Pakkoselibaatti

Anonyymi

Olen kuuskymppinen mies avioliitossa, josta puuttuu seksi ja läheisyys.
Onko muita vastaavassa tilanteessa "parisuhteessa" tai leskeyden takia?

11

903

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuusikymmentä ja kaksi vuotta päällekin ja aivan sama tilanne kuin aloittajalla. Viimeiset kahdeksan ja puolivuotta ilman. Alkuaikaan vielä jaksoin yrittää läheisyyttä, mutta aina tuli "kynsille". Lähestulkoon päivittäistä kinaa ja vittuilua, milloin mistäkin asiasta, huokaus.
      Yritän pysyä pois kotoa mahdollisimman paljon, harrastuksen ja liikunnan kautta. Mutta yöksi viimeistään on tultava kotiin nukkumaan. Runkkailuun en ole alkanut, olen siis ollut aivan ilman koko ajan. Olen huomannut, että silloin kun alkaa oikein valtavasti tekemään mieli naisen läheisyyttä, niin sanottu rumempikin nainen alkaa näyttämään jos ei nyt aivan missiltä, ainakin kauniilta.
      Vaan kun jaksaa tämän "himokauden" yli päästä, sitten taas menee helpommin. Juuri tuolloin himoimmillaan kun naisia katselee, iltasella oikein kiveksiä pakottaa. Seksiunia en näe, enkä juuri muitakaan, enkä saa yöllisiä siemensyöksyjä. Tuntuu kuitenkin aika haikealta kun parivuotta sitten joutui itselle myöntämään, kaikki sekstailu on lopullisesti ohitse.

      • Anonyymi

        "Runkkailuun en ole alkanut, olen siis ollut aivan ilman koko ajan."

        Hieman vaikeaa sisäistää miksi tulee tuossa tilanteessa ottaa vielä "ma.sokistin" rooli.

        Sinulla on aivan luonnollinen oikeus seksuaalisuuteen muodossa tai toisessa, joka ei voi olla seksualisuudesta kieltäytyvän puolison armoilla.

        Masturbointi on 100%:n luonnollista miehille ja naisille läpi elämän ja jo miehen eturauhasenkin terveyden kannalta tulisi purkautua usein ja säännöllisesti. Puuttuvat tai vähäisen purkautumiset ovat riski eturauhasen terveydelle, koska sen nesteiden tulisi purkautua ja vaihtua säännöllisesti, jolloin kuona-aineet ja toksiinit poistuvat.

        "Siemensyöksyt voivat ehkäistä eturauhassyöpää - 21 kertaa kuussa riittää"

        "Nyt se on todistettu Harvardin yliopistoa myöten: säännölliset siemensyöksyt voivat pelastaa jopa mieshenkiä."

        - https://www.iltalehti.fi/terveys/a/201707062200250539

        Joissain toisissa tutkimuksissa ei ole otettu suoraa kantaa purkautumisien määrään ja on todettu noin kolmekin kertaa viikossa olevan jo hyödyllistä.

        Ps. Homma miesten suosikkilelu Fleshlight, niin sat soolokivaan vaihtelua.


    • Anonyymi

      Mä olen nainen, enkä missään nimessä tässä tarjoudu " konkreettisesti" apuun. Mutta onhan tuo järkyttävää, kuuskymppinen on tänä päivänä nuori. Ei elämä vielä ole lainkaan ohi.
      Ei tarvitse mitään brutaalia raidetta edetä, ehkä ihan inhimillisiäkin vaihtoehtoja löytyy, samassa tilanteessa olevia rouvia jne.

      • Anonyymi

        En minäkään täältä edes ollut hakemassa "konkreettista" apua vaan vastasin aloittajan kysymykseen. :)
        Periksi olen kyllä yhdyntöjen suhteen jo antanut, mutta pelkästään naisen hyväily ja läheisyys riittäisi hyvin. Alkaa jo unohtua, miltä naisen halaaminen, lämpö, hiustensa ja ihonsa tuoksu tuntuisi. Näkisi edes unia tuollaisesta, aamut tuntuisi heräämisen arvoiselta.


      • Saattaisi tietysti löytyäkin tai sitten ei. Toisaalta sekin tuntuu väärältä, että "vieraissa" kävisi...
        Ap


    • Anonyymi

      Olen 60v. mies pohjois-savosta.Olen ollut parisuhteessa 30vuotta.Alku vaiheessa seksiä oli paljon,mutta ajan saatossa se vaan väheni.Viimmeisen parin vuoden aikana en ole saanut pesää ollenkaan.Alan olla pikku hiljaa kypsä tähän selibaattiin.Runkkaaminen ei ole oikein minun juttu.Haluaisin nuolla pillua ja tuntea naisen ihanan orgasmin.Panna takaa ja useissa asennoissa aivan pillun pohjaan asti.

    • Anonyymi

      Kyllä sitä on pakosti joutunut olemaan ilman vuosia kun ei naista ole löytynyt.Viimeksi ollut naisen kanssa 4 kymppisenä kun olin naimisissa vielä,nyt mitä harvoja tavannut niin eipä ole heillä ollut kiinostusta sänkyhommiin,ehkä siksi kun iältään 50-65v ja itsekin jo 59.Mutta rahoihini ja omaisuuteeni kyllä olisi kiinostusta.

    • Anonyymi

      Kyllä seksihommat ovat jääneet tosi vähiin viime vuosien jälkeen vaimon haluttomuuden takia. 55 vuotta ikää ja halut ois kovat. Olen koettanut kaikilla keinoilla päästä lähelle ja koskettelemaan ja hyväilemään, aina tulee sama viesti Äläviitti. Tykkään nuolla ja tehdä kaikkea vaimon hyväksi. Ei oikein jaksa enää yhteistäelämää 27 vuotta avioliitossa.

      • Koetappas nätisti ohjata vaimosi korvaushoidon pariin, niin saattaisi ne halutkin sieltä vielä herätä.. Alkuun pelkkä estrogeeni hoito ja jos se ei auta, niin sitten voi kokeilla estrogeenin testosteronin yhdistelmähoitoa.


    • Samantapainen tilanne minullakin. Olen 55-vuotias mies ja halut edelleenkin suuret. Vaimo kyllä selkeästi ilmoittaa kaipaavansa seksiä, mutta kun sitten yritän päästä asiaan, niin "ei nyt" on vastaus. Tätä on jatkunut jo muutaman vuoden. Vaimo sairasteli ja jätin silloin suosiolla lähentelyt minimiin ja sen jälkeen rakastelu on jäänyt muutamaan kertaan vuodessa.

      Välillä mietityttää teinkö jossain vaiheessa jotain väärin. Viimeisillä kerroilla (joista kaikkein viimeisin alkukesästä jäi yritykseksi humalatilan vuoksi) kokeiltiin peppuseksiä, mistä hän kertoi pitävänsä, vaikka paikat sen jälkeen olivatkin kipeät. Ehkä olisi pitänyt suosiolla jättää se fantasian asteelle? Kuitenkin tykkään kuitenkin normaalista seksistä ehkä enemmän. Hankittiin seksivälineitäkin piristämään seksielämää, mutta yhteen kertaan taisi jäädä niitten käyttö yhdessä. Yksin kyllä molemmat niitä käyttelee.

      Olen kyllä miettinyt sitäkin, vaikuttaako lähes päivittäinen itsetyydytys jotenkin negatiivisesti. Siihen tosiaankin ajauduin kun seksi oli lähes mahdotonta ja paineita halusin kuitenkin purkaa välillä ja lopulta se alkoi olla päivittäistä ja joskus useamminkin. Jossain oli sellainenkin tieto, että runkkaaminen vähentää testosteronin tuottoa ja muuttuu naisten silmissä vähemmän haluttavaksi.

      Heti suhteen alussa kyllä huomasin että vähän eri tasolla meillä oli seksintarve. Edellisessä suhteessa rakasteltiin päivittäin ja useammankin kerran päivässä. Uudessa suhteessa 2-3 kertaa viikossa tuntui vähältä. Parempihan sekin oli kuin olla kokonaan ilman ja niinpä sitten muutettiin yhteen ja lopulta mentiin naimisiin. Alku sujui kaikin puolin hyvin ja seksiä lukuunottamatta hyvin suhde toimii edelleenkin 11 vuoden jälkeen. Paluuta entiseen haikailen.

    • Anonyymi

      No, täällä on 56v. nainen, jolla oli sama tilanne. Olin pakkoselibaatissa noin 7 vuotta. Ihan mahdotonta ymmärtää, kuinka kestinkin niin kauan. Miehellä ei mitään haluja, eikä oikein kykyjäkään. Lopulta oli pakko aloittaa sivusuhde, ei vaan pää enää kestänyt. Sivusuhteen aikana aloin elää jotenkin taas, tämä mies palautti naiseuden... Avioliitossa en enää jaksanut olla. Ei kenenkään tarvitse kestää seksitöntä liittoa. Seksuaalisuus on ihmisen perustarve.

    Ketjusta on poistettu 39 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      413
      4269
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      236
      2100
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1550
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      157
      1367
    5. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      66
      1039
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1025
    7. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      242
      1023
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      135
      1021
    9. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      923
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      898
    Aihe