Uhkia Vedonlyöjälle

Anonyymi

Uusi hallitus kaavailee rajoituksia vedonlyönnin harrastuksiin ulkomaisille bookkereille ja yksinoikeutta rahapeleihin vain rahapelimafia veikkaus oy:lle.
Koska ollaan eu:ssa, niin vedonlyönti eu maissa toimiville bookkereille pitää olla sallittua.
Veikkaus kehuu edistävänsä rahapelien liikapelaamista pitämällä minimipanoksen 1€ssa, vaikka muilla bookkereilla voi pelata 0,10€ panoksella.
Veikkauksen pelivalikoima on surkea.
Sivuvetoja veikkaus tajoaa 1-30, kun ulkomaisilla bookkereilla sivuvetoja on yleensä 100-300.

9

103

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vitun Rinne, jos vedonlyönti ulkomaisille bookkereille kielletään, niin en varmana puolusta tätä maata sodan syttyessä.
   Rinne puuttuu jo ihmisoikeuksiin, jos riistetään mahdollisuus saada harrastaa vedonlyöntiä ulkomaisiin vedonlyönti yhtiöihin.
   Veikkaus on niin kuppanen peliyhtiö, ettei sen pelejä kukaan viitti pelata, kun pelitarjota ja kohteiden määrä on hanurista.
   Lisäksi veikkauksen riistofirma rahastaa 1€ vedosta, kun ulkomaille voi pelata 0,10 sentillä.
   Rinne pilaa tulottoman viimeisen rahan ansaitsemis tavan, kun tulottomana joutuu elämään paskavaltio suomessa.

   • Anonyymi

    Vitun nuija, ei ole mitään tuollaista suunnitteilla.
    Jos joskus on, ne suunnitelmat tehdään Brysselissä.......


  • Anonyymi

   Ulkomailla asuva velipoika pelaa isommat betsit mun puolesta ja laittaa voittorahat suoraan mun pankkitilille. Toimii kuin junan vessa, vai mitä Rinne?

  • Anonyymi

   Asialle varmaan tarttis tehdä jotain esim antaa noille Urpoille eduskunnassa todenmukaista tietoa eikä vain Veikkauksen propagandaa!!

   Tietysti ne päättävät elimet istuvat varmaankin veikkauksen hallituksessa ja saavat ruhtinaalliset kokouspalkkiotkin....kukapa niistä haluaisi luopua?

  • Anonyymi

   Laitoin Veikkauksen pääjohtajan sähköpostiin kuvaruututallenteen viime talvisesta 25000 euron voittokupongistani, jonka kerroin Norkalla oli 4500 ja Veikkauksella vastaava 2600. Kummalleko sinä pelaisit samaisen rivin?

  • Anonyymi

   Lyön vetoa Englannin ja Irlannin laukkakilpailuihin.

   Takuulla eivät kuulu Veikkauksen valikoimiin koska ovat asiantuntija pelejä,eivät siis pelkästään onneen perustuvia.

   Tienaan kuukaudessa vuodenajasta hieman riippuen 2.000-3.000 euroa.Tämä siis keskiarvona.

   Tämänkin mahdollisuuden siis haluaisivat poistaa vaikkei taatusti ole keneltäkään pois.

   Totoa ilmeisesti pitäisi pelata....ha ha haa....sehän on todella rehellistä peliä ja kaikille tasapuolista....ei voi edes verrata siihen information määrään joka laukkakilpailuista on kaikkien saatavilla.

   Muutama vuosi sitten kun pokeri huuma oli suurimmillaan ja pokeri aiheisia tv-ohjelmia jopa Suomessakin tarjolla niin joku Veikkauksen aivopesemä eduskunta ääliö totesi,että pokeri ulkomaille pitäisi kieltää koska se perustuu onneen eikä taitoon.

   Kovasti Veikkaus nyt yrittää puffata omaa pekeriansa ja roisto automaattejansa....rehellistä toimintaako?

   • Anonyymi

    Veikkaus toimii jatkuvasti harmaalla alueella. Ei Veikkaus ole sen eettisempi toimija kuin ulkomaisetkaan, vaikka sellaista esittääkin. Veikkauksen monopoli tulee murtumaan muutaman vuoden sisällä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Veikkaus toimii jatkuvasti harmaalla alueella. Ei Veikkaus ole sen eettisempi toimija kuin ulkomaisetkaan, vaikka sellaista esittääkin. Veikkauksen monopoli tulee murtumaan muutaman vuoden sisällä.

    Samaa olen ajatellut, mutta siten että jos tätä Veikkauksen johtajien kampanjaa ei olisi ollut, tilanne olisi voinut jäädä vielä pidemmäksi ajaksi ennalleen, mutta sen ansiosta voi hyvinkin käydä niin että rattaat lähtevät pyörimään ja tuloksena on Veikkauksen monopolin melko pikainenkin murtuminen (Ruotsin ja Tanskan malliin).


  • Anonyymi

   Mitäs jos ensin lattaisi toimivat aukottomat rajoitukset peliautomaatteihinsa kauppoihin? Siellä ne pahimmat peliongelmaiset sortuvat, kun kasinot on saatu kiinni, mutta Veikkaus se vaan jaksaa tyrkyttää koneitaan, mitä muissa maissa ei saa tehdä. KÖyhimmät häviävät siellä, mutta sekös Veikkausta ja Veikkauksen tuista ja palkkioista nauttivia poliitikkoja liikuttaa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Työttömän työnhakijan pääasiallinen tehtävä on työnhaku

   Ja uusi työnhaun malli korostaa sitä. ”Tavoitteena on nopea työllistyminen”, sanoo TE-toimiston johtaja. Ja tässä hän aivan oikeassa, koska työttömyys
   Maailman menoa
   389
   2964
  2. Stefan Thermanin käräjät on 16/6. On jännät ajat miehellä edessään.

   Neljä syytettä on nyt edessä, laittomasta uhkailusta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   1712
  3. Mitä kummaa tapahtui, että Suomalaiset yhtäkkiä Natoon haluaisivat?

   Ulkomailla ihmetellään, "mikä teihin rauhanomaisiin suomalaisiin oikein meni kun, yht'äkkiä sotahulluiksi muutuitte"? Erittäin hyvä kysymys joka pitäi
   Maailman menoa
   705
   1653
  4. No niin.. nyt ihan vakavasti..

   Haluisitko mies nähdä ja jutella ihan oikeasti? Kun mä haluisin.. voisitko antaa jonkun vihjeen. Tiedän että oot täällä, mut en tiedä että miksi sä tä
   Ikävä
   84
   1127
  5. Ajatus on nähdessä

   Jutella ja sopia ajankanssa keskustelu edes kerran, selkiyttäisi asioita. Vain kasvotusten, vain sinulle. Katoamalla päätät toisin, oletko ihan varma
   Tunteet
   52
   828
  6. Olet kylmä mies

   Vähän pelottava.
   Ikävä
   45
   796
  7. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   700
  8. Noniin tänään on ensimmäinen päivä

   Jolloin aion keskittyä muuhun ja ajatella vähemmän sinua! Ei tosin alkanut kovin vahvasti. 😅 Pakko nyt vaan irrottaa ja unohtaa. Toivoa on vasta sitt
   Ikävä
   45
   667
  Aihe