Suurin tähti, otti ja lähti!

Anonyymi

Voihan jehna, minkäs pate teki.
Koko porukkaan kirkkain tähti. Niin vain porukan petti ja lähti!

Kuka enää äänestää Patea? Hän jättää perustamansa tähtitarhan tuuliajolle. Kukaan muista tähdistä ei ole vielä ehtinyt edes lentoon ja silti suuri ja mahtava Pate jättää muut tähdet oman onnensa nojaan.

Ja vain siksi, että voisi kerran asettua ehdolle Keskustan puheenjohtajaksi.
Ei tule kesää! Pate on tyrinyt poliittisen uransa nyt totaalisesti. Suuri tähti on sammunut. Samalla sammui koko tähtitarhan loisto!

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei sinisistäkään päässyt yksikään , kun lähdettiin loikkimaan

    • Anonyymi

      Isosta tähdestä tulee elinikänsä lopulla ns. valkoinen kääpiö. Ydin on luhistunutta eli degeneroitunutta ainetta, joissa atomit ovat romahtaneet kasaan, koska niiden elektroniverho on rikkoutunut suuressa paineessa.

      • Anonyymi

        Osuvia joskus nuo fysiikan termien käytöt! Kekkonenkin käytti aikoinaan fysiikan termiä "loiskiehunta" puhuesaan jostain ilmiöstä sisäpolitiikassa.

        Fyysikko


    • Anonyymi

      Ei, kyllä Ilja on kirkkain tähti. Eikös jeparit käyneet neidin hakemassa ihan Epsanjasta asti Suomeen tuomiolle rikoksista.

      • Anonyymi

        Saihan tuo kirkkain tähti toistasataa ääntä. Eipä saanut Paavo ääniveturia, vaikka jeparit olisivat hakeneet Vinku-Intiasta


    • Anonyymi

      Paavo hiukan torkahteli eilisessä vaalikeskustelussa.
      Taisi kysyä toimittajalta, että eiko se markosevit saa olenkaan aloituspuheenvuoroa, vaikka markosevit oli päässyt ääneen heti Paavon jälkeen.
      Paavo, tarttisko sun hommata muistilääkeet? Ei huonomuistinen sovi presidentiksi.

      • Anonyymi

        Pate alkaa tosiaan tarvitsemaan jo lääkkeitä muistin tueksi. Mikä jottei sillä ole jo sellaiset käytössä. Ehkä hän ei ole muistanut jostain syystä vaihtaa exelon-laastaria. Mene ja tiedä.
        Voipi mennä tuo Paten muistamattomuus myös ihan väsymisen piikkiin. Hänhän torkahteli ehtimisiin. Vanha mies ei enää jaksa.
        Markosevit taas pönötti ihan puolikuolleen näköisenä, joka ei ole yhtään tyypillistä markolle. Markohan tunnetaan kunnon moottoriturpana. Liekkö pelkäsi tai kunnioitti vierellä istuvaa Paavoa.
        Ei siinä mitään. Paavo on kieltämättä ollut ihan oikeasti yksi pätevimmistä ja menestyneistä politiikoista ikinä! Hatun nosto siitä Paavolle. Nyt on kuitenkin ihan viisasta antaa tilaa uusille kyvyille. Vaikkapa sitten markosevitille.


    • Anonyymi

      Huomasin saman että Paavo oli väsynyt. Tämä tentti on ainoa jonka katsoin koska siinä oli kaikkein mielenkiintoisimmat osallistujat (äänestän maisteri Grönroos 143). Paavo ei suinkaan ollut huono. Homma on hanskassa ns. vanhasta muistista. Täsmällinen ja selvä kuvio, EU:sta ei saa kehittää tulonjakounionia ei liittovaltiota, Paavo on aivan oikeassa. Myöskään Marco ei ollut huono. Ikävä että hän on ajautunut nurkkaan, joku siinä on että ei pysty yhteistyöhön vaan joko haluaa liian nopeasti kaiken tai olla päsmärinä tai jotain muuta tällaista. Mieleen tulee toinen Turun Olavi. Marcon tapaan Olavissa oli potentiaalia mutta se vain ei toteutunut päättävään paikkaan taistelemaan Suomen puoleesta. Ei Marcolle tarvitse perusteita opettaa mutta toiminnan olisi pitänyt alusta alkaen suuntautua Hahon esikuntaan, sanon mallin kestävyydestä: nuorehko Sebastian Tynkkynen joka on kansaedustaja pääsee päättämään lainsäädännöstä ja hänet on erotettu Soinin johdolla puolueesta ja nyt häntä kumartavat kaikki ja Soini on sivussa

      Kestäminen on tärkeää ja toiminnan suuntaaminen
      Yhteistoiminta pitää olla ja ryhmä jossa toimitaan. Tämä on erityisen korostettua EU-parlamentissa jossa on yli 750 ukkoa, yhdellä ei ole paljon mahdollisuuksia eikä edes pienen maan Suomen kaikilla yhteensä, mutta sopivilla kontakteilla voidaan ehkä saada jotain aikaa

      • Anonyymi

        Väyrys-Paavo taitanee olla jo sammuva tähti. On aika jättää tähtiryhmä taakseen ja keskittyä uuteen. Väyrys-Pate tahtoo valitsijayhistyksen kautta vielä Presidentin virkaan ja myöskin Keskustan puheenjohtaja-kisaan. Eipä Keskusta taida huolia sammuvia tähtiä joukkoonsa.


    • Anonyymi

      Jospa "tähti" lopullisesti putoaa politiikasta EU-vaalien jälkeen.

      • Anonyymi

        Sitä uutista tässä ootellaan vaan mitään ei ole kuulunut - vielä.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Miksi Väyrynen ei tule esiin ja kommentoi tilannetta? Mitä nyt, vai onko jo ottanut kiltisti lusikan käteensä ja tunnustanut tosiasian, että "minun aikani on mennyt ".
      Se olisikin uutinen. Merkillistä, ettei kansan viesti mene perille. Kun ei ole kannatusta ollut viimeisimmissä vaaleissa, niin ei sitä tule olemaan myös presidenttivaaleissa viiden vuoden kuluttua, kun ehdokas on jo 78v jolloin ollaan visusti eläkkeellä tai nurmen alla. Täysin älyvapaata alkaa käymään presidenttivaalikampanjaa viisi vuotta ennen vaaleja. Jos niin käy, että alkaa kampanjoimaan , niin se kertoo, ettei ole "kunnossa" hengen ja älyn suhteen.


      https://yle.fi/uutiset/3-10780718

      • Anonyymi

        Eiköhän Paavosta kohta kuulla. Hänhän aikoo Keskustan puheenjohtajaksi ja presidenttiehdokkaaksi. Taitaa vain olla niin, ettei Keskustaan noin vaan mennä puheenjohtajaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eiköhän Paavosta kohta kuulla. Hänhän aikoo Keskustan puheenjohtajaksi ja presidenttiehdokkaaksi. Taitaa vain olla niin, ettei Keskustaan noin vaan mennä puheenjohtajaksi.

        Vähintäänkin yhtä vaikeaa on päästä presidentiksi. Varsinkin kun koko kansan inhokki on kyseessä. Tuskin on kansan tahto muuttunut ja pienet äänimäärät eduskuntavaalissa ja eurovaalissa puhuvat karua totuutta. Uskooko Väyrynen , että on aika mennä pois politiikasta, sen näyttänee lähiaika.


      • Anonyymi

        Onko Väyrynen Keminmaan tai jonkun muun kunnan/kaupungin valtuustossa? Jos on, niin siellähän töitä riittää. Valtamediaaan tosin saattaa olla vaikea päästä.


    • Anonyymi

      Hsaaren siirtyessä EU-parlamenttiin uudeksi varapuheenjohtajaksi valittaneen Purra, uusi kansanedustaja Kirkkonummelta, kaksikielienn pieni kunta Uudellamaalla, Riikka Purra: "Haen kesäkuussa Tampereen puoluekokouksessa perussuomalaisten 1. varapuheenjohtajaksi. Kiitos Laura Suomen ja kansanliikkeemme eteen tekemästäsi työstä ja paljon onnea uusiin tehtäviin"

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      280
      3104
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      79
      1565
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1291
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1207
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1129
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1107
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe