Tämä on maailman vähiten raportoitu uutinen

Välttämättä ei tarvitse olla edes minkään kristillisen uskonsuuntauksen edustaja kun asiasta voi olla samaa mieltä. Sopii myös epäillä vahvasti kristinuskoa uhrattavan ilman vastarintaa islamin hyväksi ja ehkäpä osaltaan syynä on myös raamatullinen neuvo kääntää toinenkin poski vihamiehen lyötäväksi. Se kun osoittaa suurta nöyryyttä ja anteeksiantoa.
=
Jatkuva ja laajeneva vaino on saanut silti vain vähän huomiota länsimaisessa mediassa. Jopa kirkko on pysynyt hiljaa asian suhteen.
– Maailmanlaajuinen sota krisittyjä vastaan on 2000-luvun alun merkittävin vaiettu kertomus, The Spectator -lehti toteaa.
=
Jordan Peterson: Tämä on maailman vähiten raportoitu uutinen

Kristittyjen laajat vainot ympäri maailman ovat jääneet vähälle huomiolle mediassa.

Kanadalainen kliinisen psykologian professori Jordan Peterson huomauttaa kristittyihin kohdistuneen vainon jääneen hämmentävän vähälle huomiolle mediassa.

Hän nostaa esiin Britannian ulkoministeri Jeremy Huntin käynnistämän ja piispa Philip Mounstephenin toteuttaman selvityksen aiheesta.

Mounstephenin mukaan uskontoon perustuva vaino on lisääntynyt viime vuosina ympäri maailman. YK:n tutkimusten mukaan jopa kolmasosa maailman väestöstä kärsii jonkinasteista uskonnollisesta syrjinnästä, ja vaino kohdistuu erityisesti kristittyihin.

– Tutkimukset osoittavat, että väkivaltaa ja muita uhkauksia kohdistetaan yhä enemmän juuri kristittyjä vastaan. Osissa Lähi-itää ja Afrikkaa väkivaltaisten toimijoiden tavoitteena on tuhota alueen kristilliset yhteisöt, Philip Mounstephen kirjoittaa.

– Esimerkiksi EU-parlamentti on todennut, että uskontokuntaan on kohdistettu viime vuosina useita YK:n määritelmän täyttäviä kansanmurhia, Mounstephen jatkaa.

Jatkuva ja laajeneva vaino on saanut silti vain vähän huomiota länsimaisessa mediassa. Jopa kirkko on pysynyt hiljaa asian suhteen.

– Maailmanlaajuinen sota krisittyjä vastaan on 2000-luvun alun merkittävin vaiettu kertomus, The Spectator -lehti toteaa.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On ollut aihettakin. Jo 1000 vuotta sitten ennen kuin terrorijärjestö isis oli olemassa, Euroopan 'oikeauskoiset' lähtivät valloittamaan Aasian 'pyhää maata' jossa juutalaiset olivat aikoinaan asuneet. Kesti toistasataa vuotta ennen kuin nämä 'vapaustaistelijat' oli ajettu takaisin sinne mistä olivat lähteneet.

      • Anonyymi

        Onhan se noinkin , epäilemättä, mutta onko järkevää muistella jotain tuhannen vuoden takaisia aikoja. Samalla sopii miettiä tulevaa tilannetta, eli asuisitko islaminuskoisten maassa, vaiko krisitillisten keskellä, erityisesti jos olisit nainen.


    • Vainosinkohan minäkin noita lähikirkon pappeja kun ojensin sen jälkeen kun mainitsivat rahan menevän Jeesuksen oppien edelle?
      Ja missäköhän nämä todelliset kristityt edes ovat kun raamatussa sanotaan että se on joko raha tai Jumala?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      144
      2287
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      174
      1369
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1167
    4. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      79
      1078
    5. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      168
      1067
    6. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      89
      1053
    7. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      96
      1005
    8. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      49
      937
    9. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      910
    10. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      63
      822
    Aihe