Huhtasaari munasi itsensä EU-vaaliväittelyssä

Anonyymi

Murskattiin perusteellisesti Italian velkaan liittyvässä osiossa. Hän olikin todella nolona sen jälkeen. Väitteli osoitti että todelliset osaajat kuten Torvalds saivat Huhtasaaren näyttämään aivan statistilta.

64

<50

4Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Torvalds on ylimielinen idiootti, jota todella harva jaksaa kuunnella! Huhtasaari on symppis tyyppi, jolla on järki päässä ja sydän paikallaan!

      • Anonyymi

        Torvalds oli häkellyttävän fiksu ja terävä kaveri. Kaiken lisäksi hän tuntuu sanovan mitä ajattelee eikä sitä mikä olisi taktisesti järkevää.


    • Anonyymi

      Nils Torvalds oli paras. Huhtasaaren ohella illan heikoimmat olivat juontajat. Varsinkin se akka antoi puheenvuoroja lähinnä sille Harakka-Niinistölle, paisuneelle Pietikäiselle ja Essayahille. Torvaldsille ja Pekkariselle vähiten puheenvuoroja vaikka heillä oli faktaa kerrottavana enemmän.

      • Anonyymi

        Tuo Ville Niistö oli pahin päällepuhuja.
        Ja toinen mikä Otti puheenvuoron omin luvin oli Se, jonka arvelen olevan kykenemätön hoitamaan yhteisiä asioita = politiikkaa.
        Sehän on se, joka ei näytä osaavaan pitävän huolta omasta vartalostaan! (nimeä mainitsematta)

        Voisiko tuolaisen päällepuhujien pulinakerhon saada kuriin sillä, että jokainen päällepuhuja siirrettäsi viideksi minuutiksi jäähylle äänieristetyyn sivukomeroon?

        Ville Viinistö joutuisi sinne koko ohjelman keston ajaksi?


    • Anonyymi

      Torvalds totesi aivan oikein että länsivallat aiheuttivat Lähi-Idän kaaoksen. Huhtasaari joka Trumpin persettä nuoli vaikeni.

      • Anonyymi

        Ei länsivallat olisi päässeet väliin jos siellä olisi ollut kaikki ok. Ei ole ollut lähimainkaan.


    • Anonyymi

      Torvalds nolasi Huhtasaaren todella mahtavasti. Persuakka osoitti olevansa porukan heikoin perustiedoiltaan.

      • Anonyymi

        Ei Torvalds tiedolla mennyt, vaan asenteella. Jos ei Italiaa ole vielä maksettu, niin Kreikkaa ainakin.


      • Anonyymi

        Ylen sensuuri tietysti estää sen, ettei Sebastian Tynkkynen saa kutsua.


    • Anonyymi

      Teuvo olisi ollut paljon kiinnostavampi. Varsinkin jos olisi tullut humalassa studioon.

      • Anonyymi

        Teukka ei pärjää vielä juomingeissa Junkkerille. Kunhan vielä media pauhaa, niin ehk teukastakin tulee kova jätkä.


    • Anonyymi

      Oliko näillä juontajilla tarkoitus että Ville Niinistölle ja Sirpa Pietikäiselle annetaan puheaikaa tuplasti muita enemmän?

      • Anonyymi

        Niinistö ei olisi ainakaan totellut juontajaa muuten kuin vetämällä turpaan , ei kuunnellut yhtään juontajan kieltoja .


    • Anonyymi

      Aloittaja, kyllä me muutkin katsottiiin ja vielä ymmärrettiin. Kovasti jatkuvasti yrität, mutta samalla jatkuvasti itsesi munaat. Yrityksen puutteeesta ei sinua voi syyttää.

    • Anonyymi

      Suo siellä vetelä täällä:

      Kyllä se kummasati Huhtasaari vaan oikeassa oli . Eu rikkoi oman perussopimuksensa Eu:n taloustukipakettejen myötä ja muut joutuivat taloudelliseti vastuullisiksi.

      https://www.suomenuutiset.fi/ekpn-paatos-rikkoi-eun-perussopimusta-maksukyvyton-kreikka-valehdellut-alusta-asti/

      Italian on teidetty olevan taloudellisesti vaikeuksissa jo liiran aikana ja liiran arvottomuus on ollut julkinen talouselämän ongelma jo ennen Eu:ta . Jäseniksi pyrkivien talous on pitänyt olla tietyssä kunnossa ,tuota on edellytetty jäseneki pääsyksi EU:ssa.Sopii kysyä, kuinka italia ylipäätänsä on voitu hyväksyä Eu:n jäseneksi /millä edellytyksellä?

    • Anonyymi

      Ei kannattaisi Huhtasaaren alkaa puhua Italian velkaantumisen syistä ja miten ne on syntyneet ja kuka ne maksaa jos ei ole ottanut asioista selvää. Mutta, kyllä, oli komeaa seurattaavaa kun Laura-tyttö kyykytettiin oikein kunnolla. Näkihän sen naamasta vielä varttitunnin päästäkin että kolahti häneen pahasti.

      • Anonyymi

        Taisit kolauttaa oman pääsi vessanpyttyyn juomassa käydessäsi`


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Täysin käsittämätöntä tuo persujen asioiden ymmärtäminen/taitaminen. On vain yksi ulkoaopittu hokema jota laurakin(sama vika nieleskelijällä) työnsi jokaiseen kysymykseen vastaukseksi, niin että joka kerta piti muistuttaa mistä puhutaan. Täydellinen floppi.

    • Anonyymi

      Enpä huomannut että Lauraa olisi erityisesti nolottanut. Ei hän väärässä ollut eikä toisaalta täysin oikeassakaan. Totuus oli siellä jossain puolivälissä. Ja jos hän näytti totiselta, niin ehkä se johtui enemmän siitä ettei hänelle annettu puheenvuoroja. Nils Torvaldsin kristofobinen ja islamiin naiivisti suhtautuva asenne oli vastenmielinen. Samoin hänen asenteensa "kaikki on lopulta valkoisen lihaa syövän heteromiehen syytä". Jopa lähi-idän tilanne. Lapsellinen väite.

      • Anonyymi

        Kyllä. Väitti jopa, Torvalds, että länsimainen kolonialismi on estänyt islamia kehittymästä uskontona. Aivan täyttä valhetta ja vikapuhetta. Mainosti kristittyjen ristiretkiä, mutta unohti arabimuslimien miekkalähetystoiminnan tykkänään. Aikoinaan ryöstivät orjiksi vaaleatukkaisia naisia pohjoismaita myöten, sittemmin orjuuttivat afrikkalaisia kun olivat ensin käännyttäneet heidät muslimeiksi.

        Onko mikään muuttunut? Nykyään vaan samat joukkiot päästetään maahan oikein tervetulotoivotuksin.


    • Anonyymi

      Laura sai 10,4% Satakunnan äänistä.
      12991 äänesti Lauran eduskuntaan 4 vuodeksi.
      Nyt Laura on EU-vaaleissa ehdokas 146.
      Tämä on petos.

      • Ihan päin helvettiä että pelaavat kaksilla korteilla. Sääntö- tai ehkä lakimuutos asiassa olisi oikein. Jos äänestän jonkun tyypin eduskuntaan niin todella toivon että hän läpäisseenä hoitaisi nimenomaan pestinsä siellä. Paskat minä EU:sta. Niissä vaaleissa en äänestä lainkaan.


    • Anonyymi

      Mitä sitten? Huhtasaari äänestetään tsunamin lailla Eu:hun.

    • Anonyymi

      Nyt sataa vettä, loistava sää vihreitten pyöräillä, on happirikas ilma :D

    • Anonyymi

      Mistä vaaliväittelystä on kyse tässä? En löydä Ylen, Maikkarin tai Hesarin kanavilta mitään uutista aiheesta.

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Italia valehteli jo otettaessa euhun ja saksa kyllä tiesi tämän kumpikaan väittelijä ei ollut tietoinen perussyistä nykytilanteeseen?

    • Anonyymi

      Luotiinko kaikki tyhmyys 6000 vuotta sitten?

