Tikkurilasta tullut räkälä?

Anonyymi

Asuin 15v sitten Tikkurilassa ja silloin paikka oli ihan mukava ja viihtyisä. Nyt tuli vietettyä siellä muutamia päiviä ja tuli olo että koko paikka on kuin räkälä jossa tulee slummimainen olo. Rautatieasema ja ympäristö oli epämääräistä porukkaa istuen ja maaten kuka missäkin. Näitähän nyt on muillakin asemilla mutta se oli kuin teinien mesoomismesta.

18

133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tixiläisenä allekirjoitan muutoksen täysin. Itsekin ennen nautin Tixin "maaseutumaisuudesta", mitä ei todellakaanenää tapaa. Rakentaminen on rumaa, luontoa raiskaavaa ja hävittävää tuhoamista. Kannattaa vaikka kävellä Kielotiellä lähellä Bio Grandia tai Talvikkitiellä ennen ratkaisevaa päätöstä, muuttaako Tixiin eli ei. Dixin kansainvälisellä asemalla tiedetään käytävän huumekauppaa ja vartijat kulkee pareittain asemalla.
      Ruma rakentaminen on myös kallista. Esim. nuoren yksiöstä pyydetään vh 172 000 e. Käteenhän ne jää ! Taas muuten menee poliisiauto pillit vinkuen taustalla kun tässä istun. Täällä se on kyllä tavallinen normaali.

    • Anonyymi

      Onneksi tikkurila on maallisesti pieni alue, ei semmonen jättimähkäle kuin Kiila tahi Sotunki. Petikossahan muuten mahtaa olla jotain susirumia avolouhoksia?

      • Anonyymi

        On kai se maallisesti mitätön mutta ainakin kansainvälisen rautatieaseman tärkein piste. Kaikki määrittyy yhteyksistä kansainväliselle lentokentälle. Muuten kyllä ihan paska mesta nykyisin .


    • Anonyymi

      Tikkurilan pilaa nykyään muotikuteissa, uudenkarheita autojaan esittelevät hädänalaiset, joiden tuettu lomailu ei tunnu loppuvan koskaan. Pahinta on että ne luultavasti asutetaan velkarahalla rakennettuihin uusiin asuntoihin. Ei niihin normaali tuloilla olisi enää varaakaan. Kaksio n 300K€. Häpeän ja halveksin nykyisiä päättäjiä.

      • Anonyymi

        Täällä Oulussakin kovasti kyllä laajennetaan, mm.Hioukkavaaraa, ja läheisiä alueita. joskus mietin mistä semmoselle anekalle asuntomessu-alueen näköiselle seudulle piisaa halukkaita suomalaisia, mutta oisko siinä sitten varauduttu niihin Mykksen mielitiettyihin, joille se anti luvan tulla, joulukuussa Marokossa


      • Anonyymi

        On todella väärin asunto-osakkeensa kalliisti lunastavalle, että naapuriin otetaan fattalainen ! Oli se millainen häirikkö tai etenkin ei toivottu- maahanmuuttaja .
        Ylipuetut keikarit ajaa varmaan öisin Valkoisenlähteentietä koska päivisin tuntuvat nukkuvan, en ainakaan ole niihin täällä törmännyt, enkä haluakaan törmätä. Koivukylä-Havukoski on jo sekunda-aluetta samasta syystä.


    • Anonyymi

      Tikkurilassa on vain maahanmuuttajia, muutin kymmenen vuotta sitten pois ja pelästyin kun kävin siellä äskettäin.

      • Anonyymi

        Täällä on melko suuri omistusasuntokanta ja vastaavasti pieni fattakanta. Noille uusille fattaalueille on pantu sitten kaikenkarvaista porukkaa. Ei voi mitään. Mutta ei Leineläkään mikään neitsyt siinä mielessä ole. Vantaalla muuten ylipäätään ei kohta ole muuta kuin mitään osaamattomia maahanmuuttajia. Virolaiset ja venäläiset sentään sekoittuu hyvin kantasuomalaisiin.


      • Anonyymi

        Vai sekottuu venäläiset hyvin , et sitten ole ollut tekemisissä ilmeisesti , noilla ei ole mitään käytöstapoja , tekevät ihan mitä tahansa saadakseen haluamansa , muita ihmisiä eivät arvosta pätkääkään.


    • Anonyymi

      Ei meidän ikuisilla kunniavierailla jotka tarvitsevat koko ajan enemmän ja enemmän kaikkea mahdollista tukea ole mitään hätää jatkossakaan. Omista aidosti hädänalaisista ei kukaan välitä paskankaan, kaikkein vähiten kaupunki. Pääasia ettei geelipäät pääse valittamaan mistään.

    • Anonyymi

      Tikkurila on kansainvälinen paikka.
      Väestöä on joka lähtöön,osa jää asemalle.
      Taitaa suurin osa olla näitä kunnniakansalaisia.
      Kulttuurien suurlähettiläitä.
      Voi hyvin verrata Itäkeskukseen ( Lähi-itäkeskukseen )

      • Anonyymi

        Totta. Nykyisellään Tixi on melkein sama asia kuin Koivukyläkin tai Korso. Silti kämpissä on ilmaa Tixissä. Ja Vapaavuori ja Sinnemäki rakentaa nyt stadistakin metropolia , jonne saadaan kohta omat no go-alueet alta 10: n vuoden.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta. Nykyisellään Tixi on melkein sama asia kuin Koivukyläkin tai Korso. Silti kämpissä on ilmaa Tixissä. Ja Vapaavuori ja Sinnemäki rakentaa nyt stadistakin metropolia , jonne saadaan kohta omat no go-alueet alta 10: n vuoden.

        No jos no go-alueista puhutaan, joita Ruotsissa on jo 65 kpl, tällaista kehitystä kohti menee vauhdilla koko Itä-Vantaa. Mamut itse taas pakkautuu mahdollisimman lähelle rautatietä tai metroja, siitä voi suunnitella sitten omaa tulevaa asuinaluettaan.


    • Anonyymi

      älkä valittako tämä on sitä nyky hyvintii valtiota elä vaita kaikilla mahdollisuus notkua ja häirköidä kunhan sa elää . sillä mitään väliä mitä tehdänä. nuoret tyttöset laitetaan paksiksi innoissaan kun saavat ulkomaalaista. kansainvälistä toimintaa. huom. tummat miehet tuoksuvat hyvältä kun eivät hikoile tämmöisissä lämpötiloissa kuin suomalaiset. menkää afrikaan juntit niin tiedätte mitä on kuumuus. nam onneksi teillä nuoret jotka ymmärtävät meitä

    • Anonyymi

      Kyllä se on poijjaat niin, että Tiksi on ainoa Vantaan osa, joka on kaupunkimainen. Muut lähinnä lähiöitä.
      Tietysti vahvasti maalaisasenteella varustettu yksilö on siellä vähän hukassa ja tuntee olonsa epävarmaksi. Epävarmuutta ja pelkoa tietysti lisää sekin, että ympäristössä näkyy muitakin pellavapäisiä jässiköitä ja kotoisia jurrikoita. Kansainvälisyyshän koettelee ankarasti hengeltään impivaaralaista persvakorutjaketta.

    • Anonyymi

      Onhan Tiksi Vantaan keskusta mutta uudistusta pitää tulla esim tikkuraitille,Se on aika väsynyt ja voisko sanoa kulunut "katu"
      Onneks sitä ymp jo uudistetaan

    • Anonyymi

      Tiksi on niin venäjä ja ruskea ettei sinne mieli enää tee mennä edes käymään , joskus oli mielihaluja muuttaa tuonne mutta nykysin en menis mistään rahasta , ei vaan hermo kestäis tota tuohua.

    • Anonyymi

      Tikkurilasta en kyllä halua muuttaa mihinkään. Ylivoimaisesti paras asuinpaikka Vantaalla ja yksi parhaista koko pk-seudullakin ellei paras.
      Nopeimmin kehittyvä, rauhallinen, ongelmia kokoonsa nähden todella vähän ja iltaisin voi liikkua ilman että tarvii pelätä koko ajan. Kulunut tikkuraittikin uudistuu ja piristyy selvästi. Uusi kirkkokorttelikin näyttää kuvien perusteella upealta.
      Raide solmukohta ja Suomen toiseksi vilkkain moderni asema. Asemaseutu on silti saatu pysymään rauhallisena ja siistinä, jos vertaa mihin tahansa toiseen pk-seudun asemaseutuihin.

      Tikkurilasta löytyy kaikki ne palvelut, joita asukas tarvitsee elämässään ja vaihtoehtoja löytyy valittavaksi. Ja jos jotain muuta vielä tarvitsee, niin liikenneyhteydet huikeat esim Helsingin keskustaan , muutaman minuutin välein junia ja matka-aika junasta riippuen parhaimmillaan 14 min.

      Persuhenkisiä ilmeisesti häiritsee, etteivät kaikki asukkaat ole Tikkurilassakaan vaaleatukkaisia harjaspäitä. Jos sitä ei kestä, niin kyllä Suomesta vielä löytyy syrjäisiä peräkyliä, jossa erinäköisiin ihmisiin ei tarvitse törmäillä.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3791
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      593
      3585
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3522
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      53
      2209
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2201
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      321
      1957
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1937
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      180
      1728
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1403
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1342
    Aihe