Flat Earth uskovaiset kreationisteja

Kuten tiedetään ovat käytännössä kaikki litteään maahan aidosti uskovat kreationisteja tai ääriuskovaisia. Joukossa ei ole ateisteja.

Osaisivatko palstan jeesuksenmorsiammet itse selittää että miksi näin?

Minusta tämä fakta vai vahvistaa sitä faktaa että kreationistit ovat herkkäuskoisia hölmöjä joilta puuttuu riittävä ymmärryskyky ja kyky rationaaliseen ajatteluun .

Siksi kreationistit uskovat satuihin kuten Raamatun opettamiin luomissatuun, tulvasatuun ja satuun kuoleman voittamisesta.

Linkki seuraavassa kommentissa.

31

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tässä linkki artikkeliin joka paljastaa miten nolo asia litteän maan usko on kreationistien kannalta:

      https://www.skeptic.com/insight/flat-earth-conspiracy-theory/

      Kreationistit kykenevät uskomaan täysin absurdeihin väitteisiin kuten kreationismiin, litteään maahan tai vaikka siihen että vuoret ovat pääosin jäätynyttä ja kuivanutta mutaa. Kuten palstalla pseudotieteillyt ROT uskoo

    • Anonyymi

      Ja hihut ovat arvattavasti hiljaa taas ... Heille kun on niin noloa se että litteän maan kannattajat ovat kretuja. Hehe.

    • Anonyymi

      G4G taitaa uskoa litteään maahan.

      • Anonyymi

        Siltä vaikuttaa.


      • "G4G taitaa uskoa litteään maahan. "

        Pitäisiköhän lentävän spaghettihirviön oheen luoda lättänän pannukakun maahinen?


      • Anonyymi

        Ainakin tarpeeksi tyhmä on siihen.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ainakin tarpeeksi tyhmä on siihen.

        kommenttisi on niin fiksu, että voisi tehdä manan ja loitsia uuden lättänän pannukakkumaahisen ulos haureuden verestä.


    • Anonyymi

      En usko että kukaan uskoo litteään maahan. En ole sellaista uskovaa tavannut. Jos joku ateisti väittää että joku uskova sellaiseen uskoo, se ei yksinkertaisesti pidä paikkaansa. Asia on vain uskovan panettelua ateistin taholta.

      • Anonyymi

        On jopa valehdeltu että Laura Huhtasaari uskoisi litteään maahan. Hei haloo, oletteko järjissänne?


      • Anonyymi

        Ellei joku ihminen ole asunut koko ikänsä sata prosenttisen eristyksissä muista ihmisistä sekä muusta maailmasta, niin silloin asia voisi olla eri. Ei ole mahdollista että kukaan uskova näin uskoisi, kun aivan kaikkialla on tietoa että maa on pallo.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Vaikka se ei ole vielä rantautunut Suomeen niin se ei tarkoita ettei heitä olisi. Jenkeistähän on tullut aikaisemminkin paljon outouksia kristinuskoon kuten mormonismi ja Jehovan todistajat. Myös poikkeuksetta kreationistien huuhaa tulee sieltä.

        Noista litteän maan väestä on paljon jo dokumentteja. Siitä vain sivistämään itseään. Suosittelen esimerkiksi katsomaan Behind the Curve dokkarin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        On jopa valehdeltu että Laura Huhtasaari uskoisi litteään maahan. Hei haloo, oletteko järjissänne?

        "On jopa valehdeltu että Laura Huhtasaari uskoisi litteään maahan. Hei haloo, oletteko järjissänne? "

        Mene ulos ja tarkastele maata, kyllä se lättänä on :-)


    • Anonyymi

      Voit haukkua kristittyjä ja valehdella meistä niin paljon kuin sielu sietää - sehän on sallittua tässä maassa.

      Sääliksi käy vaan sinua silloin, kun tapaat Jeesuksen Kristuksen itse kasvoista kasvoihin... Silloin sinua totisesti hävettää ja kaduttaa, jollet tee ennen sitä parannusta epäuskostasi.

      Silti tuo väitteesi on ihan kaikkien aikojen älyttömin väite - Oikeasti KUKAAN Raamatun mukaan uskovainen EI väitä eikä usko, että maa olisi litteä, ei tietenkään, koska se ei ole totta.

      • Raamatussa on tosin useita kohtia, joita ei voi järjellisesti selittää muuten kuin siten että kirjoittaja uskoi Maan olevan litteä.

        Ja miksi ei olisi uskonut? Kreikkalaisten havainto pallonmuotoisesta maasta tavoitti tuon ajan tiedonvälityksellä massat vain hitaasti. Raamatun kirjoittamisen aikaan litteää Maata ei kyseenalaistettu. Siihen ei oikeastaan ollut edes tarvetta.


      • Anonyymi

        Kuka sinä olet esittämään Jeesuksen puolesta tuomioita toisille keskustelijoille? Yhtä hyvin on mahdollista, että ihminen palkitaan rohkeudestaan esittää kysymyksiä ja ajatella itsellisesti.


      • Anonyymi

        Luepa Newsweekin 14.5. artikkeli amerikkalaisista flatearthereista ja mieti uudestaan.


      • "Voit haukkua kristittyjä ja valehdella meistä niin paljon kuin sielu sietää - sehän on sallittua tässä maassa. "

        Vaan kun en haukkunut enkä valehdellut. Minkä minä sille voin että käytännössä kaikki litteän maan uskovaiset ovat lähes väistämättä kreationisteja. Ja uskoaan he perustelevat nimenomaan Raamatulla.

        Lue: “Evolution, Creationism and Flat Earth Cosmology” by Alex Beyman https://link.medium.com/rZyj0RBpIW

        YouTubesta löytyy lukemattomia litteän maan uskovaisten kanavia joilla he kertovat olevansa myös kreationisteja ja perustavansa uskonsa Raamattuun.


      • RepeRuutikallo kirjoitti:

        Raamatussa on tosin useita kohtia, joita ei voi järjellisesti selittää muuten kuin siten että kirjoittaja uskoi Maan olevan litteä.

        Ja miksi ei olisi uskonut? Kreikkalaisten havainto pallonmuotoisesta maasta tavoitti tuon ajan tiedonvälityksellä massat vain hitaasti. Raamatun kirjoittamisen aikaan litteää Maata ei kyseenalaistettu. Siihen ei oikeastaan ollut edes tarvetta.

        On myös hymähdeltävän arvoinen asia, että Raamattua suorastaan palvovilla on hirveän tärkeää teeskennellä, että Raamattu olisi maailmaa eksaktisti tänäkin päivänä kuvaava. Pitäisi olla selvä asia, ettei se ole, koska on havaittu, ettei se sitä ole.

        Miksei sille voida antaa sitä arvoa mikä sillä kiistämättä on, eli arvo kulttuurihistoriallisena teoksena, minkä kautta saa tietoa muinaisten ihmisten mietteistä? Ei ole häpeä, että joskus luultiin Maan olevan litteä. On häpeä, että tänä päivänä luullaan sen sitä olevan kuten on häpeä, että yritetään teeskennellä, etteikö Raamatusta kävisi ilmi luulo, että Maa olisi litteä.


    • Anonyymi

      Aha, ja nyt pitäisi alkaa pitää totena homouden luonnollisuutta, hehe. ja sitä että selitykset Dariwnin vannomiin elossa oleviin apinaihmispopulaatioihin pitää yhä kutinsa koska telkussa niitä yhä etsitään ja "melkein" löydetään joka jjaksossa, hehehe! Vitsi että evot on tyhmii.



      Miten kummassa evot ovat ihan pihalla siitä mitä tiede oikeasti kertoo?

      Pahimpana evomokana pidän kuitenkin sitä evouskomusta että "tottakai avaruudessa on ihmisen kaltaista älykästä elämää" vaikka koskaan mitään merkkiä sellaisesta ei ole havaittu eikä tulla havaitsemaan mutta miljardeja haaskataa tähän evouskomuskeen vaikka tuolla rahalla voitaisiin ruokkia helposti kaikki maailman nälkäiset eikä silloin Isistä tarvittaisi.

      • Anonyymi

        Tottakai maa on litteä. Daronvi vannotti niin se on uskomus helposti.


      • Anonyymi

        Älä viitsi trollata! Ei kukaan usko, että olisit tosissasi.


      • Anonyymi

        Jos Tarviini sano ettei mua ole lättänä, ni silloohan se tietenki o!


    • Anonyymi
      • Kyseinen pelle on salaliittoteorioihin uskova hörhö joka ei ymmärrä mitään tieteestä eikä kykene rationaaliseen ajatteluun. Löysit siis yhden ateistin. Se ei poista sitä faktaa että käytännössä kaikki littapäät ovat kreationisteja tai muita uskovaisia. Mukaan toki mahtuu myös joitakin pseudotieteilijöitä ja salaliittoteoria-hörhöjä.


      • Anonyymi

        Kreationistit ovat idiootteja. Ja heitä vieläkin tyhmempiä ovat litteän maan uskovaiset, joista jokainen on kreationisti.


    • Anonyymi

      Vilkaisimpa noita flättäri-kretujen flat Earth -videoita. Oikein hyvin palstan kretut sopivat heidän sekaansa. Yhtä vähän tietävät tieteestä ja yhtä vähän kykenevät ymmärtämään tosiasioita .

    • Kreationisti uskoo, että Jumala on luonut maan, eikä sillä ole mitään tekemistä sen kanssa, onko maa litteä pyöreä, neliskulmainen, kartomainen vai jonkun muun näköinen.

      Ylensäkään ihmisen ongelma ei ole maan muoto, vaan synti ja siksi ihminen tarvitsee Jeesusta Kristusta syntiensä sovittajaksi.

      • Anonyymi

        Niinhän se kreationisti uskoo, mutta ketä kiinnostaa. Nisti mikä nisti.

        Kaltaistesi ihmisten ongelma ei ole synti, vaan älyllinen heikkolahjaisuus. Riittävän pitkälle viety typeryys ja herkkäuskoisuus tekee ihmisestä moniongelmaisen tolvanan joka ei osaa elää ihmisarvoista elämää itse vaan tarvitsee jeesuksen päähänsä. Ja sen jälkeen kuola valuukin suusta tulevan saastan mukana ja kädet vaan heiluvat.

        "Syntien sovittaminen" on sanoinkuvaamattoman typerä ja lapsellinen keksintö. Jeesuksesta ole siinä mitään virkaa kun se on ollut matojen syömä raato jo parituhatta vuotta sitten. Eihän jessuksesta ole jäljellä enää yhtään mitään - jokainen täysijärkinen ymmärtää sen heti.

        Kristinusko on uskonnoksikin harvinaisen typerä kyhäelmä.

        JC


      • Anonyymi

        "Ylensäkään ihmisen ongelma ei ole maan muoto, vaan synti ja siksi ihminen tarvitsee Jeesusta Kristusta syntiensä sovittajaksi."

        Olet jumalanpilkkaaja.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3505
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      83
      1640
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe