Suomen terroristit

Anonyymi

Monen maan ongelmana on terroristit mutta Suomen suurin ongelma on viranomaiset , tuhoten laiminlyönteineen ihmisiä ja perheitä .

1

<50

  Vastaukset

  • Lisäys edelliseen vielä. Kaikista hälyttävin ja vakavin ongelma Suomessa lienee:
   Päättäjien typeryys ja sinisilmäisyys!
   Ihan huippua ja todella vaarallinen sanoisinko, villitys saamassa vallan Suomessa!
   Esimerkkinä mainittakoon: Isis vaimot lapsineen Syyriasta leireiltä, tänne hyvinvointi Suomeen asumaan ja elämään veronmaksajien rahoilla.
   Jo on Suomella rahaa mälläta ja sijoittaa rikollisiin ihmisiin, ihmisiin jotka ovat omasta vapaasta tahdostaan lähteneet sotimaan.
   Koska tämä loppuu tai edes muuttuu enemmän järkeen käyväksi, jotta voisi ymmärtää. Oman maan kansa suurelta osin unohdettu ja osa ihmisistä voi todella huonosti. Oman maan kansasta iso osa ihmisitä täysin työkyvyttömiä ja mitä tekee herrat joilla valta hyppysissä on. Vuodesta toiseen makuutetaan suurta osaa ihmisiä ja ihmiset kituuttavat työmarkkinatuella vuodesta toiseen.
   Osalla eläkeläisistä mitättömän pieni eläke, aivan köyhyysrajalla sen alapuolella ollaan. Terveydenhuollon järjestelmä epäkohdat ja korkeat maksut.
   Rahasta mikään ei näytä olevan kiinni, vaan päättäjien mielivallan käytöstä ja järjen puutteesta. Ja aina kun on kysymys ulkomaalaisista ihmisistä ja ulkomaan avusta, suomi on työntämässä nokkansa ensinmäisenä soppaan auttaakseen heitä. Tervetuloa Suomeen ja sen sosiaaliturvan piiriin ISIS PERHEET!
   Rahaa riittää aina muutama sata euroa tälläiseen proektiin ja ne ylimenevät kymmenet tuhannet eurot vahinkojen ja katasrofien peittelyyn.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   200
   3546
  2. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   94
   1256
  3. Helsingissä Oodissa puukotus tekijä poistunut paikalta ei vaaraa !

   No nyt noita kulttuuritekoja tehdään jo oikessa ympäristössään kirjastossa. Että silleen. ILtalehti.
   Maailman menoa
   117
   1091
  4. Maisa ei ollut onnellinen Jari-Matin kanssa

   Mutta Mikon kanssa kaikki sujuu hienosti ja kumpikin rakastaa toisiaan ♥️
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   662
  5. Martina Puman tapahtumassa Lontoossa

   Hangossa vietetyn viikonlopun jälkeen Martina lensi tänään Lontooseen, missä hän osallistuu saksalaisen Puma-brändin tapahtumaan. Pumahan on saksalain
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   519