Ilmattaren lähiajan tärpit!

TARKENTUNUT YLÖSTEMPAUSPÄIVÄ
TARKALLEEN 10.6.2019 KLO 18!
(10.6.2019 17:59:59)

LOPUN AJAT ALKAVAT VARMASTI!!!!
(13.10.2019 23:59:59)

NAPASIIRTYMÄ ALOITTAA KATASTROFIT!!!!
(21.12.2019 00:00:00)

JARMO KÄÄNTYY ATEISTIKSI JOS VENÄJÄ EI OLE HYÖKÄNNYT 2010-LUVUN LOPPUUN MENNESSSÄ!!!!!
(1.1.2020 00:00:01)

http://www.ilmatar.net/~np/misc/maailmanloppu.php

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kylläpä tuota ylöstempausta onkin taas odotettu kauan aikaa, mutta aivan kohta pian se on täällä taas!
      Aivan uskomattoman ihania on nuo ylöstempauspäivät jolloin uskovainen todellakin tuntee olevansa jalat irti maasta.
      Toki myös luotettavan tuntuiset profeetat saavat entistäkin enemmän arvostusta kaiken sen entisen kertymän päälle, mikä heille on karttunut aikaisempien, selvästikin suoraan Herralta saatujen profetioiden ansiosta.

      Kiitos Herralle!
      Halleluja!
      Amen.

    • Toi mun kääntyminen ateistiksi on melkoisen epävarma profetia, etten sanois väärä profetia. Provokaatio pelkästään.
      Tuo on sama kuin seepra sanoisi että jos ei viidakon leijonaa syöstä vallasta ens jouluun mennessä, niin musta tulee antilooppi. Mitä luulet, tuleeko seeprasta antilooppi vain siksi että se sanoo niin?
      On täällä tää saivarteluosasto sitte ku suoraan Pietarin FSP:n koulimia trollitehtaan kätyreitä, tartutaan joka ikiseen sanomaan tietyllä tarkoitushakuisella aksentilla.

      • Anonyymi

        Äläs ala mamoilemaan!
        :O


      • Anonyymi kirjoitti:

        Äläs ala mamoilemaan!
        :O

        Unohdetaan hetkeksi nuo pienet epäselvyydet, sillä jos esillä olevan persoonan kohdalla niihin alettaisiin puuttua, ei aikaa jäisi muihin asioihin.
        Onkin siis parempi keskittyä suurempin tapahtumiin, eli viimeisiin päiviin joita juuri elämme. Alla oleva on lainattu Ilmatar maailmanloppu -sivuilta, minne on koottu lukuisa määrä muitakin kaikkein luotettaviman tuntuisten profeettain seurakunnille jaettavia ilmoituksia. Kiinnittäkää huomio myös kohtuulliseen pitkään liukuma-aikaan, eli vuodesta 1998 vuoteen 2023, millä lienee ollut tarkoitus lisätä osumatarkkuutta. Profeetat on kuitenkin tulleet osaamisestaan itsekin hämmentyneiksi ja ilmeisen kainoiksi koska ovat poistaneet imoituksen jopa omilta sivuiltaan! Meidän kaikkien onneksi se on kuitenkin säilötty Ilmattaren tietopankkiin!
        =
        Sana ja ylistys -forumilla tiedetään, että maailmanloppu tulee aikaisintaan vuonna 1998 ja viimeistään vuonna 2023. Tässä relevantti kappale ko. tekstistä: ISRAEL ITSENÄISTYI 14.05.1948. TUOLLOIN SYNTYNYT SUKUPOLVI EI KATOA, ENNEN KUIN KAIKKI NÄMÄ OVAT TAPAHTUNEET. JUUTALAISTEN RABBIEN MUKAAN SUKUPOLVI ON 50 VUOTTA. 7 KERTAA 7 VUOTTA ON 49 VUOTTA JA VIIDESKYMMENES VUOSI ON AINA RIEMUVUOSI, SIIS 50 VUOTTA. VUOTEEN 1948 JOS LISÄTÄÄN 50 VUOTTA TARKALLEEN, TULLAAN VUOTEEN 1998. JOS LASKEMME SEN MUKAAN ETTÄ KESKIVERTO KANSALAINEN NYKYISIN ELÄÄ 75 VUOTIAAKSI, TULISIMME VUOTEEN 2023. AINUT VARMA ASIA ON ETTÄ MEIDÄN TULEE OLLA VALMIIT, SILLÄ KAIKKI TAPAHTUU MEIDÄN ELINAIKANA. Eli asiasta on nyt täysin ehdottoman varma tieto, kuten tuossa todetaan. Joka muuta väittää, on perkeleen saatanan hirvittävässä vallassa sieluineen ruumineen kokonaan täydelleen!

        Päivitys 27.3.2006: Lieköhän itse antikristus käynyt vierailemassa ko. forumilla, sillä ko. keskusteluketju oli näköjään kieron luihun salakavalasti poistettu! Tämä on varmasti perkeleen SAATANAN juonia, emmehän hetkeäkään usko, että uskovat itse olisivat tuollaisen pirullisen saatanallisen kieron, ilkeän, pahan ja tuhman tempun tehneet! Onneksi oikea hyvä kristillisyys voittaa, koska otin tekstin oleellisen osan talteen kaukonäköisesti hyvissä ajoin, eikä se ikinä koskaan tule häviämään.

        Päivitys 20.3.2012: Aivan kuten Pietari kielsi kolmesti Jeesuksen, Sana ja Ylistys forum KIELTÄÄ ko. viestin olemassaolon nyt kokonaan. Mutta minä olen sen omin silmin forumilla nähnyt ja sieltä kopioinut tänne. Saapa nähdä, ehtiikö kukko laulaa ennen kuin he kolmesti sen kieltävät. Totisesti, tämä on osoitus siitä, että Saatanan henki on ko. forumilla nyt valloillaan. Aiemmin se oli vielä raikasta ja tuoretta sanaa, mutta nyt ovat paholaisen henkivallat senkin ottaneet.


      • Aikahaarukan levittäminen parantaa osumatarkkuutta mutta heikentää tehoa.
        :O


      • Anonyymi
        KTS kirjoitti:

        Aikahaarukan levittäminen parantaa osumatarkkuutta mutta heikentää tehoa.
        :O

        Ei tässä mistään tehosta ole kyse, vaan uskovan valvomisesta!


    • Anonyymi

      Ylöstempauksia alkaa olla niin usein, että kuvittelisi fanaattisimpienkin tempausveteraanien jo hiukan kyllästyvän jatkuvaan temmotuksitulemiseen.

      • Anonyymi

        Alkaako olla usein? No voi voi... Eikö lähtö siis kiinnosta, vai maailmako vetää puoleensa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Alkaako olla usein? No voi voi... Eikö lähtö siis kiinnosta, vai maailmako vetää puoleensa?

        Samassa maailmassa se sinäkin kökötät ja tulet kököttämään vaikka pierisit verta. Mielikuvitustempauksilla voi päänsä sisällä toki paeta reaalimaailmaa, mutta ei siinä mitään järkeä ole.


    • Anonyymi

      Sana sanoo, ettei sitä päivää tiedä kuin Isä yksin ei edes Jeesus, joten tämmöiset profetiat ei ole Jlasta.

      Henkilökohtainen lähtö ajasta voi itse kullekin tulla milloin vain, joten siksi meidän pitää olla valmiina milloin vain.

      • Anonyymi

        Siis mitä päivää ei tiedä edes Jeesus?


    • Itseasiassa tuo 10.6. voisi hyvinkin toteutua. Siinä on paljon tiettyjä puolia, joista voisi tehdä johtopäätöksiä ylösotolle sopivaksi päiväksi. Se on ns. omer2 elikkä kun aikoinaan juutalaiset matkusti pakanakansojen pariin, niin heille annettiin mahdollisuus viettää matkustuksesta johtuen missaamansa oikean pääsiäisen kuukautta myöhemmin. Sitä alettiin kutsua pakanakansojen pääsiäiseksi ja siksi tämä omer laskenta periaatteessa on jopa osuvampi, koska morsian koostuu pääasiassa pakanoista, jotka ovat oksastettu jaloon öljypuuhun Kristuksessa Jeesuksessa. Olemme siis juuri sitä Israelin kansaa, joka on matkustanut muualle ja me vietämme omeria nyt 10.6.

      • Nyt jo jänskättää huominen varmaakin varmempi ja luotettavan oloinen tempaus. Pääsemmekö vihdoin eroon vähä älyisistä hihhuleita?!!


    • Seuraavanlainen tieto on varmastikin jokaiselle lukijalle erityisen tärkeä, joten onkin syytä miettiä kuulutko itse tuohon prosenttijengiin joka on aivan kohta ylöstempaistava!
      Aikaa ei ole enää paljon, sillä huomenna se tapahtuu juuri niin kuten kaikkein luotettaviman tuntuiset profeetat ovan ilmoittaneet.
      Nöyrry siis, paina kasvosi maata päin, ripottele tuhkaa yllesi ja kerjää armoa VOI-huudoin, sillä ehkäpä Hän sinut armahtaa, vaikka et sitä ansainnut ole. Ennätätkö?
      Halleluja!
      Kiitos Herralle!
      Amen.
      sela

      Päivitys 8.6.2019: TEMPAUTIVIEN MÄÄRÄN ARVIO ON TARKENTUNUT 0,2 PROSENTTIIIIN!!!!!!!! Luotettavan tuntuisilla suomi24-sivustoilla JarmoEklund-nimimerkillä kirjoittava henkilö skenaarioi, että 0,2 % väestöstä tempaistaan. Nyt on hyvä lukema, jolla saadaan se vaadittava maailmanlaajuinen huomio tempaukselle, mutta määrä on myöskin niin pieni, että temmatuksi tulemisen arvo ei kärsi vaan temmatut voivat edelleen tuntea olevansa harvoja ja valittuja, muita parempia ja hartaampia sieluja.

      JarmoEklund
      7.6.2019 9:58

      Mikä on TEMPAUSPÄIVÄ?
      Yleisesti sitä luullaan, että se päivä on Matteuksen 24:36 jakeessa mainittu päivä, josta ei tiedä kuin yksi isä. Eräille se on maailmanloppu ja toisille joku maailmankaikkeuden hirvein päivä tms. eivätkä nämä kukaan tunnu osaavan tuota päivää oikeen asettaa sille ominaiseen asemaan aikajanalla. Se on monille kuin joku päätepiste, jonka jälkee ei enää ole mitään tai jos on, niin se on yhtä helvettiä.

      Tempauspäivä ei ole kuitenkaan aikajanalla muita päiviä kummempi, eikä maailma silloin radallaan pysähdy, eikä siinä kohdassa ole mitään kauheaa muuta katastrofia, kuin se, että ihmisiä katosi valtavat määrät, vaan ei kuitenkaan kuin ehkä joku 0,2% väestöstä ehkä. Maailma jatkuu siitä noin vain helposti ja ihmiset alkavat selitellä syitä katoamisille, vaan ei kaikki. Siksi juuri tämä tempaus on tärkeää, koska ainakin kaksi kolmesta jäljellejääneestä joutuu puntaroimaan mielessään syntyjä syviä ja omaa tilaansa. Se on Jumalalle suuri hetki!
      Tempauksen jälkeen alkaa VALTAVA HERÄTYS, koko ihmiskunnan suurin herätys, joka päättyy siihen, että peto on saanut kaiken vallan ja näitä käännynnäisiä aletaan vainota. Siihen hetkeen tulee toinen tempaus, viisaat ja tyhmät neitsyet/häävieraat ja silloin enkelit hankkiutuvat pasuunoille ja vitsaukset vuodetaan maailman päälle. Sen jälkeen vasta alkaa se paha aika josta puhutaan.

      • Anonyymi

        Arvio perustuu useiden ihmisten ilmoittamaan ymmärrykseen siitä, kuinka monta tuttavaa, sukulaista tai muuta ihmistä ympärilläsi on, joista vain pari hassua on palavassa uskossa (ilm. 3 luku) Filadelfian- ja Laodikean seurakunta. Puhumattakaan siitä määrästä, joka elää täysin ilman Kristuksen ristintyön tunnustusta. Elikkä jos arvio on 0,2 niin eipä tuo kauas heitä, vaikka olisi 0,4 tai 0,1


    • Anonyymi

      Jokohan ihmiset vihdoin olis niin kyllästyneitä tekemään pilkkaa joutavasta, ettei enää tänne palstalle tulis kukaan voivottelemaan Ilmattarien tärpeistä yhtään mitään. Ketä se enää kiinnostaa!

      • Anonyymi

        Jarmo siis lopettaa skenaariopäiviensä luettelemisen koska ne eivät enää kiinnosta ketään. Sopiihan tämä.


    • No niin kun maanantain tempauksesta selvitty voidaan alkaa innolla odottelemaan seuraavaa lopun aikojen alkua. Onneks on vaan muutama kuukausi!

      Aamentaa odotteluun!

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      298
      3289
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      235
      1788
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1325
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1283
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      79
      1173
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1168
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1103
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      994
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      926
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      864
    Aihe