Nykäsen leskeä näpäytettiin

Anonyymi

Seiska: Pia Nykänen halusi vaieta Matin kuolinsyystä - siskojen paljastus järkytti kyyneliin: ”Sovimme että emme kerro”

Nyt ei ainakaan kuolinsyyllä enää kauppaa tehdä.
Hyvin tehty, siskot.
Pitäisi Piankin alkaa jo etsimään muuta tulonlähdettä. Miten olisi vaikka työnteko? Alan vaihtoa kylläkin suosittelen lämpimästi. Ei kovin vakuuttavaa toimintaa (ainakaan yksityiselämässä) lähihoitajana Matin sairaudet, oireet ja kuolinsyyn huomioiden. Olkoonkin kuinka lapsiin ja nuoriin suuntautunut, kaikki lähihoitajat opiskelevat kuitenkin samat perusasiat suurimman osan koulutusajasta.

37

297

Vastaukset

 • Ilman hoitoalan koulutustakin osaa tilata lanssin tilanteen tarkastamaan.

  • Lähihoitajaksi pääsee kuka vaan ei tarvi olla se penaalin terävin kynä
   Koulu on helppo


  • Ja sitä sitten soitetaan hätäriin, kun mies haluaa pestä pyykkiä???? Noh, minun tapauksessa varmaan tuossa tapauksessa soittaisinkin.....


  • Anonyymi kirjoitti:

   Lähihoitajaksi pääsee kuka vaan ei tarvi olla se penaalin terävin kynä
   Koulu on helppo

   Se sairaanhoito-opiston kaikki opintolinjat on aika ajoin koviakin ja on opettajilla vaatelijaiita. Lääkelaskut on kokeessa 10 ja tentinläpi vieminen edellyttää, että kaikki on oikein, ei riitä, että on laskuissa esim, 9 oikein. Kaikki 10 on siis oltava oikein. Myös lääkärien latina on osattava. Anatomiassa on osattava mm. sydän ja verisuoniasiat. Sitten kirurgia-asiat ja sitomisetyms. tässä on mallia, että voi ajatella mitä se koulutus on. Myös hiukset, nutturalle tai tukka poninhännälle, jos hiukset on pitkät. Nyt on naisilla lähihoitajana housuasut. Jos on hamesysteemi, maanrajasta hameasunn on oltava 30cm, se ennen muinoin on ollut hoitajien asun siveellinen malli. Jos joku käänsi helmaa, niin opettajat laitto sen ratkomaan auki. Sairaanhoito-oppilaitoksessa ei saa olla pimuja!


 • Kertoi itse hyvinkin seikkaperäisesti Matin viimeisistä hetkistä.

  • Kyllä. Pia ottaa valtakunnanlesken arvoa itellensä. Ja varmasti pankkitilillä kilahtaa kun Seiska käy kylässä. Koska Mikkoska herää, että nyt on vetreämpi leski paaaljon tunnetumpine miehineen tunkemassa ykköspaikalle? Mutta Pian on turha itkeä, kertoi Matin viime hetket ja rahasta olisi lähtenyt kuolinsyykin numerolehden sivulle.


  • Seiskan toimittajan kutsui kylään jo kuolinpäivänä. Malttoi sentään odottaa, että kantoivat ruumiin ulos.


  • Kutsuiko ? Vai tulivatko itse
   On törkeää jos omaiset sopivat asioista eikä sopimusta noudateta kai ne sisaruksillekkin maksavat jos maksavat mistään ?
   Ehkä rouva on ollut shokissa ja lipsauttanut liikaa viimehetkistä


 • Joo ja sen olisi voinut jättää kertomatta.

 • JOei kovin kärjen jättiläinen-ai hoitoalan ihmisiä....ei uskoisi....luulisi näkevän että oireet vakavia ja ambulanssia ...ei oikeen uskoisi.KUN EI HALLITSE JULKISUUTTA,OLKOOT VAITI.Suvun näpäytys tuli mieleeni mullekin oitis kun tieto tuli julki omaisilta.

 • Diabetes diagnosoitu 2018.
  Matti olisi elossa jos olisi lopettanut alkoholin käytön.

  • Tyypin I ja tyypin II diabeetikot voivat nauttia alkoholia. Mutta, sen tulee tapahtua kohtuuden rajoissa.
   Molempia diabetes sairauksia tulee hoitaa tarkasti annettujen ohjeiden mukaan.
   Tietysti olisi parasta, jos pystyy olemaan täysin ilman alkoholia ja kaljoja.


  • Hän olisi tarvinnut kiireellistä hoitoa haimatulehdukseensa, joka oli kuolinsyy, ei diabetes. Kuinka haimatulehdus on voinut jäädä huomaamatta diabetes tutkimuksissa?


  • Eiköhän se itte näistä tiennyt


 • Lehdessä luki, että pitkittynyt haimatulehdus ja keuhkokuume syynä. Miten ei vaimo ole huomannut? Voisi uskoa, että järkeä puhumalla saa miehen kuin miehen lääkäriin mikäli tajuaa, että vakavasti on sairaana. Ihan heti en ymmärrä.