      • Anonyymi

        Ainakin huhtasaari, on niin tietämätön tämän päivän menosta.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Torvaldsin haukkuminen on sikäli turhaa, että hän on Moskovan puoluekoulussa koulutettu ex-kommunisti KGB:n PITKÄN KURSSIN parhaita 1975-1977, Moskovassa yhteiskuntatieteellisessä instituutissa , Torvalds vastusti Aarne Saarista ja oli taistolainen joten KGB koulutti häntä kaaderina länsimaissa harjoitettavaan vallankumoukselliseen työhön. Torvaldsin suosituksesta Jaakko Jakuttaja Laakso pääsi samaan instituuttiin lyhyelle kurssille 1978–1979 http://ekirjasto.kirjastot.fi/en/ekirjat/breznevin-opissa

      Huhtasaari lähtee neuvottelemaan Italian sisäministeri Matteo Salvinin kanssa viikon päästä selvittääkseen, ketkä voivat tulla yhteiseen ryhmään kansallismieliset
      https://www.satakunnankansa.fi/a/007778db-9d4f-4495-b984-0597583fe844

      Asetelma nyt vain on sellainen että Suomen mepit EU-parlamentissa
      ovat eri puolueryhmitymissä ja kuten sanot pokkuroivat omaa ryhmäänsä
      eikä ryhmä välttämättä hoida Suomen asioita, karkein esimerkki on Keskusta
      jolla ei ole maalaisliittoryhmää vaan Väyrynen joutui olemaan ALDE -ryhmässä
      joka on liberaalien (sellaista ei ole eduskunnassa, ehkä lähinnä on kokoomus)
      ja jotka ajavat mm. maaseututukia alas. Länsi-Euroopassa ei ole maalaisliittoja EU:ssa

      1. yksityinen meppi ei voi tehdä mitään (katsokaa vaikka Esko Seppästä joka on kova kommunisti mutta ei saanut mitään aikaan GUE/NGL ryhmässä ja alkoi kirjoittaa ajankuluksi lukemattomia juttu-EU-kirjoja jotka jäivät lukemattomiksi

      2. Pikkuryhmillä ei ole mitään valtaa EU-parlamentissa, eli jos perustaisimme EU-parlamenttiin SUOMI-ryhmän se saisi 13-14 edustajaa JOS KAIKKI LIITTYISIVÄT no kommunistit eivät ainakaan ... mutta sillä ei ole mitään valtaan

      3. siksi on tehtävä ryhmä jossa on mahdollisimman paljon pohjoismaisuutta koska EU on katolinen pääosin, eli pohjoismaisia kansallismielisiä puolueita liitettynä katolisten maiden ehkä siellä juuri pohjois-osien puolueisiin kuten Salvinin Legan jonka pääpaikka on Milano

      Nämä ovat pelikentät
      https://pbs.twimg.com/media/D3lYrOBWkAA817f.jpg

    • Anonyymi

      >> Mistä vaaliväittelystä on kyse tässä?

      No ei mistään väittelystä, koska sellaista ei ole ollut. Ketjun avaaja sai esille tuollaisen Huhtasaarta mollaavan otsikon, vaikka mitään vaaliväittelyä ei ole edes käytykään.

      Toissapäivänä Huhtasaari oli Hesarin radio-ohjelmassa väittelemässä kokkarien Salla A:n kanssa. Tämähän Salla onkin varsinainen kuumakalle, huusi koko ajan Huhtasaaren puheen päälle.

    • Anonyymi

      Minun mielestäni Huhtasaari oli ihan oikeassa, mutta te ette näytä ymmärtävän koko kuvaa tilanteesta. Poimitte vain itselle sopivat asiat, ja väitätte niiden pohjalta jonkin puhuvan palturia. Italiankin tilanne pitää ottaa huomioon pitkältä ajalta, ja myös Eu pitää ajatella jo perustamisesta lähtien, miten kukin on kehittynyt ja mistä on lähdetty.

      Myös Brittien erosta kauhistuivat kun Huhtasaari sanoi kovan eron olevan parempi, kuin jatkuvan kitinän. Sehän on täysin oikein, kun Eu ei antanut Briteille riittävän pehmeään eroon mahdollisuutta, vaan hirtäytyi ensimmäiseen sopimukseen, joka ei kelvannut Briteille.

      Äänestän ehdottomasti Huhtasaarta, eikä sitä mikään voi muuksi muuttaa.

      • Anonyymi

        Kaima hyvä, älä tse poimi vain sinulle sopivia asioita. Laura Huhtasaari oli heikoilla jäillä. Tässä tilanteessa kun faktoja ei voi lainata toisilta. Sitä pitsi hänet äänestettiin eduskuntaan rakentamaan Suomea. Nyt hän on äänitäkynä persuille EU-vaaleissa. Brysselin hillotolpat kiinnostaa.


