Suomen terroristit

Anonyymi

Monen maan ongelmana on terroristit mutta Suomen suurin ongelma on viranomaiset , tuhoten laiminlyönteineen ihmisiä ja perheitä .

1 kommenttia

Vastaukset

 • Lisäys edelliseen vielä. Kaikista hälyttävin ja vakavin ongelma Suomessa lienee:
  Päättäjien typeryys ja sinisilmäisyys!
  Ihan huippua ja todella vaarallinen sanoisinko, villitys saamassa vallan Suomessa!
  Esimerkkinä mainittakoon: Isis vaimot lapsineen Syyriasta leireiltä, tänne hyvinvointi Suomeen asumaan ja elämään veronmaksajien rahoilla.
  Jo on Suomella rahaa mälläta ja sijoittaa rikollisiin ihmisiin, ihmisiin jotka ovat omasta vapaasta tahdostaan lähteneet sotimaan.
  Koska tämä loppuu tai edes muuttuu enemmän järkeen käyväksi, jotta voisi ymmärtää. Oman maan kansa suurelta osin unohdettu ja osa ihmisistä voi todella huonosti. Oman maan kansasta iso osa ihmisitä täysin työkyvyttömiä ja mitä tekee herrat joilla valta hyppysissä on. Vuodesta toiseen makuutetaan suurta osaa ihmisiä ja ihmiset kituuttavat työmarkkinatuella vuodesta toiseen.
  Osalla eläkeläisistä mitättömän pieni eläke, aivan köyhyysrajalla sen alapuolella ollaan. Terveydenhuollon järjestelmä epäkohdat ja korkeat maksut.
  Rahasta mikään ei näytä olevan kiinni, vaan päättäjien mielivallan käytöstä ja järjen puutteesta. Ja aina kun on kysymys ulkomaalaisista ihmisistä ja ulkomaan avusta, suomi on työntämässä nokkansa ensinmäisenä soppaan auttaakseen heitä. Tervetuloa Suomeen ja sen sosiaaliturvan piiriin ISIS PERHEET!
  Rahaa riittää aina muutama sata euroa tälläiseen proektiin ja ne ylimenevät kymmenet tuhannet eurot vahinkojen ja katasrofien peittelyyn.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.