Naisilla rima korkealla

Anonyymi

Miksi teillä naisilla on rima liian korkealla kun ette itsekkään ole mitään kauniita prinsessoja ja kuten ollaan nähty missit kin on ihan taviksia kun ottavat meikit pois niin jo on kauhistus eli ei naiset ole miehiä paremman näköisiä. Kehtaatte vaatia kaikenlaista kuten pituutta vaikka itse olette 160 cm, onko 185 cm mies parempi kumppani kun 160 cm mies? Vaaditte mieheltä kuntoa vaikka itse ette jaksa edes fillarilla mennä kauppaan 3 km kun itsekkin menen töihin 20 km matkan pyörällä niin te ette jaksa tuoda 4 kassia ruokaa sieltä eli olette huonokuntoisia mutta vaaditte mieheltä urheilullisuutta ja hyvää kuntoa.

48

98

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Naisilla no rima korkealla koska asuvat kaupungeissa joissa on tarjontaa kaikista palveluista yllin kyllin sen kuin vaan valitsee mikä itseä miellytttää. Sitten oletetan että sama pätee miesten kanssa että voi vaan valkata sormipyyhkäisyllä tinderistä kaikista komeimman ja jos ei sitä saa ni sitten ollaan ennemmin ilman ja odotetaan että kyllä se maailman komein mies vielä tulee vastaan. Tämä on jännää sikälikin että vaikka nainen olisi muuttanut jostain perähikiältä ja elämän realiteetit olleet selviä ensimmäiset 20 vuotta niin sitten isossa kaupungissa luulee että kun on kaikkea ja paljon niin itsekin voi vaan valita loputtomasti niinkuin jossain punnitse ja säästä kaupassa.

      • Anonyymi

        Suomalaiset naiset on typeriä. Ite olin 10v sitten kolmisen vuotta töissä keskellä Brasiliaa ja siellä oli asiat ihan toisin päin. 40v urheilullisella suomi pojalla oli vientiä solakoiden kakskymppisten likkojen myötä. Vetelin silti huvikseni myös yli viiskymppisii, jos vaan oli siedettävän nököinen periatteella mitä sitä säästelemään. Toki 30v ja 40v ikäsarjatkin käytiin huolella läpi:)


    • Anonyymi

      Totta ja kun 9/10 mies haluissaan kelpuuttaa 7/10 naisen, niin tämä 7/10 nainen kuvittelee, että voi saada 9/10 miehen parisuhteeseen.

    • Anonyymi

      Ei se pelkästään ole naisten vika jos näin tapahtuu. Pitää olla mahdollistajia myös.
      Naisen järki ei kasva jos sitä ei tarvitse kasvattaa, saa kaiken muutenkin. Jos nainen joutuisi tekemään enemmän töitä sen eteen että saisi miehen ja mies valitsee vähän paremmin ja harvemmin tilanne oletettavasti paranisi. Olisi silti liian paljon odotettu että näin tapahtuisi joten tämä jatkuu ennallaan.
      Enemmän alkamattomia parisuhteita ja enemmän vaatimuksia ja lyhyitä suhteita.
      Enemmän myös pettymyksiä. Naiseen tutustumisessa on kyse pettymyksestä pettymykseen.

    • Anonyymi

      Jos kuuluu harvinaiseen ryhmään joka pärjäilee tämän kehityksen tarjoamien mukavuuksien puitteissa normaalisti ni, tämmöisen itsensä silmää miellyttävän naisen löytäminen on helpompaa. Mainitun puitteissa pärjäilevän ei tarvitse naisen löytämisen eteen valehdella liioitella mitään vaan olla oma itsensä. Jos on jotain ongelmia ni, sitten on ongelmia aina niin et katolla ropina käy. Huonot asiat tahtovat seurailla samoja ihmisiä, mikä kummalista mut jotain perää.

    • Anonyymi

      Rima on ollut aina lattialla. Ilman miestä kuitenkin elää parempaa elämää kuin miehen kanssa joten kannattaa pysyä sinkkuna. Lopetin yrittämisen 38 vuotiaana enkä ole katunut. Näitä juttuja on kyllä hauska lukea kun miehet on epätoivoisina tarjoamassa kurjuuttaan taivaana ja siihen pitäisi tyytyä.

    • Anonyymi

      Tosi coolia jos on se onnekas ja saa nättiä tervettä reistä tuost noin sormia napsauttaen. Muussa tapauksessa tyytyminen vaikka deiteiltä köyrimään sitä mitä vastaan tulee. Naiset vain pyrkivät deiteillä kilpailuttamaan itsensä yli todellisen arvonsa. Elävää elämää.

    • Nykyään, tässä pinnallisessa maailmassa, taitaa olla niin että se riman alitus ei mahdollista, jokainen sen asettaa johonkin.

      Ja rima korkealla niin miehillä kuin naisillakin. Meidän suomalaisten geenitkin parantuneet, enemmän ulkoisesti kauniita ja komeita ihmisiä kuin ennen.

      Pakeista kyllä on kokemusta, ei niinkään niiden antamisesta. Tavallinen nainen, tai mies mennyt muodista jo ajat sitten, eikä arvoja enää ole mitä kunnioittaa.

      mm. itsekkyys vie ihmiset kohti tuhoa, ja vallan, rahan seksin jatkuva tavoitteleminen.

    • Anonyymi

      Kn juo alkoholia niin ei rumalla ole väliä. Mukava huumorintajuinen mies saa naisen yhden yön ajaksi varmana.

    • Anonyymi

      Niinhän se on että siitä puhe mistä puute:)

    • Anonyymi

      Loppujen lopuksi surkeimmillaan deittailu turhauttaa, muistuttaa peliä mitä pelataan kaiken tietävää tekoälyä vastaan, a a aaa i conceive that too, try again ... faster.

      jaa uusi yritys uudella konsitlla mutta vastaus jälleen, i conceive that too,
      try again ... faster

      loputontoa loputonta äheltämistä tiirikoimista mutta vastaus, a a aaa i was conceive that too, try again ... faster
      Ei mitään ilahduttavia hetkiä pitkiin ajan jaksoihin mut a a aaa i was conceive that too, try again ... faster

      Krooh, z zz z, a a aaa i was conceive that too, try again ... faster

    • Anonyymi

      Kiistaton totuus on et X naama tekee vastaamisen todenäköyisyydestä excelillä katseltavan X Y käyrän ja sitten se menee näin, iällä 70 naisen vastauksen X Y käyrä tipahtaa alahsimmalle tasolle olipa X naama miten hyvän näköinen tahansa.

      Minulla useamman vuoden arviointi tästä et kasvoilta HURTIN näköisen 30 vuotiaan naisen vastaamisen kynnys on todella matala vaan vertailussa saman ikäisen kasvoilta hyvän näköisen erittäin korkea.

      Täsät voi tehdä excel käyrää ja hyvännäköisellä 70 vuotiaana käyrä romahtaa pohjalle eli, paniikkia uppoavassa laivassa ilmiö ja mies vihdoinkin kelpaa sellaisena kuin mies on.

    • Anonyymi

      Miksi yritätte naisia netistä koska menee tuhat vuotta ennen kun onnistutte. Baarit ja yökerhot on paikkoja jossa naisia tapaa. Jos siis riittää rohkeus hakea naisia tanssimaan ja siinä saa ensikosketuksen naiseen ja voi alkaa tutustua.

    • Anonyymi

      Mä ainakin pidän riman korkealla koska voin ja koska vapaus maistuu aina vain paremmalle. En halua viereeni ketään kuorsaamaan, enkä ketään joka vaatisi aikaani kun haluan olla yksin. En todellakaan kaipaa miestä rajoittamaan elämääni ja orkkujakin saan ihan oman käden kautta. En halua nyhjätä kenessäkään kiinni eli en hirveästi kaipaa läheisyyttäkään. Miehiltä riittää kohtaani kiinnostusta ehkä johtuen ulkonäöstäni. Itse kelpuutan heidät korkeintaan matkaseuraksi.

      • Anonyymi

        Miten mä jaankaan ajatukseni sun kans. Ei enää sellaista kokoaikamiestä. Mieluummin seuraksi vain johonkin, jos satun tartteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten mä jaankaan ajatukseni sun kans. Ei enää sellaista kokoaikamiestä. Mieluummin seuraksi vain johonkin, jos satun tartteen.

        Eli jos tarttee maksajaa matkaseuraksi yms.


    • Anonyymi

      Minullakin miehenä on rima korkealla. Suomalaiset naiset ei ole kovin hyviä parisuhteessa sitoutumaan ja kunnollisia naisia on kovin vähän joten katson tarkkaan kenen kanssa alan seurustelemaan. Suomessa on liikaa sohvaperunoita joille pizza ja sipsit on arkiruokaa. Jos ei huolehdi itsestään niin ei huolehdi sitä suhteestakaan eikä mulle kelpaa huono suhde.

    • Anonyymi

      Juu nykyään ei ees pitkät miehet kelpaa. Itse suht tavallinen 190 mies, joka kyl vähän kuntoilee ja on suht tyylikäs,mutta nyt viimeaikoina ollut aika heikkoa naistenkans. Ei ole paljo rahaa ja koulutusta, et jos ei kelpaa, olkoot.

    • Anonyymi

      On se ihme kun ei tälläinen ruma mies kelpaa. Olen kuitenkin fiksu ja mukava ja arvostan naista ja osaan kuunnella, teen kotitöitä ja en ole juoppokaan vaan mielummin viikonloppuisin menen veneilemään ja kalastamaan. Naiset silti haluaa jotain juoppoa palvella viikonloppuisin onko se hauskaa se?

      • Anonyymi

        No millä tavalla sä sitten omasta mielestäsi olet ruma? Mitä sillä tarkoitat?

        Se ettei huolehdi itsestään on itseaiheutettua eikä välttämättä synnynnäistä rumuutta, jolle ei voi tehdä mitään.


    • Anonyymi

      Helppoa on saada yhden yön seuraa enkä ole mitenkään erikoisen näköinen mutta saan silti kauniita naisia. Kauneus on tietenkin jokaisen asia kuka on kaunis. Ei naiset halua pitkiä suhteita jostain syystä. Ehkä ne pelkää sen oma vapauden menetystä vaikka suhteessakin voi olla vapaa ja on omia juttuja mitä saa tehdä. Naisilla ollut kai määräileviä miehiä.

    • Anonyymi

      Määritelkää mitä tarkoittaa "rima korkealla"!

      Pituus ... juu, ei vois vähempää kiinnostaa . Seurustelukumppanit ovat olleet väliltä 160-198cm. Itsellä pituutta 165cm. Miehille itselleen oma pituus/lyhyys tuntuu tosiaan useinolevan ongelma, mutta kuinka montaa naista se tosiaan kiinnostaa. Aika harvaa!

      Komeus ... kauneus on katsojan silmässä ja se mistä yksi tykkää, ei kiinnosta toista. Itseäni eivät "komeat" miehet ole koskaan kiinnostaneet. Näen kyllä, että jossain on sellainen mies, jonka pitäisi olla mielestäni jotenkin komea ja ihana ja jaadajaa. Vaan kun ei liikauta mitään, minkäs sille tekee. Se, että ihminen on ihan sinut itsensä kanssa, kaikkine "virheineen ja vikoineen", on ihan äärettömän puoleensavetävää.

      Rikkaus ... en etsi elättäjää, siihen pystyn ihan itsekin. En toki kylve rahassa, mutta tulen toimeen ihan riittävän hyvin. Usein paljon rahaa, tarkoittaa myös ihan liikaa töitä ... ei kiitos. Ei sinällään, rakastan itsekin työtäni ja myönnän käyttäväni siihen liittyviin asioihin turhankin paljon aikaa. Harmittavan monille miehille tämä on täysin käsittämätöntä.

      Kohteliaisuus, ystävällisyys, rehellisyys, muiden huomioon ottaminen, yleiset hyvät käytöstavat, jne ... Juu, näitä arvostan. En mm. jaksa kuunnella törkypuheita ja muiden mollaamista. Jos tämä on riman asettamista liian korkealle, niin myönnän ilomielin syyllistyväni tähän "virheeseen".

    • Anonyymi

      Ei äitillä asuvalla miehellä ole kysyntää nykyään.
      Kun ei ole yhtään kaveriakaan.

    • Anonyymi

      160 cm nainen haluaa lähes aina 180 cm miehen. Lihava nainen haluaa treenatun miehen.

    • Anonyymi

      190 mies täälä, kaveriton kiltin näkönen, ja vähän ujo, ei mitään vientiä, haluaisin vain tavallisen naisen, muttakun ei niitä kiinnosta, pitäs olla hyväs kunnos ja jännämies ja käydä salilla ja vähä lihaksia päälle, harmittaa kun naisten rima on niin korkeella..

    • Anonyymi

      Kyllä mulla oli rima todella korkealla. Onneksi olikin, en varmaan olisi miesystäväni kanssa jos olisin jäänyt johonkin sellaiseen, mikä ei tuntunut hyvältä. Mies on minulle oikean mittainen, ei kovin pitkä mutta silti reippaasti pidempi kuin minä, komea, fiksu ja syvästi välittävä ihminen. Parempaa ei olekaan.

      • Anonyymi

        No en ole ihmeissäni jos on rima korkealla sulla :D.


    • Anonyymi

      Suomessa tuntuu olevan kahdenlaisia naisia.
      Niitä ns. normaaleja, harmaita hissukoita, tai sitten näitä viimeisen päälle tällättyjä instagram opportunisteja.
      Kun ei kiinnosta kumpikaan, niin pakkohan se on suunnata katse rajojen ulkopuolelle.

    • Anonyymi

      Niin se on että naiset haluaa itseään ylempi tasoisen miehen. Pitkä ja komea, ei kelpaa alle 170 cm mies edes 150 cm naisille. Ulkonäkökö on se mikä saa naisen rakastumaan miehen. Entäs kun mies pettää niin naista ei haittaa että komea mies panee muitakin naisia. Ei uskollisuus ole mitään tänä päivänä. Naiset aina usko ettei heitä petetä mutta varmana petetään.

    • Anonyymi

      Naisilla rima niin korkealla et erehtyvät käyttämään yli kymmenenkin vuotta vanhoja valokuvia, ilmiö mikä näkyy ainakin treffit24llä.

    • Anonyymi

      suomi24 on huonoin paikka etsiä kumppania. Siellä ei ole oikeita naisia jotka etsii kumppania.

      • Anonyymi

        On siellä oikeita naisia mutta viestejä kun saavat paljon, kuvittelevat olevansa parempia kuin ovatkaan. Säälittävää nähdä kun ns. nätit naiset ovat palstoilla vuosikausia.
        Koska tahansa menee vilkaisemaan sivuja, samat naiset kirjautuneiden kärjessä, kai osa asuu siellä, muuta elämää ei ole. En mitenkään voi uskoa että juuri samat naiset kirjautuvat viikon parin välein kuten minä itse. Sääliksi käy kun noin ovat pudonneet kehityksen kelkasta.


    • Anonyymi

      Juu niin on, ei juuri koskaa vierailla saatikaa ei kukaa ota yhteyttä

    • Anonyymi

      treffit24 nähnyt niin ihmetyttäviä KAI sinkku naisten tekemiä profiileita ei oikeita tositark. naisia vaan ehkäpä pilaa.

    • Anonyymi

      Testattu on oikeasti, vastausprosentti nousee 100% kun mies kiinnostavan näköinen. Välimatka ei mitään merkitystä naisen aktiivisuus tehdä aloite jatkokysymyksille 100%. Ihan selvää mitkä tekijät määrää deiteillä.

      • Anonyymi

        Melkein ei uskoisi jos ei tse nähnyt mut profiilitekstikin on sivu seikkaa.


      • Anonyymi

        Apua. miten avoin nainen voi olla hyvännäköisen miehen edessä. Voi elämä.


    • Anonyymi

      treffit24 on jotain muuta kuin elämän kumppanin etsimiseen,. Tähtiin tavoittelevia naisia pursuaa. Erityisen hyvännäköinen mies kelpaa.

    • Anonyymi

      Treffit24llä pitää tuulettaa sille jos saa edes naiselta vierailun sillä nainen kun kiinnostuu se tekee uusia viesti aloituksia jopa seksistä, viis veisaa välimatkasta, profiilitekstistä sekä paasaa itsestään sellaistakin mitä et välittäisi kuulla.

    • Anonyymi

      Ei tulis mieleenikään etsiä yli 175 cm miehiä tällä pituudella. Ja en hae mitään yhden yön panoja tai halua olla parisuhteessa olevalle leikkikalu ja seksistiset fantasioiden kohde. Mä haluun miehen, enkä mitään murusia.

      • Anonyymi

        Ei tulis mieleenkään etsiä yli 53 kg naista tällä painolla. Nimim. 174cm


      • Anonyymi

        Pituus/paino suhde pitää olla sopusoinnussa keskenään. Seksielämä tai muu siihen viittaava ei kiinnosta.


    • Anonyymi

      Vaikuttais et treffit24 käyttää jotain automaatti fuulaus systeemiä, paikalla, vihreä palaa. Sekin voi olla osasyy vastaamattomuuuteen, ei vieraileviin naisiin kun ketään ei ole eikä lähiaikoina tuloillaan ole. Viestejä 101 roskakoriin naisen kerran parissa parissa viikossa käydessä ja poistuu paikalta.

    • Anonyymi

      Kaikenlaisilla treffipalstoilla naisista suurin osa on rumia.

      • Anonyymi

        Mitä uutta ja outoa tuossa on? Ne paremman näköiset on jo vastakappaleensa löytäneet eivätkä sen takia roiku treffipalstoilla. Sinne kertyy ne kaikista kehnoimmat.


    • Anonyymi

      Lähes kaikki ylipainoiset naiset etsii normipainoisia miehiä. Olen tutkinut tuhansien naisten profiileja eivätkä etsi itsensä tasoisia miehiä vaan niitä komeimpia miehiä joita missitkin.

      • Anonyymi

        Tuo on totta. Lisäksi mihen pitää olla hyvin siviystynyt toimissaan viesteissä koulutettukin siten et nainen kokee olevansa se hyvin tärkeä puuttuva palanen mihen elämässä. Monimutkaista mut vielä monimutkaisempaa ymärtää miten nää esim treffit24 tasokkaat vaativat naiset ovat kyenneet lisääntymään.

        Minulla tämmöinen oma selitys, kummastuttavalle tason ylös pompsautukselle ei ole pakko hyväksyä mut elikkäs kun reikä räplätty läpi ja hoonattu kelvottomaksi, harmaa arki painaa päälle käännetään deitti hakujen kätköissä piiloissaan takki ympäri eli vähän sikaa säkissä tarjolla.


    • Anonyymi

      Paljonkohan suomi24 maksaa houkutuslintu naisille että keskustelevat miehille...

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2102
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1654
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe