Suurin tähti, otti ja lähti!

Anonyymi

Voihan jehna, minkäs pate teki.
Koko porukkaan kirkkain tähti. Niin vain porukan petti ja lähti!

Kuka enää äänestää Patea? Hän jättää perustamansa tähtitarhan tuuliajolle. Kukaan muista tähdistä ei ole vielä ehtinyt edes lentoon ja silti suuri ja mahtava Pate jättää muut tähdet oman onnensa nojaan.

Ja vain siksi, että voisi kerran asettua ehdolle Keskustan puheenjohtajaksi.
Ei tule kesää! Pate on tyrinyt poliittisen uransa nyt totaalisesti. Suuri tähti on sammunut. Samalla sammui koko tähtitarhan loisto!

17

<50

  Vastaukset

  • Ei sinisistäkään päässyt yksikään , kun lähdettiin loikkimaan

  • Isosta tähdestä tulee elinikänsä lopulla ns. valkoinen kääpiö. Ydin on luhistunutta eli degeneroitunutta ainetta, joissa atomit ovat romahtaneet kasaan, koska niiden elektroniverho on rikkoutunut suuressa paineessa.

   • Osuvia joskus nuo fysiikan termien käytöt! Kekkonenkin käytti aikoinaan fysiikan termiä "loiskiehunta" puhuesaan jostain ilmiöstä sisäpolitiikassa.

    Fyysikko


  • Ei, kyllä Ilja on kirkkain tähti. Eikös jeparit käyneet neidin hakemassa ihan Epsanjasta asti Suomeen tuomiolle rikoksista.

   • Saihan tuo kirkkain tähti toistasataa ääntä. Eipä saanut Paavo ääniveturia, vaikka jeparit olisivat hakeneet Vinku-Intiasta


  • Paavo hiukan torkahteli eilisessä vaalikeskustelussa.
   Taisi kysyä toimittajalta, että eiko se markosevit saa olenkaan aloituspuheenvuoroa, vaikka markosevit oli päässyt ääneen heti Paavon jälkeen.
   Paavo, tarttisko sun hommata muistilääkeet? Ei huonomuistinen sovi presidentiksi.

   • Pate alkaa tosiaan tarvitsemaan jo lääkkeitä muistin tueksi. Mikä jottei sillä ole jo sellaiset käytössä. Ehkä hän ei ole muistanut jostain syystä vaihtaa exelon-laastaria. Mene ja tiedä.
    Voipi mennä tuo Paten muistamattomuus myös ihan väsymisen piikkiin. Hänhän torkahteli ehtimisiin. Vanha mies ei enää jaksa.
    Markosevit taas pönötti ihan puolikuolleen näköisenä, joka ei ole yhtään tyypillistä markolle. Markohan tunnetaan kunnon moottoriturpana. Liekkö pelkäsi tai kunnioitti vierellä istuvaa Paavoa.
    Ei siinä mitään. Paavo on kieltämättä ollut ihan oikeasti yksi pätevimmistä ja menestyneistä politiikoista ikinä! Hatun nosto siitä Paavolle. Nyt on kuitenkin ihan viisasta antaa tilaa uusille kyvyille. Vaikkapa sitten markosevitille.


  • Huomasin saman että Paavo oli väsynyt. Tämä tentti on ainoa jonka katsoin koska siinä oli kaikkein mielenkiintoisimmat osallistujat (äänestän maisteri Grönroos 143). Paavo ei suinkaan ollut huono. Homma on hanskassa ns. vanhasta muistista. Täsmällinen ja selvä kuvio, EU:sta ei saa kehittää tulonjakounionia ei liittovaltiota, Paavo on aivan oikeassa. Myöskään Marco ei ollut huono. Ikävä että hän on ajautunut nurkkaan, joku siinä on että ei pysty yhteistyöhön vaan joko haluaa liian nopeasti kaiken tai olla päsmärinä tai jotain muuta tällaista. Mieleen tulee toinen Turun Olavi. Marcon tapaan Olavissa oli potentiaalia mutta se vain ei toteutunut päättävään paikkaan taistelemaan Suomen puoleesta. Ei Marcolle tarvitse perusteita opettaa mutta toiminnan olisi pitänyt alusta alkaen suuntautua Hahon esikuntaan, sanon mallin kestävyydestä: nuorehko Sebastian Tynkkynen joka on kansaedustaja pääsee päättämään lainsäädännöstä ja hänet on erotettu Soinin johdolla puolueesta ja nyt häntä kumartavat kaikki ja Soini on sivussa

   Kestäminen on tärkeää ja toiminnan suuntaaminen
   Yhteistoiminta pitää olla ja ryhmä jossa toimitaan. Tämä on erityisen korostettua EU-parlamentissa jossa on yli 750 ukkoa, yhdellä ei ole paljon mahdollisuuksia eikä edes pienen maan Suomen kaikilla yhteensä, mutta sopivilla kontakteilla voidaan ehkä saada jotain aikaa

   • Väyrys-Paavo taitanee olla jo sammuva tähti. On aika jättää tähtiryhmä taakseen ja keskittyä uuteen. Väyrys-Pate tahtoo valitsijayhistyksen kautta vielä Presidentin virkaan ja myöskin Keskustan puheenjohtaja-kisaan. Eipä Keskusta taida huolia sammuvia tähtiä joukkoonsa.


  • Jospa "tähti" lopullisesti putoaa politiikasta EU-vaalien jälkeen.

   • Sitä uutista tässä ootellaan vaan mitään ei ole kuulunut - vielä.  • Miksi Väyrynen ei tule esiin ja kommentoi tilannetta? Mitä nyt, vai onko jo ottanut kiltisti lusikan käteensä ja tunnustanut tosiasian, että "minun aikani on mennyt ".
   Se olisikin uutinen. Merkillistä, ettei kansan viesti mene perille. Kun ei ole kannatusta ollut viimeisimmissä vaaleissa, niin ei sitä tule olemaan myös presidenttivaaleissa viiden vuoden kuluttua, kun ehdokas on jo 78v jolloin ollaan visusti eläkkeellä tai nurmen alla. Täysin älyvapaata alkaa käymään presidenttivaalikampanjaa viisi vuotta ennen vaaleja. Jos niin käy, että alkaa kampanjoimaan , niin se kertoo, ettei ole "kunnossa" hengen ja älyn suhteen.

   https://yle.fi/uutiset/3-10780718

   • Eiköhän Paavosta kohta kuulla. Hänhän aikoo Keskustan puheenjohtajaksi ja presidenttiehdokkaaksi. Taitaa vain olla niin, ettei Keskustaan noin vaan mennä puheenjohtajaksi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eiköhän Paavosta kohta kuulla. Hänhän aikoo Keskustan puheenjohtajaksi ja presidenttiehdokkaaksi. Taitaa vain olla niin, ettei Keskustaan noin vaan mennä puheenjohtajaksi.

    Vähintäänkin yhtä vaikeaa on päästä presidentiksi. Varsinkin kun koko kansan inhokki on kyseessä. Tuskin on kansan tahto muuttunut ja pienet äänimäärät eduskuntavaalissa ja eurovaalissa puhuvat karua totuutta. Uskooko Väyrynen , että on aika mennä pois politiikasta, sen näyttänee lähiaika.


   • Onko Väyrynen Keminmaan tai jonkun muun kunnan/kaupungin valtuustossa? Jos on, niin siellähän töitä riittää. Valtamediaaan tosin saattaa olla vaikea päästä.


  • Hsaaren siirtyessä EU-parlamenttiin uudeksi varapuheenjohtajaksi valittaneen Purra, uusi kansanedustaja Kirkkonummelta, kaksikielienn pieni kunta Uudellamaalla, Riikka Purra: "Haen kesäkuussa Tampereen puoluekokouksessa perussuomalaisten 1. varapuheenjohtajaksi. Kiitos Laura Suomen ja kansanliikkeemme eteen tekemästäsi työstä ja paljon onnea uusiin tehtäviin"

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   65
   3801
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   64
   2139