Kaupunginhallitus 3.6.2019 aivan hakoteillä

Anonyymi

Kaupunginhallituksen esityslistaan on tullut monta turmion ajan esitystä. Onko tämä lopun alkua?

Itä-Sataman venepaikat Regatta Resortsille???
Regatta Resortsin "sopimukseen" viitaten ehdotetaan venepaikkoja Regatta Resortsille Itä-Satamaan. On huomautettava, että tämä "yhteistyösopimuksen" nimellä liikkuva paperi ei ole juridisesti pätevä. Sen pohjalta voi neuvotella asioista, Se on idealista. Se ei velvoita kaupunkia mihinkään. Helsingin hallinto-oikeus hylkäsi kaavamuutoksen ja sen mukana tuon yhteistyösopimuksen, koska se oli muuttunut kaavaehdotuksen osaksi ollen maankäyttösopimus. Koko sopimus on pätemätön. Voi olla että "yhteistyösopimus" pitää asettaa oikeuden arvioitavaksi, jotta vuodesta toiseen jatkuva kaupungin päätöksenteon työllistäminen saadaan loppumaan. Maankäyttösopimus (yhteistyösopimus) kumottiin kaavamuutoksen mukana vuosi sitten oikeudessa. Se on selvä.

McDonalsin saatavien maksu ja oikeuskäyntikulut!!!
Kavander on esittänyt, että McDonaldsille ei makseta hänelle kuuluvia palkkasaatavia, jotka hallinto-oikeus on määrännyt maksettavaksi ja henkilöstöjaosto on näin päättänyt, Hullua lähteä kinaamaan enää selvää asiaa. Jos kaupunki on estänyt työntekijää tekemästä työtä laittomasti, niin sen pitää maksaa siltä ajalta palkka. Se on selvä.
McDonalds vaatii kaupunkia maksamaan tähän laittomaan irtisanomiseen ja palkkasaatavien maksamisriitaan kuuluvat oikeudenkäyntikulut. Kaupunki on niihin syypää. Totta kai kaupungin pitää ne maksaa!!!

McDonaldsin saatavat maksuun ja pian. On kulunut jo yli puoli vuotta oikeuden päätöksistä. Asiassa on viivytelty aiheettomasti, mikä on lainvastaista huonoa viranhoitoa.

Oma asiansa on hakeeko kuntalaiset poliitikoilta yhteisvastuullisesti rahoja takaisin, jotka ovat osallistuneet tähän McDonaldsin laittomaan ajojahtiin. Se koskee tietenkin ajojahtiin osallistuneita poliitikkoja ja virkamiehiä.

Toivottavasti saadaan toimielimien johtoon parempaa porukkaa, että saadaan Hangon päätöksenteko kuntoon!

24

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kava on pelannut itsensä ulos, lienee jo väsynyt hommaan ja odottelee nuorempia remmiin. Vaan kun ei demarit nuoria kiinnosta. On vain ajan kysymys milloin nuorisopuolen miekkonen hyppää persuihin!

    • Anonyymi

      Hangon päättäjät lienevät syypäitä terveyskeskuksen lääkäripulaan. He ovat syypäitä Hangon huonoon maineeseen. Ei näin huonosti johdettuun kaupunkiin kukaan halua tulla.

      Päättäjät, selkäranka suoraksi, jos teillä sellainen on. Tehkää oikeudenmukaisia, lainmukaisia, puolueettomia ja rehtiä päätöksiä. Olette suurennuslasin alla. Teitä tarkkaillaan. Sille, joka toimii väärin, käy lopulta itselleen huonosti.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tämä kokous on ennen puheenjohtajien vaihtoa viimeinen kokous, jossa yritetään viedä eteenpäin omia epäonnistuneita hankkeita. Ei voi olla totta, läpinäkyvää hyvä veli politiikkaa, Kava ei kuulu minkään orgaanin puheenjohtajaksi. Toivottavasti siirretään takariviin, mihin äänestäjät hänet äänestivätkin.

    • Anonyymi

      Ehdotetaanko, että hankolaisten pitäisi rakentaa ja maksaa Regatta Resortsille venepaikkoja? Kyllä on otsaa!!!

      • Anonyymi

        Se niemi tullaan sulkemaan silloin RR saa laiturinsa se puomi omi alku kosiskelua ennen lppullista niitti.ensin suljetaan roxx ja sitten suljetaan niemi,paljonko sitä roxxin vuokrasopparia on jäljellä oliko 2.5-3 vuotta silloin se tapahtuu ellei Hankolaiset ymmärtä nousta vastarintaan siinä rytäkässä menee iltatorikin eli harkitse tarkkaan kannattaako kunnallisvaaleissa äänestää demareita


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se niemi tullaan sulkemaan silloin RR saa laiturinsa se puomi omi alku kosiskelua ennen lppullista niitti.ensin suljetaan roxx ja sitten suljetaan niemi,paljonko sitä roxxin vuokrasopparia on jäljellä oliko 2.5-3 vuotta silloin se tapahtuu ellei Hankolaiset ymmärtä nousta vastarintaan siinä rytäkässä menee iltatorikin eli harkitse tarkkaan kannattaako kunnallisvaaleissa äänestää demareita

        Denis sen puomin halusi jo viime kesänä pojille pystyttää. Nopeasti tuotiin asia listalle. Onneksi kansanliike sai Ekholmin kyselynä somessa valtavaa painetta olla tekemättä tyhmyyksiä.

        Mitäköhän tänään tuodaan listalle ylimääräisenä? Olisiko Regatta Resortsin yhteistyösopimuksen laillinen tarkistuttaminen?


    • Anonyymi

      Purkutraktori roxxille ja tilalle joku fiininpi pytinki!

      • Anonyymi

        Ei ainakaan mitään konttikasaa!


      • Anonyymi

        Jåååå, kannatetaan.. Börjekin sanoi että joku oli naureskellut hänen vaalenpunaisille golfhousuilleen Roxxin terassilta !

        Hän on sentään perustanut rehellisesti perityillä rahoilla menestyvän puhelinmyyntifirman!


      • Anonyymi

        Uutta rakennusta voisi jo alkaa luonnostelemaan. Sellainen kuin Tammisaaren uusi Fyren satamassa... Luvat hakuun.

        Siitä voi jättää saunatilat pois, kun porukat ohjataan nykyään kontteihin suihkuun.

        Pitikö konttien olla jokin väliaikaisratkaisu? Petterit sen varmaan tietää, mitä on suunniteltu. Ei vaan toteutunut, kun päättävä kansa haluaa käydä ROXXissa. Minä käyn ROXXissa, en ole kertaakaan käynyt konttikahvilassa, enkä mene.


      • Anonyymi

        Konttikahvilaa=korruptiokuppila puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Konttikahvilaa=korruptiokuppila puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä

        Konttikahvila edustaa maamerkkinä kähmintää ja demokratian ylikävelyä, jota koko Tehtaanniemen hanke on ollut.


      • Anonyymi

        aamen


    • Anonyymi

      Mitä olette ROXXin ukot saaneet aikaan muuta kuin turpakäräjöintiä. Puskista huutelulla ei asioita korjata.

      Mitä olette tehneet tämän illan 3.6.2019 hallituksen kokouksen asioiden hoitamiseksi asiallisella tavalla? Että saadaan kunnon puheenjohtajisto seuraavalla kahdelle vuodelle, että Maccari saa korvauksensa, ettei Regatta Resortsin vaatimuslistaa pidetä työlistana? Haluatteko maksaa ja rakentaa Regatta Resortsille venepaikat? Järjestättekö vielä vuorot, että olette vuorotellen ottamassa veneitä vastaan, kun tulevat satamaan? Mitä olette tehneet, että hankolaisten hyvä toteutuu? Oletteko olleet yhteydessä edustajiinne?

      Rolle on laittanut itsensä peliin. Eikä ole mikään vastarannankiiski vaan oikeuden ja demokratian puolustaja, Hatunnosto! Hänen haukkujansa hävetkää!

    • Anonyymi

      Voittiko totuus ja oikeus?

    • Anonyymi

      Kaupunki ainoastaan osoittaa minne venelaiturit voidaan rakentaa. Ei osallistu kustannuksiin millään lailla. Hyvä, että saadaan lisää venevieraita itäsatamaan käyttämään paikallisia palveluita.

      • Anonyymi

        Minne meidän taloyhtiö saa rakentaa oman laiturin?


    • Anonyymi

      Mikäs tietotussu se nyt täällä esiintyy?

    • Anonyymi

      Hyvä, että joku kirjoittaa myös asiaa teidän hömelöiden juttujen vastapainoks.

    • Anonyymi

      Okay, hhmmmmmm...

    • Anonyymi

      Minne meidän taloyhtiö saa rakentaa oman laiturin? Tasapuolisuus! Yhteistyösopimus oli idealista ei sitova sopimus. Jos jonkun neuvottelijan kanssa on tehty "sopimus", niin se on tehty hänen kanssaan, mutta hänellä ei ole ollut valtuuksia sopia Hangon kaupungin asioista. Se siitä yksityisoikeudellisesta näkökulmasta. Julkisoikeudellisella mennään hyvät herrat.

    • Anonyymi

      Hallinto-oikeuden päätöksen mukaan yhteistyösopimus on laillinen ja ihan sitova sopimus. Voittehan aina anoa laituripaikkaa kaupungilta niin nähdään miten käy.

      • Anonyymi

        Mikä päätös? Milloin tehty? Numero?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5630
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3567
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1692
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1690
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      91
      1156
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1119
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      829
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      828
    Aihe