Eero Heinäluoma kimmastuu kun Jussi Halla-aho viittaa demareiden Nordstream-bisnekseen

https://www.youtube.com/watch?v=Bq_eJv9jRzE

https://www.iltalehti.fi/presidentinvaalit/a/2012010415039210

Lipponen suuttui taas Aamulehdelle
04.01.2012 klo 12:55 (muokattu 04.01.2012 klo 12:55)
SDP:n presidenttiehdokas Paavo Lipponen pahoitti mielensä kaasuputkikirjoituksesta, Aamulehti kertoo.

Paavo Lipponen on aiemminkin raivostunut Aamulehdelle. PASI LIESIMAA
Aamulehdessä tiistaina julkaistussa Näkökulma-puheenvuorossa Venäjä-asiantuntija Arto Luukkanen muun muassa esitti, että ryhtyminen Nord Stream -kaasuputkiyhtiön konsultiksi heikensi kansan silmissä Lipposen valtiomiesasemaa.

- Saksalais-venäläinen kaasuputki näyttää haudanneen Lipposen haaveet Suomen presidenttiydestä lopullisesti, Luukkanen kirjoitti.

Lipponen kieltäytyi vastaamasta Aamulehden kysymyksiin kaasuputkihankkeesta. Nyt hän on artikkelin vuoksi myös vetänyt pois videotervehdyksensä Aamulehden ja Yle Tampereen ensi maanantain vaalitentistä, Aamulehti kertoo. Lipposen ei alunperinkään ollut määrä tulla paikan päälle, sillä hänellä on samana iltana televisioesiintyminen.

Lipponen on aiemminkin pahoittanut mielensä Aamulehden kirjoittelusta. Syyskuussa lehden toimittaja väitti kolumnissaan, että Lipponen olisi lyönyt pikkuveljeään kiusannutta opettajaa. Lipponen vaati ja sai anteeksipyynnön perättömän tiedon levittämisestä. Myöhemmin hän kuitenkin vielä sanoi Hufvudstadsbladetin haastattelussa, että Aamulehteä johdetaan ”pimeyden ytimestä”.

Lähde: Aamulehti

IL

0 kommenttia

Vastaukset

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.