Kumpaa kannatat vanhusten parempaa hoitoa, vai Sotilakoneiden ostoa !?

Anonyymi

Kumpi siis oikeiudenmukaisinta ja kristillistäkin nyky Suomessa !?

Abrahamm

16

<50

Vastaukset

 • Vanhukset voidaan hoitaa sotilassairaaloissa varsin hyvin ja edullisesti koska lähes ilmaiset varusmies- ja naislääkintämiehet ja hoitavat vanhuksia.Valtio voi ottaa vanhusten eläkkeet palvelumaksuina hoidosta ja niilla voidaan ostaa lentokoneita. Lentolisää nauttivat lentäjät tarvitsevat lentokoneita , muuten ei tilille kilahda muutamaa tonnia euroissa kuussa , palkan lisäksi. Koneet pitää ostaa kaukaa niin lentäjät pääsevät koulutusmatkalle ja nostavat siellä suurta ulkomaanpäivärahaa. Siis lentäjälle lentokone että pääsee rikastumaan vanhusten kustannuksella.

  • Sotasairaalat on jo varattu mamuille , siellä ei ole tilaa suomalaisille , onko niitä yleensä enää olemassa?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Sotasairaalat on jo varattu mamuille , siellä ei ole tilaa suomalaisille , onko niitä yleensä enää olemassa?

   Tilkassa toimii nykyisin Esperi Care siellä vanhukset saavat hyvää hoitoa jos on rahaa maksaa hoidosta. Ei taida noita sotilassairaaloita olla muuallakaan käytössä enää.


 • Onko näin yksinkertaista vakavasta asiasta keskustelu,vai onko koko Suomi yktä mielisairaalaa !?

  • Suuri ihmeellinen F35 on laskeutunut suomen maaperälle. Vanhukset saavat katsoa sitä televisiosta ja voivat luottaa siihen että vihollinen ei vie heiltä sänkyä hoitokodista , hoitoa ei F35 pysty tarjoamaan tässä vaiheessa vanhuksille. Tulevaisuudessa ehkä se antaa eutanasiaa kansalaisille , ilman valinnanvapautta.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Suuri ihmeellinen F35 on laskeutunut suomen maaperälle. Vanhukset saavat katsoa sitä televisiosta ja voivat luottaa siihen että vihollinen ei vie heiltä sänkyä hoitokodista , hoitoa ei F35 pysty tarjoamaan tässä vaiheessa vanhuksille. Tulevaisuudessa ehkä se antaa eutanasiaa kansalaisille , ilman valinnanvapautta.

   Kotka on laskeutunut , mitä sitten tapahtui?


 • Suomi ja pohjoismaat on edelleen täys Natsi valtioita, onhan Norjakin muuttanut oman historiansa totuutta,Suomesta puhumattakaan !?

 • Molempi parempi, koneet saadaan taloudellisesti itänaapurista eikä tarvitse vaivautua nouluttamaan lentäjiäkään.
  Samalla voidaan ottaa mallia kuinka itäinen naapuri hoitaa vanhuksensa taloudellisesti järkevällä tavalla, sosialismissa kytee viisauden siemen.

 • Kannatan kumpaakin !! Suomella varaa vanhusten parempaan hoitoon ja koneiten ostoon . Mutta siihen tarvitaan aitoa halua omien hoitoon ja puollustukseen, Meidän hallitukswella ei näitä haluja ole kun koko maailman "turva heidän hartiolla on " Se on naurettavaa,meidän verorahat passaa mutta ei ne jotka nämä ravat tienaa,

 • Kohta jaetaan vanhustentalojen portaille kiväärejä, sodan kiihokkeeksi ja kouluissa altaan paasatasankarivainajuus oppia !?

 • Maasta tullut Naton leikkikenttä ja orjakauppahan käy jo Välimeren yli. Salakuljettajat laittavat orjat kumiveneisiin ja loppupäässä heidät hoitaa omalta osaltaan suomi-niminen kehitysmaa.Jota yhteen aikaan pidettiin Pohjolan japanina.
  Paskat, politiikot vähän välittää tämän maan ihmisistä, maanpuolustus (ihmisten puollustaminen)on kenraalien tärkeilyä ja kansaa kohtaa , politiikkojen ILVEILYÄ.
  Sankarihauhoillahan käydään kikkailelemassa vainajilla, eli uhreilla. Olisiko se sitä jälkeen jääneitten orpojen lohduttamista. Mene, tiedä!

 • Yhdysvallat haluaa orjuuttaa koko maailman Israeilin kanssa, onhan sillä lähes koko ikäinen kokemus värillisten kanssa, eikä kukaan Suomessakaan ole virallisesti tuominnut Kommunistien jälkeen !?

 • Ei Libyan ja Syyrian pommitusten kannattajat kannata Vanhustenhoitoa edelle Sotatarvikkeita !?

 • Yleislakko!

 • Joko vanhainkoditkin valjastettu sotaharjoituksiin ja rynnäkkökiväärit käytäville !?

  Ei muuta kuin Sauli hirteen ja linnanaikaan varoitukseksi !?

 • Aloitus on lapsenomainen. Kuin esittäisi, että luovutaan sprinklauksista vanhusten hoivakodeissa ja palokunnista, jotta jää rahaa enemmän vanhustenhoitoon. Voisi tietenkin poliisistakin tinkiä, niin johan olisi millä mällätä. Ja koko maan turvallisuudella ei tietenkään ole mitään merkitystä. Eihän ystävällismielinen diktatuuri naapurissa hyökkää toisten kimppuun edes ihan joka vuosi.

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  83
  3380
 2. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  90
  3036
 3. Mä välitän susta

  edelleen paljon, sitä ei mikään koskaan muuta, enkä halua sulle mitään pahaa. Toivon että olet onnellinen. Itse tyydyn osaani ja yritän pärjätä näillä
  Ikävä
  61
  819
 4. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  18
  693
 5. Tiedät nainen itekin

  jos me ruvettas niin haluaisin; että oltais vain toisia varten. Sinusta en kyllä ole yhtään varma. :(
  Ikävä
  35
  609