Kenovoitot vähentyneet aina vaan

Anonyymi

Toissapäivänä iltakenossa (ilman kunkkukerrointa) voittoja 1 euron pallautuksia ennää n. 50271 kpl ja eilen n. 53627 kpl kun aikoinaan niitä oli reippaasti yli 100000 kappaleen. Taitaa kuivua kokoon koko keno kun immeiset pikkuhiljaa ymmärtävät, mitä ne "arvonnat" tietokoneella ovat. Tätä rattaa on menty ties kuinka pitkään.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos sieltä ei tule kuin puolen vuoden -vuoden välein päävoitto jollekin, niin passsska peli. Siellähän niitä ärrällä kenokuponkeja aina tyrkyllä. Heh. Ite pelaan enää vaan totoa, ja tääkin peli taitaa kohta jäädä, kun veikalla on näitä 150 000 euroa ainoalle kaikki oikein pelanneelle eli tässäkin taitaa olla nyt pelaajakatoa kun voitot on huonoja.

    • Anonyymi

      Ja jatkuupi, taas iltakenossa vähän päälle 50 000 kappaletta voittoja ja pallautuksia yhteensä (ilman sitä kunkkua). Ja varmaan hehkutettaan facessa ym. jotta 50 000 eur kenossa. Niin hehkutettiin kun joku ol voittanut 10 000 euroakkiin. Pellaajat on kaikonneet, eikä ihme. Eipä taieta ennää uskaltaa mainostaa 150 000 kpl voittoja kenossa joka päivä. Aikoinaan oli iltakenossa yli 120 000 kpl voittoa ynnä 1 euron pallautuksia yhteensä. Tietokone kyllä tietää. Jossain vaiheessa voitonjaot pimitettiin kokonaan. Saas nähä koska siihen taas tullaan kun voittomäärien alamäki jatkuu. Ei ne ihmiset ihan tyhmiä oo. Ja kyllä näistä puhutaan tuolla toreilla. Ei auta vaikka jollein joskus annetaan isompi summa ja sen jälkeen taas jatketaan sammaa rattaa - kyllä myö tiietään.

    • Anonyymi

      Yli 10 vuotta Kenoa, kohta 3 kk kenotonta. Seuratkaa perässä, jää häviöt häviämättä, koska voittoja sieltä ei enää tule. Kokemusta on, ja lopulta opin ja uskoin. 2010-luku huonointa aikaa, vaikka eniten arvontoja. Voipa ihmetellä miksi, vai tarvitseeko edes?

    • Veikkaus sijoittaa voittovarat tärkeämpiin, globaaleihin (työvoiman saatavuus) ja urheilullisiin kohteisiin.
      Oli mikä tahansa urheilulähetys, niin monta maksettua "asiantuntijaa" istuu studiossa tekemässä jälkisuorituksia meneillään olevasta tai menneestä suorituksesta.
      Kuinka hyvin meillä urheiijat mahtaisivatkaan menestyä, kun nämä joutojätkät olisivat itse siellä suorítuspaikoilla tai valmentamassa sen sijaan, että jaarittelevat kovalla korvauksella täyttämässä ohjelma-aikaa.
      Kansalla ei ole varaa sijoittaa veroluonteisia rahoituksia ihan joka paikkaan ja veikkaus lienee yksi turhimmista, entisestäänkin kasvaneesta mainoshehkutuksesta huolimatta tai juurikin sen takia, sillä tämä mainonta kertoo jo paljon siitä kasvavasta tarpeesta, joita veikkauksen sijoituskohtella on.
      Ilman veikkaustakin kansan verorasitus on jo ihan riittävä siitä vastineeksi saatavista "palveluista".

    • Anonyymi

      Kyllä se kansa varmaankin jo on tajunnut, mitä tietokonearvonnat ja arpojat valvojina saavat aikaan!!!! Eilen iltakenossa ilman kunkkua ei ollut enää 50000 kappaletta voittoja rivihinnan palautuksia. Vähenee, vähenee ja luultavasti myös pelaajat. Joskus jollekin annetaan isompi voitto (hyvin, hyvin harvoin kun arvontoja 3/päivä) ja siitä sitten toitotetaan, jopa 10000 euron voitosta. Kyllä oli toisin ennen,!

    • Anonyymi

      Eikös nyt alkaneet Keno festarit. Lotossa Jokereissa olikin silmiin pistäväti miljoona rallit. Elikkäs MM kulta aattona lotto jokerikin innostui antamaan miljoonia. tuleeko isoja Keno voittojakin. Suomi elää voittoputkessa.

    • Anonyymi

      Kenofestarit alkoi, peräti puolitoistakertaiset päävoitot. Jos lisäisivät alavoittojen määriä ja summia niin voisi ehkä pelata.

    • Anonyymi

      Olkoon festarit tai mitkä vaan niin kylläpä voittojen kpl-määrät vähentyneet rajusti. Laskeskelin tossa juuri, että tännään päiväkenon voittojen kpl-määrä ilman kunkkukerrointa oli n. 20267 kpl kun se vuosia sitten oli 40000-60000 välillä. Et huomattu on mitä on tapahtunut. Hyvin ne viralliset valvojat valvoo ja arpoo ettei vaan voittoja tule. Ei ne ihmiset ja pelaajat tämän suhteen taida ihan tyhmiä ollakkaan. Nyt kun joku joskus saa yhen suuremman voiton niin voi voi, kyllä sitä jaaksetaan hehkuttaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      1957
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1692
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      53
      1609
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe