pissaaminen vai ejakulointi

Anonyymi

Minua on vaivannut pitkää yksi asia. Luulin oppineeni ejakuloimaan, mutta joka puolella kerrotaan, että neste on kirkasta ja hajutonta tai miedon hajuista. Itsellä kuitenkin se on keltaista sekä siinä on virtsan vivahde. Onko niin, että kusen alleni, kun olen lähellä orgasmia?

13

1898

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kirkas, hajuton neste ei kerro vielä mitään. Hyvin usein virtsa, varsinkin jos naisella on terveet elämäntavat, on käytännössä lähes väritöntä ja hajutonta. Vasta kun sitä on paljon, sen väri vivahtaa kellertävään mutta käytännössä esimerkiksi lakanoilta sitä väriä on mahdotonta erottaa.

      Naisen ejakulaatiossa nestettä ei tule valtavia määriä, vaan määrä on kuin iso lusikallinen. Kaikki jotka kertovat että ejakuloivat muka lasillisen tai vieläkin enemmän, virtsaavat. Siinä ei ole mitään väärää tai hävettävää, mutta sellaista määrää nestettä ei saa mahtumaan mihinkään muuhun kuin virtsarakkoon ja neste myös tulee roiskimalla vain virtsaputkesta.

      Naisen ejakulaatio on kierron mukaan yleensä vaaleaa, läpikuultavaa tai lähes läpinäkyvää mutta jopa täysin valkoista tai vaalean harmaata läpinäkymätöntä nestettä joka maistuu makealta ja sitä tulee vain noin ison lusikallisen verran. Siitä nimitys ejakulaatio tuleekin kun se muistuttaa niin paljon vastaavaa miehellä.

      Ilmiö on erittäin harvinainen. Se voi olla perinnöllistä. Virtsaorgasmin voi opetella käytännössä kaikki ja se on myös ihan hauska lisä seksielämään, mutta ellei väri tai haju kerro mitään, niin maistaminen viimeistään paljastaa onko kyse aidosta naisen ejakulaatiosta vai vain virtsaorgamista. Kokeile vaikka ottaa sitä vähän lasiin ja maista. Makea maku kyllä erottuu.

      • Anonyymi

        Hyvin kirjoitettu.

        Mutta silti naistenlehtien kirjoituksissa ja palstoilla esiintyy edelleen väitteitä, jossa lakanat läpikotaisin kastelevaa ejakulaatiota eli squirtaamista ei pidetä virtsaamisena vaan "skenen rauhasten" eritteenä.

        Kuitenkaan ihmisellä ei sellaisia rauhasia ole, jotka pystyisivät tuollaisia nestemääriä varastoimaan vaan ainoa paikka mistä alapäästä purkautuvien nesteitä voi varastoida on virtsarakko. Rauhaset voivat erittää vain pieniä määriä nesteitä.


      • Minun ejakulaatio on juurikin täysin valkoista mutta ehkä sitä kuitenkin monesti on vähän runsaammin kuin vain lusikallinen.
        Orgasmissa saatan myös tahtomattani virtsata joka on enimmäkseen hyvin noloa, enkä pidä sitä mitenkään positiivisena asiana.


      • Anonyymi
        Kreeta73 kirjoitti:

        Minun ejakulaatio on juurikin täysin valkoista mutta ehkä sitä kuitenkin monesti on vähän runsaammin kuin vain lusikallinen.
        Orgasmissa saatan myös tahtomattani virtsata joka on enimmäkseen hyvin noloa, enkä pidä sitä mitenkään positiivisena asiana.

        Ei siinä ole mitään noloa. Se on kaunista ja kiihottavaa :)
        M-52


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei siinä ole mitään noloa. Se on kaunista ja kiihottavaa :)
        M-52

        Ehkä toisista kaunista.
        Mutta kun niitä sotkuja sitten jälkikäteen siivoaa niin kyllä siinä nolottaa, en voi sille mitään.


      • Anonyymi
        Kreeta73 kirjoitti:

        Ehkä toisista kaunista.
        Mutta kun niitä sotkuja sitten jälkikäteen siivoaa niin kyllä siinä nolottaa, en voi sille mitään.

        Siivotaan, siivotaan... siivoaminen ja seksistä nauttiminen on 2 eri asiaa😀
        Ei sun pidä nolostua asioista jotka on luonnollisia...
        Sä olet kiinnostava? 🎅🎅🎅


    • Anonyymi

      Muistaakseni olen joskus lukenut tuosta "ejakuloinnista" jotain tutkimuksia ja niissä todistettiin, että naisten virtsarakko tyhjentyi aina tuon ejakulaation aikana. Sen luulis vastaavan sun kysymykseen.

      • Anonyymi

        Jos noin on niin pissa maistuu ihanan seksikkäällä.


    • Anonyymi

      Suomen ja Ruotsin paras treffisivusto! Tässä tytöt kirjoittavat itsestään ja haluavat tavata sinut. Haluatko harrastaa seksiä nyt?! - Haluan tavata tytön - http://xurl.es/w94c5 | - Haluan tavata miehen - homo - http://xurl.es/5qm25

    • Anonyymi

      Ihmisen anatomia ei ole itselleni kovin tuttu ja voin kertoa vain omasta kokemuksesta miehenä.
      Minulla on suhde naisen kanssa joka ejakuloi runsaasti seksimme aikana.
      Olemme usein 69:ssa jossa hän päällä ja minä alla. Sormeilen ja nuolen häntä ja kun hän tulee niin yritän juoda hänen nesteitään mahdollisimman paljon. Se kiihottaa minua todella paljon ja yleensä hän saa usemman orgasmin peräkkäin jolloin nestettä tulee runsaasti.
      En tiedä onko siinä virtsaa, muttei sen maku kuitenkaan sellaiselta vaikuta. Virtsaa en ainakaan tietoisesti juo ;) Eikä se ole keltaista.
      Ne määrät kuitenkin kastelevat minut ja sängyn vaikka yritän sitä suuhuni saadakin.
      M-52

      • Anonyymi

        Kaunista... tuollaisen miehen nainen tarvitsee alleen :):):)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaunista... tuollaisen miehen nainen tarvitsee alleen :):):)

        Siihen ois mahdollisuus jos tutustutaan 😀
        M-52


    • Oppineesi ejakuloimaan?
      Sorry vaan, mutta ejakuloimista ei tarvitse opetella, jos se ylipäätään on fysiologisesti mahdollista. Naisilla on ainakin joillain jonkinlaiset pienet rauhaset g-pisteen lähellä..Ne alkavat täyttyä seksuaalisen stimulaation aikana ja erittävät jonkin verran kirkasta tai maitomaista nestettä tyhjentyessään. 99.9% porno sivuilla nähtävistä naisen ejakulaatioista on feikkiä ja kuseksimista.
      Monella naisella yhdyntä tuottaa pissatuksen tunteen ja joidenkin naisien on vaikea siinä rynkytyksen aikana pidättää, jolloin käy näitä lakanoiden kastelemisia...Sitä ei pidä kuitenkaan sekoittaa ejakuloimiseen, joka on kovasti eri asia.

      Jotkut naiset kostuvat aktissa tooodella paljon, eli niin paljon, että kokevat sen ongelmaksi asti kun eritteitä tulee ihan holvaamalla. Näissä syynä on yleensä allerginen reaktio, joka aktivoituu seksuaalisessa kontaktissa vaikkapa hankauksen myötä. Siihen voi kokeilla hoitona samoja tuotteita mitä käytetetään nenänkin allergiseen vuotamiseen. Käytännössä siinä on kyse samasta asiasta vaginassa kun siellä limakalvot vuotavat..

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      375
      4779
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1924
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      68
      1652
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      256
      1509
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1420
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1396
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1377
    9. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1264
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    Aihe