eho-Maatalous suurin syy LAJI-katoon ! (haans)

Anonyymi

Mutta miten käy Sinun tässä pelissä ? Kun kylvävät myrkkyjä vain voittojaan kasvattaakseen. Huonosti, väitän. Kun jallittajat puhuvat pitenevästä "elinajanodotteesta", niin huomatkaa, että tämän päivän vanhukset ovat eläneet luomuvuosikymmenet ja vain tämän loppuikänsä tehotuotannon ja lääkkeiden varassa. TEHO-tuotannon nykyinen aggressiivien vaihe käynnistyi 80-luvun lopulla ja on siitä lähtien kiihtynyt kiihtymistään, aivan kuten eläinlajien katokin.

Kun nuo nk sitkos-sukupolvet kuolevat ja tulee teidän - tehotuotettujen - vuoro, eliajanodote tulee pienenemään tai asiat menee niin, että jo 60 -vuotiaasta lähtien viimeistään alkaa elo lääkkeiden ja lääkäreiden varassa.

Tämä on luonnollista seurausta ympärillä nähtävästä lajikadosta ja selvää on, että kepulaiset myrkyt ennen pitkää tekee tuhojaan myös teissä ! Tämän on erilainen lääkäri- ja hoivabisnes - ei oivaltanut - vaan tiennyt kuinka tulee käymään. Tehotuotanto aiheuttaa myös mitä kummallisempia sukupuolimuunnoksia tavanomaisista sairauksista nyt puhumattakaan.

Erilaiset uudet syövät lisääntyvät kiihtyvää vauhtia tällaisia ovat mm rinta- sekä vatsasyövät. Mielenterveysongelmien lisääntyminen on suoraa seurausta elitarvikkeiden myrkyistä ja tunnette itse muutenkin, ettei ruoka tuo hyvää oloa vaan sitä on haettava alkoholista ja huumeista. Nämä kaikki yhdessä takaavat sen, että "elinajanodotteenne" ei enää kasva, mutta politikot ja kepulaiset puliveivarit haluavat tämän teiltä salata.

Jos hyvinvointinnen kasvaisi, ei meillä olisi lääkäri-"pulaa" vaan päin vastoin. Eikä aggressiiviset rahastukseen tähtäävät "hoiva"-firmat olisi teidän riesana, kuten tänään on asianlaita. Ne ovat tulleet keräämään rahanne ja niiden sitkos-sukupolvienkin teille jättämät perinnöt. Vain niitä ne kärkkyvät, kokkarit ja kepulit ja niiden "hoiva"-firmatkin.

8

80

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hienoa ! Valistunut tieto ja mielipiteen muuttuminen saavuttaa vihdoin umpimielisen Evijärvenkin. Lisätätään vielä, että maatalousmaan raivaaminen on (ainakin tähän mennessä) suurin ihmisen aiheuttama ekokatastrofi ja maatalousmaasta noin 70% käytetään lihan, maidon ja munien tuottamiseen, vaikka niistä saadaan alle 20% ihmiskunnan kaloreista.

  • Anonyymi

   Ja kun viljelijät kirjoittavat kuinka suomalainen ruoka on kaikista puhtainta. Ootteko huomannut kuinka joka maassa väitetään että heidän oman maan ruoka on puhtainta. Taidan siirtyä Lidl kauppaketjun asiakkaaksi.

  • Anonyymi

   Hollannissa mm. vilja kuivataan ruiskuttamalla Roundup viljapelloille (pystyynkuivaus) ennen puintia. Roundup oli ennen EU-aikakautta Suomessa myrky, jolla mm. tapettiin (pystyynkuivaus) pajut pellon ojista. Kaikki Suomessa tuotettu ruoka on LUOMUA, kun sitä vertaa Keski- ja Etelä-Eroopassa tuotettuun ONLY EXPORT maataloustuotantoon. Italiassa olen nähnyt salaattiakin kasvatettavan liikenneympyrässä vielä 1980 luvulla, että muista käydä ÄÄNESTÄMÄSSÄ, niin saadaan ehkä vielä syödäkkin sitä mitä halutaan (kotimaista).

  • Anonyymi

   Tehomaatalous johtuu siitä että maalaisista on tullut laiskoja. Kukaan ei halua kylvää käsin vakasta tuohivirsut jalassa ja rohdinpaita päällä. Akat eivät suodtu vetämään sahraa pellolla. Sirppiin ei tartu edes kommarit porvarien kauloja katkoakseen.

  • Anonyymi

   Voit laskea kaikki eliöiden elinympäristöt samaan nopeasti taantuvaan, suonsilmästä valtamereen, niin maalla merellä kuin ilmassakin. Ja kaikki kulminoituu pariin sanaan, RAHAN- ja VALLANAHNEUS.

  • Anonyymi

   >>Tehomaatalous johtuu siitä että maalaisista on tullut laiskoja.

   VÄÄRIN ! Tuottajista on tullut AHNEITA. Kyllä ne työtä tekevät, koneillaan mutta rahaa on tultava. Kun aidosta laadusta on koneiden ja myrkkyjen avulla helppo tinkiä, jää rahaa mukavasti Thaimaan matkoihin sotilasjunttaa tervehtimään.

   • Anonyymi

    Aasintuntijako täällä kommentoi työnteosta ja sen tarkotuksenmukaisuudesta.


  • Anonyymi

   Älkää syökö mitään, elätte terveellisenä lopun elämäänne

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   111
   2453
  2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

   "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
   Maailman menoa
   255
   1115
  3. Melkein lähetin viestin.

   Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
   Ikävä
   86
   1064
  4. Taas kuoli kuortaneella

   Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
   Kuortane
   8
   1004
  5. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   79
   991
  6. Kalateltta fiasko

   Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
   Kuhmo
   11
   904
  7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

   Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
   Ikävä
   63
   883
  8. Rakastan sinua

   Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
   Ikävä
   28
   861
  9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

   Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
   Sanaristikot
   40
   790
  10. Ikävöimäsi henkilön ikä

   Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
   Ikävä
   32
   759
  Aihe