Maailma niin muuttunut utopistiseen suuntaan

Alkuun keskustalaista politiikkaa. Jossa lisänä vähän tätä nykymaailmaa erään näkökulman mukaan.

Itse en henkilökohtaisesti näe mitään pahaa tässä hallitus muodostelemassa jossa keskustakin mukana. Kyllä he kaikki yrittää maan ja kansalaisten parasta, en sitä epäile lainkaan. Ei maa voi toimia ilman hallitusta, se on faktaa. Keskusta-maalaisliitolla on niin vahvat perinteet hallituksissa, jolle nyt tuli jatkumoa. Demokratia juuri tätä että tulee eri ajatussuuntia mukaan. Ei tuntuisi kovin hyvältä jos esim kuin muutamissa maissa " kommunistit on ainoa puolue". KIINAKIN TUNTUU SIINÄ IHMEELLISELTÄ TÄYS KOMMUNISTISENA MAANA, joissa ihmisarvo on alhaalla.

Ajattelisin näin, että utopistinen on realistisen vastakohta: realistinen esim. utopistinen haave on sellainen, että haaveilla voi asiasta, mutta se on niin kaukana todellisuudesta ja mahdollisuudesta onnistua, että se luokitellaan utopistiseksi. Se ei enään nykymaailmassa pidä paikkaansa, monet asiat vain odottaa poimijaansa, ja hinnalla ei niin ole väliä aina. Jokin maalaus töherrys lähes 100 miljoonaa euroa huutokaupassa juuri oli. Jos otetaan esim. Elvis Presleyn hammastikku, jolla kuppilassa hampaan välinsä puhdistanut ja laittanut siihen astiaan, se maksaa markkinoilla maltaita, kuin nyt olevat muumi mukitkin, jotka vähänkään harvinaisempia painos määränsä suhteen. 'jalat maassa' ja utopistinen 'leijuu pilvissä'. Meilläkin muutamia muumimukia jotka nyt olleet lasivitriinin sisällä, kun arvo todettu otettu pois käytöstä. Voisin niistä aloituskuvaan laittaa iltasella.

Nyt ruokailtua vähän katseleen metsäisiin maisemiin, tulee nimittäin pari kaveria katsomaan "annon laitaa" kun tulevat puuntaimen istutus puuhiin. Avohaakkuuta ei nyt ollut, niin pääosin käsipelillä istutus. Vein jo aiemmin taukotuvan paikalle talvella, kun suometsää välillä, niin ei nyt niin onnistu. Siinä onkin jo emännän laittamaa välipalaa, kahvia lisukkeineen ym niin saadaan ne miesten kanssa haukata paikalla.

Tässä vain näin lyhyesti (kerrankin). Jokainen olemme nähneet edistymisen demokratian jatkeena, että turha sitä enään tuoda tässä esille.

Hyvää päivän jatkoa, ja aina sisällä olijat, liikkukaa nyt viimeistään ulkosalla, ilmat -sää niin hieno, ennenkuin taas tulee ulko oleiluun huonommat säät.
Ilmoita


42 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


Akkojen astuminen voimakkaasti esiin vie tämän kansan perseelleen
No tosin nykysuomalaiset miehet on pikkasen naismaisia ja miehnkuva on kadonnut
En näe hyvänä tätä vouhotusta sukupuolen tasa-arvosta , enkä pidä hyvänä nykydemokratiaa.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Pankkomajurin jonnin joutavaa liirumlaaruumia taas. Hoh hoijaa.
4 VASTAUSTA:
Minulla ei ole enää viitteen vuoteen ollut miehiä istutushommissa. Paikallisen suunnistusseuran naiset ovat ne hommat hoitaneet, ikinä eivät ole töitä puolenpäivän helteellä aloittaneet, vaan yöaikaan ovat taimet paikkansa löytäneet
Anonyymi kirjoitti:
Minulla ei ole enää viitteen vuoteen ollut miehiä istutushommissa. Paikallisen suunnistusseuran naiset ovat ne hommat hoitaneet, ikinä eivät ole töitä puolenpäivän helteellä aloittaneet, vaan yöaikaan ovat taimet paikkansa löytäneet
Olen pahoillani siitä, että et ole viiteen vuoteen saanut miestä.
Tuntuu vain ihmeelliseltä kun esim. meillä täällä Puolangalla on suuri määrä aikamiespoikia ta muuten akattomia.
Anonyymi kirjoitti:
Olen pahoillani siitä, että et ole viiteen vuoteen saanut miestä.
Tuntuu vain ihmeelliseltä kun esim. meillä täällä Puolangalla on suuri määrä aikamiespoikia ta muuten akattomia.
Yöaikaan on ollut.
Sellaisia rotuvalioita syntyy saman kylän naisten ja miesten peuhatessa keskenään satoja vuosia. Valitettavasti tuollaiset rotuvaliot ovat yhä enemmän etenkin vuoden 1906 jälkeen saaneet valtaa päättää tämän maan asioista.
+Lisää kommentti
Taimien istutusta taas... heh... Hyvä juttu, sillä uusi ympäristö- ja ilmastoministeri jo ehti ilmoittaa että "meillä ei vain yksinkertaisesti puu riitä". Tarkoitti tällä suunnitteilla olevia sellutehdashankkeita. Onneksi on "metsänhoitajia", jotka kasvattavat puita tehtaiden tarpeiksi.
Ilmoita
Onko se kuntalaisille rakentamasi ja kaikille avoin kuntopolku edelleen avoinna kaikille?

Voisitko jälleen laittaa kuvan siitä mutta älä laita samaa kuvaa kuin viimeksi jolloin paljastui, että kuva olikin otettu Sveitsissä
Ilmoita
Tervehdys ! tässä sauna kuistilla kun odottelen pellin kiinni laittoa.
Jahas ! LAITOIN EPÄHUOMIOSSA VÄÄRÄN ALOITUS KUVAN -OLKOOT NYT. Korjaan sen pirtissä sitten jonain päivänä, kun oli tarkoitus ottaa kuva muumimukeista. Aloituskuvan anopin pienet kalakukot lähti, täytyy yhäkin todeta miten ne oli herkullisia. Jotenkin tulee noihin pieniin kalakukkoihin paremman oloinen maku. Joku ihmetteli niitä, mutta se päällys kun rasva tullut laesta läpi, saattoi olla voitakin sessa, kun käsittääkseni sitäkin vähän laittoi anoppi niihin vähän. Ei olleet suinkaan vehnäsiä voipullia.
Se siitä !

Hallitus aloitti ja heti kismalla. Kyllä metsät kestää kuten keskusta näkemys on vihreitä vastaan. Kun omia metsäsarkojakin katsoo, kyllä niitäkin voisi raakemmallakin kädellä hakata, mutten ole raaskinut niin tehdä. Nyt metsässäni vaihe jossa uutta puuntaimenta istutetaan, tulos sitten seuraaville sukupolville nähtävissä. Kaksi istuttajaa tänään tutustettiin alueeseen, tulevat sitten ilmojen "lauhtuessa" . Turha nyt heltellepäivinä sitä tehdä. Näyttäisi jo viikonlopun jälkeen ilmat tuelevan passeleiksi. Tehtiin urakka istutuksista, sikäli
" kaupanteko" oli poikkeavaa että lupasin paremman liksan kuin itse ajattelivat. Siinä saa niin "köykkiä, että ei parempikaan palkka ole siihen ole poissuljettu. mm rantasauna jokapäivälle "urakka sopimuksessa" samoin eukko hoitaa ruokapuolen, kun koukkaavat pirtin kautta, on valmiina mukaansa kori. Kahvipuoli hoituukin nestekaasu keittimellä taukokopilla. Näitä vastaavia töitä olisi kyllä valtakunnassa laajemminkin, kun vain olisi tekijöitä. He jo tekijöitä tähän, kun olleet aiemminkin metsätöissä metsissäni.

Suomi elää puusta edelleenkin, ja uutta tuotetta siitä löydetään jatkuvasti lisää mm laaketeollisuus. Että alalla kyllä työtä on tulevaisuudessakin, vaikka vihreät haluaisi metsämme madoille syöttää, joka toisi sairauksiakin paljon. mm kohta kuljemme puuvaatteissa, kun öljy siihen ollaan boikotoimassa.

Sellasta jurinaa nyt.
Ei muuta kuin pelti kiinni kiukaassa ja riihtymään.
Hyvät yöt !
Ilmoita
Mitä tarkoitat väärällä aloituskuvalla? Profiilikuvaasiko? Majurin kauluslaatta siinä on. Keneltä lainasit? Löytyyhän niitä netistäkin. Onneksi et laittanut omaa naamakuvaasi sen kauluslaatan yhteyteen. Jos joku oikea majuri näkisi sellaisen kuvan ja sinun kirjoituksiasi, saattaisi loukkaantua pahoin.
3 VASTAUSTA:
Niin se Kapi on sanonut monesti.Oletko Kapi?
Anonyymi kirjoitti:
Niin se Kapi on sanonut monesti.Oletko Kapi?
Onko kapi menny sinunkin päähän? Sivilinä ja res.alikessuna helppo ymmärtää että et sinä mikään majuri voi olla. Majurit on joutunut opiskeluissaan oppimaan kirjoitustaidon ja työssään sanantaidon. Sinulta ne kumpikin loistaa poissaolollaan.
Anonyymi kirjoitti:
Onko kapi menny sinunkin päähän? Sivilinä ja res.alikessuna helppo ymmärtää että et sinä mikään majuri voi olla. Majurit on joutunut opiskeluissaan oppimaan kirjoitustaidon ja työssään sanantaidon. Sinulta ne kumpikin loistaa poissaolollaan.
En ole majuri, sen osasit sanoa. Enkä ole aloittajakaan, mutta tuon tein " Anonyymi
6.6.2019 18:03
Niin se Kapi on sanonut monesti.Oletko Kapi? "

Kun hänellä näkyy raivaria siitä olevan, kun ei itse siksi koskaan päässyt.

Varmaan yksinkertaisena et vieläkään ymmärrä !
+Lisää kommentti
Jätin vihdoin päätösviestini omalle avaukselleni (Hallituksen kokoonpano on tämä) ja kun palstaa hieman laajemminkin silmäillessäni huomasin tämän, niin täytyy tähän reagoida. Nimittäin siksi, kun näköjään täällä ”kapi on mennyt päähän” myös jollekin muulle kuin sille, joka on hirttäytynyt m-karvoihini, kun tuossa ylempänä minut ”nähdään”. Ellei ”näkijä” ole juuri tuo mainittu.

Olen kyllä täällä majurina esiintyneen ”majuriutta” epäillyt, mutta onkohan tuo avaaja edes se kyseinen ”majuri”. Parempi ilmaisutaito hänellä on. Puhuu tosin pitkiä tarinoita muusta kuin palstan aiheesta, mutta en sitä kritisoi, sillä samaan sorrun usein itsekin. No, ehkä kyseessä on sama, kun profiilikuvanaan on majurin kauluslaatta. Yhdyn kyllä tuossa edellä jo esitettyyn ihmettelyyn siitä, miksi vain kauluslaatta, miksi ei omakuvaa majurin puvussa?

Majurithan toimivat esikunnissa, joissa työ on paljolti kirjoittamista. Mutta majureilla on alaisia, toimistoaliupseereja ja toimistotyttöjä, jotka sitten kirjoittavat sen, josta majuri on antanut käskyn;)) Tällaista toiminnankuvaa täällä takavuosina eräs kepuvaikuttaja ihan vakavissaan esitti.E i se ihan noin mene. Niissä esikunnissakin aikoinaan toimineena en muista majurien tai ylempienkään upseerien juuri turvautuneen minuun kirjoittamansa stilisoinnissa. Mutta eivät he koskaan korjanneet minunkaan kirjoittamaani - päiväkäskyjä, jotka esikuntavääpelinä/toimistoupseerina kirjoitin - tai oppituntisuunnitelmiani, joita kirjoitin opetusupseerina ja kurssin johtajana.

Onhan kyllä todettava, että täällä on esiintynyt upseereina sellaisiakin, joiden äidinkielen kirjoitustaidolla ei ehkä olisi sitä ”Rottakouluakaan” läpäisty, mutta ehkä vaatimustaso on matalampi kadettiupseerien opinnoissa ja niitä edeltävissä lukio-opinnoissa;))
16 VASTAUSTA:
Eikös metsäasiat ole juuri keskustan heiniä, niistä kirjoittaa pitkään. Eli, tällä kukoan Kapin arvostelun. Kapi käsittää että kun puolueista puhetta pitää olla haukkumista. Ei se niin mene.
Voi asioita käsitella majurin tapaan positiivisestikkin.

Varmaan monet täälläkin luulette että puut tien latoihin tulee itsestään, kuin vihreillä sähkö pistorasiaan.
Anonyymi kirjoitti:
Eikös metsäasiat ole juuri keskustan heiniä, niistä kirjoittaa pitkään. Eli, tällä kukoan Kapin arvostelun. Kapi käsittää että kun puolueista puhetta pitää olla haukkumista. Ei se niin mene.
Voi asioita käsitella majurin tapaan positiivisestikkin.

Varmaan monet täälläkin luulette että puut tien latoihin tulee itsestään, kuin vihreillä sähkö pistorasiaan.
Juurikin näin se menee, ei ne puupinot ja hakerangat tule teitten varsille ihan itsestään. Siinä on monimutkainen työ takana ja satsaus tulevaisuuteen pitkälle. Juuri tuo satsaus tulevaisuuten alkaa metsässäni maanantaina. Palkkasin juuri paripäivää sitten kaksi alan taitajaa siihen, käsin puuntaimenen istutukseen. He olleet aiemminkin metsätöissä omistamissa metsissäni. Että siltä osin asia varmoissa käsissä.

Mitä maa olisikaan ilman keskustan hankkeita ? Lähes kaikki pakkaisi laumaan, ja kuka heidät sinne elättäisi ? ja ei unohtaa myös laajasti hankkeita mitä maa tuottaa. Nyt näyttää ihan hyvältä, ainakin myös muiden puolueiden kuin keskustan taholta, jos puheet heillä pitää paikkaansa, niin tästä taas edistytään Sipilän hallituksen lailla mm työllisyys tavoite 75 %, se vaati satsauksia paljon. Maakuntien tuloa ei nyt näyttäisi estävän mikään, ja juuri 18 tulee, kuten myös SDP sen vakuuttanut puheenjohtajansa -pääministerin suulla.

Politiikassa niin paljon muutakin kuin äänestys ja sen tulokset. Toimet sitten kun hallitus valittu on pääpainossa, ja siihen valitut, kun kokemusta halutaan mukaan. Edes kuvitella kuten esin vihreillä, juuri kevään eduskuntaan valittu ja ministeriksi, ei edes kukaan odota häneltäkään kokemuksen perustuvia ratkaisuja ja esityksiä. Mutta siinä muiden mukana menee hekin, kunhan eivät ala sitä omaa kokematonta ääntä latelemaan.

Tapana on laajemminkin käsitellä asioita, josta saanut myös huomatuksia tahoilta joilla ei taida laajempi käsitys isänmaamme tilasta ja asioista olla tiedossa. He pitäköön käsityksensä, joka on heilläkkin oikeus.

Ollut nyt iltaisin menoa, kun olen pikkuikäni kuulunut Rotary alueeni kerhoon. Järjestö on maailma laajuinen, ja tuo esille ja avustaa myös heikompiosaisia. Säännöissä, kun poissa kokouksista, se tulee paikata sitten, ja siksi muissakin kerhoissa olen köynyt. Kun olin keväällä toista kuukautta poissa Suomesta. Siinä jäi jokunen viikkokokous pois. Mainittakoon että oli takavuosina mm " silakkasoutu" jolla kerättiin rahaa jakoon heikompi eläjille. Ei aina niin paljoa tule, mutta kun tempauksia useita siitä sitten kertyy.

Mainitaan nyt lopuksi vielä, järjestö tarkastelee kolmenvuoden välein sääntöjään maailman laajuisesti
Vuoden 2019 sääntövaltuuskunta kokoontui huhtikuussa -2019 Chicagossa.
-että tallaistakin tietoa plastalaisille, ettette nyt ihan kyperry omaan tietämöttömyyteen, ja se sitten tuo harha käsityksiä.
Maailma vain jo niin pieni "Eskoseni", mm tämäkin kerho niin toimii maailman laajuisesti.

Sellasta, joillekin varmaan turhaa jurinaa. Mutta sanotaan nyt tämäkin puoli. Me ihmiset olemme niin kehittyneet, että haemme jos mitäkin, kun kulkuyhteydet alkaa olla 1000 km/h. Ja sähköinen kulku toimii sillä samalla sekunnilla. Kaikille hyvää kesää, nyt ulkoilla kun on lämmintä. Voi myös varjossa oleilla, liika aurinkokaan ei välttämättä ole hyväksi kaikille.

Yhteenveto vuoden 2019 Rotary Internationalin sääntövaltuuskunnan päätöksistä
Mari_ kirjoitti:
Juurikin näin se menee, ei ne puupinot ja hakerangat tule teitten varsille ihan itsestään. Siinä on monimutkainen työ takana ja satsaus tulevaisuuteen pitkälle. Juuri tuo satsaus tulevaisuuten alkaa metsässäni maanantaina. Palkkasin juuri paripäivää sitten kaksi alan taitajaa siihen, käsin puuntaimenen istutukseen. He olleet aiemminkin metsätöissä omistamissa metsissäni. Että siltä osin asia varmoissa käsissä.

Mitä maa olisikaan ilman keskustan hankkeita ? Lähes kaikki pakkaisi laumaan, ja kuka heidät sinne elättäisi ? ja ei unohtaa myös laajasti hankkeita mitä maa tuottaa. Nyt näyttää ihan hyvältä, ainakin myös muiden puolueiden kuin keskustan taholta, jos puheet heillä pitää paikkaansa, niin tästä taas edistytään Sipilän hallituksen lailla mm työllisyys tavoite 75 %, se vaati satsauksia paljon. Maakuntien tuloa ei nyt näyttäisi estävän mikään, ja juuri 18 tulee, kuten myös SDP sen vakuuttanut puheenjohtajansa -pääministerin suulla.

Politiikassa niin paljon muutakin kuin äänestys ja sen tulokset. Toimet sitten kun hallitus valittu on pääpainossa, ja siihen valitut, kun kokemusta halutaan mukaan. Edes kuvitella kuten esin vihreillä, juuri kevään eduskuntaan valittu ja ministeriksi, ei edes kukaan odota häneltäkään kokemuksen perustuvia ratkaisuja ja esityksiä. Mutta siinä muiden mukana menee hekin, kunhan eivät ala sitä omaa kokematonta ääntä latelemaan.

Tapana on laajemminkin käsitellä asioita, josta saanut myös huomatuksia tahoilta joilla ei taida laajempi käsitys isänmaamme tilasta ja asioista olla tiedossa. He pitäköön käsityksensä, joka on heilläkkin oikeus.

Ollut nyt iltaisin menoa, kun olen pikkuikäni kuulunut Rotary alueeni kerhoon. Järjestö on maailma laajuinen, ja tuo esille ja avustaa myös heikompiosaisia. Säännöissä, kun poissa kokouksista, se tulee paikata sitten, ja siksi muissakin kerhoissa olen köynyt. Kun olin keväällä toista kuukautta poissa Suomesta. Siinä jäi jokunen viikkokokous pois. Mainittakoon että oli takavuosina mm " silakkasoutu" jolla kerättiin rahaa jakoon heikompi eläjille. Ei aina niin paljoa tule, mutta kun tempauksia useita siitä sitten kertyy.

Mainitaan nyt lopuksi vielä, järjestö tarkastelee kolmenvuoden välein sääntöjään maailman laajuisesti
Vuoden 2019 sääntövaltuuskunta kokoontui huhtikuussa -2019 Chicagossa.
-että tallaistakin tietoa plastalaisille, ettette nyt ihan kyperry omaan tietämöttömyyteen, ja se sitten tuo harha käsityksiä.
Maailma vain jo niin pieni "Eskoseni", mm tämäkin kerho niin toimii maailman laajuisesti.

Sellasta, joillekin varmaan turhaa jurinaa. Mutta sanotaan nyt tämäkin puoli. Me ihmiset olemme niin kehittyneet, että haemme jos mitäkin, kun kulkuyhteydet alkaa olla 1000 km/h. Ja sähköinen kulku toimii sillä samalla sekunnilla. Kaikille hyvää kesää, nyt ulkoilla kun on lämmintä. Voi myös varjossa oleilla, liika aurinkokaan ei välttämättä ole hyväksi kaikille.

Yhteenveto vuoden 2019 Rotary Internationalin sääntövaltuuskunnan päätöksistä
Jas ! LOPPUI TILA.
PÄRJÄILLÄÄN, EN JATKA ENÄÄN tätä.

Palataan !
Mari_ kirjoitti:
Juurikin näin se menee, ei ne puupinot ja hakerangat tule teitten varsille ihan itsestään. Siinä on monimutkainen työ takana ja satsaus tulevaisuuteen pitkälle. Juuri tuo satsaus tulevaisuuten alkaa metsässäni maanantaina. Palkkasin juuri paripäivää sitten kaksi alan taitajaa siihen, käsin puuntaimenen istutukseen. He olleet aiemminkin metsätöissä omistamissa metsissäni. Että siltä osin asia varmoissa käsissä.

Mitä maa olisikaan ilman keskustan hankkeita ? Lähes kaikki pakkaisi laumaan, ja kuka heidät sinne elättäisi ? ja ei unohtaa myös laajasti hankkeita mitä maa tuottaa. Nyt näyttää ihan hyvältä, ainakin myös muiden puolueiden kuin keskustan taholta, jos puheet heillä pitää paikkaansa, niin tästä taas edistytään Sipilän hallituksen lailla mm työllisyys tavoite 75 %, se vaati satsauksia paljon. Maakuntien tuloa ei nyt näyttäisi estävän mikään, ja juuri 18 tulee, kuten myös SDP sen vakuuttanut puheenjohtajansa -pääministerin suulla.

Politiikassa niin paljon muutakin kuin äänestys ja sen tulokset. Toimet sitten kun hallitus valittu on pääpainossa, ja siihen valitut, kun kokemusta halutaan mukaan. Edes kuvitella kuten esin vihreillä, juuri kevään eduskuntaan valittu ja ministeriksi, ei edes kukaan odota häneltäkään kokemuksen perustuvia ratkaisuja ja esityksiä. Mutta siinä muiden mukana menee hekin, kunhan eivät ala sitä omaa kokematonta ääntä latelemaan.

Tapana on laajemminkin käsitellä asioita, josta saanut myös huomatuksia tahoilta joilla ei taida laajempi käsitys isänmaamme tilasta ja asioista olla tiedossa. He pitäköön käsityksensä, joka on heilläkkin oikeus.

Ollut nyt iltaisin menoa, kun olen pikkuikäni kuulunut Rotary alueeni kerhoon. Järjestö on maailma laajuinen, ja tuo esille ja avustaa myös heikompiosaisia. Säännöissä, kun poissa kokouksista, se tulee paikata sitten, ja siksi muissakin kerhoissa olen köynyt. Kun olin keväällä toista kuukautta poissa Suomesta. Siinä jäi jokunen viikkokokous pois. Mainittakoon että oli takavuosina mm " silakkasoutu" jolla kerättiin rahaa jakoon heikompi eläjille. Ei aina niin paljoa tule, mutta kun tempauksia useita siitä sitten kertyy.

Mainitaan nyt lopuksi vielä, järjestö tarkastelee kolmenvuoden välein sääntöjään maailman laajuisesti
Vuoden 2019 sääntövaltuuskunta kokoontui huhtikuussa -2019 Chicagossa.
-että tallaistakin tietoa plastalaisille, ettette nyt ihan kyperry omaan tietämöttömyyteen, ja se sitten tuo harha käsityksiä.
Maailma vain jo niin pieni "Eskoseni", mm tämäkin kerho niin toimii maailman laajuisesti.

Sellasta, joillekin varmaan turhaa jurinaa. Mutta sanotaan nyt tämäkin puoli. Me ihmiset olemme niin kehittyneet, että haemme jos mitäkin, kun kulkuyhteydet alkaa olla 1000 km/h. Ja sähköinen kulku toimii sillä samalla sekunnilla. Kaikille hyvää kesää, nyt ulkoilla kun on lämmintä. Voi myös varjossa oleilla, liika aurinkokaan ei välttämättä ole hyväksi kaikille.

Yhteenveto vuoden 2019 Rotary Internationalin sääntövaltuuskunnan päätöksistä
"majuri" se jaksaa jatkaa valheitaan. Luuletko, että kukaan uskoo valheitasi koska olet jäänyt niistä kiinni niin monta kertaa. Tuossa ylempänä joku sinulta asiallisesti kysyykin:
"Onko se kuntalaisille rakentamasi ja kaikille avoin kuntopolku edelleen avoinna kaikille?
Voisitko jälleen laittaa kuvan siitä mutta älä laita samaa kuvaa kuin viimeksi jolloin paljastui, että kuva olikin otettu Sveitsissä ".

Tuokin oli vain yksi useista valheistasi joita olet viljellyt täällä näillä maj-tyyppisillä nikeilläsi. Turha sinun on sitä kieltää sillä käyttämäsi pankkolängvits paljastaa sinut aina. Luuletko, että kukaan joka oikeasti olisi majuri käyttäisi esimerkiksi sanaa "enään"?

Samoin kuin nuo omituiset virheelliset yhdys-sanojen omaiset sanaparit joita käytät, ilmeisesti luulet sen olevan oikeaa äidinkieltä: "paripäivää, omamaa, kolmenvuoden". Mutta syystä tai toisesta haluat solkottaa täällä edelleen omiasi.
Anonyymi kirjoitti:
"majuri" se jaksaa jatkaa valheitaan. Luuletko, että kukaan uskoo valheitasi koska olet jäänyt niistä kiinni niin monta kertaa. Tuossa ylempänä joku sinulta asiallisesti kysyykin:
"Onko se kuntalaisille rakentamasi ja kaikille avoin kuntopolku edelleen avoinna kaikille?
Voisitko jälleen laittaa kuvan siitä mutta älä laita samaa kuvaa kuin viimeksi jolloin paljastui, että kuva olikin otettu Sveitsissä ".

Tuokin oli vain yksi useista valheistasi joita olet viljellyt täällä näillä maj-tyyppisillä nikeilläsi. Turha sinun on sitä kieltää sillä käyttämäsi pankkolängvits paljastaa sinut aina. Luuletko, että kukaan joka oikeasti olisi majuri käyttäisi esimerkiksi sanaa "enään"?

Samoin kuin nuo omituiset virheelliset yhdys-sanojen omaiset sanaparit joita käytät, ilmeisesti luulet sen olevan oikeaa äidinkieltä: "paripäivää, omamaa, kolmenvuoden". Mutta syystä tai toisesta haluat solkottaa täällä edelleen omiasi.
"Tuossa ylempänä joku sinulta asiallisesti kysyykin"

Sinä " joku" .
Olet hupsu, kai kansakoulun sait suoritettua ? Kapi myös tasoasi joka sanat sinulle syöttänyt.
Anonyymi kirjoitti:
"Tuossa ylempänä joku sinulta asiallisesti kysyykin"

Sinä " joku" .
Olet hupsu, kai kansakoulun sait suoritettua ? Kapi myös tasoasi joka sanat sinulle syöttänyt.
"Samoin kuin nuo omituiset virheelliset yhdys-sanojen omaiset sanaparit joita käytät, ilmeisesti luulet sen olevan oikeaa äidinkieltä: "paripäivää, omamaa, kolmenvuoden". Mutta syystä tai toisesta haluat solkottaa täällä edelleen omiasi. "

Voi "majuri" sinua. Ymmärrän toki, että kiehut raivosta kun sinut aina täällä paljastetaan valehtelijaksi. Selviäisit paremmin valheistasi jos osaisit minun tapaani kirjoittaa rakasta äidinkieltämme oikein, sillä minä olen menestyksellä kouluni käynyt. Mutta sinun kirjoituksistasi oikein paistaa alhainen älykkyyden taso ja sen aiheuttama kirjoitustaidottomuus.
Anonyymi kirjoitti:
"Samoin kuin nuo omituiset virheelliset yhdys-sanojen omaiset sanaparit joita käytät, ilmeisesti luulet sen olevan oikeaa äidinkieltä: "paripäivää, omamaa, kolmenvuoden". Mutta syystä tai toisesta haluat solkottaa täällä edelleen omiasi. "

Voi "majuri" sinua. Ymmärrän toki, että kiehut raivosta kun sinut aina täällä paljastetaan valehtelijaksi. Selviäisit paremmin valheistasi jos osaisit minun tapaani kirjoittaa rakasta äidinkieltämme oikein, sillä minä olen menestyksellä kouluni käynyt. Mutta sinun kirjoituksistasi oikein paistaa alhainen älykkyyden taso ja sen aiheuttama kirjoitustaidottomuus.
Ei näy mainitsemaasi.
Keksit asiasi typeryyttäsi.
Kai kansakoulun olet saanut
läpäistyä ?
Anonyymi kirjoitti:
Ei näy mainitsemaasi.
Keksit asiasi typeryyttäsi.
Kai kansakoulun olet saanut
läpäistyä ?
Mitä sinä "majuri" siellä vänkytät?

Kaikkihan sen pystyvät omilla silmillään tässä ketjussa havaitsemaan kuinka sinä raiskaat rakasta äidinkieltämme pankkolängvitsilläsi ja kuinka jälleen kerran valehtelet asioistasi.

Samalla havaitsevat minusta kuinka hyvin ja virheettömästi sivistynyt suomalainen osaa kirjoittaa.
Anonyymi kirjoitti:
Mitä sinä "majuri" siellä vänkytät?

Kaikkihan sen pystyvät omilla silmillään tässä ketjussa havaitsemaan kuinka sinä raiskaat rakasta äidinkieltämme pankkolängvitsilläsi ja kuinka jälleen kerran valehtelet asioistasi.

Samalla havaitsevat minusta kuinka hyvin ja virheettömästi sivistynyt suomalainen osaa kirjoittaa.
Niinhäån Kapikin sanoo,sitä toistelet perässään jatkuvasti.Vai oletko peräti Kapi,kun kieli noin samaa?Älä nyt ainakaan minua sano majuriksi.
Tainnut jää kansakoulusi enemmän sinne kehitys tasolle,apukouluun.
Anonyymi kirjoitti:
Niinhäån Kapikin sanoo,sitä toistelet perässään jatkuvasti.Vai oletko peräti Kapi,kun kieli noin samaa?Älä nyt ainakaan minua sano majuriksi.
Tainnut jää kansakoulusi enemmän sinne kehitys tasolle,apukouluun.
Ei saa sanoa majuriksi, vaikka on majurina kepupalstalla esiintynyt...? Hmm... mielenkiintoista.
Anonyymi kirjoitti:
Ei saa sanoa majuriksi, vaikka on majurina kepupalstalla esiintynyt...? Hmm... mielenkiintoista.
Majuri tottakai kieltää käyttämästä majurin arvonimeä, koska oikea arvonimi on pankkomajuri. Ainoa "upseeri", jolle on myönnetty puutorni-tunnustus ja tunnistaa karvareuhkassaan olevasta puisesta kokardista.
Anonyymi kirjoitti:
Niinhäån Kapikin sanoo,sitä toistelet perässään jatkuvasti.Vai oletko peräti Kapi,kun kieli noin samaa?Älä nyt ainakaan minua sano majuriksi.
Tainnut jää kansakoulusi enemmän sinne kehitys tasolle,apukouluun.
Just just. Tuo kehno pankkolängvitsimäinen kirjoitustaitosi vain kertoo lahjomattomasti, että "majurihan" siellä luuraa. Turhaan kapia tähän sotket.

Tosin tuo, että alun perin olet täällä valehdellut olevasi majuri johtuu vain ja ainoastaan siitä, että sinun on pitänyt saada pykälää korkeampi sotilasarvo tänne kuin kapilla on. Ainoa vain, että kapin ulosanti ja muu esiintyminen on sellaista, että hänet helposti uskoo, että on ollut kapteeni.

Sinua nyt ei sitten millään tavalla voi uskoa majuriksi. Niin onnetonta kaikki ulosantisi on.
Anonyymi kirjoitti:
Just just. Tuo kehno pankkolängvitsimäinen kirjoitustaitosi vain kertoo lahjomattomasti, että "majurihan" siellä luuraa. Turhaan kapia tähän sotket.

Tosin tuo, että alun perin olet täällä valehdellut olevasi majuri johtuu vain ja ainoastaan siitä, että sinun on pitänyt saada pykälää korkeampi sotilasarvo tänne kuin kapilla on. Ainoa vain, että kapin ulosanti ja muu esiintyminen on sellaista, että hänet helposti uskoo, että on ollut kapteeni.

Sinua nyt ei sitten millään tavalla voi uskoa majuriksi. Niin onnetonta kaikki ulosantisi on.
Niinhän Kapi sanonut.Onko muuutkin ?
Anonyymi kirjoitti:
Niinhän Kapi sanonut.Onko muuutkin ?
Huokaus. Yksi ainoa lause eikä "majuri" osaa sitäkään kirjoittaa oikein:

"Niinhän Kapi sanonut.Onko muuutkin ? "

Kuuluu olla:

"Niinhän kapi on sanonut. Ovatko muutkin?"

Tosin on turhaa sinua enää (Huom! Ei enään) opettaa, koska kun et nuorena ole oppinut kirjoittamaan, et siihen enää mitenkään pysty.

Vastauksena kysymykseesi. En tiedä mitä Kapi on sanonut kirjoitustaidottomuudestasi, mutta suuri osa palstan ajattelemaan kykenevistä on samaa mieltä kanssani. Kirjoittaa et osaa joten et mitenkään voi olla oikeasti sotilasarvoltasi majuri. MOT.

Jos sen sijaan sukunimesi on Majuri voidaan sinun puhuvan siltä osin totta. Mutta sotilasarvostasihan olet täällä vain kirjoitusyritellyt.
Anonyymi kirjoitti:
Huokaus. Yksi ainoa lause eikä "majuri" osaa sitäkään kirjoittaa oikein:

"Niinhän Kapi sanonut.Onko muuutkin ? "

Kuuluu olla:

"Niinhän kapi on sanonut. Ovatko muutkin?"

Tosin on turhaa sinua enää (Huom! Ei enään) opettaa, koska kun et nuorena ole oppinut kirjoittamaan, et siihen enää mitenkään pysty.

Vastauksena kysymykseesi. En tiedä mitä Kapi on sanonut kirjoitustaidottomuudestasi, mutta suuri osa palstan ajattelemaan kykenevistä on samaa mieltä kanssani. Kirjoittaa et osaa joten et mitenkään voi olla oikeasti sotilasarvoltasi majuri. MOT.

Jos sen sijaan sukunimesi on Majuri voidaan sinun puhuvan siltä osin totta. Mutta sotilasarvostasihan olet täällä vain kirjoitusyritellyt.
Kai kansakoulun olet suorittanut loppuun, vaikutat niin uunolta.
Anonyymi kirjoitti:
Majuri tottakai kieltää käyttämästä majurin arvonimeä, koska oikea arvonimi on pankkomajuri. Ainoa "upseeri", jolle on myönnetty puutorni-tunnustus ja tunnistaa karvareuhkassaan olevasta puisesta kokardista.
Kapia matkit !
+Lisää kommentti
Rotaryt ja leijonat ovat hienoa väkeä. Evp aliupseereja heidän joukossaan ei juurikaan ole.
Ilmoita
Kannattavaa toi metsänomistus. Verotuksessa voit vähentää lähes kaikki työkalut jota maatilalla tarvitaan. Jopa aurauksen ja naapurin moottorisahan kunhan kuitin saa. Yhtiömuodon voi valita sopivaksi, niin ei edes vuosien hakkaamattomuus haittaa. Harva metsää omistamaton tietää mitä kaikkea verottaja hyväksyy, skaala on laaja ja omistajia on monenlaisia.
2 VASTAUSTA:
Maatilalla tarvittavat työkalut vähennetään tietenkin maatalouden verotuksessa.

Metsätilalla työkaluja on huomattavasti vähemmän ja niidenkin käyttö nimenomaan metsätalouteen olisi voitava todistaa. Esimerkiksi moottorisahan hankkiminen polttopuiden kaatamiseen nuoresta kasvatusmetsiköstä ei ole metsätaloutta edes metsänhoidollisessa mielessä. Metsänhoidosta tuollaisessa harventamisessa on kysymys vain, mikäli kaadetut rungot jätetään metsään. Silloinkin moottorisahan vähennysoikeus on suhteessa sahan käyttöikään eli tehtyjen töiden määrään, joka on helppo tarkistaa. Kolmen vuoden poistoihin pääsee vain aktiivinen hankintahakkaaja, joita metsänomistajista on ehkä vain joka tuhannes.

Tavallinen metsänomistaja voi tehdä verovähennyksiä korkeintaan muutaman kympin vuodessa. Muille maksetut metsänhoitotyöt esimerkiksi hakkuiden jälkeen ovat tietysti eri asia, mutta aivan aiheestahan se etuus on olemassa.
Pystyyn_kuollut kirjoitti:
Maatilalla tarvittavat työkalut vähennetään tietenkin maatalouden verotuksessa.

Metsätilalla työkaluja on huomattavasti vähemmän ja niidenkin käyttö nimenomaan metsätalouteen olisi voitava todistaa. Esimerkiksi moottorisahan hankkiminen polttopuiden kaatamiseen nuoresta kasvatusmetsiköstä ei ole metsätaloutta edes metsänhoidollisessa mielessä. Metsänhoidosta tuollaisessa harventamisessa on kysymys vain, mikäli kaadetut rungot jätetään metsään. Silloinkin moottorisahan vähennysoikeus on suhteessa sahan käyttöikään eli tehtyjen töiden määrään, joka on helppo tarkistaa. Kolmen vuoden poistoihin pääsee vain aktiivinen hankintahakkaaja, joita metsänomistajista on ehkä vain joka tuhannes.

Tavallinen metsänomistaja voi tehdä verovähennyksiä korkeintaan muutaman kympin vuodessa. Muille maksetut metsänhoitotyöt esimerkiksi hakkuiden jälkeen ovat tietysti eri asia, mutta aivan aiheestahan se etuus on olemassa.
Veroja ei tukijussin tarvitse maksaa muiden ostamista 'työkaluista' katovuotenakaan.
+Lisää kommentti
Hienoa keskustelua, kun avaajana on upseeri. Kapin jutut tahtoivat aina lipsahtaa omakehuun aliupseeriuran ja lomamatkojen hehkuttamiseen. Pisteet jopa pystylle.
7 VASTAUSTA:
Avaaja ei ole upseeri. Sen varmasti kaikki palstan ajattelemaan kykenevät henkilöt ovat huomanneet. Avaaja on ollut varmaan aivan hyvä miehistöön kuuluva ja ojankaivuuseen sopiva työläinen.

Käyttämänsä pankkolängvits ja kummalliset ja virheelliset yhdyssanat ja lukuisat muut kirjoitusvirheet todistavat, että avaaja on tyypillinen matalakoulutuksen saanut ruumiillisen työn tekijä, jolla kirjoitustaito on puutteellista ja joskus kansakoulussa huonosti opittua.

Avaaja käyttää mm. sanaa "enään" ja jo se yksistään takuuvarmasti todistaa avaajan matalan tason kaikessa älyä vaativassa toiminnassa. Siihen lisätään kaikki muut kirjoitusvirheet ja sekava ilmaisutyyli jossa iso osa teksteistä on muualta kopioitua, on diagnoosi tässä kohdassa helppo tehdä.

Avaaja on vain keksinyt mielestään hyvä trollaustavan jolla laskettelee silkkaa luikuria kaikesta.
Anonyymi kirjoitti:
Avaaja ei ole upseeri. Sen varmasti kaikki palstan ajattelemaan kykenevät henkilöt ovat huomanneet. Avaaja on ollut varmaan aivan hyvä miehistöön kuuluva ja ojankaivuuseen sopiva työläinen.

Käyttämänsä pankkolängvits ja kummalliset ja virheelliset yhdyssanat ja lukuisat muut kirjoitusvirheet todistavat, että avaaja on tyypillinen matalakoulutuksen saanut ruumiillisen työn tekijä, jolla kirjoitustaito on puutteellista ja joskus kansakoulussa huonosti opittua.

Avaaja käyttää mm. sanaa "enään" ja jo se yksistään takuuvarmasti todistaa avaajan matalan tason kaikessa älyä vaativassa toiminnassa. Siihen lisätään kaikki muut kirjoitusvirheet ja sekava ilmaisutyyli jossa iso osa teksteistä on muualta kopioitua, on diagnoosi tässä kohdassa helppo tehdä.

Avaaja on vain keksinyt mielestään hyvä trollaustavan jolla laskettelee silkkaa luikuria kaikesta.
Et varmaankaan ole armeijaa käynyt, et tiedä mitä majurit siellä tekee, esiupseerit. Ei he ole kuin Kapi aliupseereja, myöhemmin muoden mukana hänkin toimiupseeriksi. SDP vallassa olessaan silloin kehitti näistä kouluja käymättömiä upseereja. Kansakoulu pohjalla siitä vaan.
kun oikeilel upseereille vaade, ylioppilas, siihen alkuun 3 -vuotinen kadettikoulu siihen aikaan.
Nämä jehut siitä vaan upseereiksi, kun alkoivat SDP ehdokkaiksi kunnallisvaaleihin.
Anonyymi kirjoitti:
Et varmaankaan ole armeijaa käynyt, et tiedä mitä majurit siellä tekee, esiupseerit. Ei he ole kuin Kapi aliupseereja, myöhemmin muoden mukana hänkin toimiupseeriksi. SDP vallassa olessaan silloin kehitti näistä kouluja käymättömiä upseereja. Kansakoulu pohjalla siitä vaan.
kun oikeilel upseereille vaade, ylioppilas, siihen alkuun 3 -vuotinen kadettikoulu siihen aikaan.
Nämä jehut siitä vaan upseereiksi, kun alkoivat SDP ehdokkaiksi kunnallisvaaleihin.
Asia on juuri noin.Nämä ruskeakieliset aliupseerit kuvittelevat vielä eläkkeelläkin olleensa upseereita. Kapi on malliesimerkki sellaisesta.
Anonyymi kirjoitti:
Et varmaankaan ole armeijaa käynyt, et tiedä mitä majurit siellä tekee, esiupseerit. Ei he ole kuin Kapi aliupseereja, myöhemmin muoden mukana hänkin toimiupseeriksi. SDP vallassa olessaan silloin kehitti näistä kouluja käymättömiä upseereja. Kansakoulu pohjalla siitä vaan.
kun oikeilel upseereille vaade, ylioppilas, siihen alkuun 3 -vuotinen kadettikoulu siihen aikaan.
Nämä jehut siitä vaan upseereiksi, kun alkoivat SDP ehdokkaiksi kunnallisvaaleihin.
No pankkomajurihan voi nyt sitten "vallan viisaana sotilashenkilönä" kertoa meille kaikille, mitä ne majurit siellä tekevät. Sinullahan pitäisi olla "omakohtaista kokemusta", ainakin näiden luritelmiesi mukaan.

Vaikka ennemmin sitä uskoo siihen vaihtoehtoon, että kiljupäissäsi noita räpellyksiäsi veistelet.
Anonyymi kirjoitti:
No pankkomajurihan voi nyt sitten "vallan viisaana sotilashenkilönä" kertoa meille kaikille, mitä ne majurit siellä tekevät. Sinullahan pitäisi olla "omakohtaista kokemusta", ainakin näiden luritelmiesi mukaan.

Vaikka ennemmin sitä uskoo siihen vaihtoehtoon, että kiljupäissäsi noita räpellyksiäsi veistelet.
Olisit homo käynyt armeijan, tietäisit. Kuka sulle enään alkaa selvittään armeija asioita.
Anonyymi kirjoitti:
Olisit homo käynyt armeijan, tietäisit. Kuka sulle enään alkaa selvittään armeija asioita.
Oho, jopas otti tulta alle. Armeija on kuule käytynä liki kolmekymmentä vuotta sitten, joten se siitä homottelija. Silloin jos asiakysymykseen vastataan tuolla tavoin, se vihjaa vahvasti ettei vastaaja kykene vastaamaan hänelle esitettyyn kysymykseen.
Anonyymi kirjoitti:
Oho, jopas otti tulta alle. Armeija on kuule käytynä liki kolmekymmentä vuotta sitten, joten se siitä homottelija. Silloin jos asiakysymykseen vastataan tuolla tavoin, se vihjaa vahvasti ettei vastaaja kykene vastaamaan hänelle esitettyyn kysymykseen.
Miten vajaatoimisena pääsit armeijaan ?
Ei kehitysvammaisten tarvi armeijaa käydä.
Ja nyt olisit 50 vuotias, ja kyllä sinä olet eläkkeellä ollut lapsilisien jälkeen. Kansaneläke ja takuueläke, joka nyt nousee 50 €urolla.
Turha edes muuta virkkoa, kyllä vajavaisuutesi on nähty moneen kertaan.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Maailma niin muuttunut utopistiseen suuntaan

Alkuun keskustalaista politiikkaa. Jossa lisänä vähän tätä nykymaailmaa erään näkökulman mukaan.

Itse en henkilökohtaisesti näe mitään pahaa tässä hallitus muodostelemassa jossa keskustakin mukana. Kyllä he kaikki yrittää maan ja kansalaisten parasta, en sitä epäile lainkaan. Ei maa voi toimia ilman hallitusta, se on faktaa. Keskusta-maalaisliitolla on niin vahvat perinteet hallituksissa, jolle nyt tuli jatkumoa. Demokratia juuri tätä että tulee eri ajatussuuntia mukaan. Ei tuntuisi kovin hyvältä jos esim kuin muutamissa maissa " kommunistit on ainoa puolue". KIINAKIN TUNTUU SIINÄ IHMEELLISELTÄ TÄYS KOMMUNISTISENA MAANA, joissa ihmisarvo on alhaalla.

Ajattelisin näin, että utopistinen on realistisen vastakohta: realistinen esim. utopistinen haave on sellainen, että haaveilla voi asiasta, mutta se on niin kaukana todellisuudesta ja mahdollisuudesta onnistua, että se luokitellaan utopistiseksi. Se ei enään nykymaailmassa pidä paikkaansa, monet asiat vain odottaa poimijaansa, ja hinnalla ei niin ole väliä aina. Jokin maalaus töherrys lähes 100 miljoonaa euroa huutokaupassa juuri oli. Jos otetaan esim. Elvis Presleyn hammastikku, jolla kuppilassa hampaan välinsä puhdistanut ja laittanut siihen astiaan, se maksaa markkinoilla maltaita, kuin nyt olevat muumi mukitkin, jotka vähänkään harvinaisempia painos määränsä suhteen. 'jalat maassa' ja utopistinen 'leijuu pilvissä'. Meilläkin muutamia muumimukia jotka nyt olleet lasivitriinin sisällä, kun arvo todettu otettu pois käytöstä. Voisin niistä aloituskuvaan laittaa iltasella.

Nyt ruokailtua vähän katseleen metsäisiin maisemiin, tulee nimittäin pari kaveria katsomaan "annon laitaa" kun tulevat puuntaimen istutus puuhiin. Avohaakkuuta ei nyt ollut, niin pääosin käsipelillä istutus. Vein jo aiemmin taukotuvan paikalle talvella, kun suometsää välillä, niin ei nyt niin onnistu. Siinä onkin jo emännän laittamaa välipalaa, kahvia lisukkeineen ym niin saadaan ne miesten kanssa haukata paikalla.

Tässä vain näin lyhyesti (kerrankin). Jokainen olemme nähneet edistymisen demokratian jatkeena, että turha sitä enään tuoda tässä esille.

Hyvää päivän jatkoa, ja aina sisällä olijat, liikkukaa nyt viimeistään ulkosalla, ilmat -sää niin hieno, ennenkuin taas tulee ulko oleiluun huonommat säät.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta