Lapuan kaupunginhallituksen puheenjohtaja

Anonyymi

Kenestä kaupunginhallituksen puheenjohtaja väistyvän Lasse Rajalan jälkeen? Puheenjohtajasta tulisi järjestää neuvoa-antava kansanäänestys. Ei mikään "läpihuutojuttu" Pöntisen piikkiin, koska Pöntinen on saanut muutama vuosi sitten Lapuan kaupunginvaltuustolta epäluottamuksen, joka on lainvoimainen ja edelleen voimassa.

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lapualle tulisi valita suoralla kansaäänestyksellä päätoiminen pormestari määräajaksi, joka toimisi kaupunginhallituksen puheenjohtajana ja kaupunginjohtajan virka tulisi lakkauttaa siten tarpeettomana. Se olisi todellista kansanvaltaa ja demokratia. Valta Lapualla kuuluu lapualaisille, ei puolueille, eikä virkamiehille.

      • Anonyymi

        Kyllä ne vaalit jo pidettiin ja ihan demokraattisesti. Menettelytapaohjeet on olemassa, joten ei tässä mitään " pormestarivaalia" tarvita.


    • Anonyymi

      Ei demokratia, ole mikään tae siitä, että päätökset ovat niin taloudellisesti kuin oikeudenmukaisuuden kannata oikein ja kehitystätukevia. Demokratia on enemmistö päätös, jolla ei välttämättä tosiasioitten kannssa, ole mitään tekemistä ???

      • Anonyymi

        Demokratia ei ole paras päätöksentekomalli, mutta vähiten huono. Eläköön demokratia.


    • Anonyymi

      Lukion siirrostakin oli demokraattinen päätös, joka onneksi toisella demokraattisella päätöksellä kumottiin. Pormestari, joka saisi palkkaa, olisi hyvä. Nykyinen kaupunginjohtaja saa jo palkkaa, mitta hänestä ei ole pormestariksi. Pitää olla todella varoissaan oleva, että pystyy kauphallituksen puheenjohtajuutta pienellä kokouspalkkiolla hoitamaan. Siis hoitamaan kunnolla.

    • Anonyymi

      Lapuan kokoomuksen kunnallisjärjestö ja valtuustoryhmä tekee virheen, jos ehdottaa kiistellyn Kai Pöntisen valitsemista Lapuan kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi. Kokoomuksen joukosta löytyy monia sopivia ja päteviä henkilöitä kh:n puheenjohtajaksi.

      • Anonyymi

        Jos äänimääriä kattellahan niin soon Ikolan Simon paikka.


      • Anonyymi

        Simo Ikola, Jussi Vaahtoniemi, Olli Lahdensuo tai Juha Kattelus kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi. Ei missään tapauksessa Panu Lahdensuo tai Kai Pöntinen. He ovat antaneet jo Lapualle mitä heillä on annettavaa. Ei voi lapiolla ottaa, jos on lusikalla annettu.


      • Anonyymi

        Onhan tuasta ryhmästä ylitse muiden Panu Lahdensuo! Simo Ikola (liian kiltti), Jussi Vaahtoniemi (taustahenkilö aina), Olli Lahdensuo (omia yrityksiä), Juha Kattelus (täysin tuntematon)! Eli Panu!!!


    • Anonyymi

      Äänimäärä ei ratkaise mitään, vaan järki ja kyky johtaa Lapuan kaupunginhallitusta oikealle tielle.

      • Anonyymi

        Valitettavasti äänestäjät ovat demokraattisesti jo äänestäneet mielestään kelvollisimmat ja kyvykkäimmät johtajat luottamustehtäviin. Pulinat pois. Kaupunginjohtajan rooli on toimia ammattijohtajana muiden esikuntajohtajien kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valitettavasti äänestäjät ovat demokraattisesti jo äänestäneet mielestään kelvollisimmat ja kyvykkäimmät johtajat luottamustehtäviin. Pulinat pois. Kaupunginjohtajan rooli on toimia ammattijohtajana muiden esikuntajohtajien kanssa.

        Eipä äänestäjät valitse kaupunginhallituksen puheenjohtajaa, eikä kaupunginjohtajaa Lapualle. Lakia tullaan muuttamaan, että näin tapahtuisi. Nämä valinnat ovat nyt muutamien politrukkejen ja satraappejen käsissä Lapualla.


    • Anonyymi

      Onko se kokonaisuudessakaan, kokomuksen paikka yksinoikeudella ??? Käsitykseni mukaan nämä paikat ovat katkolla, valtuustokauden puolivälissä.

    • Anonyymi

      Vieläkun kerrotta mikä itu tuas tk n jutus o ku siälä pitää istua kaikki päivystyksen pualella ja mihinä kaikki muut lääkärit o ku siälä lääkärien vastaanottopualella ei oo ristinsialua, ei oo lääkäreitä ei oo potilaitakaan. Minkätähären ei oo muilla lääkäreillä vastahanottoja ku niitä pitääs kuiteski olla enemmänki ku kaks talois. Moomma ihemetellehet ny jo jonki aikaa jotta mikä o homman nimi. Ei saa lääkäriaikoja ku päivystyspualelle. Antakaas ny kuulua, mikon hommannimi

    • Anonyymi

      Yhdyn edelliseen kirjoittajaan. Kesäkuun loppupuolelle annettiin aikaa . Ei kovin hyvin tunnu pelaavan tk systeemit. Kerkee täs odotelles jo kuolla moneen kertaan :(

      • Anonyymi

        Jos lääkärit on yksityispuolella keikalla.


    • Anonyymi

      Terveystalo Oy on tuttu työpaikka Lapuan kaupungin terveyskeskuslääkäreille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1590
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1258
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe