Hangon Yrittäjien lyhytnäköisyys

Anonyymi

Miksi Hangon Yrittäjät ry:n johtava yritys kopioi ja varastaa muiden kauppiaiden liikeideat? Katukuvaan tarvitaan kipeästi uusia, vaikkapa sitten sesonkiluonteisia pop-up yrittäjiä piristämään katukuvaa. Mutta kun yrittäjäorganisaatioon kuuluvat yrittäjät avaavat kauppoja joiden valikoima kilpailevat suoraan jo olemassa olevien, ympäri vuoden yrittävien kanssa, niin voi vain kysyä miksi.
Järjestön hallituksen tehtävään kuuluu kehittää kaupunkikuvaa, eikä poimia rusinat pullasta.
Hangon Yrittäjien sloganiksi vaikka ”Vittu mikä meininki”, ja mukit tilaukseen.
Kriittisin terveisin, "onnex jo entinen yrittäjä"

5

<50

Vastaukset

 • Kilpailu on hyvä asia. Asiakaspalvelu on ykkönen. Asiakas toimii tuomarina. Vuorikadun "lauantaina auki klo 9-14" -yrittäjät voivat hyvin jäädä eläkkeelle. Sitä ei huomaa kukaan. Hyvä, että joku yrittää. Hyvä, että on yrittäjien yhteenliittymä. Kateus pitäisi muuttaa yhteistyöksi. Yhteistyössä on voimaa.

  Hangon tavaratalossa on hyvä elintarvikeosasto, loistava urheiluvälineosasto, hieno kello ja kulta -osasto, sisustus ja tekstiilit toimii, on kirjaosasto, kahvilaosastolla Alan's Cafe tarjoaa hyvät välipalat ja nälkäisille löytyy ravintoloita ravintolakadulta.

  Terveys ja hemmottelupalvelut voisi skarpata, tarjontaa on vaikea luetella, löytää, saati ostaa. Entä huipputavaratalon kannattavimmat osastot; naisten alusvaatteet ja kosmetiikka? Ne ovat Hangossa jossain. Tokmannilla?

 • Mikä liikeidea on kopioitu, avaatteko vähän tätä juttua??

 • Kateellisten panettelua. Hyvä että joku jaksaa yrittää.

 • Hei, Aika suora hyökkäys ja vielä anonyymina yhtä pärjännyttä yrittäjää kohtaan? Ei kukaan yrittäjä tee kaupastaan toisen kopiota tai sillä konseptilla ei ainakaan pitkälle pötki. Jos kohderyhmä on sama, ei se millään tavalla ole kopiointia. Lisäksi nykyisellään esimerkiksi sisustus- ja vaatevalikoima varsinkin kesäisin on reilussa 10 vuodessa mullistanut Hangon kauppojen tarjonnan, tämä on korostunut ihan viime vuosina ja väittäisin kaikkien tilanteesta hyötyvän. Tilanne muistuttaa hieman kesäravintoloistamme tuttua tarjonnan luonnollista mukautumista kysyntään. Tänä päivänä valikoivakin maku löytää ostettavaa ja usein erittäin kilpailukykyiseen hintaan hyvällä palvelulla höystettynä.

  Kunnioittaen,

  Ville Ekroos
  (Hangon yrittäjien varapj)

 • Ai että saisi avata liikkeen Hankoon vain jos tuotetta/palvelua ei siellä ennestään myydä? Kannattaisko sun joskus käydä jossain oman pihan ulkopuolella, näkisit vähän miten markkinatalous toimii.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.