Mikä on helluntailaisten

suurin huolenaihe tällä hetkellä? Ainakin palstan miesten keskuudessa näyttäisi olevan kovasti erimielisyyttä liittyen naisten legginsien väriin, muotoon ja laatuun.

35

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mikä on se pahuus, ja vääryys, mitä perkele ei kestä katsoa?

   Mikä on se vitsaus ja vaiva, jota ei ole ennen ollut eikä ikinä tule?

   Mikä on peto ja sen selvässä ole portto, jonka tulee menee?

  • Anonyymi

   Tuskin ovat helluntailaisia. Todennäköisimmin sopeutumattomia, seurakunnattomia ja akattomia.:)

  • Anonyymi

   Kovasti on aloittajalla lapsen ajatukset ja aivan toisarvoiset ajatukset. Jospa viitsit edes lukea ja miettiä ja jopa toteuttaa päivän saarnatekstin. Silloin olisit oikealla paikalla Jumalasi edessä. Lopeta näpertelysi.

  • Anonyymi

   Helluntailaisuuskin ammentaa voimansa peloista ja vihasta. Pelätään tiedettä ja vihataan ihmisyyttä, joista pinnalla on aina todellisuuskäsitykset ja seksuaalisuus. Evoluutiota kauhistellaan ja seksuaalisia tunteita vihataan, koska kumpikin kielletään, niistä kärsitään, koska todellisuuden kieltäminen ei aiheuta muuta kun kärsimystä kaikille. Onneksi ei uskonnot enää hallitse sivistysvaltioissa, kuten täällä Suomessa.

   • Anonyymi

    Ihminen on synnin saastuttama roska.

    "Onneksi ei uskonnot enää hallitse sivistysvaltioissa, kuten täällä Suomessa."

    Jumalattomuus ei ole sivistystä. Se on kusipäisyyttä.


  • Anonyymi

   minunkin mielestäni leggingsit ovat monen naisen päällä mauttoman näköiset,kannattaisi katsoa peilistä,ennenkuin lähtee kaupungille,ei se näkemys vältämättä uskonnosta johdu.

  • Anonyymi

   Ai , onko tämä muotipalsta. Olenko väärällä sivulla?

  • Anonyymi

   Asiassa täytyy huomioida tämä tosiasia, ettei ne muutamien iällisiksi tulleitten ja vanhoihin kaavoihinsa kangistuneitten lököpöksyisten teryleenipukumiesten mielipiteet ole koko helluntailaisuutta edustavien mielipide.

   Tiedusteleppa asiaa helluntailaiselta nuorisolta ja varhaisaikuisilta ja keski-ikäisiltäkin, niin jo vain saat laajempaa perspektiiviä muotiasioihin.

  • Anonyymi

   Pitääkö naisen sitten pukeutua kuin portto?

   • Anonyymi

    Eiköhän syy leggingsien käyttöön ole naisilla niiden käyttömukavuus eikä niinkään porttous, vaikka rikoo on riskillä ruma, tunnusti aikoinaan jo Mikko Ala-talokin.


  • Anonyymi

   Miten miesten on pukeuduttava...?

   Voisiko seurakunnat julkistaa omat pukeutumiskoodit, joita on noudatettava...?

   Jehovan todistajillakin on pukeutumissäännöt, miksei meillä!?

  • Anonyymi

   Mitähän siitäkin sitten tulisi jos ne etiketti,-ja pukeutumissäännöt olisivat. Riittäisi uskonnonuhrit sivuilla valitettavaa että sellaisia sääntöjä piti noudattaa. Jehovilla on sääntö että puheita pitävillä miehillä on oltava suorat housut, kauluspaita ja solmio. Mikätkän olisi naisille ne riittävän säädylliset vetimet. Pitaisikö olla polvipitkä tumma hame vai puolisääriin, pitkähihainen umpikauluspaita tai pusero, senti parin kantaa olevat kävelykentät, tumma hattu tai huivi. Ja tietenkin kaikki niin väljää ettei kurvit näkyisi ja läskit hyllyis. Joko alkaisi piisaamaan vai vieläkö olisi varaa kiristää. Kun sitten uusi jäsen liittyisi seurakuntaan niin tapa- ja pukeutumissääntö kouraan.

   • Anonyymi

    Tärkeintä on esteettisyys,hyvä tyylitaju pukeutumisessa ,tyyli kai kertoo jotain ihmisestä?


  • Anonyymi

   Suurin huolenaihe helluntalaisilla on toisten ihmisten, siis lähimmäisten, seksuaalisuus (joko todellinen tai kuviteltu seksuaalisuus)... Siis se oma tapa jolla lähimmäiset nähdään seksuaalisina olentoina.

  • Anonyymi

   Kyllä muiden synnit ovat suurin huolenaihe. Itsestä ei niin väliä, kun on niin hyvä ihminen muutenkin.

  • Anonyymi

   Monilla kirjoittajilla on liikaa aikaa. En ole perehtynyt naisten legginsseihin. Nekö ovat ongelma? Saahan vaikka tulitikusta ison ongelman. Niitä kun ei ole aikoihin valmistettu Suomessa. Kyllä Suomessa haapoja kasvaa. Varokaa trolleja.

  • Anonyymi

   On totta, että helluntailaiset eivät harrasta seksiä, ainakaan tarpeeksi. Siitä puhe, mistä puute.

  • Anonyymi

   Jos kotona ei opeteta pukeutumaan eri tilaisuuksien vaatimalla tavalla, sitä on vaikea seurakunnan opettaa, niin naisille kuin miehillekin. On ihan aiheellinen kysymys, millainen pukeutuminen ja ulkoasu on tarpeen ainakin niillä, jotka esiintyvät lavalla kaikkien edessä, jonkinlainen arvokkuus pitäisi näkyä, ettei yleisön tarvitse kokea myötähäpeää. Seurakunnassa esiinnyttäessä ei olla vapaa-ajalla vaan seurakunnan edustustehtävässä.

  • Ainakin maallisissa piireissä opetetaan oikeanlaista työpukeutumista. Vaatteet ei saisi olla este seurakuntaan mutta on asiallista esiintymisvastuussa olevilla olla tilanteeseen sopiva ulkoasu.

  • Anonyymi

   toivottavasti ne hellarit ei kuitenkaan tee pukeutumisesta "synti"- asiaa, niillä kun muutenkin on niitä "perinnäissääntöjä". . .Eikös Jeesus juurikin niistä perinnässäännöistä FARISEUKSILLE sanonut. . .

  • Anonyymi

   Riittää hyvät tavat ja tavanmukainen pukeutuminen, kallis tai halpa , kunhan on siisti . Jokainen kyllä osaa itse arvioida, kunhan huomaa ajatella asiaa. Eihän kukaan esim. hautajaisiin lähde rennoissa vaatteissa ( leggings) Seurakunnassa voisi, etenkin esiintyjät pukeutua hillityn arvokkaasti, kyllä voi olla komea, kaunis ja seksikäs, vaikka on vaatteet päällä ja kaula- aukko sellainen, ettei ylöisöä nolota.

  • Anonyymi

   yleisesti huolenaihe: toisten synnit. . .

  • Anonyymi

   huolenaiheena: ai tuotakin Jeesus rakastaa. . . sen jälkeen menee "häntä koipien välissä"

  • Anonyymi

   ilmeisestikään hellarit ei osaa pukeutua, edes sen vertaa, että: kirkkoon pukeudutaan, niin kuin Kirkkoon pukeudutaan, samoin, töihin: pukeudutaan "työn vaatimalla tavalla. . ., vapaa- aikana lenkkipolulla ei i mennä kravatti kaulassa", eikä saunaan mennä "vaatteet päällä", jne. . .

   noh, jos joku ei osaa perustapoja, - annetaan olla. . .

  • Se on tosi että helluntailaisten huolenaiheita on muiden seksielämä.
   Kerronpa tapauksen omasta historiastani, kun en vielä ollut naimisissa. Olin ajautunut illaksi seurustelemaan erään toisen helluntaiseurakunnan työntekijän kanssa ja päädyimme sänkyyn. Pidimme asian tiukasti omana tietonamme (emme tulleet käyttäneeksi ehkäisyä). Olisin halunnut hieman puhua ja selvittää tunteitani jonkun kanssa, mutta en voinut (meillä ei ollut yht tulevaisuutta).

  • Anonyymi

   Suurin osa varsinkin nuorista on kääntänyt selkänsä ja mielensä Jumalalle ja ovat matkalla helvettiin. No se on jokaisen oma valinta. Ei Jumala väkisin pelasta. Leggingsien värit ei kiinnosta. Salopuu

  • Anonyymi

   Uskovaisten pitäisi keskittyä Jeesukseen, niin silloin tulisi se oikea tuoksu ympäristöön. Lisää tässä linkissä. http://www.ristintie.com/files/Eskola-Olavi-Ihana-tuoksu-080188-Kokkola.mp3

  • Anonyymi

   Meidän helluntailaisten suurin huoli on tuliseen järveen hukkuvista. Mutta miten on mahdollista, etteivät naiset itse huomaa kamelinvarvasta laittaessaan päälle legginssejä. Tosin helluntailaiset naiset käyttävät pitkiä paitoja tai tunikoita legginsien kanssa.

   • Anonyymi

    Tulee saada voitto pedosta, ja näin välttää tuliset kivet !

    1234567---


  • Anonyymi

   Suomalainen moraaliton nainen kun kulkee avonaisessa paidassa ja kireissä legginseissä niin onhan se irstaan näköistä. Ehkä tarkoitus on iskeä taas uusi mies, jonka lompakkoa käytetään hyväksi. Tällainen on siveä Suomi-neito nykyään.

  • Anonyymi

   Suurin huolenaihe on tupakointi. Elämän sanassa näin kerrottiin.Auta armias sitä joka polttaa. Siperian metsäpaloilla eli 30 000 hehtaaria tulen alla,napajäiden sulamisella eli18 miljardia jääkuutiota suli viime kuussa, 50% kasvi ja eläinlajin häviämisellä ja muovijätteen paskaamilla merillä ei niin väliä.Mutta voi sitä joka sätkän huuleensa asettaa kirkon ovella. Saman tien taivastie päättyi siihen ja helvetin portit avautui. Mutta huomioikaa lestadiolaisten erivapaus tässä. Heille taivastie on yhä avoinna.

  • Anonyymi

   Tuskinpa sentään :D

  • Anonyymi

   Ainakin näin helluntailaisen hieman vanhemman uskonsisaren mielestä on huolestuttavaa, seuratessani (varsinkin nuorten) rukoustilaisuuksiin tulevien miesten sepaluksia ja useimmiten olen havainnut niiden repsottavan avonaisina, oli sitten napit tai vetoketju. Toivoisinkin, että arvoisat uskonveljeni ennen sisääntuloa vaivihkaa tarkistaisivat asian, vaikkapa muka tarkistaessaan sopivaa kolehtirahaa taskustaan ja samalla varmistaisivat sepaluksiensa säpityksen, ettei kenellekään sisarelle tulisi houkutuksia. Terv. uskonsisarenne Vuokko-täti.

   • Voi vuokkoa voi, kun pitää elää puutteessa ja katsella nuorempien uskonveljien miehustaa!
    Oma vaimoni on "vapaista suunnista" ja varsinainen peto makuuhuoneessa, että näin.


  • Anonyymi

   kaksi edellistä tarinaa laskisin sarjaan topeliaanisia kertomuksia lapsille

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sinkun läheisyyspula FWB uhka vai mahdollisuus?

   Aloin tässä vakavasti harkitsemaan FwB-miehen ”ottamisen” mahdollisuutta. Tosiaan itsellä alkaa kohtapuolin olemaan viik
   Sinkut
   207
   2354
  2. Voiko noin komea mies olla epävarma?

   Jotenkin mahdoton ajatus, mut nyt ymmärtäisin sen käytöksen mua kohtaan, jos näin on 🤔
   Ikävä
   168
   2193
  3. Luovuttaisit jo

   Tekee pahaa katsoa näitä keskusteluja, joissa kaipaat minua niin paljon. En ole susta kiinnostunut, joten voisitko lopet
   Ikävä
   169
   1622
  4. Jos Martina nai Aussi miehen

   Tekeekö saman homman, kun meni Eskon kanssa naimisiin, veti pullollisen valkoviiniä aamupalaksi, ja oli kännissä omissa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   345
   1533
  5. Aamun ajatuksia

   Meillä oli vahva yhteys. Sitä ei voi selittää, sen vain tunsi. Olen ikävöinyt sinua siitä asti, kun tiemme tavallaan erk
   Ikävä
   105
   1425
  6. R.I.P. taas nuori urheilija - menehtyi 37-vuotiaana.

   Petri Koivisto vartioi Oulun Kärppien ja Espoon Bluesin maalia. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010252054.html
   Maailman menoa
   32
   1367
  7. No oletko nyt

   Nainen tyytyväinen kun ei olla kohta enää missään tekemisissä? Minä en mutta ei sillä väliä. Vanhemmalle naiselle
   Ikävä
   54
   1204
  8. Vaitiolo velvollisuus!

   Meinasin jo mennä sanomaan,kaksi hoitajaa keskusteli kovaäänisesti kahvilassa hoitokodin asioita kuinka kurjaa,on saatto
   Karstula
   19
   1049
  9. Ethän sinä

   vaan luule, että oon varattu🤔
   Ikävä
   40
   1004
  10. Mitä ihminen tekee, olipa se sitten fyysistä tai henkistä, sama energia tulee lopulta takaisin

   Monien kansojen tiedossa on karman laki, vaikka he eivät tietäisikään, että kyse on karman laista. Mitä ihminen tekee,
   Hindulaisuus
   109
   815
  Aihe