Samuel Dillströmin 20.5.2019 näkemä uninäky taivaalta tippuvasta kuumasta laavasta

Samuel Dillströmin 20.5.2019 näkemä uninäky taivaalta tippuvasta kuumasta laavasta

Näin kammottavan uninäyn, joka koski Suomea ja vaikutti ilmeisesti globaalisti koko maailmaan. Näin 20.5.2019 unen, johon heräsin. Näin kotiseudun talon ikkunasta sisältä ulos katsoen ja kuulin perheen kanssa kuin salaman pauketta ja jyskettä. Katsoin ulos ja järkytyin. Se mitä taivaalta satoi alas, ei ollut vettä ja se mikä jylisi ja paukahteli salaman lailla, ei ollut salama. Se oli jotain paljon kamalampaa ja pelottavampaa. Sellaista en ollut koskaan nähnyt edes elokuvissa. Se piirtyi näkökenttään kuin ikuistuen siihen ja se vavisutti sydämen pohjasta asti. Se oli hirvittävää katsella.

Näin kuinka taivaalta satoi alas palavaa ainesta kuin laavaa tai plasmaa ja sitä tipahteli myös kokonaisina sulina klöntteinä ympäröiden ja peittäen kokonaisia omakotitaloja ja pihoja. Taivaalta satoi alas tuhkaa ja sulaa plasmaa ja ihmisten ja autojen riekaleita, jotka sulautuivat ja höyrystyivät hetkessä sulan plasman tai laavan sekaan. Laavapallot nielivät ja sulattivat liekkimereksi hetkessä kaiken ja se synnytti valtavaa pauketta, kun niitä plasmaklönttejä satoi alas ja niitä plasmapalloja räjähteli paineen vaikutuksesta ilmassa ja maassa ja taloja ja autoja räjähteli niiden valtavan kuumuuden johdosta.

Taivaskin tuntui repeytyvän ja syttyvän kuin tuleen, kun plasmamöykkyjen kuumuus oli niin mieletön. Juoksimme karkuun talosta, mutta se oli kai turhaa, jollei Jumala yliluonnollisesti suojelisi. Rukous oli näyssä ainut vaihtoehto ja Jeesuksen Kristuksen avuksi huutaminen hädän hetkellä. Vitsaus yllätti kaikki ja sai koko maankamaran tärisemään ja palamaan suurilta alueilta. Rukous ei olisi voinut sen tuloa kuitenkaan estää, näin ymmärsin unessa ja sitten heräsin.

11

1207

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "Vaikka minä olen nyt siis tietoinen, että tällaista vedätystä on tehty, niin sanomien paljouden takia minun on mahdotonta tietää, mistä viestistä tai viesteistä mahtaisi olla kyse, koska petos on tehty taitavasti. "

      Täällähän on toinenkin luettavan oloinen palsta mistä voi kysyä vastauksia tällaisiin, käväsepä kyselemässä ennustuspalstan tietäjiltä miten asiat on!

    • Anonyymi

      Natopalstan trollihäiriköstä viis, mutta näin kerran unen.
      Kävelin taivaalla, kuin pilven päällä, ja mietin missähän Jeesus oli sillä hetkellä. Menin katsomaan, ja näin hänet parin sangon kanssa pienen tulivuoren edessä työn touhussa. Tulivuori oli kuin pienoiskoossa, ihmistä vähän matalampi. Jeesus kaatoi sinne laavaa, ja laava virtasi maan päälle. Innostuin asiasta, ja tulin auttamaan mielelläni, ja kaadoin kahta nopeammin laavaa tulivuoreen, mistä laava meni maahan, ja virtasi siellä, ja ihmiset huusivat siellä kauhuissaan ja tuskissaan. Sitten Jeesus kehoitti lopettamaan, ja katsoimme alas. Tuli mieleen, että taisin kaataa hieman liikaa. Kaikki ihmiset olivat aivan mustiksi palaneita ja makasivat maassa, viimeisen päälle tarpeekseen saaneena, ja vähän ylikin. Kukaan ei enää huutanut, mutta vähän hengissä olivat kyllä vielä.

      Vähän aikaa sitten koin ihmeen.
      Sain kirkosta pyhää vettä kotiin ja vein sen jääkaappiin. Lähdin käymään ex-mieheni luona, ja se meni "siihen". Kotiin tultuani alapää ja takamus (vaikkei sinne työntänyt) oli hemmetin kipeänä. Kuseminen ja paskominen oli tuskan takana (ukolla aina liian iso minulle). Join jääkaapissa ollutta pyhää vettä, ja pieni toivo käväisi, että jos tuo alapään kipu laantuisi. Seuraavana päivänä kipu oli poissa.

      • Anonyymi

        "Kuseminen ja paskominen oli tuskan takana (ukolla aina liian iso minulle)"

        Ois pitäny laittaa tuo edellisen lauseen perään mutta no, typo mikä typo. Saa kait joku tästäkin hyvät naurut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Kuseminen ja paskominen oli tuskan takana (ukolla aina liian iso minulle)"

        Ois pitäny laittaa tuo edellisen lauseen perään mutta no, typo mikä typo. Saa kait joku tästäkin hyvät naurut.

        Ja vielä: onhan sitä sanottu, että nauru pidentää elämää, kunhan ei kuoliaaks naura.


    • Anonyymi

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/12b944d7-e6e9-400d-b865-34be82ffe6e8

      Chilen taivaalta sataneet tulipallot eivät olleet meteoriitteja - alkuperä on tutkijoille täysi mysteeri

      04.10.2019 klo 18:24

      Nyt ihmetellään mitä ne olivat ja mistä ne tulivat.

      Taivaalta syöksyi Chilessä viime viikolla tulipalloja ja niiden alkuperä on täysin hämärän peitossa.

      Yksi asia on varma: ne eivät olleet meteoriitteja.

      Tulipalloja satoi viime viikolla seitsemään paikkaan Dalcahuen kaupungin lähellä Chiloén saarella Chilen rannikolla.

      Chilen geologian tutkimuslaitos kävi ottamassa näytteitä kaikilta paikoilta ja tutkijat ovat sulkeneet alustavassa raportissaan pois mahdollisuuden, että ne olisivat olleet meteoriitteja.

      Ei myöskään avaruusromua

      Yksi palloista putosi Bernardita Ojedan tontille ja sytytti tulipalon. Hän kertoo paikalliselle televisiokanavalle, että palo saatiin kuitenkin nopeasti sammutettua.

      Yksi mahdollisuus on, että taivaalta tuli avaruusjätettä, kenties rakettien tai satelliittien osia. Mikään ei tosin viittaa siihenkään.

      Harvard-Smithsonian astrofysiikan keskuksen tutkija Jonathan McDowell kertoo, että mitään avaruusromua ei ollut odotettavissa ja niitä seurataan melkoisen tarkasti.

      Toisaalta maahan asti pudonneesta avaruusromusta olisi toki jäänyt jotain jäljellekin.

      Maaperästä otetut näytteet on nyt viety tarkempaan analyysin. Tuloksia odotetaan ensi viikolla.

    • Anonyymi

      Soshannan uni tammikuussa 2013

      Olin talossa, jossa oli monia ihmisiä, mielestäni nämä olivat uskovaisia.

      Talo oli aivan kuin "sinetöity". Ovea ei enää saanut avata kenellekään. Se oli ehdoton asia.

      Lähdin unessa liikkumaan "hengessä" talon ulkopuolelle ja näin, että talon ulko-ovea yritettiin saada auki.

      Miehiä ja naisia oli oven takana ja ympäri taloa etsien sisäänpääsyä taloon. Ihmiset huusivat ja kirkuivat kauhuissaan, ryskäsivät ovea ja ikkunoita.

      Ikkunat olivat niin vahvoja, etteivät ne särkyneet tai ne oli peitetty jollain.

      Nämä ihmiset huusivat, että heidän kuuluisi olla siellä talon sisällä.

      Itse ymmärsin, että he olivat tienneet, mitä on tulossa ja he olivat myöhästyneet, ja ovi oli sulkeutunut ja sinetöity.

      Talon sisäpuolella olevilla ei ollut minkäänlaista hätää. Heillä oli kaikki tarpeellinen siellä.

      Kuljin talosta poispäin. Näin että kyse oli sivistysvaltiosta. En osaa sanoa tarkalleen mikä, vain yleisesti.

      Näin että maa oli kauttaaltaan halkeillut. Oli maanvyörymiä, autoja oli törmännyt toisiinsa, vielä jotenkin pystyssä olevissa taloissa oli tulipaloja, kuolleita oli siellä täällä, ja elossa olevat ihmiset huusivat ja itkivät ja juoksentelivat päämäärättömästi sinne tänne.

      Tilannetta voisi kuvailla sanoilla ”täydellinen kaaos”. Sitä samaa näkymää riitti niin pitkälle kuin näki.

      Heräsin tämän jälkeen.

    • Anonyymi

      Alpo Purasen näky v. 2005

      Kirjoitin tämän hengellisen näyn noin kymmenen vuotta sitten. En uskaltanut sitä silloin julkaista, koska pelkäsin sanoman ankaruutta. Nyt kun astumme harppauksin kohti Babyloniaa, rohkaisen mieleni ja julkaisen mitä silloin näin.

      Valkopukuinen sanoi minulle: "Nouse sielu, nouse. Avaa silmäsi ja näe. Nouse yläpuolelle Sodoman ja Gomorran torien. Sieluja myydään ja ostetaan. Elämän kultainen malja on häväisty, maahan tallataan heikkojen henki. Ihminen, ei sinulla ole arvoa - on vain henkesi ja sielusi saldo.

      Hallitusmiehet väsyvät ja nääntyvät, paha on päässyt irti eikä ole ketään, jolla olisi voima sanoa SEIS!

      Nouse sielu, nouse ja astu valoon.

      Sodomaan valmistetaan temppeli ja Gomorraan alttari. Ahneuden uhrit uhrataan ja savu nousee Jumalan tykö.

      Ensimmäinen voi-huuto on tullut. Autuas on se, joka näkee, eikä anna pimeyden vallata sieluaan. Maasta sinut luotiin ja sinulle annettiin valta hallita sitä. Hyvä ja paha asetettiin eteesi ja sinä sait valita. Pahan valitsit.

      Maa itkee ja valittaa. Sen kauniit vaatteet on turmeltu. Meri huokaa raskaasti ja sen asukkaat menehtyvät.

      Sodomaan kylvettiin turmelus. Gomorran savuista sikiää vitsaus.

      Jumala itkee lapsiaan. Paluuta ei enää ole.

      Kedon eläimet, niistä pienimmät, valmistetaan kantamaan vitsaukset, eikä pakopaikkaa ole.

      Tuskaan nääntyy autettava ja kipuun auttaja. Ahneuden alttarilla tämä valmistettiin.

      Sodomaan valmistettiin temppeli ja Gomorraan alttari, eikä pelastajaa ole.

      Näin sanoo valkopukuinen: "Kauniin maan minä annoin asuttavaksi, hyvän ja pahantiedon valittavaksi. Ihminen, sinä halusit tietää mitä paha on. Se näytti niin suloiselta. Valtaa hallita halusit. Nyt on aikasi täyttymässä. Tuomiolle asetetaan pienet ja suuret hallitsijat. Kauhunhuudot kaikuvat: "Vuoret kaatukaa päällemme, kätkekää meidät Kaikkivaltiaan vihalta.”

    • Anonyymi

      30.5.2017

      Jouko Piho:

      Pääsiäisen 2020 jälkeen evankeliumia ei voi julistaa vapaasti

      Patricia Green sai Herralta sanoman 4.4.2015, että on tuleva enää viisi pääsiäistä, jolloin voi vapaasti julistaa evankeliumia. Sen jälkeen uskovat eivät voi enää kokoontua julkisesti kirkoissa tai muissa tiloissa, vaan heidän on kokoonnuttava yksityisesti ja salaa joissakin epätavallisissa paikoissa.

      Jos aikataulu pitää paikkansa, vapaan evankeliumin saarnaamisen ikkuna on auki pääsiäiseen 2020 asti, mutta sen jälkeen ikkuna sulkeutuu.

      Meillä on siis kolme vuotta aikaa.

      Tulevaisuus näyttää, käykö näin juuri keväällä 2020, mutta joka tapauksessa jossain vaiheessa lopunaikaa näin käy, että kristinuskoa vihaava tuleva maailmanhallitus saa aikaan Jeesukseen uskovien vainon kaikkialla maailmassa.

