Vesilahden kunnassa on järjetön määrä päälliköitä

Anonyymi

Vaaleanpunaisen talon tapaus herätti mielenkiinnon Vesilahden kuntaa kohtaan, en siis ole paikallisia. Täytyy vaan ihmetellä, minkälainen armeija virkailijoita tarvitaan kaitsemaan 4000 kunnan asukasta. Mahtaa olla melkoinen verotaakka kuntalaisten niskassa.
Nettistä löytyy tieto, jonka mukaan Vesilahdella on 3 ympäristötarkastajaa ja niillä vielä oma ympäristöpäällikkö! Miten ihmeessä ne saa työpäivänsä kulumaan pienessä tuppukylässä?

Johtajien lista on melkoinen. Kunnanjohtaja, hallintojohtaja, talouspäällikkö, sivistysjohtaja, hallinnon suunnittelija, elinvoimapäällikkö, aluearkkitehti, ympäristöpäällikkö. 3 kpl ympäristötarkastajia.... sihteereitä yms.

Tuo elinvoimapäällikkö vaikuttaa jo mielikuvituksen tuotteelta, mutta sellainenkin kunnasta tietojen mukaan löytyy. On sitten kuntalaisten elinvoimakin hallinnassa.

16

<50

Vastaukset

 • Täytyyhän kunnanviraston kahvihuoneessa porukkaa olla ja mitä enemmän porukkaa sen useammin saa synttärikakkua.

 • Hirvonenhan löi pöytään faktoja livekokouksessa 27.5.19 joiden mukaan talous on kuralla pahoin ja jostain on pakko alkaa säästämään tai keksittävä nopeita tulolähteitä talouden tasapainottamiseksi. Kriisikunnan listoilla pian komeillaan. Vanhat jääräthän sitä ei vaan ymmärrä . Ei ole enään mitään myytävääkään jolla hetken lämmitetään pöksyjä pakkasella. Tärkeämpää on kokouksissa valita uusia päälliköitä ja puheenjohtajia /vara vara puheenjohtajia että saavat päteä .

 • Valtionavut riittävät tuskin edes henkilöstön palkkoihin.

 • Uusi slougan .Peppuaukinen Vesilahti . Vesovoimaisen sijaan.

 • Kalliin näköinen kukkapurkki oli varaa rakennuttaa kunnantoimiston tiehaaraan,mutta ylipitkäksi kasvanutta voikukkapeltoa ei ole varaa siistiä siitä vierestä. Halvemmalla pääsee kun antaa sen siementää naapurustoon lisää voikukkia.

 • Aina ollut sisäsiittoista johtamista ja pahemmaksi vain menee.
  Muutin vajaa 10 vuotta sitten pois sieltä, eikä ole tullut ikävä takaisin.
  Vesilahti pitäisi liittää Lempäälään jos vain huolivat. Silloin voitaisiin lakkauttaa kaikki turhat virat. Jäisi vain koulut ja tk.
  Tämän vaaleanpunainen talon juttu toi hyvin esille tämän ongelmakunnan. Onnea Vesilahden törpöt!

 • Onko Vesilahdella niin kova hyväveliverkosto että kaikki kunnan työpaikat on suojatyöpaikkoja, joita ei karsita vaikka saldo olisi miinuksella miten paljon tahansa.

 • P.ska kunta asua . Alkaisivat tekemään tulosta palkkansa eteen ja jos ei tulosta niin ulos . Vai pitääkö veronmaksajien vielä kauan katsella ja kestää tätä pelleilyä?. HUOM päälliköt! Jos lähihoitaja kelpaa elinvoimapäälliköksi kelpaa kuka vaan seuraavaan tekaistuun päälikön virkaan.Vanhalta paloasemalta voi arpoa siihen jonkun.

 • Asuntojen hinnat tulee romahtamaan kun väki haluaa muuttaa pois

 • Älä nyt uusi elinvoimapäälikkö suorastaan ahmii tänne uusia yrityksiä ja kovia veronmaksajia niin vetovoima senkun kasvaa.

 • Kyllä tuo selvasti vaikuttaa näin ulkopaikkakuntaisen silmin siltä, että kaverille pitää olla virka , vaikka peukaloiden pyörittelemiseen. Ei voi tointa lopettaa ,tulee paha mieli. Piiri pieni pyörii,,,,. Hei kuntalaiset, eikö siellä ole ketään tomeraa, joka puuttuisi asiaan ja nostaisi kissan pöydälle.

 • Joka "hommaan" pitää olla asiaantuntija asiamies tai nainen. Ennen kunnan sihteeri ja hallituksen jäsenet hoiti samat asiat mitä nykyarmeija suojatyöpaikkalaisia koittaa hoitaa .Nyt vaan herrastellaan suorissa lähetyksissä kokouksissa . Naurettavaa teatteria kun tarkemmin ajattelee mitkä kulut turhan jauhamisesta tulee veronmaksajille.

 • Kunnassa pitäisi
  1.järjestää yt-neuvottelut ja karsia väkeä rankalla kädellä, esim turhalle elinvoimapäällikölle kenkää(palkka 4000e/kk)
  2.laskea kunnallisvero 21.5% -> 20%

 • On kun eduskunta oma palli ja edut menee edelle. Kyllä turhat heput pitää laittaa kilometritehtaalle hakemaan oikeita töitä ja maksamaan veronsa tulosvastuullisesta työstä saadulla rahalla.
  Tai yksityistäminenkin olisi hyvä tulisi säästöjä välittömästi kun tulosvastuu astuisi kuvioihin eikä palkka tulisi norkoilemisesta .

 • Hyvät palkat päälliköilläkin ja jos on isompi päällikkö niin vielä parempi palkka.Haluaisin kunta alalle töihin joksikin vaikka suunnittelupäälliköksi saisi päivät pitkät vaan suunnitella uusia päällikön virkoja kuntaan.https://www.iltalehti.fi/tyoelama/a/21d1b81d-95ca-40fe-b38b-4315e3a26e1e

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.