  • Olisiko Pia luullut krapulaksi tai että on kännissä?
   Vähän se minustakin outoa että kertoi liian yksityiskohtaisesti millainen kuollut matti oli, mutta kuolinsyy on sitten jota ei kerrota. Itse toimin toisinpäin kun löysin lähisukulaiseni kuolleena, sillä en halunnut järkyttää ketään ja uskoisin että moni järkyttyi Pian kertomasta.
   Ei tullut mieleen että varsinkin lapsista asia voi olla pelottava kun lukevat suu ja silmät auki kuolleesta.
   Sisko teki oikein kun kertoi, se oli asiallinen ja uskon että moni halusikin sen näin lukea muusta kuin joutavasta juorulehdestä. Tämä kyseinen lehti saisi hävetä miten käytti Mattia hyväksi. Toivottavasti kuolemalla rahastaminen loppuu leskellä tähän.


  • "Anonyymi
   21.5.2019 16:14", miten semmoisen voi huomata, kun kumppani väittää olevansa kunnossa, ja tekee keikkaa etc.. pesee keikan jälkeen pyykkiä, hitto sehän on kunnossa... Sinä tietenkin toimit toisellalailla, entä jos lähiomaisesi olisi ollut kaikkien tuntema MASA?


 • Miksi siskot sortuivat samaan, mistä Nykäsen leskeä on syytetty? Eikös se kuolinsyyn julkituominen, jos sellainen ylipäätään pitää tuoda julki, kuule leskelle eikä kelleen sisaruksille?

  • Miten niin sortuivat? Eipä tarvitse enää minkään tahon spekuloida asialla. Case closed.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Miten niin sortuivat? Eipä tarvitse enää minkään tahon spekuloida asialla. Case closed.

   Piaa, siis Matin leskeä, on syytetty siitä, että hän antaa haastatteluja medialle. Niin tekevät siskotkin. Siskot esiintyvät surevina milloin missäkin julkaisussa. Nytkin iltapäivälehdissä sisko kertoilee Matin uskosta Jumalaan. Mainitaan siinä jutussa äitikin, mutta uskoisin, että äiti on otettu/houkuteltu mukaan vaan siksi, että "se luo uskottavuutta ja antaa luvan kertoa".

   Ette oikeesti ole oikeudenmukaisia, kun syytätte leskeä, mutta puolustatte siskoja, vaikka siskot suorastaan tyrkyttää juttujansa medialle.


 • Niinpä, leskelle ja Seiskalle.
  Nykäsen siskon ilmoitus oli oikein tehty.
  Muuten olisi asiasta ollut taas Seiskan etusivulla juttu kissan kokoisin kirjaimin että Vain Seiskassa!'.
  Leskeltä meni iso siivu ohi suun niin järkyttyi, mutta eiköhän taas jostain jutunhuttua keksi, äkkiä kirjaa kirjoittamaan nyt.
  Ja yksi takarivin tähti rahastaa muistokonsertilla.

 • Siskot ja äiti olivat Matin elämässä mukana kiinteästi yli 55 vuotta, vaimo viimeiset viisi vuotta. Kuolinsyyn kertominen rauhoittaa spekulointia esim siitä oliko katolta putoaminen kuolinsyy yms.

  • Olisin vielä ymmärtänyt, jos Matin äiti olisi kuolemansyyn kertonut, mutta, että siskotkin halusivat ratsastaa likaisella julkisuudella on mun mielestä ala-arvoista, etenkin, jos olivat lesken kanssa sopineet vaikenemisesta. Muutenkin olen ollut ymmärtävinäni, että mm. Matin hautajaisiin liittyi eriskummallisuuksia ja esim. Pia ei saanut kutsua sellaista henkilöä, jokia oli paljon Matin elämässä mukana. Siskotko siellä päättää kaiken?

   Kyllä se vaimo on kuitenkin, olkoot vaan vaikka viisi vuotta naimisissa olleet, on se kaikkein läheisin äidin ohella. Siskot ovat tuolloin jo toisenasteen läheisiä.


 • Aika hullua tältä leskeltä alkaa julkisesti rähistä kun lähiomaiset kertoivat kuolinsyyn.

 • Täällä joku inttää, että diabetes olisi kuolinsyy. Haimatulehdus on erittäin vakava sairaus ja ilmoitettu kuolinsyyksi omaisten mukaan, ei diabetes.

 • Oikea oli omaisten ratkaisu. Leski olisi vielä monta juttua ehtinyt Seveniin itkua tuhertaen vääntää. Johan niitä ihan tarpeeksi nähtiin. Tosi typeräsi tehty ja nolasi itsensä jo ihan riittävästi.
  Toivottavasti nyt loppui sen rahastusjorinat.

  • Ei lopu rahastus. Matin syntymäpäivä. Muistokonsertti. Esimmäinen hääpäivä leskenä. Synkkä syksy ilman Mattia. Ensimmäinen joulu ilman Mattia. Matin nimipäivät 2020, Matin kuolinpäivän muistelo 2020, hautajaispäivän muistelo 2020, yksinäisyyden ja ikuisen rakkauden poistumisen valitus ja ehkä voi itkeä rahahuolistakin jossain vaiheessa (oli niitä tai ei). Uusi harrastus, uusi työ, muutto kerrostaloon Lappeenrantaan... Onhan näitä vähäisemmästäkin aineksista Matista juttua tehty. Ja varmasti yhteistyössä näitä juttuja tehdään vastakin koska Mattikin olisi niin halunnut.


  • Paljon mahollista, että noinhan se menee. Tuntuu olevan leski sevenin vietävissä ja julkisuushakuinen. Ymmärtäis nyt kuitenkin pitää lärvinsä kiinni, ettei nolaa itteään enää tähänastista enempää


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ei lopu rahastus. Matin syntymäpäivä. Muistokonsertti. Esimmäinen hääpäivä leskenä. Synkkä syksy ilman Mattia. Ensimmäinen joulu ilman Mattia. Matin nimipäivät 2020, Matin kuolinpäivän muistelo 2020, hautajaispäivän muistelo 2020, yksinäisyyden ja ikuisen rakkauden poistumisen valitus ja ehkä voi itkeä rahahuolistakin jossain vaiheessa (oli niitä tai ei). Uusi harrastus, uusi työ, muutto kerrostaloon Lappeenrantaan... Onhan näitä vähäisemmästäkin aineksista Matista juttua tehty. Ja varmasti yhteistyössä näitä juttuja tehdään vastakin koska Mattikin olisi niin halunnut.

   Näinhän se luultavimmin menee. Ensin lukemattomia haastatteluja lesken kamppailusta suuren menetyksen jälkeen, luonnollisesti Vain Seiskassa.
   Eikä se siihen jää. Suru helpottaa. Kaipaan kumppania rinnalleni. Olen ansainnut uuden onnen. Löysin uuden onnen. Jne. Jne.


 • Kalmo on jo kylmä. Antakaa olla.

  • Eihän leskikään anna olla. Tökeryyden huippu antaa haastattelu, kun mies on kuollut alle vuorokausi sitten. P. on julkisuuden makuun päässyt ja varmasti haluaa pitää tästä ihanuudesta kiinni. Ja ainoa keino on olla "Matti Nykäsen leski", ei mikään päiväkodissa työskentelevä lastenhoitaja. Eikö ollut jossain vuodettu jo suunnitelma Matti Nykäsen postuumista levystä eli sitä kautta myös yritetään rahastaa. Tuskin on mikään myyntimenestys.

   Matin läheiset tekivät oikein kun kertoivat kuolinsyyn. Pia olisi kertonut sen joka tapauksessa jossain vaiheessa haastattelupalkkiota vastaan.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Eihän leskikään anna olla. Tökeryyden huippu antaa haastattelu, kun mies on kuollut alle vuorokausi sitten. P. on julkisuuden makuun päässyt ja varmasti haluaa pitää tästä ihanuudesta kiinni. Ja ainoa keino on olla "Matti Nykäsen leski", ei mikään päiväkodissa työskentelevä lastenhoitaja. Eikö ollut jossain vuodettu jo suunnitelma Matti Nykäsen postuumista levystä eli sitä kautta myös yritetään rahastaa. Tuskin on mikään myyntimenestys.

   Matin läheiset tekivät oikein kun kertoivat kuolinsyyn. Pia olisi kertonut sen joka tapauksessa jossain vaiheessa haastattelupalkkiota vastaan.

   Sitähän ei tiedä se, joka ei ole moista kokenut, miten tuossa tilanteessa pitää toimia, varsinkin kun kyseseessä on kaikkien tietämä henkilö. Ns. ylilyöntejä tapahtuu isossa maailmassakin, kun julkkis on kyseessä, tiedät varmaan, ja miksi et tietäisi? Aika ennenaikaista ennustaa Masan levyn myyntimenestystä, voi, kun et pettyisi? Läheisin on käsittääkseni leski ja rintaperilliset, ainakin perukirjassa, joten.....


  • Leski oli shokki tilassa, kun seiska toimittajineen tunki paikalle. Shokissa ihminen ei toimi järkevästi ja tätä toimittajat käyttivät hyväksi.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Leski oli shokki tilassa, kun seiska toimittajineen tunki paikalle. Shokissa ihminen ei toimi järkevästi ja tätä toimittajat käyttivät hyväksi.

   Nåinhän se on, Paavo Väyrynen sanoi aikanaan, että pitäisi nukkua yön yli... mikä häneltä oli ehkä viisainta mitä ikinään on suustaan päästänyt;). Shokissahan kuka vaan on tuossa tilanteessa, eikä sitä saisi missään tapauksessa toimittajat käyttää hyväkseen.


 • Matti paljasti eläessään jo kaiken saisko kuolleena edes rauhan

 • sELLAISET NE SUKULAISNAISET ON, ETTÄ NE LÖRPÖTTELEE.

 • Koko Suomen kansa tiesi Matin useista haimatulehduksista.

  Mutta tämän hoitsun löi asia ällikällä.

  Toivon ettei kyseinen hoitsu tai hänen ammattitaidon osaava koskaan ikinä hoida minua tai läheisiäni.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  308
  2721