      • Anonyymi

        Ystävä hyvä. Laura on lujalla maaperällä puolustamassa suomalaisten olemassaoloa ja oikeutusta. Me emme välitä hittojakaan Euroopasta, mutta Suomen pelastamme. Jämpti on näin.


      • Anonyymi

        Heti ensi keskiviikkona ennakkoäänestyksen alettua äänestän Huhtasaarta. Jurppii kun yle ja muut suvakit ovat vuosikaupalla olleet Huhtasaaren kimpussa. Onneksi se joku Ysnar vai mikä turkkilainen se oli, putosi eduskunnasta. Sehän oli yksi niistä joka Sannikka ja Ukkolan ohjelmassa painoivat Huhtasaaren tuolia niin alas kuin vain voi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaima hyvä, älä tse poimi vain sinulle sopivia asioita. Laura Huhtasaari oli heikoilla jäillä. Tässä tilanteessa kun faktoja ei voi lainata toisilta. Sitä pitsi hänet äänestettiin eduskuntaan rakentamaan Suomea. Nyt hän on äänitäkynä persuille EU-vaaleissa. Brysselin hillotolpat kiinnostaa.

        Laura ilmoitti jo viime vuonna pyrkivänsä Eu-parlamenttiin. Eduskuntavaalit oli vain varmistus päästä jatkoon, jos ei pääse Eu-parlamenttiin. Tuollaiset huutoäänestykset, kuten illalla nähtiin, ei kerro osaamisesta mitään. Jos annetaan perustella asiat, niin tyhmempikin kuulija tajuaa asian. Tuollaisesta päälle puhumisesta ei ymmärrä, kuin me viisaat ja nopeat sen asia ytimen.


    • Anonyymi

      Hyvä vaan ettei toimi opettajana. Eikä Tynkkynen. Lapsille kaikin puolin paremmin.

      • Anonyymi

        Huhtaraari on Porista
        jossa

        OPETTAJIEN TYÖPAIKAT jaetaan epäpäteville demareille VAIKKA samalla päteviä ja koulutettuja jää ilman työtä

        Kähmintätapaus Kiuru (sosdem)
        https://yle.fi/uutiset/3-6368170
        Opetushallituksesta että Opettajien ammattijärjestöstä OAJ:sta on todettu, että Suomessa toimii sekä päteviä että epäpäteviä opinto-ohjaajia.


      • Anonyymi

        Hyvä uutiskuva Kiurusta vudoelta 2012. Silloin Kiuru vielä viitsi toisinaan kammatakin hiuksensa. Eikä ahteri ollut ihan kolmen istuimapaikan levyinen vielä.


    • Anonyymi

      Ville Niinistä on puhekone, joten paras._

    • Anonyymi

      Kyllä se Laura vaan veti nuo kaikki tohelot kölinalta.

      • Anonyymi

        Hoki vaan koko ajan että maa on litteä, jonka jeesus loi. Kuka uskoo, no toinen hihhuli tietenkin ja teitä näköjään riittää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hoki vaan koko ajan että maa on litteä, jonka jeesus loi. Kuka uskoo, no toinen hihhuli tietenkin ja teitä näköjään riittää.

        Huomasitko miten kaunis nainen, vaaleat kiiltävät hiukset ja kuultava sileä iho. Hoikkakin ja miten tyylikäs pukeutuminen. Toivoa sopii, että yhtä hyvin onnistuisi puheissakin. Tätä kai sinäkin tosiasiassa toivot. Moni taisi olla noista ulkoisista avuista kateellinenkin ja siksi intoilee täällä.


      • Anonyymi

        Kyllähän siinä oli toisilla naurussa pitämistä, kun Laura puhui Schengenin sopimuksesta. Pitäisi tällaiset merkittävät sopimukset olla poliitikon hallussa, esmes mitä maita sopimus koskettaa,


    • Anonyymi

      Tuossako persujen parhaita voimia mestarin jälkeen? Ohutta on osaaminen silloin jos kaikki on vain yhden miehen varassa.

      • Anonyymi

        Tiedätkö mikä puolue on suosituin tänään, tässä ja nyt ja tulevaisuudessa ?


      • Anonyymi

        18 prosentin kannatuas johtuu pääasiassa kepun huonosta tilanteesta tällä hetkellä. Uskon, että vanha puolue isolla organisaatiolla saa kyllä omansa vielä takaisin,.


      • Anonyymi

        Aika on ajanut keskustan ohi jo vuosia sitten, ei ole muuta kuin kerätä sirpaleita enää, Pekkarinen sen eilen hyvin omalla esim. toi esiin, aikansa kutakin, maaseudut tyhjenee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiedätkö mikä puolue on suosituin tänään, tässä ja nyt ja tulevaisuudessa ?

        Suomalaiset näkyvät vähitellen viisastuvan, valitettavasti vähän myöhäjunassa. Mutta "parempi myöhään kun ei milloinkaan".


    • Anonyymi

      Heti kun laitetaan ykkösringin poliitikkoja kehään paljastuu Huhtasaari tuskin edes keskikertaiseksi poliitikoksi.

      • Anonyymi

        Just katoin tään Areenasta. Tosiaan Lauraa vietiin kuin pässiä narussa. Kirjaimellisesta aika pässi Euroopan asioissa. Välillä surullisen koomista oli esiintyminen.


    • Anonyymi

      Kovatasoinen porukka Eurooppa-tetäjiä lukuun ottamatta Lauraa. Kovin oli ohutta tietämys, joka asiaan ei voikaan vastata että matun vika.

    • Anonyymi

      >> Mistä vaaliväittelystä on kyse tässä?

      Mitään EU-vaalien TV-väittelyitä ei ole vielä ollut olemassakaan.

      Koko tämä Suomi-24 ketju on Vasemmistolais-Anarkistisen Varis -verkon levittämää typerää, henkilöön kohdistuvaa mustamaalauskampanjaa.

      Ylläpito saisi deletoida koko tämän tekaistun, kyberlänkyttämisen ketjun pois.

    • Anonyymi

      Kovatasoinen porukka, joo justiin. Ja kuinka monta kertaa viitit itsellesi vastata? Niinistön ääni taas nousi riekkumisen asteelle. otti puheenvuoron millon tykkäsi ja ei keskeytetty.
      Pietikäinen oli taas lihonut niin, että puhui kuin astma olisi, piti hengästyä oikein välillä, Thorvalds puhui Platonista ja kreikan taruista, Pekkarinen lunssassa hermostui kun ei saanut sanoa lausettaan loppuun, Kumpula-Natrin puheessa ei ollut alkua eikä loppua, Ainoa selkeäsanainen oli Essayah Sari.
      Ja eikä Laurakaan mitenkään huonosti vastannut. Hänelle ei tosiaan annettu lupaa ollenkaan puolustatua toisten nokitteluun, siksi jäi tuollainen kuva hänestä.

    • Anonyymi

      Laura ylivoimaisesti paras. Huomasitteko kuinka vihreä Villekin kääntyy ja on samaa mieltä kuin Laura. Onko Ville loikkaamassa pressuihin??

    • Anonyymi

      Miten niin nolasi? Paljon nolompaa on Rinne joka kokoaa nyt äänestystuloksen vastaisesta porukasta hallitusta ja jatkaa Sipilän linjalla. Ei se Rinne teitä aktiivimallilta tai muiltakaan pelasta vaan tuo lisäkurjuutta maahan jotka johtaa itsemurhiin ja muihin asioihin, kaikki vaikuttaa kaikkeen. Mutta näitä Sipilä,Rinne, Mykkänen-Orpo oppositiossa kiinnostaa vain oma etu sekä omat bisnekset politiikan teon taustalla sekä eu:n etu.

    • Jos joukossa on yksi kommunisti, on siellä silloin yksi asiantuntija, jos ei ole yhtään. Näin on näppylät vaikka miten pulisisitte!
      Thorvalds on koulutettu osaajaksi, onko hän sitä edelleen, paljastuu puheensa analyysistä. Sitä ei nyt kukaan ole kertonut, enkä ole ohjelmaa katsonut. Koska en katsele sitä soopaa mitä YLE teille viihteeksi jakaa, en kommentoi tätä nyt paremmin, mutta tuossakin on jo liikaa suurimmalle osalle!

    • Anonyymi

      Huhtasaari on tyhmyyden huipentuma. Edes opinnäytetyötään ei osannut tehdä itse.

    • LAURA KALKITTI MUUT 6- 0

    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1332
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1255
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1032
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe