Kiinteistön myynti.

Anonyymi

Kuinka myydä kiinteistö pohjavesialueelta.
Pitääkö tieto ilmoittaa ilmoituksessa., vai voiko pitää omana tietonaan.

7

<50

  Vastaukset

  • Tietenkin pitää ilmoittaa. Tuo on vielä lisäksi aika pieni ja käytännössä melkein merkityksetön asia.

   Muutenkin nyrkkisääntönä on se, että jokainen edes pieni negaativinen asia pitää selkeästi tuoda esille myytäessä. On nimittäin aina kannattavampaa myydä rehellisesti ja vähän halvemmalla, kun jälkeenpäin maksaa ostajalle hinnanalennusta lisättynä oikeudenkäyntikuluilla.

   • Kuinka niin melkein merkityksetön. Se on siis merkityksetön asia kun ostajat kaikkoaa ilman hinnan kysymistä. En ymmärrä vastaajan asennetta.


   • ilmoita, että kunnalta saa tiedot tontista ja sen tiedoista....


  • Välittäjä _LKV
   Ei taida oikein olla hallussa tämä laskenta .
   80vuotta on paikalla ollut karjataloutta ja asutusta,40 vuotta pieni vedenottamo, jonka suoja-alue oli vain muuta kymmenen metriä , 2009 päätti vesiensuojelu että vettä on kaivossa liian vähän pitää saada lisää. He päättivät että pohjavesialue pitää laajentaa jonka he tekivätkin pelkällä silmämääräisellä katselmuksella. Laajennus oli noin 100x entiseen verrattuna. Vesi ei tietenkään lisääntynyt senhän ymmärtää kansalainenkin mutta ympärisöviranomaiset eivät. Heillä on pinttynyt käsitys että vesi virtaa maan sisällä vain ylämäkeen vaikka se olisi kuinka jyrkkä ja savikkoinen.
   Kaiken lisäksi veden ottamo on vanha jätekuoppa maantien ojassa jonka vierestä kulkee 500mm yhdyskuntaviemäri joka kuljettaa taajamien ulosteita meren rannalle pudistettavaksi tai päästettäväksi suoraan mereen kuten Salon jätevedenpuhdistamolla on silmin näkijöiden mukaan yleinen tapa.
   Kiinteistö pitää antaa jollekkin rahan kera koska siitä koituu hirvittävät kustannukset vuosittain , lisäksi kaikki tarvittavat järjestelmät päälle ja niiden ylläpito . Tästä asiasta on huumori kaukana kun ymmärtää asian todellisen laidan.
   Rajanaapurin ei tarvitse murehtia yhtään mistään kun viljelys maata jonne saa jätevedenpuhdistamolta ajaa vaikka kuinka paljon kaikkien ihmisten ulosteita.
   Niin kuin tässäkin tapauksessa, satoja tonneja. Joku järki pitäisi löytyä.
   Helppo puhua kun ei vastaajan 40 vuoden työpanosta ei ole otettu pois.
   Mutta tässä tapauksessa on ja kahteen kertaan.

  • Kiinteistöllä on omakotitalo, massiivihirsinen sauna jossa pleskelutila takalla, 70m2 lämpöeristetty autptalli , puuvaja , kasvihuone, iso syvä pihalampi, tehty muutaman vuoden aikana eroosion viemän maakadon kuoppaan. Padottu ,tehty vedenkoreuden säänöstely järjestelmä. Kiinteistön koko on 1ha koko alue on kunnostettu tasoitettu, alueelle on istutettu 30200 puuta. Paikka on rauhallinen viljelyksien keskellä , itään rajalla on vanhaa metsää. tie perille 200m .
   Koko järjettömän pohjaveialueen laajennoken seurauksena kiinteistöä ei saa mitenkään kaupaksi. Ottaen huomioon että alueella on harjoitettu viljelystä ja karjanhoitoa ainakin 100vuotta eikä tuo vanha kaatopaikka joka on maantien ojassa jättimäisen viemärin vieressä ole likaantunut, niin koko laajennus on tarkoitushakuista simputusta ja mahdin käyttöä jota myös rasistikseksi toimeksi kutsutaan, jonka pää tarkoitus on vain sortaa entistä yrittäjää joka ei ole viljelijä joka ei ole omaisuuttaan yhteikunnan varoilla ostanut vaan omalla työllään . Päivääkään ei ole yrittäjä työttömänä ollut eikä markkaakaan avustuksia eikä korvauksia saanut . Jo ihminen tälläisesta kohtelusta saa nostaa meteliä niin mistä sitten.
   Sakoitetaan turvayönkäyttämättä jättämisestä mutta koko omaisuutta ei suojaa mikään pykälä. Suomi on syvästi rasistinen ja syrjivä valtio, toivottavasti Venäjä valloittaa koko valtion.

  • Saat myydyksi kun muita ei enää ole myynnissä.
   Tossa on kiinteät kulut vuodessa liian suuret, rajan takana säästyy pysyvistä maksuista. Turha yrittää myydä.

  • Pistät sen pohjavesialueen sitten tekstiin. Ja sitten otat alueen yleisestä hintatasosta pois 30%, mutta et tinkaa siitä kaupanteossa yhtään. Menee kaupaksi kuin häkä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   Kotimaiset julkkisjuorut
   185
   3896