Onko Suomessa demokratiaa ?

Anonyymi

28

117

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vaalien suurin häviäjä saa eduskunnan puheenjohtajanpaikan ja 5 ministeripaikkaa. Tällaista voi tapahtua Pohjois-Koreassa tai jossain muussa diktaattorivaltiossa, mutta näköjään myös Suomessa.

   Sehän tässä on tarkoituksena näyttää ihmisille, että ei kannata äänestää - ainakaan väärin, muuten voi käydä näin.

   • Anonyymi

    Tämä on sitä uutta normaalia, jonka sininen menneisyys aloitti. Kyse on siis soinilaisen sairauden leviäminen demokratiaa näivettämään.

    No, kansa kertoi vaaleissa, mitä ajatteli Terhon johtamasta korruptiojengistä. Saa nähdä, mitä seurauksia eliitin demokratian halveksemisesta vielä koituu pitemmän päälle?


   • Anonyymi

    Veikkokin sanoi aikoinaan: "Rahoo on, mutt on väärisä käsisä!" Kohta pussikevenee ( = verotus sitä keventää ). Nuo sossuilut ja komarilinjat on piperretty jo pohjamutiin saakka. Vaan mikäpä siinä. Kauppaopiston opettaja(komari) sanoi aikanaan, että älkää väittäkö, etteikö rahaa ole. Suomen pankin setelipaino lätkyttää sitä laakerit punaisina lisää..ja lisää...ja lisää..

    Lopun perin rahnapolitiikka on nykyisin sellaista kuin taskubiljardin peluu: 1-1, 2-0, 0-2.. klink-klonk-klunk. Otetaan oikeasta taskusta, siirretään vasempaan, otetaan vasemmasta, siirretään vasempaan..siirretään vasempaan..siirretään vasempaan..otetaan oikeasta, siirretään vasempaan, otetaan vasemmasta, siirretaan kes-kustaan..sitten kstn..silmään... ja viheriä maalima pelastuu. ;)

    Ja höpötin-löpötin-löö! Maapallolla on ollut kylmiä ja lämpimiä kausia miljardeja vuosia ennen homohomosapiensia..ja sama sykli tulee tulee jatkumaan vielä miljardej vuosia! Ihan sama, kuinka täällä puljataan ja missä budjataan. Onko nokka musta, keltainen, punainen, valkoinen tai vaikka viheriä. Onko puoluekanta ihan-kui-vaan tai uskontokunta ihan-mikä-vaan!
    Sillä ei ole 'pitkässä juoksussa' pzgankaan merkitystä.

    Pitää sanoa kuin Kössi aikoinaan kun siltä poliittista kantaa kyseltiin: "Ohan se ilimoja pielly!" Sama vastaus verotuksesta, uskonnosta, mummun kauppakassin sisällöstä... Ihan mistä vaan......


  • Anonyymi

   Demokratia on enää korkeintaan samaa tasoa kuin esim. Venäjällä.
   Onko ihme, että ihmiset ovat sitä mieltä ettei äänestäminen kannata.

   • Anonyymi

    Toiseksi suurin hallituspuolue saa perinteisesti puhemiehen paikan. Persut olisivat ehdottaneet Putinia?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Toiseksi suurin hallituspuolue saa perinteisesti puhemiehen paikan. Persut olisivat ehdottaneet Putinia?

    Tuskinpa täällä enää demokraattisia vaaleja nähdään ilman ulkopuolista apua, tulee se sitten Venäjältä tai USA:sta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Toiseksi suurin hallituspuolue saa perinteisesti puhemiehen paikan. Persut olisivat ehdottaneet Putinia?

    Ja kuinka ollakaan! Suvakki ei taas tiedä mistään mitään, mutta pakko oli kuitenkin taas pärskäyttää kuolat pois suupielestään!? :)

    Koska, toisin kuin ministerit, eduskunnan puhemiehen tulee sentään olla eduskunnan jäsen. Ja en nyt muista et Putin olis menny noissa edellisissä eduskuntavaaleissa läpi?


  • Anonyymi

   Niinpä ja nyt valittiin sydänsairas änkyttävä M V.

  • Sitä saa mitä tilaa, mitäs menitte äänestämään, nyt saatte niellä katkeran kalkin.
   Olen ollut sitä mieltä jo vuosia, että suomessa pitää pysyä pois äänestyskopilta.

   Siinäs kitisette!

   Parhaan tuloksen saa, kun kukaan ei äänestä. Silloin nämä umpikierot kusettajat jotka tuijottavat ainoastaan omaan napaansa, jotka eivät normaali elämästä mitään muutenkaan ymmärrä, tule valituksi.
   Nauttikaa nyt kun kerrankin saatte. siitä mitä olette tilanneet.

   Miten suomalaisia onkaan helppo kusettaa :)
   Vai demokratiaa, paskat siitä !

  • Anonyymi

   Uskokaa jo hyvällä vain persuja äänestämällä voitte enää vaikuttaa kaikki muut puolueet ovat liian korruptoituneita?

   • Anonyymi

    Persut ne vasta paskaa sakkia ovatkin, sehän nähtin jo viime hallituksessa sen aikaa kunnes koko lauma hajosi kahtia. Ei siinä auta mikään kun populisti ja äärioikeistolaisuus kohtaa hölmön äänestäjän joka ei edes ymmärrä että äänestävät itseään vastaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Persut ne vasta paskaa sakkia ovatkin, sehän nähtin jo viime hallituksessa sen aikaa kunnes koko lauma hajosi kahtia. Ei siinä auta mikään kun populisti ja äärioikeistolaisuus kohtaa hölmön äänestäjän joka ei edes ymmärrä että äänestävät itseään vastaan.

    Lohduttaudu nyt vaan sillä, että nyt valtaan päästettiin täysin epädemokraattinen ripulijengi! Mutta kuten kävi siniselle menneisyydelle, sama kohtalo odottaa noita Suomen kansan tahtoa vastustavia nakertava. Veikkaus seuraavien ek- vaalien jälkeen: kepu 8 paikkaa sdp 14 paikkaa, vas 3 paikkaa rkp 3 paikkaa, vihreät 9 paikkaa.

    Ja voittajia KOK, PS, ja KD! Uuden hallituksen muodostajat, yht. 163 paikkaa!


  • Anonyymi

   SDP on tappamassa Suomea kovaa vauhtia ja nyt myydään jo veronmaksajien omaisuuskin....paska hallitus kaikin puolin. Samaan aikaan ollaan ottamassa 1000 elättiä ja raiskaria maahan lisää...ei vittu hyvää päivää...

  • Anonyymi

   Verotus lisääntyy demareiden todellinen arvopohja tuli esiin köyhiä kyykytetään jälleen?

  • Anonyymi

   Ettekö te todella tajua. Suomessa on monipuoluejärjestelmä ja nykyinen puoluekenttä on niin pirstaleinen ja on vain pieniä ja keskisuuria puolueita, että tarvitaan niitä tarvitaan useampi, kuin kaksi puoluetta muodostamaan enemmistö hallituksen. Silloin ne puolueet, joiden jäsenistön synergiaedut ovat parhaiten yhteen sovitettavissa, muodostavat yhdessä enemmistöhallituksen.
   Kokoomuksen kopea nykyjohto lienee luullut liikoja, koska se kuvitteli yksin olevansa nyt kuninkaantekijän paikalla ja voivansa sanella miten hallitukseen mennään. No lopputuloshan olikin kokoomus ulos.
   Persut taas tuntuvat tekevän kaiken aikaa kaikkensa, että heihin ei hallitusta muodostettaessa voi täysin vakavasti ja luottavaisin mielin suhtautua, eli mitä jäi? Nyt meillä on, ei tosin oppositioon jääneiden mieleinen, mutta jatkossa varmaan hyvä ja toimiva hallituskoalitio, etenkin mikäli vanhat merkit paikkansa pitävät sillä onhan tätä maata johdettu tuloksellisesti entisinä vaikeina aikoina juuri SDP:n ja Keskustan yhteistyöllä.

   • Anonyymi

    Demokratia on kuollut, eläköön täysmätä demokratia, sitähän tämä on ja noiden petturipuolueiden rasistista käyttäytymistä yhtä puoluetta vastaan.

    Median enemmistö ei näe mitään ristiriitaa tässä kuviossa, jota johtaa arvopohja (lue pohja-arvo) Antti, suu muikean maireassa hymyssä.


  • Anonyymi

   Nyt voi sitten YLE, HS ja muu feministiporukka lopettaa itkemisen esimerkiksi Venäjän demokratian tilasta, kun sitä demokratia ei ole enää edes Suomessa.

  • Anonyymi

   Mitä jää jäljelle, kun ääliöitä putinistejä ei kukaan halua hallituskumppaneikseen ? Neljänneksellä on todistetusti rikostaustaa, ja se on vain jäävuoren huippu. Toinen neljännes ei vaan ole jäänyt (vielä) kiinni. Mukana esimerkiksi eräs A. turtiainen, joka sanoi, että rikostausta on hyve. ( yllytysrikos ) Sitten on tämä J. Mäkynen joka tehtaili maksuvälinepetoksia, mm äitiään kohtaan. Kuka saatana tällaisen porukan lähtee hallitukseen ? Tuskin Peltolammen nopein oikeastaan edes halusi.

   • Anonyymi

    Tässä taas yksi persunpotkija purkaa mieltään. Muutamilla näyttää pääasiana (ainoana) olevan se, että persut saadaan lakaistua pois johtopaikoilta. Ehkä nämä ovat niitä ihmisiä, jotka vapaaehtoisesti luovuttavat osan omaisuudestaan hyväksikäyttäjien hyysääjille. Suurta humanitäärisyyttä, luuletteko, että terroristi kiittää?


  • Anonyymi

   Sipilä oli hyvä näin jälkikäteen ajateltuna, mutta ei silti saanut mitään” aikaan 4v !
   Siniset olisivat voineet lopettaa ruotsinkielen, vaan eivät saaneet mitään aikaan!
   Kokoomus ajoi Terveystalon etuja ja ei saanut mitään aikaan!
   Näinollen äänestimme jotain muuta oik. puoluetta!

  • Anonyymi

   Viimeisetkin demokratian rippeet kuolivat viime hallituksen yhden sektorin asioiden ajamispolitiikkaan. Joka ainoa hallituksen esitys oli saneltu ylhäältä. Noudatti siis käytännössä EK:n laatimaa hallitusohjelmaa mamutuksineen.

  • Anonyymi

   Suomen demokratian taso on nyt huonompi kuin Pohjois-Koreassa. Hävettää tämä uusi vihervasemmistolainen hallitus.

  • Anonyymi

   Demokratiaa ei ole missään planeetalla.

   Onko todella vaikea ymmärtää ?

   Maailmaa hallitsee raha !

   Ja ihmiset - lammaslauma.

  • Anonyymi

   Demokratia on juuri sitä, että verotetaan ja juhlitaan niillä verorahoilla. Demokratia vain muuttaa juhlijat toisiksi. Jos ei verotettaisi, niin juhlijat olisivat ne joilla rahaa on, mutta verojen kautta pääsee rahattomatkin juhlimaan toisten rahoilla.

   On kokonaan toinen asia, onko tuo oikein.

  • Huonolta näyttää muutenkin.

   Aikanaan kansanedustajamme olivat isänmaan asialla kukin oman ideologisen näkemyksensä mukaan.
   Jonkun suunnan näkemys Suomen ja suomalaisten edusta oli kommunismi mutta ideologinen peruste sekin.

   Nyt eduskunta on hajautunut erilaisiin kuppikuntiin joissa oma ja sidosryhmien hyödyn tavoittelu menee kaiken muun edelle.

  • Anonyymi

   Politiikka ja demokratia ovat rikki, täällä ajetaan vain rikkaiden etuja, oli sitten Jallitus kasassa ihan millä kokonpanolla hyvänsä.

   Keltapaita radikalismi tulee nousemaan kun mätä & korruptio politiikka on tappanut jo kaiken tieltään.

  • Anonyymi

   Ainoa oikea demokratia on suorademokratia. Välistävetäjät ja edustajat ovat vain demokratian loisia. Tämän tienneenä en vaivautunut äänestämään ja olin (jälleen) oikeassa. :)

  • Anonyymi

   Suomessa ei ole demokratiaa - eikä Tasa-arvoa!
   Miehet on alistetussa asemassa!!
   Etenkin nuoret pojat syrjäytyvät - yli 70 000 poikaa on syrjäytynyt!!!
   - herätkää suomen kansa!!

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yhä useammat miehet jäävät ilman seksikumppania

   Seksuaalinen yksinäisyys on myös yhteiskunnallinen ongelma: https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009348479.html?share=e7236ee8014c17d4d350174fb6afe007
   Sinkut
   432
   2791
  2. Martina ei viihdy kotona!

   Montako päivää ehti Martina olla kotona ennen kuin oli taas menossa. Tällä kertaa sentään koira mukanaan mutta loput perheestä jäi taas muiden hoidet
   Kotimaiset julkkisjuorut
   361
   1585
  3. Emeka Matthew Ekperech tuomittiin raiskauksesta vankeuteen - hän on valittanut tuomiosta

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/43a4cae4-09ed-485b-b47b-ded8761c4d07 Tuomittu joutuu maksamaan myös korvauksia. Yhdynnän kohteena ollut h
   Maailman menoa
   15
   897
  4. Ähtärin pandapäätös

   Kun pandapäätöstä valmisteltiin eläinpuiston toimitusjohtajana oli Juhani Haapaniemi, hallituksen puheenjohtajana oli kaupunginhallituksen puheenjoht
   Ähtäri
   33
   884
  5. Hengaillaan

   Hengaillaan-visailuohjelmasta ei todellakaan tule suosittua ja pitkäikäistä vaan se floppaa ja komeasti karahtaa kunnolla kivikolle,tuleepahan kokeilt
   Yle
   69
   825
  6. Millon olet

   Tavannut kaivattusi viimeksi ja missä.
   Ikävä
   47
   779
  7. Mistä juttelitte

   kun näitte viimeksi?
   Ikävä
   45
   733
  8. Minkä takia sä nainen vihaat mua

   Myönnän tehneeni väärin kun en ole ottanut asiaa heti pöydälle. Katuva mies.
   Ikävä
   56
   704
  9. Joko sinä mies unohdit tämän naisen?

   Kohta nähdään varmaan taas, mutta tykkäätkö yhtään?
   Ikävä
   48
   677
  Aihe