Seiskaliikkeestä ei ole kuulunut enää mitää!

Anonyymi

Nuupahtiko seiskaliike jo? Ei ole kuulunut enää mitää sieltä suunnalta. Väyrysen lausuntojakaan ei kuule missään. Hänhän jätti puolueenkin. Aika liero tämä meidän Paavo. Perustaa puolueen ja ku puolue ei saakaan kannatusta, ni livahtaa vasemmasta takaovesta jonnekin. Jätti seiskaliikkeen täysin tuuliajolle! Reilu kippari!

9

<50

Vastaukset

 • Paavolle on tullut vanhuus ja saattanut läheiset takoa järkeä päähän. Miksi yrittää mahdotonta kun voisi jäädä vapaalle ja oikeasti eläkkeelle?
  Viime vaalien alla oli havaittavissa väsymystä ja niin se kunto alkaa hiipua itsekultakin kun tulee ikää.

  • Paavo ei lopulta ihekkää usko ommiin kykyihin. Yllättävän pitkään sitä aatteenpaloa oli. Sinnikäskin väsähtää joskus ja jopa suurinkin kuningas maailmassa kuolee joskus.


  • Tulette näkemään, Paavo liittyy Keskustaan juuri vuotta ennen Kepun puoluekokousta ja asettuu puheenjohtajaehdokkaaksi.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Tulette näkemään, Paavo liittyy Keskustaan juuri vuotta ennen Kepun puoluekokousta ja asettuu puheenjohtajaehdokkaaksi.

   Voihan näin käydä. Tosin voidaan epäillä, ettei Paavon jäsenyys kepussa ole vain ilmoitusasia. Keskustassa on melkoinen määrä puolueaktiiveja, jotka ovat täysin kyllästyneitä Väyrysen venkoiluun.


 • No mutta. Seiskaliikkeen tavoitteet - tulonjakounionin vastustus ja haittamaahanmuutto poikki ja pakolaisia avustetta niiden omissa ja tai lähimaissa - elävät. Ja se saadaan. Menetelmä on seuraava. Tavoite on, että ennen 2023 vaaleja PS ylittää gallupeissa 25 % ja lähin muu puolue jää alle 15 % silloin ollaan varmoja muutoksesta. Tällä hetkellä Halla-ahon antama lupaus jatkaa puheenjohtajana ja erittäin hyvät varapuheenjohtajaehdokkaat nostavat PS-puolueen kannatusta vielä pari prosenttia UUSISSA gallupeissa seuraavaksi. (Mutta gallupit eivät äänestä, minkä jokainen hyvin tietää)

  Tässä PS-nousussa gallupeissa saattaa olla mukana niitä, jotka tajusivat liian myöhään, että olemattomien hajottajapuolueiden äänestys tuottaa pahaa jälkeä, kun Rinne pikkuruisella vaalienemmistöllä rakentaa hallituksen, joka perustuu takiaispuolueisiin vasliitto ja Rkp, joita muuten ei tarvittaisi mihinkään asioiden hoitoon Suomessa ja joilla oikeasti ei nykypolitiikassa ole enää agendaa

  http://jukkahankamaki.blogspot.com/2019/06/tarkistuksia-titanicin-tormayskurssiin.html

 • Eipä noista kuulumisista niin ole väliäkään.

 • Seiskaliikkeestä ei ole kuulunut mitään, ehkä, mutta se, että Rinnevoitti
  yhden paikan enemmistön eduskunnassa ja otti punavihreät halitukseen kuulette nyt kun vihreiden ministeri haluaa kovat huumeet kiertoon Suomeen. Ei ole leikinasia, kun äänet hajaantuvat vaaleissa niin, että tällainen porukka saa hallita hallitsemattomasti neljä vuotta https://www.suomenuutiset.fi/sisaministeri-ohisalon-kovien-huumeiden-kaytto-hallussapito-pitaisi-sallia-vihreat-tekemassa-suomesta-huumeidenkayttajien-paratiisia/

  • Seiskaliike vajonnee unholaan siinä, missä Sininen menneisyys ja Suomen Kansa Ensinkin. Sellasia surkimuspuolueita ei kaivata missään!


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös