Maahanmuutto vitsi

Anonyymi

Kai Mykkänen(kok) se sunnuntaiaamuksi oikein emävitsin murjaisi : Suomi on vuosikymmeniä pyrkinyt ensisijaisesti auttamaan kaikkein haavoittuvaisimpia pakolaisia kuten NAISIA JA LAPSIA!!!!!!!!! Onko asia tosiaan niin että kun taviksesta tulee poliitikko hänestä samalla muuttuu ylimielinen ja valehteleva saivartelija? Oksennetaan yhdessä!

14

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On siinä vitsikäs mies. Olen nauranut ja oksentanut päätteeksi jo niin paljon, että sen seuraava vitsi ei edes naurata, jos se sellaisen vielä murjaisee.

    • Anonyymi

      Mielivaltius meinaa mielivaltaisaa politiikkaa, jossa mieli muuttuu sinne tänne.

    • Anonyymi

      Mykkäsessä on kaikki yhtä ja samaa valetta. Nimeä myöten.
      Miehen nimi on Mykkänen mutta puheesta ei ole tulla loppua.
      Kun puherobotti käynnistyy, silmät aukeaa tuijottaviksi mutta äijä ei näe eikä kuule mitään eikä ketään muuta.
      Puheenpärpätystä tulee, kuin soivalta metsolta.
      Tyhjää hölinää jota lähemmin tarkasteltuna voisi pitää valehteluna mutta poliitikkohan tietysti esittää enintään muunnettua totuutta.

    • Anonyymi

      En ollut katsonut tuota su-aamun Mykkäsen murjaisua, (oliko tv-ohj:ssa kys. poliitikon sanoma ollut, vai?) Silti, uskon ettei mitään menetetty. Selvänä pidän sitä, että sellainen sanoma särähtäisi (l. sen voi kokea kansaa halveksivana, siksi mauton&tökerö) esim. jokainen yksilö, joka pakolaisaaltojen historiasta jotain sattuu tietämään, kysy Miksi! Koska, jos otetaan tarkasteluun kaksi viimeisintä vuosikymmentä. Niissä olivat historiallisesti keskeisinä taustalla vaikuttamassa valtiotason päätöksentekoon, mm. YK:n alajärjestön (l. asuttamisen kattojärjestö), laatimia suosituksia/linjauksia, joita varsin laajalle päätöksenteon tasolla oltiin jo kauan aikaa sitten ollut monenkin maan ministreriöihin arkistoitu, ns. Istanbul -julistuskirjan (kirjan kappaleet). Se julistuksen sisältö edelsi nyk. YK:n kestävän kehityksen sisältävää Agendaa, Historiasta on todennettavissa, ettei ole uutta auringon alla (alustava Agenda oli jo kauan (5v.) ennen "Suomen auttamishalukkaita vuosikymmeniä" julkaistuna päätöksentekijöille. Onko tällä ollut vaikutusta, nykyäänkin kyseenalaista "OIKEIKSI TODENNETTUJEN PAKOLAISTEN(?) auttamisen tiellä(?)"

      Yli kaksi vuosikymmentä sitten, maailma oli vähemmän hullu. Silloinkin määrittelyt, jossa sen tekstissä oltiin identifioitu "haavoittuvaisimmiksi pakolaisiksi "YKSIN ASUVA ALEMMAN YHTEISKUNNAN TUOLOLUOKAN NAINEN JA HÄNEN LAPSET". Teos määrittelee ne selkeästi ja nostaa ylös ylimmällä prioriteetilla, voida valitoiden pyrkiä olla pakolaisstatuksella olevan maahanmuuton humanitäärisen avun päätöksen teon suositus (engl. recommendations, policy making) käytössä. Siihen dokumenttiin "NAINEN & HÄNEN LAPSI" olivat jo silloin kirjattu auttamisen kohteina, tärkeimpinä avun tarvitsijoina.

      Vitsi:"Suomi vuosikymmeniä auttanut kaikkein haavoittuvaisimpia pakolaisia, NAISIA JA LAPSIA". Vaakakuppi kallistui viime vuosina valtiolta johonkin ihan muunlaisen laittoman maahantunkeutumisen läpi sormien katsomiseen. Täysin selvää siinä on ollut se, että esim. KOKOOMUS -voittoisesssa toiminnassa oltiin toteutettu maahan tunkeutujien liikkumisen liiketoimintalähtöistä HELPOTUSTA (l. linja-autokuljetukset yms. asuttaminen), "Ratkaistu" sillä "nopeasti pahenemaan päin" EU:n jakama ongelma, joka saatiin median keinoin näyttämään Suomelle "väistämättömältä ongelmalta". Pahisten kohtaantona oli ollut kyytiin ottaneet linja-autoyhtiöt, heidän kyydistä päästyä raja-asemalle jalkatumisen aikaiset pelkotilat, jossa jokainen saapuva matkustaja oli sisimmissään tiennyt, että tämäkään tule (lyh. ajan sisään) ehkä olemaan se viimenen maarajojen henk.koht ylitys (syvintä ajatustaan lie: "eipä mulla ole rahaa, mutta ASYL kortin nosto ja jatkohakemusta migriin sekä kelaan - c'est la vie!") Tasapuolisesti katsottuna, OIKEIDEN PAKOLAISTEN -näklökulmasta, maahan saapuneiden käsitysten oikeudenmukaista muodostumista ja "pehmeän laskun" oli toteuttanut Kokoomus -johteinen valtio, joka oli auttanut palkkaamalla turistibussit kuljettamaan vastaanottokeskuksiin [ VOK:n ].

      Vastaanottokeksuksiin sijoittuneina, "Hyvät, pahat ja rumat" -sakin ulospääsyn toiveet ja ulospäinsuuntaituneet pyrkimykset vuosien mittaan olivat luontevinta toteuttaa aika ajoin mm. jalkapallopelien kautta. Kaikenlainen kosketus yhteiskuntaan oli johtanut, varoituksista huolimatta, ihan toisenlaisiinkin tapahtumiin, (l. kauppakeskusten käytävällä tuntemattomien häirintään, ja lopulta matuista HELPOTUSTAHakevat"yksilöt ja ehkä joku vähemmän pahiskin, copy-cat efektinä syyllistyi nuorten naisten rasikuuseen). mitä oltiin pelättykin tapahtuvan. Seuraus: mm. nuorten uhrien mielipaha ja traumatisoituminen. Haitallisen tunkeutumistyön mahd. seuraus: sukupuolitaudit voivat levitä [ VD: t], jos kys."sotatoimi"koettee Suomen kansanterveyttä. Konkreettista, että 1 nuori sitten kuoli [ josta käsitykset jäivät tammi-19, että montako täytyisi vielä kuolla ennenkuin "grooming" on lakkautettu ]

      Vitsailun jatkuessa moni alkaa tajuta sen, mitä on aiheutettu (jotkut rohkeat kansallismieliset kysyvät sitä, kuka ottaa tästä vastuun ja miten enneltäehkäistä tulevia "nurjapuoleisia" tapahtumia?). Tajuamme sen, että (oikeisto)salakabinetin, omin päin tehdyn, ratkaisun" myötä sillä on kauaskantoiset vaikutukset nimenomaan Suomen kansan enemmistölle naisille ja neidän lapsille. Vähättelemättä perheen miesjäsenen mielipahan tunteita.

      Tämä korruptio kohdistuu koko kansaan ja on kai kontroversiaali aihe voida keskustella muualla kuin kirkon siunatuissa tiloissa. Valtaapitävät eivät piittaa kirkosta (& sen opeista, tarkoitus: siunata/ valjella tasap. kuntaväestöä). Korruptiossa joku on aina käärinyt rahat liiveihinsä ja poistunut veroparatiisiin! Saman aikaan leikkausten vaikutus kansaan ja sen kurjistuminen. ELIITTIÄ EI KIINNOSTA, SDP VASTUUSSA, NO WAY - VIA ELIITTI TÄMÄ EU MÄÄRÄÄ LIITTOVALTIOT, PAITSI UNKARI ym. - PIENI MAA SUOMI, KAIKKEIN TÄRKEIN NÄYTTI ED. HALL.KAUDELLA OLEEN YRITYSVEROT/LIIKETOIM.-MALLIEN TOIMIVUUS GLOB.-TALOUDES! KANSANTERVEYDEN KUSTANNUKSELLA!

    • Anonyymi

      Suomi on Lähi-idässä ja Afrikassa suuri vitsi :)

      Hyvä kun politiikkomme ovat koko maailman hovinarreja ;)

    • Anonyymi

      Suomeen tulleista turviksista on ollut miesten osuus noin 85% joten todellinen emävale. Mykkiksen suusta ei ole koskaa tullut mitään faktaa, totuudesta puhumattakaan. Miehiä tänne kyllä' tunkeuttuu, naisia ei ole juuri näkynyt.

      • Anonyymi

        Ymmärrys hoi.
        Turvapaikanhakijoita ei voi valita. Kiintiöpakolaiset voi. Jos et ymmärrä eroa, ei kannattaisi ottaa kantaakaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ymmärrys hoi.
        Turvapaikanhakijoita ei voi valita. Kiintiöpakolaiset voi. Jos et ymmärrä eroa, ei kannattaisi ottaa kantaakaan.

        Pakolaiset ovatkin pakolaisia siellä leireillä, suomeen tunkeutuneet ei ole turvapaikanhakijoita ja suuri joukko hyvinvoivia miehiä. Ei voi valita, rajavartijoiden tehtävä on sulkea tie niiltä joilla ei ole vaadittavia asiapapereita mukana, ei siinä ymmärrystä tarvita vaan harkintaa ja kylmäpäisyyttä, empatia ei tuo turvaa maahamme, päinvastoin on tapahtunut. Kun kielteisen päätöksen saaneet otettaisiin talteen niin Turun terroriiskukin olis vältetty, näin se vaan on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ymmärrys hoi.
        Turvapaikanhakijoita ei voi valita. Kiintiöpakolaiset voi. Jos et ymmärrä eroa, ei kannattaisi ottaa kantaakaan.

        oletko miettinyt mistä mielipiteesi kumpuavat, pidätkö ehdottomana totuutena kaikkea mitä esim poliitikot sanovat, aina voi valita, ei tänne todellakaan tarvitse avosylin ottaa vastaan yhtäkään valehtelevaa elintasopakolaista jos näin päätetään. jos et ymmärrä niin ei kannata ottaa agressiivisesti kantaa muiden kannanottoihin.


    • Anonyymi

      Mykkäsen kannattaisi muuttaa Somaliaan tai Irakiin. Voisi keskittyä suojelemaan aivan kaikkea minkä näkee.

    • Anonyymi

      Odotan innolla sitä päivää kun suomalaiset hermostuvat lopullisesti näihin matuihin ja heitä hyysääviin idiooteihin, silloin alkaa kova kilpajuoksu Ruotsiin matuilla .
      Haaparannan kautta on paha mennä kun vastassa on Norrbottenin pojat joiden esi-isät olivat vapaehtoisina Neuvostoliittoa vastaan talvisodassa ja jatkosodassa.

    • Anonyymi

      Suomalainen poliitikko ei hetkahda enää sinne eikä tänne! Puhuu ja tekee mitä huvittaa! Suomalainen äänestäjä on niin tyhmä että uskoo ja hyväksyy kaiken, nähtiinhän se jo suuren mamuttajapuolueen äänimäärässä! Tosin demareita äänestäneet ovat alkaneet jo katua antamiaan ääniä! Kavaltaja Rinne tuhoaa Suomen!

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      328
      2796
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      98
      2103
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1610
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1022
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      983
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      145
      899
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      842
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      744
    Aihe