Markku Veilo Ja "Kiirastuli"

Rauhan tervehdys.

Raamatunopettaja Markku Veilo opetti 19.4.2019 Agape-kodin järjestämässä tilaisuudessa ylösnousemuksesta seuraavasti, viitaten apostoli Paavalin ensimmäiseen kirjeeseen tessalonikalaisille:

"Nämä Kristuksessa kuolleet, jotka nousevat ylös ensin, ne ovat jossain välitilassa. He ovat kuolleet. He ovat uudestisyntyneitä kyllä, mutta he eivät ole vielä kasvaneet uskossa. He ovat saattaneet kuolla syntitottumuksiensa kanssa.

Kyllä uskova voi kuolla. Ihminen on uudestisyntynyt, tekee itsemurhan. Uskovainen voi olla hyvin addiktoinut huumeisiin, alkoholiin, tupakkaan, pornoon, ties mihin, ja se silti kuolee. Uudestisynyntynyt lopulta pelastuu, mutta luulettako että tällainen ihminen on heti valmis Isän valtaistuimen eteen? Ei ole. Sen takia nämä henkilöt, jotka ovat kuolleet Kristuksessa, he nousevat ylös ensin, koska heitä on kasvatettu siellä välitilassa kohtaamaan Pyhä Jumala." (Markku Veilo)
https://www.youtube.com/watch?v=GsZkBktXA3Y

Tämä on vakavaa harhaa ja tämä on hyvin samankaltainen katolilaisen kiirastuli opin kanssa, jonka mukaan heikommat ja syntisimmät uskovaiset joutuvat kiirastuleen puhdistautumaan (lat. purgatorium) ennen taivaaseen pääsyä. Raamatussa ei ole tukea tälle opetukselle.

"Mutta me olemme turvallisella mielellä ja haluaisimme mieluummin muuttaa pois ruumiista ja päästä kotiin Herran tykö." - 2. Korinttolaiskirje 5:8

Kun kuolemme, menemme joko taivaaseen tai tuonelaan odottamaan helvettiä, mutta ei ole mitään c-vaihtoehtoa näiden kahden paikan lisäksi. Ei ole mitään välitilaa, jossa voisi vielä korjata tilannetta, sillä Jeesukselle Kristukselle on valta maan päällä antaa syntejä - ei enää maan alla eikä kuoleman jälkeen.

Puhuin tästä hiljattain opetuksen, jossa käsittelin vääriä käsityksiä ylösnousemuksesta ja myös seurakunnan tempauksesta, jossa tämä autuaallinen tapahtuma tapahtuu. Maranata!
https://www.youtube.com/watch?v=6CrK4vNECxU

"Ahtaalla minä olen näiden kahden välissä: halu minulla on täältä eritä ja olla Kristuksen kanssa, sillä se olisi monin verroin parempi." - Filippiläiskirje 1:23

Siunauksin, MM.

28

1525

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      1Kor.5:5 Biblia (1776) Annetaan saatanan haltuun lihan kadotukseksi: että henki autuaaksi tulis Herra Jesuksen päivänä. Sananl.23:14 Biblia Sinä lyöt häntä vitsalla, vaan sinä vapahdat hänen sielunsa helvetistä.

      • Anonyymi

        Juuri näin!
        -GF-


    • Anonyymi

      Huhhuuh, kaikenlaista kuuluu.

      Mutta on sellainen eksyttäjä kuin Mauno Mattila, joka näki Teemu Selänteen elämässä ennusmerkkejä. Ajattelin, että Mattila olisi tehnyt pohjanoteerauksen, kun hän levitti Jeremiah Johnssonin väärää profetiaa, että Trump olisi Jumalan pasuuna. Nyt Mauno Mattila on keksinyt sensaatiomaisen uutisen, että jääkiekkoilija Teemu Selänteen elämä olisi jokin profeetallinen ennusmerkki ja kutsuu tätä asiaa uudella YouTube-videollaan nimeltä: Selänne koodi 8 13.

      Mattila alkaa etsiä ennusmerkkejä vähän sieltä ja täältä ja tekemään aasinsiltoja erilaisten asioiden välillä. Mattila on siis tehnyt oman versionsa Da Vinci -koodista. Herätkää jo hyvät ihmiset ja hylätkää Mauno Mattila. Hän on väärä profeetta ja eksyttäjä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15595661/mauno-mattilan-rimanalitus-selannekoodi-8 13

    • Anonyymi

      1Piet.3:19 Biblia Jossa hän meni pois ja saarnasi hengille vankeudessa. 1Piet.4:6 Biblia Sitä varten evankeliumi kuolleillekin saarnattu on, että he kyllä tuomittaisiin ihmisten jälkeen lihassa, mutta Jumalan jälkeen eläisivät hengessä.

    • Anonyymi

      Koskeeko ylöstempaus kiirastulessa olevia?

    • Anonyymi

      4Moos.8:7 Ja puhdistaaksesi heidät tee näin: Pirskota heihin synnistä puhdistavaa vettä, ja ajattakoon he koko ruumiinsa partaveitsellä ja peskööt vaatteensa ja puhdistakoon itsensä. Mal.3:3 Ja hän istuu ja sulattaa ja puhdistaa hopean, hän puhdistaa Leevin pojat, saa ne puhtaiksi kuin kullan ja hopean ja sitten he tuovat Herralle uhrilahjoja vanhurskaudessa. Sak.13:9

    • Anonyymi

      Mauno Mattila on korottanut itsensä opettajaksi, vaikka Jumala ei ole häntä valinnut. Hän on Pyhän Hengen tulen sammuttaja.

    • Anonyymi

      Mauno M. ei ole saanut Jumalalta mitään tehtävää. Touhuaa ja höpisee omiaan.

      Markku Veilo on miljoona valovuotta korkeammalla tasolla snaan opettamisessa. Oikeastaan niitä ei voi edes verrata. Veilo on Jumalan sanan saarnaaja; M.M. ei sitä ole, vaan on saanut vikoiluarmolahjan omalta herraltaan.

    • Anonyymi

      Jaak.3:1 Biblia Älkäät, rakkaat veljeni, jokainen pyytäkö opettajana olla, että me sitä suuremman tuomion saamme.

    • Anonyymi

      Mattila on itse väärä profeetta ja väärä opettaja.

      Mauno Mattila jakaa videollaan amerikkalaisen saarnaajan Jeremiah Johnsonin profetiaa. Mattila väittää hänen olevan Jumalan profeetta. Profetian mukaan Trumpista tulee tulee Jumalan pasuuna Amerikkaan. Profetia sano, että Turmpista tulisi Jumalan viestin välittäjä ja kehottaa kuuntelemaan tarkasti Trumppia.

      Tämä ei todellakaan pidä paikkansa. Varokaa Mauno Mattilaa, koska hän jakaa väärää profetiaa.

      "Huuda kurkun täydeltä, älä arkaile, anna äänesi kaikua kuin pasuuna! Kerro kansalleni sen rikokset, Jaakobin suvulle sen synnit." (Jes. 58:1)

      "Teidän keskuuteenne saattaa ilmestyä profeetta tai unennäkijä, joka lupaa tehdä ihmeen tai tunnusteon ja joka näin koettaa taivuttaa teidät palvelemaan vieraita ja teille outoja jumalia. Älkää kuunnelko sellaisen profeetan tai unennäkijän sanoja, vaikka hänen lupaamansa ihme tapahtuisikin. Herra, teidän Jumalanne, koettelee teitä näin saadakseen tietää, rakastatteko häntä koko sydämestänne ja koko sielustanne." (5 Moos 13:1-3)

      Tämän linkin takana on Mattilan lausunto asiasta:

      https://www.youtube.com/watch?v=9CUoACwsdgg&feature=youtu.be&t=1992

      Tämän linkin takana on Jeremiah Johnsonin väärä profetia:

      https://www.facebook.com/AskDrBrown/posts/1651954258163503

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15508520/mauno-mattila-jakaa-profetiaa-etta-donald-trump-olisi-jumalan-pasuuna

    • Rauhan tervehdys.

      Tässä "linkkimiehelle" pari uutisartikkelia luettavaksi, kun Selänne ja Trump ovat myrkkyä.

      "Rukoilen edelleen joka ilta. Päivittäinen rukous on kuulunut aina elämääni. Ehkä rukoilin enemmän silloin kun pelasin. En niinkään rukoillut maaleja vaan sitä, etten loukkaantuisi, Teemu paljastaa Sana-lehdessä."
      https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b996c82b-ac31-47c8-af80-0c39095cc342

      "Yhdysvaltojen työllisyysvirasto kertoi perjantaina maahan syntyneen huhtikuun aikana 263 000 työpaikkaa, mikä ylitti kaikki odotukset. Maan työttömyysaste vajosi jo 3,6 prosenttiin, mikä lähentelee täystyöllisyyttä. Luku on alhaisempi kuin koskaan vuoden 1969 jälkeen. Työllisten määrä on jatkanut kasvuaan jo yli 100 kuukautta peräjälkeen."
      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006093519.html

      Lakihenkisyyteen yksi pahoista varjoista on se, että profeetallinen näkökulma katoaa ja osaa vain seuloa hyttysiä, joita kyllä riittää näin kesän tullessa.

      Sapatti, toora ja oma vanhurskaus ei pelasta, ei sitten millään, vaan usko Herraan Jeesukseen Kristukseen. Lakihenkisen ongelma kun on se, että hän yhä etsii pelastusta tai on uudelleen alkanut sitä etsimään, kun ei voi vain uskoa Raamattua että omilla teoilla ei mennä taivaaseen. Et pelastu itsesi kautta. Se on katkera oravanpyörä, josta vain risti vie pois.

      "Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta." - Efesolaiskirje 2:8

      Siunauksin, MM

      • Anonyymi

        Mitä ihmettä sinä oikein puhut sapatista ja Toorasta, kun me puhumme sinun jakamista vääristä profetioista ja muista eksytyksistä??? Sinä kirjoitat taas keskellä yön pimeyttä kommentin, joten meneekö sinulla aidat ja aidan seipäät sekaisin. Jumalaton ei saa rauhaa.

        Et ole tullut katumapäälle, vaan puolustat jumalatonta videotasi Selänne koodista. Sinä Mauno Mattila et ole Jumalan profeetta vaan väärä profeetta.

        Paavikin rukoilee usein, eikä se tee hänestä vanhurskasta, koska hän ei noudata Raamattua. Teemu Selänne ei ole mikään Jumalan profeetta eikä mikään profeetallinen ennusmerkki, vaan maailmassa elävä rikas jääkiekkoilija, jonka elämästä ei näy mitenkään elämän pyhittäminen. USA:n talousluvuilla ei ole mitään tekemistä Teemu Selänteen elämän kanssa.

        Sinä siteeraat sanomalehtiä luullen, että ne todistavat jotain Teemu Selänteestä. Miten lapsellinen olet. Lueppa, mitä Seiskalehti kirjoitti Selänteestä:

        Ohhoh, Teemu Selänne nappasi nuoren kaunottaren selkäänsä villeillä ökyjahtijatkoilla: juoma virtasi ja naisia riitti jonoksi asti – paljonkertovat kuvat!

        https://www.seiska.fi/Uutiset/Ohhoh-Teemu-Selanne-nappasi-nuoren-kaunottaren-selkaansa-villeilla-okyjahtijatkoilla-juoma

        Teemu Selänne järjesti villit juhlat Saimaalla – ökyjahti täynnä nuoria naisia ja viinaa!

        https://www.seiska.fi/Uutiset/Teemu-Selanne-jarjesti-villit-juhlat-Saimaalla-okyjahti-taynna-nuoria-naisia-ja-viinaa

        Oho! Teemu Selänne, 48, vikitteli hemaisevaa naispoliisia – kuva! ”Mistä noin kauniita naispoliiseja tulee?”

        https://www.seiska.fi/Uutiset/Oho-Teemu-Selanne-48-vikitteli-hemaisevaa-naispoliisia-kuva-Mista-noin-kauniita

        Mauno, mikäs ennusmerkki tämä nyt sitten on??? Taitaa kertoa vain siitä, miten Teemu elää maailmassa kuin rikas pohatta eikä hän usko oikeasti Jumalaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä ihmettä sinä oikein puhut sapatista ja Toorasta, kun me puhumme sinun jakamista vääristä profetioista ja muista eksytyksistä??? Sinä kirjoitat taas keskellä yön pimeyttä kommentin, joten meneekö sinulla aidat ja aidan seipäät sekaisin. Jumalaton ei saa rauhaa.

        Et ole tullut katumapäälle, vaan puolustat jumalatonta videotasi Selänne koodista. Sinä Mauno Mattila et ole Jumalan profeetta vaan väärä profeetta.

        Paavikin rukoilee usein, eikä se tee hänestä vanhurskasta, koska hän ei noudata Raamattua. Teemu Selänne ei ole mikään Jumalan profeetta eikä mikään profeetallinen ennusmerkki, vaan maailmassa elävä rikas jääkiekkoilija, jonka elämästä ei näy mitenkään elämän pyhittäminen. USA:n talousluvuilla ei ole mitään tekemistä Teemu Selänteen elämän kanssa.

        Sinä siteeraat sanomalehtiä luullen, että ne todistavat jotain Teemu Selänteestä. Miten lapsellinen olet. Lueppa, mitä Seiskalehti kirjoitti Selänteestä:

        Ohhoh, Teemu Selänne nappasi nuoren kaunottaren selkäänsä villeillä ökyjahtijatkoilla: juoma virtasi ja naisia riitti jonoksi asti – paljonkertovat kuvat!

        https://www.seiska.fi/Uutiset/Ohhoh-Teemu-Selanne-nappasi-nuoren-kaunottaren-selkaansa-villeilla-okyjahtijatkoilla-juoma

        Teemu Selänne järjesti villit juhlat Saimaalla – ökyjahti täynnä nuoria naisia ja viinaa!

        https://www.seiska.fi/Uutiset/Teemu-Selanne-jarjesti-villit-juhlat-Saimaalla-okyjahti-taynna-nuoria-naisia-ja-viinaa

        Oho! Teemu Selänne, 48, vikitteli hemaisevaa naispoliisia – kuva! ”Mistä noin kauniita naispoliiseja tulee?”

        https://www.seiska.fi/Uutiset/Oho-Teemu-Selanne-48-vikitteli-hemaisevaa-naispoliisia-kuva-Mista-noin-kauniita

        Mauno, mikäs ennusmerkki tämä nyt sitten on??? Taitaa kertoa vain siitä, miten Teemu elää maailmassa kuin rikas pohatta eikä hän usko oikeasti Jumalaan.

        Toraistit ovat itse täällä melskaamassa ja ovat käytännössä päättäneet, että joka ikisen ketjun aihe on toora ja laki ja ja kaikki juuri se vain he haluvat melskata täällä.
        Sitten kuitenkin tekopyhyydessään toraistien paskakärpänen kirjoitti: Mitä ihmettä sinä oikein puhut sapatista ja Toorasta, kun me puhumme sinun jakamista vääristä profetioista ja muista eksytyksistä?


      • Anonyymi

        >>>>Lakihenkisyyteen yksi pahoista varjoista on se, että profeetallinen näkökulma katoaa ja osaa vain seuloa hyttysiä, joita kyllä riittää näin kesän tullessa.<<<<

        Ja hahhahahahahahah.

        Mattilalle vielä sanottakoon sellaista, ettei Raamatussa ole missään sanaa lakihenkinen eikä tietenkään määritelty, mitä se voisi tarkoittaa. Laissa on kyllä ohjeet tunnistaa väärä profeetta. Siis laki on hyödyllinen.

        5 Moos 13:1 "Jos teidän keskuuteenne ilmestyy profeetta tai unennäkijä ja lupaa sinulle jonkun tunnusteon tai ihmeen,
        2 ja jos sitten todellakin tapahtuu se tunnusteko tai ihme, josta hän puhui sinulle sanoen: 'Lähtekäämme seuraamaan muita jumalia, joita te ette tunne, ja palvelkaamme niitä',
        3 niin älä kuuntele sen profeetan puhetta tai sitä unennäkijää, sillä Herra, teidän Jumalanne, ainoastaan koettelee teitä tietääksensä, rakastatteko Herraa, teidän Jumalaanne, kaikesta sydämestänne ja kaikesta sielustanne.
        4 Seuratkaa Herraa, teidän Jumalaanne, häntä peljätkää ja pitäkää hänen käskynsä, häntä kuulkaa, häntä palvelkaa ja hänessä kiinni riippukaa.

        Kun Mattila levittelee vääriä profetioita, niin niiden esille ottaminen olisi vain jotain kesän hyttysiä. Että sileen! Miten paisunut Mattila on. Huhuuuh!


    • Anonyymi

      Matt.7:12 Sentähden, kaikki, mitä te tahdotte ihmisten teille tekevän, tehkää myös te samoin heille; sillä tämä on laki ja profeetat. Room.13:8 Älkää olko kenellekään mitään velkaa, muuta kuin että toisianne rakastatte; sillä joka toistansa rakastaa , se on lain täyttänyt. Gal.5:14 Sillä kaikki laki on täytetty yhdessä käskysanassa, tässä: Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi. Matt.22:39 3Moos.19:18

    • Anonyymi

      Mark.12:31 Toinen on tämä: Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi. Ei ole mitään käskyä, suurempaa kuin tämä. Jaak.2:8 Vaan jos täytätte kuninkaallisen lain Raamatun mukaan: Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi, niin te hyvin teette.

    • Anonyymi

      Onkohan taas kerran toorapastori pakkomielteineen silputa Raamattua ja näytellä ja uskovaa ja vakuuttaa toisille omaa erinomaisuuttaan?

    • Anonyymi

      Job.38:36 Kuka on pannut viisautta pilvenlonkiin, tahi kuka antoi pilvenhattaroille ymmärrystä?

    • Anonyymi

      Toorapastorilta puuttuu Hän, jossa kaikki viisauden ja tiedon aarteet ovat kätkettynä.

      • Anonyymi

        Viisaus tulee lain ymmärtämisestä ja lain noudattamisesta. Jumala on lain antanut, joten se on siis viisauden lähde. Herra Jeesus Kristus noudatti lakia, koska hän oli viisas.

        1 Aik 22:12 Kun Herra asettaa sinut Israelin hallitsijaksi, hän antakoon sinulle viisautta ja ymmärrystä ja auttakoon sinua noudattamaan Herran, Jumalasi, lakia.

        Ps 165:97 Kuinka rakastankaan sinun lakiasi! Kaiken päivää minä sitä tutkin. [Ps. 1:2]
        98 Sinun käskysi ovat alati ohjeenani, ne tekevät minut vihollisiani viisaammaksi.


    • Anonyymi

      Väärää oppia Veilolta. Ikään kuin välitilassa puhdistuttaisiin.....

      Jeesuksen veri riittää. Tuollaiset puheet pyrkivät himmentämaan Kristuksen täytettyä ja täyttä työtä.

      Jako alkaa ts. Veilon mukaan "hyviin ja huonoihin" uskoviin, jolloin "välitila" tekee noista huonommista taivaskelpoisia.....

      Kaikki ovat syntiä tehneet, ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. Usko Jeesukseen tekee autuaaksi; kun tunnustamme syntimme ja teemme parannusta, Kristuksen veri puhdistaa. Ja tekee taivaskelpoiseksi. Jokaisen.

    • Anonyymi

      Ette kuunnelleert Veilon opetusta kokonaan. Hän opettaa selvästi pelastumista VAIN ristin sovintoveren kautta.
      Ette ehkä ole huomioineet Raamatun opetusta uskossa olevien tuomioistuimesta:
      "Muuta perustusta ei kukaan voi laskea sen lisäksi, mikä on jo laskettu, ja se on Jeesus Kristus. Kuka sitten rakentaakin tälle perustukselle, rakensipa kullasta, hopeasta, jalokivistä, puusta, heinistä tai oljista, itse kunkin työ tulee näkyviin. Sen tuo ilmi se päivä, joka ilmestyy tulessa, ja tuli koettelee, millainen kunkin työ on. Jos jonkun tekemä rakennus kestää, hän saa palkan. Jos jonkun työ palaa, hän kärsii vahingon. Itse hän kuitenkin pelastuu ikään kuin tulen läpi." 1 Kor. 3:11-15.

      "Meidän kaikkien on tultava Kristuksen tuomioistuimen eteen, jotta kukin saisi sen mukaan, mitä hän ruumiissa ollessaan on tehnyt, hyvää tai pahaa. " 2 Kor. 5:10.

    • Omaan kokemukseni nojaten voin kyllä väittää kiirastulen olevan sukua tulikasteelle.
      Tulikasteessa siis on kiirastulimaisia tuulahduksia , kivuliasta tuskaa ja ylimääräisten polttoa pois...Kristuksen kiillotusta ja esille tuomista.

