Westerbacka roviolle!!!

Anonyymi

No niin! Nyt meillä on sitten taas yksi uusi älynlahja Lapin luonnon tuhoamiseksi! Että oikein luotijuna välille Rovaniemi-Kirkkoniemi. Ei kai tuo vihaisten lintujen keksijä kuitenkaan välttämättä osaa luoda yhteiskunnan laajempia infroja?

Jokseenkin idioottimaista haaveilua, että luotitavarajuna täynnä Tornion terästehtaan raskasta tavaraa matkaa Inarin kairojen läpi nopeudella 350km/h. Siinä voidaan olettaa kertyvän 350:n poron jauhelihat joka reissulla radan varteen. Tai jos rata täytyy molemmin puolin suojata poroaidalla, aiheutuu siitä Ylä-Lapin paliskunnille korvaamatonta haittaa.

Taitaa vain taas olla taustalla se suuri ahneuden PIRU, joka on valmis tuhoamaan kaiken vain muutaman sijoittajan rikastuttamiseksi.

Jäämeren rataa ei tarvita, maapallon luonnonvarat on jo nykyisellään tuhottu peruuttamattomasti!

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Käsittämätöntä, että joku nostaa taas Jäämerenradan rakentamisen esille ja vielä uutisoidaan tälläisestä mielipuolisuudesta. Olisikohan tämä "Perneri" tässä takapiruna vielä juonimassa, herää epäilys, että näin on.
      Alan olla sillä kannalla, että ekoterrorismi on enää ainut keino näiden oikeiden elämän tuhoajien kaitsemiseen. Eli ei enää sanoja vaan suoraa toimintaa.

    • Anonyymi

      No johan taas saavat saame-änkyrät hyvää vettä myllyynsä.
      Ihan lupaa kysymättä ollan heille vain rahan lapioinnin sijaan rakentamassa koko maata hyödyttävä liikenneväylää sinne loputtomien selkosten syrjään.
      Saamelaiskäräjillä rähinä ylittää jopa paliskuntien välisen normaaliriitelyn kun kulttuurituhon kuvilla nostatetaan kiukkua.
      Edes kusiaispesää sohimalla ei sellaista vimmaa voi nähdä.

      • Anonyymi

        Sinun aivotoimintasi näyttää hyvinkin kusiaispesältä! Luepa kirja "Haudatkaa sydämeni Wounded Kneehin", intiaanikansan versio uljaasta??? lännen valloituksesta. Nyt 200-150 vuotta myöhemmin suuri valkoinen "hyväntekijä" kohtelee alkuperäiskansaa juuri samalla tavalla. Peter Vesterbacka on Suomen kenraali Custer, rikas idiootti riistämässä Lappia suuren ja rahakkaan isoveljen ( Kiina ) avulla.

        Peterin imagolle sopisi paremmin kampanjointi luonnon puolesta, vaikkapa sloganilla: Million nests for Angry Birds!

        Jos viitsisit joskus vierailla Lapissa, ehkä tajuaisit, että nämä täkäläiset selkoset eivät siltikään ole kovin loputtomat. Mutta sinullehan jo Kaivopuisto saattaa olla ääretön aarniometsä!


    • Anonyymi

      ei tarvita luotijunia kairaan! kumipyörillä kulkee tavaraa sen minkä tarvitsee!

    • Anonyymi

      Rikkaiden lisää rikastuminen vaatii, että Lapinmetsät, malmivarat saadaan myytyä Aasiaan. Jäämerenrata Norjan Kirkkoniemeen ja siitä laivalla mm. Kiinaan. Venäjä tosin hallitsee sotilaallisesti arktista reittiä ja voi helposti sulkea liikenteen, jos haluaa tai käyttää painostuskeinona jotain syytä vastaan. Merialue reitillä saastuu edelleen lisää, koska laivoista heitetään roskat ynm. jäte mereen. Nyt rannat ja poukamat jo roskan peitossa, varsinkin kalastusaluksista heitettyä polypropaani köyttä ja narua on paljon, kerääntyy merivirtojen mukana tiettyihin poukamiin tai rantamatalikoille.
      Jäämerenrata hanke kuuluu maailmanlaajuiseen suurempaan kokonaisuuteen, jonka tarkoituksena on rikkaan yläluokan varallisuuden ja vallan lisääminen. Köyhällistö, niin sanotut työläiset valjastetaan luonnon roistoamiseen mukaan lupaamalla taskurahaa, jolla voivat viikonloppuisin "rentoutua". Tämä valjastaminen on helppoa, koska suurin osa ala-luokan kansasta ei ajattele itse, vaan tyytyy ottamaan valmiiksi ajatellun elämän ylhäältä päin, mikä taasen voimistaa maailmanlaajuista rahan ja vallan keskittymistä pienelle joukolle. Koko paletin taustalla kiihtyvä luonnon RIISTOTALOUS, seuraukset; biodiversiteetin heikkeneminen, ilmastonmuutos ja näistä seuraa ihmiskunnalle monenlaisia ongelmia, muuttoliikettä, nälänhätää, sotaa. Sokeus talouskasvun edessä koituu myös yläluokan tappioksi.

    • Anonyymi

      Sehän on kiinalainen koko ukko, eihän se sieltä muuten rahaa joka projektiinsa saa. Tosi törkee äijä, geenitestiin ja äkkiä. Määräykset tulee tottakai kiinalaisilta, eikä Suomi avaa silmiään.

      • Anonyymi

        Kiinasta haki vinosilmäisiin lintuihinkin mallin, oli huhupuheiden mukaan joutua nokittavaksi, mutta hyppäsi kreikkalaiseen laivaan ja tuli painovesitankissa Suomenlahdelle, pulpahti siitä lintuineen pinnalle ja trumpin avustuksella alkoi sotkemaan kanankakalla maailmaa. Nyt suunittelee junamatkaa Kirkkoniemeen, mutta raiteet puuttuvat.


    • Anonyymi

      Jäämeren rata ja kaasuputni norjasta suomeen ovat kannatettavia hankkeita
      Ne kantturat joutaa kasvattaan aidatuilla laitumilla niinkuin muutkin kotieläimet suomessa tehdään , eihän lehmiäkään enään saa laiduntaa pitkin metsiä niinkuin ennen on saanut .

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14846
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    10. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3039
    Aihe