v DeeDeen isä oli loukkaantunut vakavasti kolarissa Australiassa. Hilpeät sairaala aiheiset polttarit vaihtuivat jäähyväisiin.
      Talonvaltaaja Cain asustaa Aaronin Mill talossa poikineen ja piti eilen Kylen synttäreitä Kerryn ja Amyn kanssa eikä antanut Moiran tavata poikia.
      Moira alkoi ryypätä kotonaan kun Mattykin lähti pois jonnekin viikoiksi.

      • Anonyymi

        Olipa kyllä kovin nopea ja juuri ilman mitään pohjusta tapahtunut taksilla poistuminen kylästä niinkuin vanhalle ja tärkeälle hahmolle kuin Bernice. Jään kaipaamaan hänen hömppää hauskuuttaan että ikuista romanssin kaipuuta. Hän ja Tohtori C. oli kylän herttaisin ja hassuin pariskunta ja nyt minua pelottaa mitä kierot feministi tuottajat oikein komealle tohtorille keksivät kun hänen morsiamensa muutti Australiaan.

        Alkoholismi juoni siis seuraavaksi Moiralla? Mitä se naisparka (sekä näyttelijä, että hahmo) on oikein tehnyt kun häntä koko ajan rangaistaan kärsimyksillä. Milloin nainen on viimeksi ollut oikeasti iloinen ja aidosti nauttinut elostaan ja onnestaan? En edes muista sellaista aikaa. Kärsimystä kärsimyksen päälle Moiralle.

        Kätilö Wendy ja hänen sympaattinen poikansa Lee muuttavat Bartoneilta vapautuneeseen Dale View-mökkiin ensi viikolla mikä luonnollisesti herättänee kyläläisissä monenlaisia tunteita.

        Kerry-man ja Amy-man ovat vastuussa miehen kuolemasta, mutta rankaistaanko heitä siitä mitenkään? Tuntevatko he edes pahaa omaantuntoa että tappoivat Frankin? Eipä juuri siltä vaikuta. Mutta ehkä tää on tätä naisten voimaannuttamista, mistä tuottaja Kate ja kumppanit pitävät jokaisessa antamassaan haastattelussa niin kovaa ääntä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olipa kyllä kovin nopea ja juuri ilman mitään pohjusta tapahtunut taksilla poistuminen kylästä niinkuin vanhalle ja tärkeälle hahmolle kuin Bernice. Jään kaipaamaan hänen hömppää hauskuuttaan että ikuista romanssin kaipuuta. Hän ja Tohtori C. oli kylän herttaisin ja hassuin pariskunta ja nyt minua pelottaa mitä kierot feministi tuottajat oikein komealle tohtorille keksivät kun hänen morsiamensa muutti Australiaan.

        Alkoholismi juoni siis seuraavaksi Moiralla? Mitä se naisparka (sekä näyttelijä, että hahmo) on oikein tehnyt kun häntä koko ajan rangaistaan kärsimyksillä. Milloin nainen on viimeksi ollut oikeasti iloinen ja aidosti nauttinut elostaan ja onnestaan? En edes muista sellaista aikaa. Kärsimystä kärsimyksen päälle Moiralle.

        Kätilö Wendy ja hänen sympaattinen poikansa Lee muuttavat Bartoneilta vapautuneeseen Dale View-mökkiin ensi viikolla mikä luonnollisesti herättänee kyläläisissä monenlaisia tunteita.

        Kerry-man ja Amy-man ovat vastuussa miehen kuolemasta, mutta rankaistaanko heitä siitä mitenkään? Tuntevatko he edes pahaa omaantuntoa että tappoivat Frankin? Eipä juuri siltä vaikuta. Mutta ehkä tää on tätä naisten voimaannuttamista, mistä tuottaja Kate ja kumppanit pitävät jokaisessa antamassaan haastattelussa niin kovaa ääntä.

        Pieni virhe edellisessä. Dale Viewin muuttaa siis Wendy ja Luke. Menivät veljekset Lee ja Luke vahingossa sekaisin. Lee=jo kuollut, paha veli. Luke=elossa oleva, symppis hyvä veli.


    • Anonyymi

      Kauankohan nämä 3 tuottajat saavat jatkaa omituisuuksiaan? Wendyä pestään puhtaaksi. Mautonta kun Aaron ja isomahanen Victoria ovat yhteiskuvassa TvTimes lehdessä.
      Lapsi syntyy uuden vuoden aattona ja varmasti Wendy on siinä auttamassa. Onkohan lapsi edes vaalea ja terve? Pystyykö sitä Damiania edes katsomaan. Katsojat eivät ole pitäneet tästä Vicin lapsi pakkomielteestä. Yhtä kuvottava kuin Nate ja Moira kuukausien kiehnaaminen ja Arthur pahoinpitelee Jayn poikaa Archieta ja valehtelee Jimmyn tekijäksi. Tuottajien 1. tärkein asia on Cain ja Moira,Nate. Kerrya ja Amya suositaan ja pesupöytää,vanitya. Hyvä vartaloinen näyttelijä Dawnina saa vain retkuja vaatteita käyttöönsä ja suttuisen meikin. Tuleekohan Wylie jutusta mitään? Talo oli ulkoapäin ihan ok Bartonin aikaan.

      • Anonyymi

        TV Timesin kansikuva jouluisista Aaronista ja raskaana olevasta Victoriasta oli kovin kummallinen. He näyttävät siinä olevan kuin onnellinen pariskunta joka odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan.


    • Anonyymi

      Englannin tulevia juonipaljastuksia kun tuossa luin niin 9.joulukuuta jaksossa saattaa olla pieni Suomi-yhteys. Spoilereiden mukaan Tatet nimittäin pakkaavat tavaroita Lapin lomamatkaa varten. Saattavathan he toki Ruotsin tai Norjan Lappiinkin matkustaa, mutta pisti vaan toi mukavasti silmään. Eihän niillä varmaankaan ole varaa oikeasti käydä kuvaamaan jaksoja Lapissa, mutta selitetäänhän tuolla sitten mukavasti näyttelijöiden parin viikon poissaolo.

      Kun yritin googlata vähän lisätietoa tästä niin törmäsin sellaiseen tietoon että pari vuotta sitten englantilaisten saippuoiden näyttelijöitä oli isompi porukka hyväntekeväisyysjärjestön mukana Lapin lomalla, Emmerdalen porukoista mm. Laurelin, Rishin ja Harrietin näyttelijät. En muista/huomannut että kotimaan iltapäivälehdet olisivat aikoinaan moisesta uutisoineet.

    • Anonyymi

      Chasin ja Paddyn uudella vauvalla on vakavia ongelmia rintaruokinnan kanssa. Kätilö-Wendy huomasi mistä kiikasti ja on auttanut Chasia, Paddya ja uutta vauvaa kovasti. Myöhemmin Wendy punatukkaisen komean poikansa Luken kanssa muutti uusina asukkaina kylään. Aaron Dingle ei vaan tätä sulata vaan käy vainoamaan Wendy ja Luke parkaa, kivittää asunnon ikkunat yöllä rikki, sotkee paikat graffiteilla, tulevissa jaksoissa ilmeisesti ajaa Wendyä takaa autolla ja jahtaa toista miestä väkivaltaisesti golfmailoilla ynnä muuta muuta sairasta. Mutta yhtä asiaa Aaron ei ole viime aikoina tehnyt, nimittäin itkenyt kyyneltäkään.

    • Anonyymi

      Torstain jaksossa nähtiin Kartanon eli Home Farmin uusittu sisustus runsaine joulukoristeineen ja jo perjantain jaksossa huomasi ruman maton ja tyynyjen näyttävän nuhjuisen halvoilta ja eläinpäitä oli liikaa. Viihtyisämpi vauras maalais metsästysmaja tunnelma nahka sohvineen on kuitenkin tietysti parempi kuin edeltävä tyyli.
      Aikaisemmin koristeita on nähty jo marraskuussa ja kylän ulkokoristeissa on taidettu säästää.
      Olisi kannattanut panostaa enemmän sarjan uskottaviin tarinoihin ja hahmoihin eikä muutella vanhojen hahmojen luonteita sopimaan juoniin joita jauhetaan viikosta toiseen ja käsikset ovat kamalia. Hudson ei ole ennen tehnyt saippua sarjaa ja se näkyy samoin lesbo Brooksin sosialisi globalisti agendan ajatusmaailma kaikessa. Pakkomielle raskauksiin ja lapsiin näkyy naamioleikkien lisäksi. Sarjan sisältö on pahasti nyrjähtynyt normaalista esim. Victoria ja minkä kuvan se antaa katsojille. Moiran sekoilu Naten kanssa,Kerry ja Amy ja Cain. Katsojissa herättää ärtymistä mm. miten Aaronia on kohdeltu. Juonet ovat kieroutuneen ja häiriinyyneen mielen tuotoksia ja vastenmielisiä katsella. Pinnallista ja sisältä mädäntynyttä.

    • Anonyymi

      Aaron yrittää itsekkään Victorian toivomana häätää Wendyn ja Luken pois kylästä. Torstaina Aaron oli Posnerien asunnossa kun Luke tuli kotiin. A teki selväksi miksi heidän pitää lähteä pois ja tarttui lopulta Wendyn golfmailaan jolla huitoi hyllyistä tavarat alas ja aikoi iskeä Lukea kun Liv tuli paikalle ja tilanne rauhoittui.
      Huomioitavaa tässä oli että, Luke todella kuunteli ja ymmärsi Aaronia ja näki kuinka murtunut hän on tapahtumista. Miehet katselivat toisiaan, oli lähikuvia silmistä ja Aaronia jopa heikotti,huimasi unen puutteen ja purkauksen takia. Wendy tuli kotiin ja Luke sanoi ulkona toisten kuullen Wendylle että heidän on lähdettävä koska Lee oli raiskaaja,tiedät sen itsekin! ja on tuottanut monille ihmisille suurta kärsimystä ja vahinkoa.
      Seuraavan aamuna Luke pakkasi tavaransa ja lähti mutta palaa kyllä myöhemmin Vic pojan syntymän jälkeen. Wendyllä on vuokrasopimus ja näyttelijä on kertonut sopimuksensa olevan toukokuuhun asti.
      Pidän mahdollisena että Aaronin ja Luken välistä suhdetta ja jotkut puhuvat trouple suhteesta koska Vic on kiinnostumut Lukesta.
      Kun Aaronille halutaan uutta suhdetta niin hyvin vaalea, Luke näyttelijä on hyvä valinta. Toivottavasti Aaronin toipuminen R menetyksestä on kirjoitettu sitä enne harkiten.

    • Anonyymi

      Luke Posner eli Max Parker on vaalea ja tarkasti sanottuna ginger eli punaruskea hiuksiltaan ja iholtaan. Sebastiania näytellyt Lily on myös samanlainen kellanpunainen.

    • Anonyymi

      Bob järjestää kaikille kyläläisille yhteistä joulunalusnäytelmää. Siinä samalla hän on iskenyt silmänsä uuteen tulokkaaseen Wendyyn ja koittaa kovasti toivottaa naista tervetulleeksi kylään. Uusi nainen siis Bobille?

      Ja Wendyn poika. Juuri Lukenlaisia hahmoja Emmerdale tällä hetkellä kaipasikin kovin kipeästi: suhteellisen normaali perusjätkä ensi vaikulman perusteella. Bonuksena vielä se että punapää-Ginger Luke on omalla tavallaan komea mies niin kiva häntä katsellakin. Ja vielä sekin että häntä esittävä näyttelijä tuntuu osaa myös näytelläkin. Victoria voisi saada hänestä hyvän miehen itsellleen, ellei sitten Aaron viettele miestä itsellleen.

    • Anonyymi

      Toivottavasti miellyttävän Max Parkerin Luke hahmoa ei pilata typerästi sillä hän on hyvin lupaava, osaava tyyppi. Victorian hahmo ja näyttelijä on ärsyttänyt sairaan juonen takia monia eikä hänestä pidetä joten toivoisin V huonoa ja Aaronille hyvää. Joku rangaistus Victorialle pitää tulla! Mutta kun tietää naisia suosivat tuottajat. Ed on ollut liian kauan hahmoja joita ei enää jaksa tai ovat pellejä. Tuottaja Brooksille ym. toivon paljon globalistien peppukipua kun Boris J. voitti vaalit.

    • Anonyymi

      Miksi joku toistuvasti käyttää Robertista nimeä "Robron"? Ärsyttävää nimenvääntelyä.

      • Anonyymi

        "Robron" on portmanteau. Elikäs suomeksi yhdistelmäsana tai sulautuma, kahden eri sanan/nimen yhteen hitsaaminen. Tässä tapauksessa ROBert aaRON = ROBRON. Eli sillä tarkoitetaan yksinkeritaisesti Robertin ja Aaronin parisuhdetta. TV-sarjoissa, eritoten saippuiossa on ollut muodikasta jo muutaman vuoden ajan "shipata" erilaisia pariskuntia keskenään ja jokaisella näillä pariskunnalla on tälläinen oma "ship"nimi. Oletan että "ship" tulee englannin "relationship" sanasta, joka tarkoittaa parisuhdetta. Laivoihin tai merenkäyntiin se ei siis liity, vaikka voidaankin todeta että robronin suhde koki titanicin kohtalon.

        Emmerdalessa nämä fanien keskuudessa olevat isoimmat "shipit" ovat juuri robron, vanity (VANessa ja charITY) ja coira (Cain ja mOIRA). Saippuamaailmassa muita isoja ja uusia shippejä ovat esim. #ballum (Ben ja Callum) tai kovasti juuri tällä hetkellä hehkutusta keräävä #Jiam (James ja Liam). Nää shipit ovat eritoten suosittuja samaa sukupuolta olevien hahmojen parituksessa.

        On olemassa myös sellainen ilmiö kuin "shipping wars".

        Heh. Tulipas tästä vahingossa pieni luento nykyisestä fani-kulttuurista saippuasarjoja oikein innolla katsovien keskuudessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Robron" on portmanteau. Elikäs suomeksi yhdistelmäsana tai sulautuma, kahden eri sanan/nimen yhteen hitsaaminen. Tässä tapauksessa ROBert aaRON = ROBRON. Eli sillä tarkoitetaan yksinkeritaisesti Robertin ja Aaronin parisuhdetta. TV-sarjoissa, eritoten saippuiossa on ollut muodikasta jo muutaman vuoden ajan "shipata" erilaisia pariskuntia keskenään ja jokaisella näillä pariskunnalla on tälläinen oma "ship"nimi. Oletan että "ship" tulee englannin "relationship" sanasta, joka tarkoittaa parisuhdetta. Laivoihin tai merenkäyntiin se ei siis liity, vaikka voidaankin todeta että robronin suhde koki titanicin kohtalon.

        Emmerdalessa nämä fanien keskuudessa olevat isoimmat "shipit" ovat juuri robron, vanity (VANessa ja charITY) ja coira (Cain ja mOIRA). Saippuamaailmassa muita isoja ja uusia shippejä ovat esim. #ballum (Ben ja Callum) tai kovasti juuri tällä hetkellä hehkutusta keräävä #Jiam (James ja Liam). Nää shipit ovat eritoten suosittuja samaa sukupuolta olevien hahmojen parituksessa.

        On olemassa myös sellainen ilmiö kuin "shipping wars".

        Heh. Tulipas tästä vahingossa pieni luento nykyisestä fani-kulttuurista saippuasarjoja oikein innolla katsovien keskuudessa.

        Kiitos hyvästä luennosta! Mullakin jäänyt ymmärrys, että Robronilla tarkoitetaan Robertia. Nyt selvisi sekin asia.


    • Anonyymi

      Aaron mätkäisi raivopäissään Liviä (vahingossa) turpaan ja kaiketi sen täräyksen seurauksena tyttö sai pari päivää myöhemmin sairaskohtauksen ja tuupertui. Wendy löysi hänet ja toimitti sairaalaan. Kovasti itkettiin, paruttiin ja anteeksipyydeltiin ja Wendystä tehtiin sankaria.

      Muualla isompi porukka kyläläisiä touhuaa jouluisen näytelmän parissa. Englannissa niitä kutsutaan "panto"-näytelmiksi. Sinänsä hauskaa katsella kun kyläläiset jotka eivät välttämättä muuten ole paljoakaan tekemisissä keskenään joutuvat nyt samoihin kohtauksiin.

      • Anonyymi

        Liv saanut jo aikaisemmin samanlaisen epileptisen kohtauksen ja ollut jo sairaalassa tutkimuksissa eikä ole estolääkitystä. Livin epilepsia kohtaus ei siis johtunut Aaronin pikku hipaisusta nenän pieleen viikko sitten ja lisäksi Livillä oli hieman outo hämmnys hiljattain leikkikentällä kun Mooses siepattiin. Liv on pian 18v eikä mikään 14v tyttö enää silti hänet kirjoitetaan ajoittain liian avuttomaksi joka on riippuvainen veljestään. tri Liamista on tehty hieman koominen hahmo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Liv saanut jo aikaisemmin samanlaisen epileptisen kohtauksen ja ollut jo sairaalassa tutkimuksissa eikä ole estolääkitystä. Livin epilepsia kohtaus ei siis johtunut Aaronin pikku hipaisusta nenän pieleen viikko sitten ja lisäksi Livillä oli hieman outo hämmnys hiljattain leikkikentällä kun Mooses siepattiin. Liv on pian 18v eikä mikään 14v tyttö enää silti hänet kirjoitetaan ajoittain liian avuttomaksi joka on riippuvainen veljestään. tri Liamista on tehty hieman koominen hahmo.

        Ollaanpas nyt rehellisiä, se "pikku hipaisu" oli kunnon tälli kyynärpäällä niin että veri tirskui ja tytteli lensi puolitajuttomana lattialle. Raivopäissä aiheutettu vahinko toki, mutta ei mikään pikku hipaisu vaan siinä olisi voinut käydä oikeasti pahasti. Eikä ole koskaan kaunista kun mies on väkivaltainen naista kohtaan tapahtui se sitten tahallaan tai vahingossa.


    • Anonyymi

      Ja nyt Aaron meni ja harrasti seksiä tuntemattoman miehen kanssa. Kaiketi siis petti aviomiestään joka kyllä vankilassa eikä halua ylläpitää yhteyttä kotikyläänsä, mutta silti tuntui jotenkin limaiselta että Aaron makasi toisen miehen kanssa heidän yhteisessä aviovuoteessaan.

    • Anonyymi

      Aaron haki seuraa baarista jotta saisi Robertin pois mielestään. Ei auttanut. Kaveri oli kyllä hyvänäköinen, mallipoika muuten, ei näyttelijä ja risti riipus on hänellä useissa kuvissa kaulassa.
      Robertille kirjoitettiin liian raaka ja julma lähtöjuoni ja vielä lisätään tarpeettomasti tuskaa.
      Aaronin toiminta on ok sillä on turha lykätä uusia suhteita. Näin katsojillekin helpompaa hyväksyä tapahtunut. Aaronin täytyy selvitä R menetyksestä ja jatkaa elämäänsä. Avioeroa ei saa niin nopeasti kun toinen on vankilassa, 2v jos kumpikin hyväksyy. 5v jos toinen ei halua. Danny M. näyttelee todella hyvin Aaronin tuskan ja vaikeat hetket.

      • Anonyymi

        Tänään Aaron teki profiilin hookup, pikadeittisivustolle jota perjantain mies Nav hänelle ehdotti jne. Nav olisi ilm halunnut tutustua enemmän. Aaronin sarjatapailu voidaan nähdä myös itsetuho käytöksensä sopeutumis yrityksen lisäksi Robertin jälkeiseen aikaan. A ei näyttänyt valvoneelta on varmaan palannut omaan sänkyynsä nukkumaan.
        Charity, Sarah ja Vanessa ärsyttävät yhä enemmän koska heidät tungettiin aina Robronien jälkeen kuviin ja sama jatkuu. Kantturoiden kuvia on oman asunnon seinillä sekä yhä Williksen takahuoneessa joista ne aina poimitaan kuviin.
        Joulun ajan juonista on kerrottu jo lähes kaikki etukäteen. Puoti Davidin ovelle tuodaan vauvakori, Kuka on isä? Toivottavasti ei ainakaan limavana Jacub. Graham murhataan tammikuussa,traileri ilmestyi. Ovat kuvanneet joulukuun alussa oikeussali juttua liittyen em.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tänään Aaron teki profiilin hookup, pikadeittisivustolle jota perjantain mies Nav hänelle ehdotti jne. Nav olisi ilm halunnut tutustua enemmän. Aaronin sarjatapailu voidaan nähdä myös itsetuho käytöksensä sopeutumis yrityksen lisäksi Robertin jälkeiseen aikaan. A ei näyttänyt valvoneelta on varmaan palannut omaan sänkyynsä nukkumaan.
        Charity, Sarah ja Vanessa ärsyttävät yhä enemmän koska heidät tungettiin aina Robronien jälkeen kuviin ja sama jatkuu. Kantturoiden kuvia on oman asunnon seinillä sekä yhä Williksen takahuoneessa joista ne aina poimitaan kuviin.
        Joulun ajan juonista on kerrottu jo lähes kaikki etukäteen. Puoti Davidin ovelle tuodaan vauvakori, Kuka on isä? Toivottavasti ei ainakaan limavana Jacub. Graham murhataan tammikuussa,traileri ilmestyi. Ovat kuvanneet joulukuun alussa oikeussali juttua liittyen em.

        DI Malone voisi liittyä Aaroniin keksitty nimi Man Crave deitti sivuston kautta ja olla mies joka alkaa vainota häntä?
        13.1 spoiler kertoo että Aaron saa harmillisia,vaikeita uutisia Sebastianista? Voi merkitä ettei A saa tavata Sebiä,Rebecca muuttaa kauas tai sairastuu tai koskee Rossia ja Rebeccan suhdetta ja em voi liittyä myös Pete Bartoniin joka lähtee pois sarjasta.
        Noah on teho-osastolla hoidossa koska kylmettyi metsässä ja on vaarassa menettää munuaisen. Sarah on valehteleva pirulainen ei ole kertonut omasta huume poikaystävästään Charitylle ym vaikka Noah oli kadonnut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        DI Malone voisi liittyä Aaroniin keksitty nimi Man Crave deitti sivuston kautta ja olla mies joka alkaa vainota häntä?
        13.1 spoiler kertoo että Aaron saa harmillisia,vaikeita uutisia Sebastianista? Voi merkitä ettei A saa tavata Sebiä,Rebecca muuttaa kauas tai sairastuu tai koskee Rossia ja Rebeccan suhdetta ja em voi liittyä myös Pete Bartoniin joka lähtee pois sarjasta.
        Noah on teho-osastolla hoidossa koska kylmettyi metsässä ja on vaarassa menettää munuaisen. Sarah on valehteleva pirulainen ei ole kertonut omasta huume poikaystävästään Charitylle ym vaikka Noah oli kadonnut.

        Korjaan vielä että Aaron saa huolestuttavia uutisia,troubling news. 13.1.


    • Anonyymi

      Noah Dinglestä tehtiin sitten seuraava narkkari Emmerdalessa kuni äitinsä hyljeksimä nuorukainen kävi vetämään epämääräisiä pillereitä ja edessä vielä pahempaa. Tällä hetkellä Emmerdalen laadussa näkyy se että iso joukko näyttelijöitä on paennut sarjasta kuin uppoavasta laivasta ja kolme naistuottajaa eivät oikein tiedä mitä tekisi. Hirmuinen määrä huumetarinoita, kieroutunutta seksuaalista väkivaltaa ja sen ympärillä olevia tarinoita, eikä perinteistä huumoria tai keveyttä juuri lainkaan. Emmerdale ei ole tällä hetkellä lainkaan mukavaa katsottavaa.

      • Anonyymi

        Synkältä näyttää. Mutta lienee pääasia, että...sanoisinko, naivit tuottajat hykertelee käsiään aikaansaannoksistaan. Viis katsojien mielenkiinnosta.
        Pienen maalaiskylän elämä menee pian jo yli suurkaupunkien rappiosta ja ongelmista.
        Lontookin alkaa näyttämään jo rauhallisemmalta Emmerdaleen verrattuna.
        Hieman siis idyllisempää ja rauhallisempaa menoa kaipaisi, mutta sitä ei ole odotettavissa.


    • Anonyymi

      Kiitos kyläläisten joulunäytelmän ihana-Leyla on umpirakastunut komeaan tohtori Liamiin. Voisivat olla ihan söpökin pari, mutta aika nopeasti tulee heti Bernicen lähdön perään.

      Aaron latasi puhelimeensa Grindr-tyylisen deittisovelluksen ja makaa nyt joka päivä uuden pojan kanssa vaikka on virallisesti vielä naimisissa Robertin kanssa. Aaronista on siis tullut kylän uusin lutka.

      Rhona ja Graham seurustelevat mutta se ei kestä kun ilmeisesti Graham murhataan pian. Kuka murhasi Grahamin? on sitten vuoden 2020 ison ensimmäinen tarina.

      Kartano ja siellä asuvat Tatet ovat tällä hetkellä parasta Emmerdale antia. Kim Taten ympärille on rakennettu mukavasti uusi perhe. Sääli että jotenkin vaikuttaa että Belle Dingle varmaan tuhoaa senkin, sillä aika moni merkki ilmassa viittaa että hän aloittaa James Taten kanssa salasuhteen. Jotain sen suuntaisi spoilereita on netissä liikkeellä. Marlon valmistamassa Tateille jouluateriaa oli aika hauska. Joskus yllättävät hahmot toimivat kemioiltaan hyvin yhteen, niinkuin nyt Marlon ja Kim.

      Moiran alkoholismi vaan pahanee ja pahenee niin että naisparka sammuu ojanpohjalle.

      Mayan äiti Barbara saapuu kylään.

      Nuoren Dinglejen, Sarahin, Noahin ja Dannyn huumekuvio jatkuu ja laajenee.

      Näillä eväin uuteen vuoteen.

    • Anonyymi

      Mayan jättämän vauvan isyystestin tulos tuli eilen. David on isä,onneksi sillä Jacob on ällöttävä. Sukupuoli lienee poika, vaatteet ovat neutraalit ja söpö vauvakin,onkohan taas tyttö? Tänään keskiyöllä alkaa Victorian synnytys, Diane mukana. Saa nähdä minkä nimen antavat pojalle. Kylässä on siis 3 vauvaa ja liikaa teinejä.

      • Anonyymi

        "Kylässä on siis 3 vauvaa ja liikaa teinejä"
        Mikä olisi sopiva määrä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Kylässä on siis 3 vauvaa ja liikaa teinejä"
        Mikä olisi sopiva määrä?

        Sopivaa määrää vaikea sanoa, mutta en ainakaan itse halua katsoa ohjelmaa joka pöyrii pääasiassa vaippojenvaihdon, imetyksen ja huumeiden kanssa sekoilevien teinien ympärillä. Omasta mielestäni se ei ole Emmerdalea. Eikä todellakaan viihdyttää saippuaoopperaa.


      • Anonyymi

        Theo Metcalf vauvaa näyttelee kaksi tyttöä, eivät ole sisaruksia joten ensi näkemä söpöydestä oli oikea kun oli puettukin valkoiseen.
        Harry Sugdenia näyttelee poika kaksoset. Eve Dingleä poika ja tyttö kaksonen.
        Lily näytteli yksin Sebastiania vuoden ja jaksoja oli paljon verrattuna siihen mitä lapsia vuodessa näytetään. Lily jäi mieleen. En pidä ollenkaan siitä tavasta jolla Robertin pois lähtö kirjoitetiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Theo Metcalf vauvaa näyttelee kaksi tyttöä, eivät ole sisaruksia joten ensi näkemä söpöydestä oli oikea kun oli puettukin valkoiseen.
        Harry Sugdenia näyttelee poika kaksoset. Eve Dingleä poika ja tyttö kaksonen.
        Lily näytteli yksin Sebastiania vuoden ja jaksoja oli paljon verrattuna siihen mitä lapsia vuodessa näytetään. Lily jäi mieleen. En pidä ollenkaan siitä tavasta jolla Robertin pois lähtö kirjoitetiin.

        Tarkoitus oli kirjoittaa klo 20.21 txt heti 31.12 jälkeen kun on samaa asiaa mutta ei mennyt niin kun klikkasi kommentoi kohtaa. Txt menee miten sattuu nykyään täällä.
        Joskus txt on tullut edellisen komm lainaus vaikka ei ole tarkoittanut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sopivaa määrää vaikea sanoa, mutta en ainakaan itse halua katsoa ohjelmaa joka pöyrii pääasiassa vaippojenvaihdon, imetyksen ja huumeiden kanssa sekoilevien teinien ympärillä. Omasta mielestäni se ei ole Emmerdalea. Eikä todellakaan viihdyttää saippuaoopperaa.

        Emmerdalen katsominen on vapaaehtoista!


    • Anonyymi

      Victorian ilmoitti poikansa niemeksi Harry John Sugden. V ei ole enää Barton. Huono nimi Harry, ärsyttävä tavallinen ja tahrattu nimi todella, juuri mitä labour feministeiltä voi odottaa.
      Huomasi taas että Isabel H. ei ole häävi näyttelijä. Emily H. Rebeccan synnytys oli uskottavammin tehty.
      Davidin ja Mayan poika saa Leylan keksimän nimen Theodore Erick. Theo on hyvä kaunis nimi.
      Ed sarja pukee,meikkaa,kampaa hahmot hienosti,on glamouria ja sisustaa viihtyisästi ja on kauniit ulkokuvat mutta sisältöä mokataan liikaa.

      • Anonyymi

        Mun mielestä Harry on hyvä perusenglantilainen nimi. On sen sitten antanut feministi tai sovinisti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mun mielestä Harry on hyvä perusenglantilainen nimi. On sen sitten antanut feministi tai sovinisti.

        Ei nimi miestä pahenna, ellei mies itse... Ei munkaan mielestä Harryssä mitään vikaa ole, vähän kummahan se sinänsä on että yleensä Sugdenit ovat nimenneet lapsensa aikaisempien sukupolvien mukaan heitä kunnioittaen, mutta tämä perinne nyt sitten meni roskakoppaan Harryn myötä. Tosin Emmerdalessa on viime aikoina annettu kovin kummia nimiä vauvoille. En vieläkään suostu uskomaan että Chas ikipäivänä nimeäisi lastaan Eveksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei nimi miestä pahenna, ellei mies itse... Ei munkaan mielestä Harryssä mitään vikaa ole, vähän kummahan se sinänsä on että yleensä Sugdenit ovat nimenneet lapsensa aikaisempien sukupolvien mukaan heitä kunnioittaen, mutta tämä perinne nyt sitten meni roskakoppaan Harryn myötä. Tosin Emmerdalessa on viime aikoina annettu kovin kummia nimiä vauvoille. En vieläkään suostu uskomaan että Chas ikipäivänä nimeäisi lastaan Eveksi.

        Dinglet nimeää raamatussa esiintyviä nimiä. Eeva,Eva,Eve. Moses nimeä ei olisi pitänyt antaa Rossin pojalle. Moses poika roolissa ei tee vaikutusta on hyvin 0 aina,sama virne ja kun vertaa nuorempaan Isaac joka on enemmän osaava jo 2,5v. ikäisenä. Isaac ja Sebastian oli hyvä ja sopiva nimi samoin Theo on todella onnistunut nimi ko vauvalle.
        En pidä siitä että David pitää poikanaan Jakea,joka on limanuljaska ja haaremia hänkin tekee kylän tytöistä! Koska Jaken bio isä on elossa niin pidän outona tapauksena tätä isä/poika asetelmaa. Adoptoiko D Jaken?
        Victorian tapaus,raiskaus jne on jo alun alkaen vastenmielinen ja pojan nimi Harry huono ja Henry olisi ollut parempi valinta taikka John Paul,James Dean, John Jason..
        Tuottajat päätti sitten vaihtaa äiti linjaksi Sugden suvun. Miehet syrjään,ei heitä tarvita ja hankitaan siemen joltain tuntemattomalta! VoiW.
        On muuten luovuuden ja osaamisen puute kun aivan uutta perhettä kuten Barton oli ei tuoda sarjaan jolla ei olisi yhteyksiä kylään. Piti keksiä Ryan,Nate,Mandyn poikakin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Dinglet nimeää raamatussa esiintyviä nimiä. Eeva,Eva,Eve. Moses nimeä ei olisi pitänyt antaa Rossin pojalle. Moses poika roolissa ei tee vaikutusta on hyvin 0 aina,sama virne ja kun vertaa nuorempaan Isaac joka on enemmän osaava jo 2,5v. ikäisenä. Isaac ja Sebastian oli hyvä ja sopiva nimi samoin Theo on todella onnistunut nimi ko vauvalle.
        En pidä siitä että David pitää poikanaan Jakea,joka on limanuljaska ja haaremia hänkin tekee kylän tytöistä! Koska Jaken bio isä on elossa niin pidän outona tapauksena tätä isä/poika asetelmaa. Adoptoiko D Jaken?
        Victorian tapaus,raiskaus jne on jo alun alkaen vastenmielinen ja pojan nimi Harry huono ja Henry olisi ollut parempi valinta taikka John Paul,James Dean, John Jason..
        Tuottajat päätti sitten vaihtaa äiti linjaksi Sugden suvun. Miehet syrjään,ei heitä tarvita ja hankitaan siemen joltain tuntemattomalta! VoiW.
        On muuten luovuuden ja osaamisen puute kun aivan uutta perhettä kuten Barton oli ei tuoda sarjaan jolla ei olisi yhteyksiä kylään. Piti keksiä Ryan,Nate,Mandyn poikakin?

        Emmerdalella on ristiriitainen suhde biologisiin vanhempiin/lapsiin, joskus ne ovat äärimmäisen tärkeitä ja ajavat kaiken muun ohitse ja välillä niillä ei ole sitten mitään väliä. Jacob voisi muuttaa joko Alician tykö Portugaliin (?) tai isänsä Justinin luo, mutta tyytyy murjottamaan kylässä. Alaikäisen Livin äitiä ei ole edes viime aikoina edes vaivauduttu muistamaan, vaikka hänkin hyvinvoiva ja elossa. Toisaalta taas Ryanin kasvattanut nainen on siivottu pois kuvioista kun Charitystä piti tehdä maailman paras äiti.

        Pääasia kuitenkin että Sugdenien linja jatkuu sekä Harryn että Sebin muodossa. Vaikka nimellisesti Seb onkin White niin Robertin poikana kuitenkin 100% Sugden.

        Even kohdalla muistelin vain sellaista hupakkoa kuin Eve Jenseniä, joka aikoinaan tuhosi Chasin ja Carlin suhteen. Kuka haluaa nimetä lapsensa salarakkaan mukaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Dinglet nimeää raamatussa esiintyviä nimiä. Eeva,Eva,Eve. Moses nimeä ei olisi pitänyt antaa Rossin pojalle. Moses poika roolissa ei tee vaikutusta on hyvin 0 aina,sama virne ja kun vertaa nuorempaan Isaac joka on enemmän osaava jo 2,5v. ikäisenä. Isaac ja Sebastian oli hyvä ja sopiva nimi samoin Theo on todella onnistunut nimi ko vauvalle.
        En pidä siitä että David pitää poikanaan Jakea,joka on limanuljaska ja haaremia hänkin tekee kylän tytöistä! Koska Jaken bio isä on elossa niin pidän outona tapauksena tätä isä/poika asetelmaa. Adoptoiko D Jaken?
        Victorian tapaus,raiskaus jne on jo alun alkaen vastenmielinen ja pojan nimi Harry huono ja Henry olisi ollut parempi valinta taikka John Paul,James Dean, John Jason..
        Tuottajat päätti sitten vaihtaa äiti linjaksi Sugden suvun. Miehet syrjään,ei heitä tarvita ja hankitaan siemen joltain tuntemattomalta! VoiW.
        On muuten luovuuden ja osaamisen puute kun aivan uutta perhettä kuten Barton oli ei tuoda sarjaan jolla ei olisi yhteyksiä kylään. Piti keksiä Ryan,Nate,Mandyn poikakin?

        "Moses poika roolissa ei tee vaikutusta on hyvin 0 aina,sama virne"
        Muistellaanpa TJ:tä (Terry Junior). Ilme ei muuttunut mitenkään ja oli aina sylissä. Vauvoille ja lapsille ei voi antaa isompaa roolia, koska eivät tiedä näyttelevänsä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Moses poika roolissa ei tee vaikutusta on hyvin 0 aina,sama virne"
        Muistellaanpa TJ:tä (Terry Junior). Ilme ei muuttunut mitenkään ja oli aina sylissä. Vauvoille ja lapsille ei voi antaa isompaa roolia, koska eivät tiedä näyttelevänsä

        2v Isaac,en muista pojan omaa nimeä,on edennyt hyvin on jo puhunut muutaman sanan lauseita ja tietää olevansa tv sarjassa kuten 1v. Lily tunnisti ja reagoi kun näki Ryan/ Robertin kotonaan ruudussa. Isaac on ollut paljon Kylen kanssa joka on kuulemma hyvin kiinnostunut kuvauksista. Mosesta ei käytetty eikä huomioitu samalla tavalla kuin Isaac ja Sebiä. Seb /Lily ei vielä osannut puhua, olisi ollut kiva kuulla. Lily ei tarvinnut tuttia kuten muut lapset,osasi olla hiljaa.
        Parin viikon päästä Pete kertoo Aaronille että Rebecca ei anna enää tavata,pitää yhteyttä Sebastiasniin. Näin katkaistaan kaikki yhteydet sarjassa Robertiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Dinglet nimeää raamatussa esiintyviä nimiä. Eeva,Eva,Eve. Moses nimeä ei olisi pitänyt antaa Rossin pojalle. Moses poika roolissa ei tee vaikutusta on hyvin 0 aina,sama virne ja kun vertaa nuorempaan Isaac joka on enemmän osaava jo 2,5v. ikäisenä. Isaac ja Sebastian oli hyvä ja sopiva nimi samoin Theo on todella onnistunut nimi ko vauvalle.
        En pidä siitä että David pitää poikanaan Jakea,joka on limanuljaska ja haaremia hänkin tekee kylän tytöistä! Koska Jaken bio isä on elossa niin pidän outona tapauksena tätä isä/poika asetelmaa. Adoptoiko D Jaken?
        Victorian tapaus,raiskaus jne on jo alun alkaen vastenmielinen ja pojan nimi Harry huono ja Henry olisi ollut parempi valinta taikka John Paul,James Dean, John Jason..
        Tuottajat päätti sitten vaihtaa äiti linjaksi Sugden suvun. Miehet syrjään,ei heitä tarvita ja hankitaan siemen joltain tuntemattomalta! VoiW.
        On muuten luovuuden ja osaamisen puute kun aivan uutta perhettä kuten Barton oli ei tuoda sarjaan jolla ei olisi yhteyksiä kylään. Piti keksiä Ryan,Nate,Mandyn poikakin?

        "pojan nimi Harry huono ja Henry olisi ollut parempi valinta taikka John Paul,James Dean, John Jason.. "
        Käsikirjoittajat (sarjassa vanhemmat/vanhempi) valitsivat nimen, ei katsojat.


    • Anonyymi

      Zackia ei näkynyt kuvissa kuukausiin. Pitäisikö tästä vetää se johtopäätös että näyttelijä on oikeassa elämässä taas huonossa kunnossa?

    • Anonyymi

      Tänään alkoi WhoKilledGraham, Kuka tappoi G.n viikko. Perjantain jaksossa paljastetaan kuka sen teki. Yhden päivän tapahtumat nähdään sitä ennen eri hahmon näkökulmasta. 7 tekijää joilla on syitä tappaa Graham : Al Chapman, Kim,Jamie, Andrea,Jay, Marlon, Charity.
      Duncan Foster ohjaajana ja on elokuvamaisia pitkiä hienoja liukuvia kamera-ajoja,otoksia. Kimin ja Alin näkökulma jakso alkoi Kartanon uuden harraste alueen HOP, Hawkford Outdoor Pursuits alueelta ja Kartanon tyylikästä sisustusta nähtiin paljon. Kim lupasi maksaa teosta Alille, joka on rahan tarpeessa. Lopussa nähtiin vain Al katsovan maassa olevaa kuollutta Grahamia ja Kimille Al sanoi että hän on kuollut. Ei siis sanonut tappaneensa itse.

      • Anonyymi

        Perinteisesti epäiltyjä on paljon, kuten Tom Kingin tapauksessa.


    • Anonyymi

      Tänään vuorossa Jai Sharma joka on stressaantunut HOP töistään ja ongelmista alkoi käyttämään taas kokaiinia. Nopea tempoisessa,liiankin yli näytelty, huumehuuruisessa jaksossa Jai joutuu ensin käsikähmään ajettuaan melkein kolarin Grahamin kanssa,joka ottaa avaimet ja aineen pois häneltä. Graham kertoo Laurelille että Jay on aineissa ja Rishikin saa tietää kun Jai tilaa erikois pitsan kotiinsa. Lopussa nähtiin että Jai on tapellut jonkun kanssa (se oli Jimmy selviää myöhemmin). Maananantain jaksossa Pria ja Billy etsivät kadonnutta Tip koiraa ja löytävät Grahamin ruumiin maastosta.

    • Anonyymi

      Emmerdalen maskeeraus ja meikki osastolla on oma virallinen instagram tilinsä "emmerdalemakeup" se taisi juuri paljastaa Grahamin murhaajan pari päivää liian aikaisin. Jos vuoto todella pitää paikkaansa niin todellinen mennään siitä mistä aita on matalin / cop-out ratkaisu. Siis tekijä ei ole enää edes sarjassa mukana, ei ole ollut kohta pariin vuoteen, mutta palasi nyt sitten vain murhaamaan Grahamin, jota ei ole edes koskaan ennen tavannut. Hoh hoijaa. Tuottajat vaihtoon ja heti!

    • Anonyymi

      Jaksojen alussa joku, näyttää miehen kädeltä, laittaa autossaan soimaan Don't fear the Reaper kasetin. Edellisellä viikolla mainittiin, että Pierce on päässyt vankilasta ja Rhonan kotiin tuli puhelu,nähtiin myös Graham puhelimessa ja hänen nyrkkinsä oli veri naarmuiset ja ajattelin silloin että G on tavannut ja tapellut,tappanut Piercen?
      Jaksojen loppu on erilainen ja voi olla ma Al jakso jossa G näytti kuolleelta selällään maassa olisi lopputulos ja tapahtumien kulku esitetään käänteisenä jossa muut luulevat tappaneensa Grahamin? Eilinen Charity jakso oli huonompi kuin 2 edellistä. Siinä G putosi sillalta alas.
      Tänään torstaina on Marlon, Andrea ja Jamie ja on sanottu että tekijä tiedetään jo lopussa. Huomenna nähdään miten Grahamin viimeinen päivä meni. Tekijäksi arvelen Andrea ja Jamie tai sitten Pierce jolloin koko juttu on kehno buuuuu..

    • Anonyymi

      Aaronin kuulumisia. Aaron etsi miesseuraa 20.12. gaybaarista ja sen jälkeen deitti sovelluksen kautta. Sen jälkeen kun Aaron sai tietää 13.1 että Rebecca ei anna tavata enää Sebastiania A juhli,ryyppäsi randomien seurassa kunnes huoleton elämä paljastui Liville ja Victorialle ja Aaron lopetti itseään vahingoittavan käytöksensä. Surutyötähän Robertin lähdettyä kaikki käytös on ollut. Aaron allekirjoitti avioeropaperi hakemuksen, kävi nukuttamassa Lee jr. Victorian luona ja lähti Skotlantiin Debbien korjaamolle töihin.
      Danny M. pitää taukoa ja ohjaa lyhytfilmiä parhaillaan jonka käsikirjoituksen teki ystävänsä kanssa. On arveltu että tauko sarjasta kestää 3kk. Dannylla oli eniten kohtauksia joissa oli mukana v.2019.

      • Anonyymi

        Aaron lähti Skotlantiin 16.1.2020 jaksossa, unohtui mainita.


    • Anonyymi

      Mitä järkeä on nyt kertoa sarjan tapahtumista jotka nähdään Suomessa vasta n. vuoden kuluttua?Miksi ei keskustella jaksoista jotka nyt nähdään Suomessa?

      • Anonyymi

        On olemassa tällä Emmerdale sivustolla Päivittäisseurantaketju 2 jossa puhutaan juuri nyt meillä nähtävistä sarjan tapahtumista.
        Brittiajassa sarjaa katsovia ja ketjuja on ollut vuosia. Tänne kirjoittelevat seuraavat Suomenkin ajassa. Eipä ole kukaan ihmetellyt aikaisemmin asiaa.
        Mitä ketjuja seuraa,lukee ja johon kirjoittelee joskus on jokaisen oma valinta.


      • Anonyymi

        Sitä järkeä ainakin, että on olemassa suomalaisia jotka katsovat sarjaa britti-tahtiin ja haluavat keskustella siitä siihen tahtiin suomeksi englanninkielisten palstojen sijaan. Lisäksi ketjun otsikko kertoo kaiken: juonipaljastuksia. On paljon uteliaita joita oikeasti kiinnostaa mitä sarjassa tulee tapahtumaan vaikkakin vuoden päästä. Tällä palstalla myös paljon mielenkiintoisia kulissien takaisia tapahtumia ja juoruja ja ajankohtaisia Emmerdale uutisia. Oikein hyvä ketju ja kiitos kaikille sen päivittämiseen osallistuville!


    • Anonyymi

      Katsoin viikonloppuna yhteen putkeen Grahamin murhaviikon erikoisjaksot.
      Jäi vähän ristiriitainen olo. Jokainen jakso alkoi (ja päättyi) samalla tavalla murhauhrin ajaessa uudelle seikkailupuistolle mutta sitten jokainen päivä keskittyi yhden epäilyn näkökulmaan. Jaksoissa siis tapahtui joka päivä viikon ajan samat asiat, mutta vain katsottuna eri näkökulmasta. Grahamin viimeistä elossaolo päivää pohdittiin ensin Kim Taten, sitten kokaiinihuuruisen Jain, keskiviikkona Charityn, torstaina Jamien/Andrean ja lopulta Marlonin vinkkelistä. Etukäteen oli siis kovasti mainostettu että joku näistä on armeijan erikoisjoukkojen supermiehen murhaaja, pettymys olikin sitten aikamoinen kun Rhonan raiskaaja Pierce kaivattiin naftaliinista ja hän paljastui Grahamin murhaajaksi vaikka tulevien viikkojen aikana Marlon taitaa nousta pääepäillyksi itse sarjassa. Viimeinen jakso, jossa itse Graham murhattiin oli kuvattu kovin pimeässä ja sumuisessa metsässä ja vaikka kelasin parissa kohtaa taaksepäin jäi vähän epäselväksi että kuka teki ja mitä teki ja missä järjeksessä asiat tapahtuivat.

      Näitä erikoisjaksoja alkaa olla vähän liikaa. Kun Robertia aikoinaan ammuttiin ja sitten muutaman kuukauden päästä paljastui kuka ampuja oli niin se oli aidosti yllättävää ja tuntui uudelta tavalta kuvata saippusarjaa. Samoin Ashleyn kuolemaan päättynyt erikoisviikko ja varsinkin dementiajakso oli todella uutta ja hienoa katsottavaa, mutta nyt näitä takaumia ja flashbackeja on ollut jo niin paljon että tuntuu että nykyisillä sarjan tekiiöillä ei ole yhtään luovuutta tai omia ideoita vaan kaikki pitää kopioda vanhoista jaksoista, mutta tehdä se sitten vähän huonommin kuin edeltäjät sen pari vuotta sitten tekivät.

      Viikko oli siis hetkittäin kivaa kikkailua, mutta lopputulos oli sekavanoloinen pettymys. Grahamin menetys sekä hahmona, että näyttelijinä on sarjalle iso isku jota vaikea täyttää.

    • Anonyymi

      Graham Foster kuoli 20.1 ja murhaaja oli Pierce, Rhonan vankilasta päässyt ex-aviomies.
      Muilla oli ko. yönä jotain muuta tekemistä, jotka paljastuivat viime viikolla: Kim oli kotonaan, Jamie petti vaimoaan Andreaa Bellen kanssa ja Andrea ajoi humalassa Tip koiran kuoliaaksi ja hautasi metsään ja kertoi jo asiasta Sharmoille. Jai oli kokaiinipölyssä ja hakeutui hoitoon. Charity varasti Ryanin kanssa Grahamin käteiset rahat. Al näki vain G jo kuolleena ja kertoi tappaneensa hänet Kimille saadakseen palkkion. Marlon ei tavannut metsässä Grahamia eikä nähnyt Pierceä, joka lavasti Marlonin viemällä hänen kotiinsa verisen taskulampun jossa Marlonin sormenjäljet ja niinpä Marlon pidätettiin murhasta,vangittiin ja oikeudenkäynti on kesäkuun alussa. Pierce hiippailee kylässä Rhonan kodissa.
      Perjantain hauska hetki oli Chasin tiskin taakse tuoma pirteä Eve tyttö aivasti 2x.
      Victorian poika vauva on levoton,kränää ja oudoksuu kun Vic pitää häntä vasenkätisenä väärinpäin sylissä. Harry, kaksosvauvat, ovat nuorempia ei ole helppoa,vähemmän ruokaa, huomiota,aikaa vanhemmilla.

    • Anonyymi

      Tänään Pete Barton nähtiin katselevan autiota Wylien pihaa, siis hän on asunut viime ajat siellä Naten kanssa vuokralla ja sitten hän kävi hautausmaalla isänsä Jamesin ja veljensä Finlayn haudalla johon hän on ostanut kiven. Tarkistin YouTube videolta kuinka Ross lähtiessään antoi rahaa Petelle pyysi myös Emman haudalle kiven. Emman hautaa ei nähty. https://youtu.be/n52q4RIDqls
      Emma ja James olivat hienoja hahmoja ja näyttelijät viime vuosien parhaita Hawleyn lisäksi. Peten jäähyväis katselut toi mieleen Robertin vastaavat viime syksyltä ja kuinka tökerösti juoni tehtiin. Wendy ja Luke näyttelijät ovat hyviä, mutta kun he liittyvät Victoriaan ja Robertin lähtöön niin vaikeata katsoa jatkossa. Luke saa kokin paikan Willapakassa koska Marlon on vankilassa. Pierce kävi Rhonan talossa taas ja huomenna menee Kartanoon pyytämään töitä käyttäen eri nimeä. Emman,Piercen,Kimin,Graham tms teot ovat helppoja sietää mutta Victorian tarina on erittäin vastenmielinen katsoa monestakin syystä.

    • Anonyymi

      Uusia näyttelijöitä tulossa keväällä. DI Malone, poliisi jolla on synkkä menneisyys on siis pahis ja hänen kieroutunutta tarinaa esittää 59v. Mark Womack, joka on ollut monissa sarjoissa mukana. Näyttää todella paremmin rooliin sopivalta kuin audiotape miehet. Enpä usko että tulee mitään romanssia Aaronin kanssa.
      Toinen hahmo Paul liittyy Mandyyn jotenkin.

      • Anonyymi

        Mikä pakkomielle tämän hetkisellä Emmerdalella on uusiin hahmoihin? Kylä täynnä vanhoja katsojille tuttuja ja rakkaita hahmoja, mutta heidät on kaikki työnnetty syrjään ja tilalle vain koko ajan uusia naamoja? Itse tykkään saippuasarjoista juuri osittain siksi että niissä voi parhaassa tapauksessa kasvaa itse samaan tahtiin kuin sarjan hahmotkin kasvavat ja vanhenevat, jollakin tapaa joskus jopa vähän samaistua johonkin kylän asukkaaseen. Mutta nyt Emmerdalessa jengi vaihtuu sitä tahtiin, ettei edes nimeä opi juuri tietämään kun on jo uusi tulossa tilalle. Ja sitten se että valtaosa näistä uusista tyypeistä eivät edes sovi Emmeralen tyyliseen pieneen kauniiseen maalaiskylään, vaan heidän paikkansa olisi enemmin jossakin Itä-Lontoon lähiössä.


      • Anonyymi

        Kokeneita hyviä uusia näyttelijöitä Womack, R.Dinstale mutta osaavatko kirjoittaa tarpeeksi hyviä tarinoita heille? Dawnin isää jo näyttelevä kaunissilmäinen Dean Andrews kuuluu samaan sarjaan ja hieman pettymystä txt koettu. Tuntevatko miehet toisensa? Aaron ei varmaan ole ainoa joka on Malonen kanssa tekemisissä. Mikä tuo hänet kylään,menneisyys vai uusi asia? Womack on näytellyt etsivää ennekin, vakavia rooleja ja Ed kuvassa näkyy hieman flirtti ilme.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä pakkomielle tämän hetkisellä Emmerdalella on uusiin hahmoihin? Kylä täynnä vanhoja katsojille tuttuja ja rakkaita hahmoja, mutta heidät on kaikki työnnetty syrjään ja tilalle vain koko ajan uusia naamoja? Itse tykkään saippuasarjoista juuri osittain siksi että niissä voi parhaassa tapauksessa kasvaa itse samaan tahtiin kuin sarjan hahmotkin kasvavat ja vanhenevat, jollakin tapaa joskus jopa vähän samaistua johonkin kylän asukkaaseen. Mutta nyt Emmerdalessa jengi vaihtuu sitä tahtiin, ettei edes nimeä opi juuri tietämään kun on jo uusi tulossa tilalle. Ja sitten se että valtaosa näistä uusista tyypeistä eivät edes sovi Emmeralen tyyliseen pieneen kauniiseen maalaiskylään, vaan heidän paikkansa olisi enemmin jossakin Itä-Lontoon lähiössä.

        Tosiaan pikkukylän väki vaihtuu tiheään. Normikylässä asuisivat samat ja vanhimmasta päästä lähtisi tavalla tai toisella ja uutta ei tulisi.
        Joillekin näyttelijöille Emmerdalessa näytteleminen on "ikuisuusrooli" ja joillekin lyhyt projekti.


    • Anonyymi

      Jotkut tulevat sarjaan tehdäkseen vain jonkun tietyn ajan roolin esim. Maya,Bails ja Pierce, joka tuli nyt takaisin joksikin aikaa. Kim on nykyisin kiinnostavampi ja kartanokin sisustettu hyvin. Ed on ollut nyt tapana tuoda uusia tunnettuja nimiä mutta alun jälkeen ei osata,haluta käyttää heitä esim. Will Taylor rooli on jäänyt sivuun. On muutama uudempia vaki hahmoja, jotka huteja kuten Matty,Nate,Ellis,Millie,Jamie ja muutamia vuosia ollut Kerry,Vanessa,Tracy,Sarah,Amelie,Dan,Amy,Moira,Cain,Rhona,Marlon.Charitykin sietämätön meuhkaaja.

    • Anonyymi

      Laurel, Arthur, Dotty,Gabby ja Doug lähtivät eilen Australiaan Sandyn hautajaisiin ja ovat 2.5 vk poissa. Yläkerrassa oli putkivuoto, jota ei saatu korjattua kunnolla, kaihtimet laskettiin alas jättivät avaimet Brendalle? Asunto jäi tyhjäksi ja em. voi päätellä että voi tulla vesivahinko, Pierce voi piiloua, asua siellä tai jotain muuta tapahtuu. HF omistaman Mulberry talon sisustus on ollut sama 5v joten näin voivat uusia sen. Kylää on kunnostettu viime aikoina hyvin. ED saippuassa on eniten glamouria,hyvää makua,ulkokuvauksia vrt. muut.
      Jai vuokrasi Andrealle Tenant talon, ent. Megan. Wylie farmin sisätilaa on nähty pari kertaa. Mennyttä muistellut Pete lähtee Liverpooliin ma 10.2.

    • Anonyymi

      Victoria raiskattiin, tuli raskaaksi ja päätti pitää lapsen. Koko raskauden ajan raiskaajan äiti ahdisteli ja syytti Victoriaa. Nyt Vic hankkii raiskaajan veljelle työpaikan villapakasta, alkaa seurustella hänen kanssaan ja viettää pian onnellista uusioperhe elämää raiskaajan veli uutena puolisona ja äiti ihanne anoppina. Kaikki tapahtunut paha annettu anteeksi ja pyyhitty maton alle.

      Jos nämä ovat niitä naisia voimaannuttavia tarinoita joita kolme super feministi tuottajaa ovat katsojille luvanneet, niin pitäköön itsellään! Emmerdale tällä hetkellä on lähinnä ällöttävää katsottavaa.

    • Anonyymi

      Emmerdalen nimi muutetaan Vanessadaleksi. Vanessa kidnapataan. Vanessa on suuri lesbo-feministi sankaritar. Vanessalla on suolisosyöpä. Vanessa on mukana ihan joka per*#&%leen juonikuviossa. Kannattaa olla naimisissa sarjan tuottajan kanssa, ei kyllä voi muuta todeta.

    • Anonyymi

      Pete Barton on sarjan ainoa miehen näköinen mies.

      • Anonyymi

        Eipä ole enää Peteäkään. Pete kyllästyi kylään ja perheen ikäviin muistoihin ja muutti just 10.2 Liverpooliin missä Ross asuu.
        Bartonit loi ja toi K.Oates. Heidän tarinansa oli hyvin ajateltu ja kirjoitettu. Oli hyviä aikoja. Nykyiset tuottajat eivät pysty luomaan uutta perhe kokonaisuutta, jonka tarinat avautuu vähitellen vaan keksivät jonkin yhteyden Dingleen, isyydet vaihtuu yms hajanaista, joka ei kiinnosta katsojia. Kimin paluu Kartanoon ok. lavasteet uusittiin hyvin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä ole enää Peteäkään. Pete kyllästyi kylään ja perheen ikäviin muistoihin ja muutti just 10.2 Liverpooliin missä Ross asuu.
        Bartonit loi ja toi K.Oates. Heidän tarinansa oli hyvin ajateltu ja kirjoitettu. Oli hyviä aikoja. Nykyiset tuottajat eivät pysty luomaan uutta perhe kokonaisuutta, jonka tarinat avautuu vähitellen vaan keksivät jonkin yhteyden Dingleen, isyydet vaihtuu yms hajanaista, joka ei kiinnosta katsojia. Kimin paluu Kartanoon ok. lavasteet uusittiin hyvin.