      Jeesuskin sanoi, että tulee yö, jolloin ei kukaan voi työtä tehdä (evankeliumin työtä).

      Tehkäämme siis ahkerasti Herran työtä nyt, kun se on vielä mahdollista.

    • Anonyymi

      2. Pietarin kirje 3


      1 Tämä on jo toinen kirje, jonka minä kirjoitan teille, rakkaani, ja näissä molemmissa minä muistuttamalla herätän teidän puhdasta mieltänne,


      2 että muistaisitte niitä sanoja, joita pyhät profeetat ennen ovat puhuneet, ja Herran ja Vapahtajan käskyä, jonka te apostoleiltanne olette saaneet.


      3 Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan


      4 ja sanovat: "Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta."


      5 Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta


      6 ja että niiden kautta silloinen maailma hukkui vedenpaisumukseen.


      7 Mutta nykyiset taivaat ja maa ovat samalla sanalla talletetut tulelle, säästetyt jumalattomain ihmisten tuomion ja kadotuksen päivään.


      8 Mutta tämä yksi älköön olko teiltä, rakkaani, salassa, että "yksi päivä on Herran edessä niinkuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta niinkuin yksi päivä".


      9 Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen.


      10 Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat.


      11 Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa,


      12 teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat!


      13 Mutta hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu.


      14 Sentähden, rakkaani, pyrkikää tätä odottaessanne siihen, että teidät havaittaisiin tahrattomiksi ja nuhteettomiksi, rauhassa, hänen edessänsä;


      15 ja lukekaa meidän Herramme pitkämielisyys pelastukseksi, josta myös meidän rakas veljemme Paavali hänelle annetun viisauden mukaan teille on kirjoittanut;


      16 niinkuin hän tekee kaikissa kirjeissään, kun hän niissä puhuu näistä asioista, vaikka niissä tosin on yhtä ja toista vaikeatajuista, jota tietämättömät ja vakaantumattomat vääntävät kieroon niinkuin muitakin kirjoituksia, omaksi kadotuksekseen.


      17 Koska te siis, rakkaani, tämän jo edeltäpäin tiedätte, niin olkaa varuillanne, ettette rietasten eksymyksen mukaansa tempaamina lankeaisi pois omalta lujalta pohjaltanne,


      18 ja kasvakaa meidän Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen armossa ja tuntemisessa. Hänen olkoon kunnia sekä nyt että hamaan iankaikkisuuden päivään.

    • Anonyymi

      Matt. 11:6

      Ja autuas on se, joka ei loukkaannu minuun."

      -----------------

      Matteus 25


      1 "Silloin on taivasten valtakunta oleva kymmenen neitsyen kaltainen, jotka ottivat lamppunsa ja lähtivät ylkää vastaan.


      2 Mutta viisi heistä oli tyhmää ja viisi ymmärtäväistä.


      3 Tyhmät ottivat lamppunsa, mutta eivät ottaneet öljyä mukaansa.


      4 Mutta ymmärtäväiset ottivat öljyä astioihinsa ynnä lamppunsa.


      5 Yljän viipyessä tuli heille kaikille uni, ja he nukkuivat.


      6 Mutta yösydännä kuului huuto: 'Katso, ylkä tulee! Menkää häntä vastaan.'


      7 Silloin kaikki nämä neitsyet nousivat ja laittoivat lamppunsa kuntoon.


      8 Ja tyhmät sanoivat ymmärtäväisille: 'Antakaa meille öljyänne, sillä meidän lamppumme sammuvat'.


      9 Mutta ymmärtäväiset vastasivat ja sanoivat: 'Emme voi, se ei riitä meille ja teille. Menkää ennemmin myyjäin luo ostamaan itsellenne.'


      10 Mutta heidän lähdettyään ostamaan ylkä tuli; ja ne, jotka olivat valmiit, menivät hänen kanssansa häihin, ja ovi suljettiin.


      11 Ja myöhemmin toisetkin neitsyet tulivat ja sanoivat: 'Herra, Herra, avaa meille!'


      12 Mutta hän vastasi ja sanoi: 'Totisesti minä sanon teille: minä en tunne teitä'.


      13 Valvokaa siis, sillä ette tiedä päivää ettekä hetkeä.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1555
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1265
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe