Eli kysyn onko pillun tiukkuudella väliä

Minulla on tosi löysä vagina, mitä teen. Pitääkö olla tiukka että tuntuu
2
Ilmoita


23 Vastausta

Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.


Ei pillu saa olla sellainen että joka liike sattuu väljä on parempi saa ottaa kunnolla
1 VASTAUS:
Eihän se tiukkakaan satu jos on kostea. Sun ongelmasi lienee, ettet saa naista kostumaan.
+Lisää kommentti
Ole huoletta. Jokaisella naisella on sellainen kuin on, toisilla tiukempi, toisilla "löysempi". Ihminen joka oikeasti sinua rakastaa ei kiinitä tuollaiseen seikkaaan mitään huomiota vain sinä olet tärkein. Ihania yhdyntöjä, olkoon sellaiset pelivälineet kun on saatu, tunteet on tärkeimmät.
1
Ilmoita
Oikeesti on väliä
Ilmoita
Vaimoa voi dildottaa 6 cm paksulla dildolla, onko teistä isopilluinen?
1 VASTAUS:
Aikamoinen värkki
+Lisää kommentti
Väljä on parempi. Nainti kestää kauemmin.
2
Ilmoita
On liian tiukkakin tullut vastaan. Ehkä voit treenata alapäätä jumpalla. Varmuuden vuoksi kannattaa opetella hyväksi suihinottajaksi.
Ilmoita
Liian tiukka on tetysti aina LIIAN tiukka, mutta kyllä kimmoisuuta pitää löytyä. Pääsin kerran vertaamaan kolmen tytön kanssa nautiskellessani ryhmässä jokaista erikseen peräjälkeen samassa huoneessa ja täytyy todeta, että jokaisen pillu tuntuu silloin jonkin verran erilaiselta. Paras oli sellainen, johon kyrpä loksahti paikalleen kuin vakka kanteen. Yksi oli puolestaan sen verran nuori ja kokematon, että vaikka pillu oli tiukka, niin nuoruus antoi lisäkiihotusta. Kolmas oli kokenein ja "pehmein", mutta vastaavasti myös akiivisin. Tuo tilanne oli muuten elämäni nautinnollisin tuokio, jonka muistan. Olin kuin urospaviaani naaraslauman keskellä ja otin jokaista vuoronperään ja taas uudelleen.
1 VASTAUS:
Ja lopuksi heräsit ja huomasit nylkyttäneesi unissasi tyynyyn. ;D
+Lisää kommentti
Paras on valmiiksi naitu spermalla täytetty löysä vagina. Toisin kuin edellisessä kirjoituksessa on luontevampaa että yhtä naista nai useampi mies.
Ilmoita
Itse isokaluisena suosin löysempää vaginaa, on helpompi naida pitempään eikä satuta naista.Toisin on tiukan vaginan omaavien naisten kanssa on joskus jäänyt hommat siihen kun laskee housut alas, niin kuuluu että eihän tuo mahdu millään sisälle joskus sitten kuitenkin halunneet kokeilla eikä ole onnistunut edes runsaan liukkarin kanssa.
Ilmoita
Haluatko rento seksiä? Rekisteröidy nyt ilmaiseksi --> http://4033444.com/SexyGirls -<--
Ilmoita
Vaginan "väljyys" ei vaikuta, paitsi pieni munaisille. Seksi on kokonaisvaltainen nautinto. Älä ole huolissasi😊
Ilmoita
Tätä mieltä minä olen: Minulla on normikalu 16 ,ja vaimollani (55 v ) on väljä pillu. Se ei puserra, mutta oioi se märkyys ! Se litisee ja lotisee ja polttaa. On sitä hyvä käyttää ja täyttää. Koko käsi ei ihan mahdu . Sormet uppoavat jotakuinkin rystysiin asti. Armeijakaverini käyvät silloin tällöin (aika usein ) kylässä ja panemme vaimoa peräkkäin porukalla muutaman kerran. Heillä on pikkuisen pienemmät kuin minulla, mutta hekin sanovat vaimoni ison pillun olevan maailman paras, vaikka heidän omat naisensa ovat paljon nuorempia. Me olemme kaikki sitä mieltä, että kiima on pillussa tärkeämpää kuin kireys. Toisaalta kavereiden mieltymys voi johtua siitäkin, että vaimoani saa panna niin paljon kuin jaksaa ja kuinka päin vaan - lotisevaan pilluun, ei muualle. Joskus vaimo on viineissä nukahtanut kesken toiminnan. Hän on allekirjoittanut sen jälkeen sopimuksen, että häntä saa panna hänen nukkuessaankin. Tiedän hänen nukkuvan koiranunta ja nauttivan pillunsa käytöstä.
1 VASTAUS:
Ihana vaimo sinulla. Missäpäin sijaitsette? Ajattelin jos ois mahdollisuuksia tulla joskus joukkoon.
+Lisää kommentti
Anna pyllyreikää Miehelle, jonka mielestä tavara on liaan väljä.
Ilmoita
Onhan sillä merkitystä, muttei se oleellisin asia. Sama kai on miehen kalun koollakin.
1 VASTAUS:
Siis naisena mukaan vai ? Satakunnassa ollaan.
+Lisää kommentti
Ei ole merkitystä.
Ilmoita
Minulla on jotain sulle jos vielä kiinnosta! M33v.
Ilmoita
Onko Asko taas pistänyt lääketokkurassa mekon päälle. Peräaukkosi ei ole vagina. Miettikääpä kaikki kyseleekö terve ihminen tällaisella palstalla sukupuolielimensä koosta.
Ilmoita
Tottakai tiukka tuntuu enemmän, mutta ainakin mies laukeaa nopeammin tiukkaan.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Eli kysyn onko pillun tiukkuudella väliä

Minulla on tosi löysä vagina, mitä teen. Pitääkö olla tiukka että tuntuu

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta