Suomen hätähuuto: Suomessa on noin 600 000 työtöntä, jotka elävät sosiaalitukien varassa

Anonyymi

SUOMEN VELALLISTEN HÄTÄHUUTO EU:LLE 21.05.2019
https://www.velallistentuki.fi/yleinen/suomen-velallisten-hatahuuto-eulle/

"Suomessa on 5,5 miljoonaa asukasta, joista 2,2 miljoonaa on työikäisiä (18 – 65-vuotiaat).

Työvoimasta 72 % on työllistetty eli 28 % on työttömänä!

Suomessa on noin 600 000 työtöntä, jotka elävät sosiaalitukien varassa. Työikäisistä suomalaisista 580 000 on ulosotossa eli 26 %. Sen lisäksi 400 000 suomalaista eli 18 % työvoimasta on perintätoimistojen rekistereissä. Suomalaisesta työvoimasta on 44 % taloudellisissa vaikeuksissa ilman omaa syytään. Työikäisten lisäksi Suomessa on 500 000 köyhyysloukussa elävää eläkeläistä. 150 000 lasta elää köyhyydessä. Suomessa on taloudellinen hätätila, mutta Suomen hallitukset eivät ole tehneet mitään tilanteen korjaamiseksi.

Kaikki johtuu siitä, että Suomessa ei ole oikeusturvaa; meillä ei ole noudatettu yhdenvertaisuusperiaatetta eikä omaisuudensuojaa 30 vuoteen. Tämä tarkoittaa sitä, että suomalaiset elävät tulospalkkaisen poliittisesti nimetyn virkamiesvallan ja laittomia tuomioita langettavan oikeuslaitoksen puristuksessa. Suomessa ei ole perustuslakituomioistuinta, ei riippumatonta oikeuslaitosta eikä laittomien tuomioiden korjaus-mahdollisuutta. Suomi ei ole EU:n perussopimuksen ja periaatteiden mukainen oikeusvaltio.

Kun perustuslakituomioistuinta ei ole, lakien etukäteisvalvonta ei ole riittävän tehokasta ja siksi Suomessa on vuodesta 1991 lähtien tehty todella paljon lainsäädäntöä, joka on ristiriidassa perustuslain kanssa. Kun hallitukset vuosina 1991-2019 eivät ole tehneet mitään...."

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ja tulossa on lisää tuhansittain kiintiötyöttömiä, joita tämä satas-Antti tänne haalii.

    • Anonyymi

      Kattelin juuri niin tuollahan työpaikkoja vaikka kuinka tarjolla ja ihan hyviäkin työpaikkoja yli 2000 palkalla, monenlaista hommaa.
      Muuttohommia heti tarjolla, siivoustyötä vaikka kuinka paljon (vaikka lentokoneen siivousta), jos on ajokortti niin työpaikka on 110% varma, ajohommia on tarjolla laidasta laitaan.

      Kannattaa mennä vaikka yötöihin niin saa vielä yölisätkin.

      • Anonyymi

        käyppäs kokeilemassa, ovatko edes aikeissa palkata. Eikä ainakaan sinua, sen tulisit huomaamaan. ja kaikkien vähiten, mukamas 2000 palkalla !!!

        Ei kannata turhaan mainostella sellaisia asioita, joita ei todellisuudessa ole olemassa ja saatikka vielä, että itsellä olisi tapahtumista mitään kokemusta.
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/14691497/totuus--porrrvari-ei-todellisuudessa-haluakaan

        Mutta juuri siksi porrrrvari laitteleekin näitä ilmoituksia, se kun vielä on ilmaista


    • Anonyymi

      Mutta työtönkin voi osallistua yhteiskunnan hyvinvoinnin turvaamiseen esim. tupakoimalla. 1 aski päivässä jolloin veroa valtiolle kertyy vuodessa lähes 3000 €. Toinen on autoilu, joskin siinä verot ovat tupakointiin nähden lähes marginaaliset. Esim. 10000km/v keskikokoisella bensa-autolla ajavalla alle 1000 €/v. Myös viinaksien juonnilla osallistuu ihan kivasti verotalkoisiin. Eurokossu kerran viikossa, joka kaiketi on aika yleinen annoskoko ja jaksotus, veroa valtiolle kertyy noin 800 €/v.

      Pienistä asioista koostuvat köyhän huvit, mutta tuleepahan kannettua roponen yhteisen hyvinvoinnin turvaamiseksi.

    • Olet täysin oikeassa siinä, että suomessa ei ole enää oikeusturvaa muille kuin matuille.
      Suomesa ei suurin surminkaan haluta toteuttaa perustuslakituomioistuinta eikä suomalaisilla ole oikeutta joukkokanteen nostoon, meiltä on riisuttu kaikki oikeudenkäyttöön ja oikeudenmukaisuuteen tähtäävät välineet, jopa suurin osa suomalaisiin kohdistuvista rikoksista jätetään tutkimatta, kiitos resurssipulan

      Yhdenvertaisuusperiaate on käsitetty niin, ettäesim. kansanaläkkeellä olevat ja pientä työeläkettä saavat asetetaan samalle viivalle.
      Kansaneläkkeet ovat kautta linjan alle kaiken arvostelun ja joku viidenkympin nostaminen on pilkantekoa, mutta kymmenien vuosien työrupeamasta saatu eläke halutaan tasata kansaneläkkeen tasolle verojen ja veroluonteisten maksujen kautta, huomioiden vielä sen, että kansalaeläkeläisillä on jonkilainen näennäinen oikeus saada kelalta avustuksia ylimääräisiin kustannuksiin (terveydenhoito, kenties maksusitoumus lääkkeisiin), mutta pienellä työeläkkeellä olevalla ei sitäkään mahdollisuutta ihan noin vain ole ilman sanomattoman suurta paperisotaa ja todistusaineistoa.
      Työnteko on suomesa tavallaan julistettu pannaan siinä vaiheessa kun kaikista alettiin DDR:n mallin mukaan kouluttaa akateemisia.
      Työn arvostus romahdutettiin jo käsitteenä ja eu aikana sitä on jatkettu palkkojen polkemisella tasolle, jolla baltian työvoima sen jollain lailla tekee, kun sille maksetaan ns. pakan lisänä (huom. veronmaksajien euroista) kaikki mahdolliset sosiaaliset tulonsiirrtot suomen tasolla.
      Jos työteko kannattaisi, nämä antti rinteetkin tekisivät varmasti työtä, mutta kun työlle ei ole palkanmaksjia, on vain voitonjakajia, ei tarvitse ihmetellä, miksi maa makaa niinkuin makaa.
      Maan veronmaksajien määrä on kaikkinaisiin elätettäviin nähden (mukaanlukien kansanedustajat avustajineen ja yhä lisääntyvine kovapalkkaisine valtiosihteereineen ym. ym) niin vähäinen ja tulotaso kokonaisuudessaan niin matala, ettei voi olettaa, että vielä työnantajille maksettaisi "palkkaamiensa" työntekijöiden palkat. Siihen ei veronmakajien rahkeet tule koskaan riittämään, joten kovasti on antti-pojalla räpeltämistä sihteereineen, että saa työllisyysluvut nousemaan muuallakin kuin eduskunnassa.
      Harmi vain, että tämä kansa on jaettu niin moniin eri ryhmittymiin, ettei täällä saada koskaan aikaan joukkovoimaa, lukuunottamatta tietysti näitä pridejä, muualla kansa olisi jo ollut kaduilla ja toreilla vaatimassa oikeuksiaan.
      Suomessa ei näin tule koskaan tapahtumaan, täällä tyydytään siihen että hallitus vie viimeisenkin oljenkorren ja leipäpalan, luottaen siihen, että kyllä leipäjono asian hoitaa.
      Lainsäädäntöön meillä ei ole enää pätevästi koulutettuja ja kun olisi edes lukemansa ymmärtäviä, mutta näyttää siltä, että tuokin homma on jätetty eduskunta-avustajien kontolle estämästä muiden kiireiden toimittamista.
      Media hoitaa hallinnon kanssa sirkushuvit ja leipäjono leivän, näin ei tarvitse turhaa paneutua eikä aivojaan rasittaa sillä, että kuinka kummassa kuudenkymmenen markka-aikaisen pennin arvoisella eurolla ylipäätään tässä maassa kukaan pystyy laillisesti itsensä elättämään - no ei ainakaan velattomana -, mutta siihenkin hallinto näyttää esimerkillistä esimerkkiä, otetaan velkaa, että voidaan näyttää maailmalle ykkösmaan ykköstilaa ja pelastaa vaikka koko afrikka koko maapallon ilmaston lisäksi.
      Kansan velkaantumisestahan sitten voidaankin välillä olla olevinaan niii ....in huolestuneita.

    • Anonyymi

      Olemme tutkitusti maailman onnellisin kansa ! Kättä päälle ja menoks.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      378
      3680
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      209
      1803
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      67
      1384
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      151
      1260
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      895
    6. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      883
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      57
      870
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      850
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      49
      830
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      829
    Aihe