        "Bartonit loi ja toi K.Oates. Heidän tarinansa oli hyvin ajateltu ja kirjoitettu. Oli hyviä aikoja."
        Tuosta voi olla montaa mieltä. Kaikki oli täydellistä aluksi, kun Johnin ja Moiran perhe saapui. Perinteiseen Emmerdale-tyyliin sitten alkoivat ongelmat. Rossin sekä Jamesin ja muiden poikien saapuminen ilmoittamatta oli outo tapaus. Sitten niissä perheissä tapahtui paljon ikäviä asioita. Muun kuin luonnollisen kuoleman kautta lähti muistaakseni viisi henkilöä ja yksi on karkuteillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Bartonit loi ja toi K.Oates. Heidän tarinansa oli hyvin ajateltu ja kirjoitettu. Oli hyviä aikoja."
        Tuosta voi olla montaa mieltä. Kaikki oli täydellistä aluksi, kun Johnin ja Moiran perhe saapui. Perinteiseen Emmerdale-tyyliin sitten alkoivat ongelmat. Rossin sekä Jamesin ja muiden poikien saapuminen ilmoittamatta oli outo tapaus. Sitten niissä perheissä tapahtui paljon ikäviä asioita. Muun kuin luonnollisen kuoleman kautta lähti muistaakseni viisi henkilöä ja yksi on karkuteillä.

        Bartonella tarkoitetaan ja tarkoitettiin tässä yhteydessä James ja Emma perhettä Ross,Pete ja Finn.
        John kuoli eikä Moiran miessotkut ja heidän lasten sekoilut kuulu tähän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Bartonella tarkoitetaan ja tarkoitettiin tässä yhteydessä James ja Emma perhettä Ross,Pete ja Finn.
        John kuoli eikä Moiran miessotkut ja heidän lasten sekoilut kuulu tähän.

        Miksi ei kuulu? Ei tuossa ylempänä eroteltu kumpaa Barton-perhettä tarkoitettiin.
        Jameksen perheellä ei tainnut olla ollenkaan hyvää aikaa. Jotain sekoilua koko ajan.


    • Anonyymi

      Duncan Preston lähtee sarjasta tällä viikolla kun Doug muuttaa Australiaan.
      Uusi etsivä DI Malonen nähdään ensi viikolla. Hän tuntee Will Taylorin ja asejutun takia kohteena on myös Cain. Danny M. palasi kuvauksiin viime viikolla samoin S.Halliwell, eli Zak. Piercen juttu jatkuu ja huomenna ti tuplajakso jonka on kirjoittanut Maxine A.
      Billylle uusi työpaikka. Romuttamo?

      • Anonyymi

        Hirmuisen sääli että Dougie lähtee pois kylästä. Kaikessa äkäisyydessään yksi sarjan aidosti hauskimpia hahmoja ja omasta mielestäni ehdottomasti paras komedia näyttelijä. Dougin isoisällinen suhde Livin kanssa oli myös aina miellyttävää katsottavaa. Eikä ole noita vanhempia näyttelijöitä (siis iän puolesta) Emmerdalessa nykyisin liikaa, joten sääli senkin puolesta.

        Aika äkkiä tuli ilmoitus lähdöstä. Mitäköhän on kulisesseissa tapahtunut vai onkohan näyttelijä vaan närkästynyt että hänen hahmonsa uusien tuottajien toimesta muutettiin lähinnä pilveä pössytteleväksi narkkariksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hirmuisen sääli että Dougie lähtee pois kylästä. Kaikessa äkäisyydessään yksi sarjan aidosti hauskimpia hahmoja ja omasta mielestäni ehdottomasti paras komedia näyttelijä. Dougin isoisällinen suhde Livin kanssa oli myös aina miellyttävää katsottavaa. Eikä ole noita vanhempia näyttelijöitä (siis iän puolesta) Emmerdalessa nykyisin liikaa, joten sääli senkin puolesta.

        Aika äkkiä tuli ilmoitus lähdöstä. Mitäköhän on kulisesseissa tapahtunut vai onkohan näyttelijä vaan närkästynyt että hänen hahmonsa uusien tuottajien toimesta muutettiin lähinnä pilveä pössytteleväksi narkkariksi?

        "Aika äkkiä tuli ilmoitus lähdöstä"
        Emmerdalesta lähdöt ovat yleensä nopeita päätöksiä. Joskus jopa suoraan "lennosta"...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Aika äkkiä tuli ilmoitus lähdöstä"
        Emmerdalesta lähdöt ovat yleensä nopeita päätöksiä. Joskus jopa suoraan "lennosta"...

        Jos on jotain juorua että mikä tämän äkkilähdön sarjasta on mahdollisesti aiheuttanut, niin saa toki tämän tiedon täällä meille muillekin jakaa.


    • Anonyymi

      Arvasin melkein, että Duncan Prestonkin lähtee. Sai tarpeekseen pelleilystä.
      Koki varmaan, että tuottajat teki pilaa vanhasta miehestä. Kun piti alkaa narkkariksi. Se meni yli hilseen. Nick Miles jaksaa vielä olla pellenä, jolle keksitään aina vaan aletavampia juttuja. Mielikuvitus on pahasti tuottajilla hukassa.
      Jai Sharmastakaan ei saatu muuta tehtyä, kuin kokaiinia vetävä narkki.
      Oliskohan aihetta jo vaihtaa tuottajia, ennen kun koko sarja on täynnä epämääräisiä roolihahmoja ja juonia, jotka ei mitkään kuulu, eikä yhtään sovi emmerdaleen.
      Jäämme jännäämään, kuka näyttelijöistä saa seuraavaksi tarepeekseen ja lähtee lätkimään.

      • Anonyymi

        Ehkä nuorehko Jonny McPherson, Cavannaugh. Sarjassa on 3 hyvin kokenutta ja osaavaa 45-59v. miesnäyttelijää rooleissa: Will, uudet Malone, Paul. Toivottavsti heille on osattu hyödyntää ja kirjoitettu hyviä juonia. Wylie farmi on sisustettu paremmin vrt Emman aikaa.


      • Anonyymi

        Mistä tiedät, kuka näyttelijöistä saa tarpeekseen ja kuka poistetaan tuotantoyhtiön toimesta? Onko sulla sisäpiirin tietoa? Se, että on "huono rooli" ei tarkoita sitä, että näyttelijä kyllästyy siihen. Näyttelijät näyttelevät saadakseen palkkaa ja elääkseen sillä.


    • Anonyymi

      Mistä katselette näitä emmerdalejaksoja etukäteen? Saisiko linkkiä, kiitos.

    • Anonyymi

      Typerää, että kaivoivat naftaliinista vielä sen, ärsyttävän terävänenäisen skitsopiercen tekemään kylähullun hommia. Eikö sekin olisi voinut olla joku uusi tyyppi. Koska Lachlan palaa? Ketähän muita muita kadonneita pahiksia löytykään, takaisin kuvioihin kaiveltaviksi?

      • Anonyymi

        No joo onhan se aikamoinen sekopää enkä tajua että miksi piti raahata takaisin kylään, mutta jos jotain hyvää pitää sanoa niin pirun taitava näyttelijä mies on (ja niitä ei ole tällä hetkellä Emmerdalessa yhtään liikaa...) Oikein ilo katsoa kun osaava kaveri vetää puoli-psykon roolia täysillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No joo onhan se aikamoinen sekopää enkä tajua että miksi piti raahata takaisin kylään, mutta jos jotain hyvää pitää sanoa niin pirun taitava näyttelijä mies on (ja niitä ei ole tällä hetkellä Emmerdalessa yhtään liikaa...) Oikein ilo katsoa kun osaava kaveri vetää puoli-psykon roolia täysillä.

        Ei tullut vesi eikä muuta vahinkoa Laurelin vuokra asuntoon koska putkimies kävi korjaamassa jonka jälkeen Pierce otti avaimen kartanosta ja oleskeli asunnossa päiväkausia panttivankiensa kanssa. Kiinniotto liioiteltua,oli jopa drone ja lämpökamera.
        Kim järjesti yksin aviomiehensä Grahamin siunauksen jossain muussa isossa kirkossa jonka jälkeen tuhkaus. Rhonaa ketutti.
        Malone tulee tällä viikolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No joo onhan se aikamoinen sekopää enkä tajua että miksi piti raahata takaisin kylään, mutta jos jotain hyvää pitää sanoa niin pirun taitava näyttelijä mies on (ja niitä ei ole tällä hetkellä Emmerdalessa yhtään liikaa...) Oikein ilo katsoa kun osaava kaveri vetää puoli-psykon roolia täysillä.

        Ei tullut vesi eikä muuta vahinkoa Laurelin vuokra asuntoon koska putkimies kävi korjaamassa jonka jälkeen Pierce otti avaimen kartanosta ja oleskeli asunnossa päiväkausia panttivankiensa kanssa. Kiinniotto liioiteltua,oli jopa drone ja lämpökamera.
        Kim järjesti yksin aviomiehensä Grahamin siunauksen jossain muussa isossa kirkossa jonka jälkeen tuhkaus. Rhonaa ketutti.
        Malone tulee tällä viikolla.


    • Anonyymi

      Emmerdale ei tällä hetkellä lainkaan parhaassa vireessä ja omasta mielestäni yksi isoimmista ellei peräti isoin ongelma on mielenkiintoisten miesten puute. Ja nyt puhutaan sekä näyttelijöistä että hahmoista. Onko tämä feministi-tuottajilta tietoinen valinta vai ei en tiedä, mutta huomattavan lyhyenä aikana sarja on hukannut Rossin, Joen, Frankin, Robertin, Grahamin, Peten ja nyt viimeisimpänä Dougin. Pois ajettujen miesten tilalle on sitten tuotu miehinen "Matty" ja Kimin poika Jamie, joka on toki pitkä ja komea, mutta selkärangaltaan kuin märkä salaatti, 100% äitinsä, vaimonsa ja rakastajattarensa ohjailtavissa. Lukessa hahmona on nyt jotain toivoa, mutta muuten sarjassa on kyllä iso aukko mitä tulee perinteisiin miesten malleihin.

      Toinen näyttelijäryhmä mikä on kadonnut kokonaan uusien naistuottajien vallan alla ovat vanhukset. Missä ovat hauskat ja terävät sherryä pubissa siemailevat Ednat? Kaikki vanhukset on siivottu pois sarjasta tilaa viemästä. Kauhea sääli sekin.

      Kolmas juttu mikä häiritsee on hyvien ja suosittujen parien puute. Pari vuotta sitten sarjassa oli vielä supersuosittu Robert ja Aaron, että yhtä suosittu Cainin ja Moiran liitto. Kolmantena siihen vielä päälle Vanessan ja Charityn paritus. Nyt Robert on pyyhitty sarjan historiasta kuin kokonaan pois, Moira ja Cain eivät ole enää yhdessä ja Moiran suosittu ja vahva naishahmo on tuhottu kokonaan kiitos kauhean salarakkaan. Vain Vanessa ja Charity ovat yhdessä ja heistä on tekemällä tehty sarjan pääpari, joita jokaisen pitäisi ilman pienintäkään kritiikkiä rakastaa. Ihan varmaan sattumalta näin käynyt.

      • Anonyymi

        Oliks tää juonipaljastus?


    • Anonyymi

      Viime aikoina Rhona on ollut jatkuvasti esillä ärsyttävästi kuten Marlonkin. Eivät osaa oikein lopettaa ajoissa vaan vatvotaan liian kauan Graham tapausta. Koko viime kesä oli Moiran ja Naten sekstailua. Sitten Rhonaa ja Vanities, Kerry ja Amy, Victoria.Katsoja on siis jo koeteltu.
      Mielenkiintoista nyt kun etsivä Malone tulee sarjaan ja on tekemisissä Willin sekä Cainin kanssa. 2 todella hyvää kokenutta mies näyttelijää saas nähdä onko juoni tarpeeksi hyvä.
      Olikohan se Malone auditio video keskustelu tarkoitettu houkuttelemaan katsojia kun osa katsojia kiinnostaa kaikki Aaronin liittyvä. Olen yrittänyt kuvitella minkälainen juoni voisi olla ja mitä en haluaisi.