    • Anonyymi

      Raamattu on selkeä synnin suhteen. GAL5:
      20 epäjumalanpalvelus, noituus, vihamielisyys, riita, kateellisuus, vihat, juonet, eriseurat, lahkot,
      21 kateus, juomingit, mässäykset ja muut senkaltaiset, joista teille edeltäpäin sanon, niinkuin jo ennenkin olen sanonut, että ne, jotka semmoista harjoittavat, eivät peri Jumalan valtakuntaa.
      Mikään välitilaoppi ei muuta sitä totuutta, että jos uskovainen kuolee ilman syntien anteeksisaamista Herralta hän menee kadotukseen.
      Tyhmät neitsyet eivät valvo, heillä ei ole lampuissa öljyä, kun ylkä tulee.
      Turhaan ei sanota myös, että Karitsan hääaterialle ei pääse likaisissa vaatteissa.
      Matt 22:
      8 Sitten hän sanoi palvelijoillensa: 'Häät ovat valmistetut, mutta kutsutut eivät olleet arvollisia.
      9 Menkää siis teiden risteyksiin ja kutsukaa häihin, keitä tapaatte.'
      10 Ja palvelijat menivät ulos teille ja kokosivat kaikki, keitä vain tapasivat, sekä pahat että hyvät, ja häähuone tuli täyteen pöytävieraita.
      11 Mutta kun kuningas meni katsomaan pöytävieraita, näki hän siellä miehen, joka ei ollut puettu häävaatteisiin.
      12 Ja hän sanoi hänelle: 'Ystävä, kuinka sinä olet tullut tänne sisälle, vaikka sinulla ei ole häävaatteita?' Mutta hän jäi sanattomaksi.
      13 Silloin kuningas sanoi palvelijoille: 'Sitokaa hänen jalkansa ja kätensä ja heittäkää hänet ulos pimeyteen'. Siellä on oleva itku ja hammasten kiristys.
      14 Sillä monet ovat kutsutut, mutta harvat valitut."

    • Anonyymi

      Miten ymmärrät kuoleman jälkeisen tilan. Odottavatko kuolleet haudoissaan ylösnousemuksen aamua vai ovatko Paratiisissä vai missä?
      Tämä poikkeaa hieman aloituksen aiheesta, mutta tulipaha mieleen.

    • Anonyymi

      Aloittajalle tiedoksi.
      Raamattu ei opeta poisnukkuneiden pääsemistä taivaaseen, vaan paratiisiin. Siellä sielut odottavat Jeesuksen takaisin tulemista, jolloin he "ensin nousevat", ja sitten "meidät, jotka olemme elossa" temmataan yhdessä paratiisissa olevien kanssa Herraa vastaan. Siinä prosessissa saame kaikki kirkastetun ruumiin.
      1 Tess. 4:13-18. Filip. 3:20,21.

      Markku Veilo opettaa lähes oikein.
      "Jos jonkun tekemä rakennus kestää, hän saa palkan. Jos jonkun työ palaa, hän kärsii vahingon. Itse hän kuitenkin pelastuu ikään kuin tulen läpi." 1 Kor. 3:14,15. Tämä tarkoittaa, kuten Markku Veilo opettaa, että on jonkinlainen tulen tuomio uskossa oleville, jotka elävät synneissään (mitkä eivät ole kuolemaksi), ja kuolevat ilman pyhitystä.
      "Meidän kaikkien on tultava Kristuksen tuomioistuimen eteen, jotta kukin saisi sen mukaan, mitä hän ruumiissa ollessaan on tehnyt, hyvää tai pahaa. " 2 Kor. 5:10.
      Jeesuksen veri on puhdistanut synnistä, mutta synti on saattanut uudestaan päästä elämään. Synti pitää tuomita.
      "Jos joku näkee veljensä tekevän syntiä, joka ei ole kuolemaksi, rukoilkoon, ja Jumala on antava hänelle elämän, niille nimittäin, jotka eivät tee syntiä kuolemaksi. On myös syntiä, joka on kuolemaksi. Siitä en sano, että olisi rukoiltava. Kaikki vääryys on syntiä, mutta on myös syntiä, joka ei ole kuolemaksi." 1 Joh. 5:16,17.

      • Anonyymi

        Tuo on totta.


    • Anonyymi

      Kiitos. Tämä oli hyvä kommentti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      375
      4397
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      282
      2463
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      140
      1759
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      103
      1534
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1453
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1297
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1295
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      58
      1196
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      39
      1132
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      345
      1050
    Aihe