    • Anonyymi

      Malonen osuus oli hyvä eilisessä to 5.3 jaksoissa.
      Malone tuli ensin Moiran talolle Pc Swirlingin kanssa joka esitteli hänet Cainille ja Moiralla, jota M kätteli. Jokohan mucki Moira alkoi limailla kun uusi mies kylässä. En toivo. Will on säilyttänyt Malonen asetta jolla Natea ammuttiin ja jonka Cain piilotti ja nyt M tietää että ase on Cainilla.
      Malone, joka tuntee myös Harrietin käytös muuttui heti kovemmaksi kun oli kahden Willin kanssa. Womack on Malone rooliin todella sopiva. Pahis josta voi tykätä.

      • Anonyymi

        Ed julkaisi eilen Instagram sivustollaan kauniin kuvan Robertista Sebastian sylissään tauolla silloin kun kuvasivat häitä syksyllä 2018. Olisi ollut kiva tietää osasiko Lily jo sanoa jonkun sanan ennen poistumista sarjasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ed julkaisi eilen Instagram sivustollaan kauniin kuvan Robertista Sebastian sylissään tauolla silloin kun kuvasivat häitä syksyllä 2018. Olisi ollut kiva tietää osasiko Lily jo sanoa jonkun sanan ennen poistumista sarjasta.

        Kävin katsomassa kuvan. Oli kyllä herttainen, Lily Sebinä oli varsinainen vauvanäyttelijä tähti. Niin ilmeikäs punapää vauveli. Kuvan näkemisessä oli kyllä se huono puoli, että tuli heti kauhea ikävä Robertia ja hänen näyttelijäänsä. Aina sanotaan, että saippuasarjat ovat itsessään isompia kuin yksikään niissä mukana oleva näyttelijä, mutta totuus on että Emmerdale ei ole vieläkään toipunut miehen lähtemisen jättäneestä isosta aukosta.


    • Anonyymi

      Noista lähtöä tekevistä miesnäyttelijöistä kun on ollut puhetta. Will Tayloria näyttelevä Dean Andrews antoi pari päivää Digital Spy viihde ja tv maailmaa seuraavalle uutis-sivustolle suht suorasanaisen (ehkä hän on sitten kuitenkin niin iso nimi että uskaltaa niin tehdä) haastattelun jossa vaati itselleen isompia tarinakuvioita ja haastavampaa näyttelijäntyötä.

      Jää siis nähtäväksi kuuntelevatko feministi-tuottajat setämiehen vaatimuksia vai onko Dean Andrews seuraava lähtöpassien ottaja?

      Linkki juttuun (englanninkielinen) https://www.digitalspy.com/soaps/emmerdale/a31269022/emmerdale-will-taylor-bigger-storylines-dean-andrews/

    • Anonyymi

      Vielä pahemmaksi menee: Uutta Kiriniä Vatussa pojan isää hakevat. Aivan turhaa evvk.
      Hankitaan hyviä mutta eivät naisiin keskittyneet tuottajat osaa käyttää heitä kuten Dean Andrews. Womack Malonen roolissa ei ole pitkäaikainen. Tyrivät varmaan tämånkin kanssa.

      • Anonyymi

        Kirinin paluu = lisää ruutuaikaa sankaritar Vanessalle. Yllätys, yllätys!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirinin paluu = lisää ruutuaikaa sankaritar Vanessalle. Yllätys, yllätys!

        Kaikki on naistuottajien syytä, aivan kaikki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki on naistuottajien syytä, aivan kaikki.

        Tuleekohan korona vaikuttamaan Emmerdalen kuvauksiin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuleekohan korona vaikuttamaan Emmerdalen kuvauksiin?

        Vaikkei siitä juonikuviota itse sarjaan tehtäisi niin kuvauksiin varmaan vaikuttaa. Yksikin näyttelijä tai kuvausryhmän jäsen jos sairastuu = valtaosa porukkaa karanteeniin. Turistikierrokset studioille ja itse kylään ovat jo ymmärtääkseni koronan takia peruttu.
        Holby City-sairaalasarja on kuuleman (itse en katso kyseistä sarjaa) mukaan koronan tuoreimmissa jaksoissaan jo maininnut.


    • Anonyymi

      Koronavaikutuksia. Britannian yleisradioyhtiö BBC keskeyttää kaikkien omien saippuoidensa kuvaukset. Kaupallisen kanavan ITV:n Coronation Streetin ja Emmerdalen kuvaukset jatkuvat vielä toistaiseksi, mutta viikottaisia esityspäiviä vähennetään (näin siis jo varastossa olevat kuvatut jaksot riittävät pitemmäksi aikaa). Englannissakin on puhuttu aika kovasti tuosta yli 70-vuotiaiden kotiinjäämisestä, mutta Emmerdaleahan tämä ei sinänsä juurikaan koske, kuten jo tuolla aikaisemmin todettu, nykytuottajat ovat omilla toimillaan siivonneet vanhukset jo käytännössä sarjasta pois.

      linkki BBC:n uutiseen: https://www.bbc.com/news/entertainment-arts-51943592

      • Anonyymi

        "nykytuottajat ovat omilla toimillaan siivonneet vanhukset jo käytännössä sarjasta pois"
        Varmaan koronakin on nykytuottajien syytä...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "nykytuottajat ovat omilla toimillaan siivonneet vanhukset jo käytännössä sarjasta pois"
        Varmaan koronakin on nykytuottajien syytä...

        ?????? Olipas outo ja mauton kommentti. Täällä kuitenkin jotkut näkevät vaivaa kertomalla ja kääntämällä tuoreita Emmerdale uutisia englannista suomeksi ja sitten joku vaan kettuilee. Varmaan vanity fani, ne on just tuollaisia nillittäjiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ?????? Olipas outo ja mauton kommentti. Täällä kuitenkin jotkut näkevät vaivaa kertomalla ja kääntämällä tuoreita Emmerdale uutisia englannista suomeksi ja sitten joku vaan kettuilee. Varmaan vanity fani, ne on just tuollaisia nillittäjiä.

        Vanhusten poistaminen nykytuottajien toimesta ei liennyt käännös tai Englannin uutinen. Yhtä outo kommentti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ?????? Olipas outo ja mauton kommentti. Täällä kuitenkin jotkut näkevät vaivaa kertomalla ja kääntämällä tuoreita Emmerdale uutisia englannista suomeksi ja sitten joku vaan kettuilee. Varmaan vanity fani, ne on just tuollaisia nillittäjiä.

        Erittäin mielelläni luen uutisia ja juonipaljastuksia, mutta tympäisee joka väliin tungettu valitus nykytuottajista.


    • Anonyymi

      ITV ilmoitti, että keskeyttää Emmerdalen ja Corrien kuvaukset 23.3 alkaen toistaiseksi. Coronavirus tilanne pahenee joka maassa eikä haluta vaarantaa henkilökunnan terveyttä.

    • Anonyymi

      Tänään oli hyvin koostettu sujuva jakso, 3 vauvan ristiäiset ja Kummmisetä Brandoa imitoitiin. Aaron palasi Skotlannista hyvinvoivana 9vk jälkeen ja oli Victorian lapsen kummina ja sanoi koska sitä Robert olisi halunnut. Davidin sai poikansa Theon huoltajuus paperit oikeudesta. Eniten näytettiin Eve vauvaa jonka Paddy unohti autoon kylmettymään vietyään Marlonin ensiapuun. Chasilla on em. takia epäluottamusta ja kireyttä P kohtaan jonka Aaron huomasi. Kuultiin tuttu sanonta Wooliessa, Matty: "calm before strorm" tyyntä myrskyn edellä, kun odottivat ristiäisjuhlintaa.
      30.3 lähtien Ed jaksot ovat vain 3x /vk eli ma,ke,pe Corrie samoin.

    • Anonyymi

      Vimeo-videopalveluun oli taas livahtanut Emmerdaleen liittyvä koekuvausvideo. Ben-niminen hahmo, jota Aaron oli kiusannut aikoinaan koulussa koska Ben on homo. Nyt tämä Ben sitten kohtaa aikuisena Aaronin joka kovasti pyyteli anteeksi. "Beniä" näyttelevä tyyppi ei ollut kovin vahva ja kun coronatkin sotkevat näitä kuvioita en tiedä toteutuuko tämä juoni (ja paritus) koskaan.

      Sivuhuomautuksena, miestäni oli mielenkiintoista että uusi mahdollinen hahmo oli nimeltään Ben. Kilpailevassa saippuasarjassa kun on jo valmiiksi samanniminen homo hahmo, joka on tällä hetkellä ehkäpä Brittien suosituin seksuaaliseen vähemmistöön kuuluva saippuahahmo. Vaikka omasta mielestäni Callum samasta sarjasta hörökorvineen on paljon mielenkiintoisempi ja komeampi.

    • Anonyymi

      Aaron nähtiin pitkästä aikaa eilisessä jaksossa ja irtisanoi Billyn romuttamolta. Aaron huomasi, että jotain outoa on Cainilla menossa. A ei tiedä vielä miesten C,B,W tekemisistä Malonen kanssa. Myöhemmin A kertoi Cainille että on päästänyt irti Robertista ja kysyi miten asiat on Moiran kanssa,erovatko he. Cain asuu edelleen Aaronin talossa kuin omassaan ja Malone on jo käynyt tutkimassa paikat Aaronin poissa ollessa. Odotan Aaronin ja Malonen kohtaamista ja lähinnä sitä onko osattu kirjoittaa hyvin. Malonella on joku muu syy olla kylässä jota ei vielä ole paljastettu rikoksiin pakottamisen lisäksi. Tuskin M on kiinnostunut Harrietista. Dawnin Lukas pojan isää ei ole kai kerrottu? Tai joku menneisyydessä tapahtunut asia josta M kostamassa jollekkin?
      Lydia ja Sam viettävät häitä ensi viikolla ja he ovat paras pari Nicolan ja Jimmyn lisäksi.
      Paddy on jotekin poissa tolaltaan,Even unohtaminen autoon jne ja eläinlääkärit ovat vaikeuksissa rahapulassa. Graham jätti huomattavan raha perinnön Rhonalle,joka osti puolet Moiran tilasta. Petehän omisti 1/2 farmista ja se ilmeisesti on unohdettu poislähtiessä.
      Jamie Tate on kuin märkä lapanen vaimonsa ja Bellen välissä. HOP yrityksellä on komeat toimisto lavasteet. Olispa juonet yhtä hyviä ja normaaleja kuin vuosia sitten. Tuotanto olosuhteet ovat hyvät mutta kun ei osata kertoa jännittäviä tarinoita kuten ennen, on vain lapsellisia arvattavia käänteitä ja omituisia sensaatio juonia satunnaisille katsojille joista ei tule pitkäaikaisia seuraajia. Pitkäaikaiset katsojat turhautuvat ja lopettavat katsomisen tai sitten vain Aaronin Robertin jälkeinen aika kiinnostaa ja Liv.

    • Anonyymi

      Koronan aiheuttama kuvaustauko jatkuu vielä, vaikka Brittien hallitus onkin antanut TV-yhtiöille luvan jatkaa kuvauksia kunhan turvaväleistä pidetään huolta. Suutelu tai seksikohtauksia ei siis tulla vähään aikaan näkemään, mikä saattaa olla ihan hyväkin koska viime aikoina Emmerdale on lähinnä keskittynyt kylän pastorin Harrietin seksielämään. Aika riettaaseenkin sellaiseen. Ottiko hän todella Malonelta poskeen kirkossa???! Mutta kai se on vaan tätä Girl poweria ja naisten voimaannuttamista.

    • Anonyymi

      Emmerdale jatkaa kuvauksiaan. Tosin pienemmellä miehityksellä kuin normaalisti. Aluksi kuvataan kuusi jaksoa, joissa jokaisessa mukana ainoastaan 2 näyttelijää, englanniksi ns. two-hander episode. Jakso kerrallaan keskitytään seuraamaan miten
      Aaronin ja Cainin
      Mandyn ja Vinnyn
      Samin ja Lydian
      Chasin ja Paddyn
      Nicolan ja Jimmyn
      Marlonin, Billyn ja Elliksen
      kotikaranteeni koronan aikana sujuu.

      Aaronin ja Cainin jaksoa kuvattiin eilen ja Aaronin näyttelijä on ajellut itselleen kunnon korona skini-kaljun. Mutta mun on kyllä hyvin vaikea kuvitella miten Cainin kaltainen tyyppi muka noudattaisi jotain hallituksen ohjeistuksia kotikaranteenista.

    • Anonyymi

      Koronaepidemian vaikutukset saippuasarjojen kuvauksiin.
      Englannissa näytettiin nyt ne koronaerikoisjaksot, joissa oli vain kaksi hahmoa ja jotka oli kuvattu kukin yhden päivän aikana. Olettaisin että normaalisti sarjan kuvaamiseen menee useampi päivä, joten oli näissä kotikaranteeni jaksoissa vähän juosten kustun makua. Ihan hyviä yrityksiä, mutta vähän raakileiksi jäivät. Se kahden metrin turvarako näyttelijöiden välillä oli vähän silmiinpistävä, varsinkin jaksoissa joissa kuvattiin avioparien elämää vaikka ns. hajurakoa yritettiinkin kovasti kameroiden kuvauskulmilla ja efekteille häivyttää niin kyllä se silti vähän häiritsi katsomiskokemusta. Mutta pahin ongelma näissä erikoisjaksoissa oli Emmerdalen perinteinen helmasynti eli huumorin täydellinen puuttuminen, pahimmillaan tuntui kuin olisi katsonut puolen tunnin valistusohjelmaa käsienpesusta koronan aikaan.

      Miten muut saippusarjat ovat joutuneet toimimaan korona-aikaan? Lontooseen sijoittuva Eastenders on ainakin 3-4 kuukauden esitystauolla ensimmäistä kertaa sarjan 35-vuotisen historian aikana, mutta paikkaavat tilannetta näyttämällä vanhoja jaksoja ja ennenkaikkea puolen tunnin haastatteluja joissa sarjan näyttelijät muistelevat menneitä ja kertovat hauskoja juttuja sarjan kulisseista, tämän "dokumentti" sarjan juontaa Suomenkin TV:stä tuttu Stacey Dooley ja ainakin ensimmäinen jakso oli hulvattoman hauskaa katsottavaa. Hollyoaks on myöskin pitkällä kuvaustaulla ja tauon aikana sarjan näyttelijät ja entiset näyttelijät ovat ilmiriidassa BLM-liikkeeseen liittyen, rasistikortit vain lentelevät heidän keskuudessaan, varmaan kiva sitten palata jossain välissä duuniin...
      Coronation Street tuntuu selvinneen kaikkein pienimmin iskuin, ovat jo palanneet takaisin kuvauksin, tosin sielläkin on ärhäkkä iso turvamies 2 metriä pitkän kepin kanssa pitämässä turvarakoja ja näyttelijöitä siinä samalla kurissa ja nuhteessa, nauratti ihan kun näin videopätkän hänestä keppinsä kanssa täydessä toimessa.
      Niin ja Kauniit ja rohkeat alkaa vissiin käyttämään pumpattavia barbaroita tulevissa seksi ja sänkykohtauksissa.

      Sitten pientä Emmerdale juorua, Debbie DIngien äityislomalla oleva näyttelijä ilmoitti jokin aika sitten ettei hänellä ole mitään suunnitelmaa palata vielä sarjaan vaan pidentää äippälomaansa. Juorut kertovat että näyttelijätär otti nokkiinsa kun sarjan nykytuottajat ottivat sen kaverin puolen joka uhkasi puukottaa hänen oikean elämänsä veljensä hengiltä jokin ja odottaa että nykyinen kolmikko saisi potkut ja palaisi näinollen sarjaan vasta kun Emmerdalea johtaa uusi ammattilainen.

      • Anonyymi

        Brittisarjoissa on tyypillistä, että keskustellaan varsinkin riitatilanteissa naamat vastakkain. Siis näissä koronatilanteissa ollaan enemmänkin realistisia.


    • Anonyymi

      Belle Dingle tykkää kieltämättä itseään vanhemmista miehistä ja heidän avioliittojensa rikkomisesta, olisko kolmas kerta jo menossa? Tällä kertää Dingle on vietellyt kartanon perijä Jamien. Vaan on kyllä tuo James Tate harvinaisen vätys raamikkaaksi mieheksi. Selkärankaa tai karismaa ei sitten yhtään, miten niinkin rankka mimmi kuin Kim Tate on onnistunut saamaan moisen vätyksen pojakseen?

      Kolmella tuottajanaisella on kyllä jotain perinteisiä arvoja ja varsinkin kirkkoa vastaan. Pappi Harriet on viime aikoina muistuttanut enemmän porttoa kuin pastoria. Ja pieni kyläkirkko muistuttaa päivä päivältä enemmän bordellia kuin pyhää, rauhallista paikkaa. En ole edes jaksanut katsoa kaikkia hänen kohtauksiaan vaan pikakelanut ne, niin nihkeää katsottavaa kyläpapin tämän hetkinen toiminta on.

      • Anonyymi

        Toisille kirkko edustaa perinteisiä arvoja ja toisille ei.


      • Anonyymi

        Harriet on leipäpappi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Harriet on leipäpappi.

        Valitettavasti Harriet on nykyään hu*rapappi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valitettavasti Harriet on nykyään hu*rapappi.

        Ottaako hän maksun?


    • Anonyymi

      Nää korona-ajan jaksot joissa näyttelijöiden pitää pitää 2 metrin hajurako toisiinsa ja kohtauksissa saa olla vain vähän ihmisiä mukana tekevät sarjasta pakostakin vähän tönkön oloista katsottavaa verrattuna normaaliin, onneksi tv-tuotantojen sääntöjä vissiin tullaan keventämään jatkossa niin ehkä homma näyttää jatkossa taas vähän luontevammalta.

      • Anonyymi

        Lisa on esittänyt kuoleman sairasta todella uskottavasti.😪. Mitähän Zakille nyt käy, kun Lisa poistuu sarjasta?


    • Anonyymi

      No laitetaan tämä pieni uutinen vaikka tänne. Luin tuossa juuri Brittien iltapäivälehtiä ja niiden juorujen mukaan Posnerin veljeksiä, siis Leetä ja Lukea näyttelevät miehet ovat löytäneet toisensa myös oikeassa elämässä ja seurustelevat! Täytyi sitten uteliaisuutta käydä kurkkaamassa heidän instagram tilinsä ja Kris Mochrie & Max Parker ovat kyllä todella hyvännäköinen pari yhdessä! Woof! Onnea siis heile! Maxin näyttelemä Luke Posner on muuten tämän hetkinen oma suosikkihahmoni sarjassa.

      • Anonyymi

        Tietämätön kyselee miten Posnerin veljekset sijoittuvat sarjaan? Eivät ole aiemmin olleet esillä täällä. Tai minulta mennyt ohi...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tietämätön kyselee miten Posnerin veljekset sijoittuvat sarjaan? Eivät ole aiemmin olleet esillä täällä. Tai minulta mennyt ohi...

        Lee Posner raiskasi Victorian, raiskauksen takia Vic tulee raskaaksi. Lee ja hänen äitinsä ahdistelevat Victoriaa ja muita Sugdeneita kuukausikaupalla. Robert tappaa raivopäissään sisarensa raiskaajaan. Luke osoittautuu mukavaksi veljeksi ja Victoria vähän rakastuu häneen. Miesten äiti Wendy muuttaa Emmerdaleen. Robert joutuu vankilaan. Victoria, Luke, Luken äiti Wendy ja raiskauksesta alkunsa vauva muodostavat uuden onnellisen perheen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lee Posner raiskasi Victorian, raiskauksen takia Vic tulee raskaaksi. Lee ja hänen äitinsä ahdistelevat Victoriaa ja muita Sugdeneita kuukausikaupalla. Robert tappaa raivopäissään sisarensa raiskaajaan. Luke osoittautuu mukavaksi veljeksi ja Victoria vähän rakastuu häneen. Miesten äiti Wendy muuttaa Emmerdaleen. Robert joutuu vankilaan. Victoria, Luke, Luken äiti Wendy ja raiskauksesta alkunsa vauva muodostavat uuden onnellisen perheen.

        Nyt enemmän tietävä kiittää sivistämisestä!
        Taas yksi murha ja vankilatuomio lisää pikkukylään sekä uusi outo perhekuvio.


      • Anonyymi

        Toivottavasti vihdoinkin saatas jotain mieskomistuksiakin sarjaan. Nykyiset kun on jotain reppanoita tai muuten vaan vähän omituisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toivottavasti vihdoinkin saatas jotain mieskomistuksiakin sarjaan. Nykyiset kun on jotain reppanoita tai muuten vaan vähän omituisia.

        Mikähän "tarttuva tauti" Emmerdalessa on, kun moni mieskomistus on muuttunut ajan mittaan pettäjäksi, rosvoksi tai murhaajaksi? Lisäksi jotkut ovat muuttuneet kylässä oltuaan homoksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikähän "tarttuva tauti" Emmerdalessa on, kun moni mieskomistus on muuttunut ajan mittaan pettäjäksi, rosvoksi tai murhaajaksi? Lisäksi jotkut ovat muuttuneet kylässä oltuaan homoksi.

        Kuka on "muuttunut" homoksi Emmerdalessa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka on "muuttunut" homoksi Emmerdalessa?

        No vaikka Robert ja Aaron. Seuraavaksi voidaan väitellä olivatko sisimmissään homoja vai tekikö seura kaltaisekseen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No vaikka Robert ja Aaron. Seuraavaksi voidaan väitellä olivatko sisimmissään homoja vai tekikö seura kaltaisekseen

        Robert ei ole homo, vaan bi-seksuaali, siinä on oikeasti vissi ero. Mutta samaa mieltä sen kommentin kanssa että Emmerdale kaipaa kipeästi useampaakin uutta, komeaa ja mielenkiintoista mieshahmoa. Valtaosa näistä nykyisistä kovin mitäänsanomattomia karisman puolesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka on "muuttunut" homoksi Emmerdalessa?

        Bernicen alkuajan hellu Gavin ja naisista Charity.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Bernicen alkuajan hellu Gavin ja naisista Charity.

        Taitaa se Charitykin olla bi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No vaikka Robert ja Aaron. Seuraavaksi voidaan väitellä olivatko sisimmissään homoja vai tekikö seura kaltaisekseen

        Tekikö seura sinusta heteron kun olit aiemmin homo?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Bernicen alkuajan hellu Gavin ja naisista Charity.

        Et näköjään tajua mistään mitään,yrität vain provosoida,ei onnistu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et näköjään tajua mistään mitään,yrität vain provosoida,ei onnistu.

        Nuohan olivat vain vastauksia kysymyksiin. Olivat sitten oikeita tai vääriä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et näköjään tajua mistään mitään,yrität vain provosoida,ei onnistu.

        Mikä sulla hatana?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä sulla hatana?

        Voi hyvänen aika! Lopettakaa, jos ei mitään sanottavaa kerta ole.


    • Anonyymi

      Tätä ketjua oli mielenkiintoista lukea noin touko-kesäkuun 2019 saakka, kun samat asiat ovat tapahtuneet vasta Suomen ajassa. Em. ajasta eteenpäin henkilöjaappausta syksyyn 2019 saakka, sitten taas mentiin asiaan.
      Terveisin M. O. Biili

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      25
      1451
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1281
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1245
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1185
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1184
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1073
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1064
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1053
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1042
    Aihe