Regatta Resorts yrittää manipuloida Hangon päätöksentekoa

Anonyymi

Regatta Resorts on taas vauhdissa. Viimeeksi kuulimme Peder Plantingilta, että SPA:n henkilökuntaa joudutaan lomauttamaan ja SPA:n aukioloaikoja rajoittamaan, kun ei tullut lupaa kaksiokerrostalon rakentamiseen. Voi kiesus!

Nyt yhtiö on huomannut, että ei taida olla talousasioiden arvioiminen kunnossa, minkä takia pitää palkata talouspäällikkö. Ilmoitus on tuoreessa Hangon lehdessä kuten edellä esitetty Plantingin vuodatus oli kevättalvella. Siitä haastattelusta ajattelen, että kaikenlaisia manipulointeja se Hangon lehti suostuu painamaan!

Ilmoituksessa on pari ihmeteltävää asiaa. Ensiksikin Hotelli Regatta nimittää itseään "Regatta SPA Hotel"? Regatta omistanee SPA:n osakkeista vain osan, miten voi omia SPA:n itselleen? Vai onko hotellin tiloissa jossain allas kuten historiallisen Regatta-hotellin tanssilattian alla oli. Oli sauna, uima-allas ja kylvettäjä. Sai terva- ja suolahierontaa ja löylytykset. Missä nykyisen hotellin allas on? Jos tarkoitetaan Tehtaanniemen SPA:n tiloja, niin siellä on omistajina moni muukin. Voiko Bulevardin hotelli ilmoittaa olevansa SPA-hotelli tai Villa Maija, jos heilläkin on osakkeita? Voinko minä julistaa SPA:n osakkeenomistajana: myytävänä SPA-asunto ydinkeskustassa neljännessä kerroksessa merinäkymin!

Pahempi asia ilmoituksessa on tapa yrittää vaikuttaa hankolaisiin päätöksentekijöihin seuraavasti: "... hotellissa on 48 huonetta sekä 80-paikkainen ravintola... Hotelliin on lisäksi tulossa ...laajennusosa, joka odottaa rakennuslupapäätöstä." Hei haloo? Missä sellainen hakemus on? Onko nyt jätetty oikean hotellin laajennusosan rakennuslupahakemus, jossa on 2-hengen huoneita? Tähän asti on yritetty saada poikkeuslupa rakentaa kaksiokerrostalo. Se lupahakemus on torjuttu jo kolme kertaa.

Nyt on tarkoitus aloittaa alueen kaavoittaminen, että tiedetään, mitä alueelle saa rakentaa. Voi olla, että päätöksentekijät toteavat Tehtaanniemen oleva jo valmiiksi rakennettu.

Kaupunki tarvitsee lisää oikeaa hotellikapasiteettia, mutta Regatta Resorts ei ole sellaista halunnut rakentaa. Lisää asuntoja Tehtaanniemelle on mahdoton ajatus. On huomattava, että kaikki lisärakennukset pilaavat olemassa olevien asuntojen merinäkymiä. Se on merkittävä asia Rantakadulla, Torikadulla ja Merikadulla asuvien kannalta.

Kaavoituksesta ei voi sopia ennakolta, kaavoitusvalta on yksiselitteisesti valtuuston eli hankolaisten käsissä. Kaavoituksen ja siitä päättävien manipulointi on ala-arvoista toimintaa.

Jos talouspäällikköä tarvitaan hotellin laajennusosan hallinnointiin, niin hakemus on huomattavan ennenaikainen.

43

3433

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onko Hotelli Regatta kysynyt muilta osakkeenomistajilta lupaa käyttää SPA:ta markkinoinnissa? Onko muistanut maksaa SPA:n osakekohtaiset vastikkeet vuosilta 2017, 2018 ja 2019?

      • Anonyymi

        Suosittelen erityistilintarkastuksen tekemistä. Kirjanpitotaitoisen henkilön haku antaa viitteitä siitä, että osaamisessa on puutteita...


    • Anonyymi

      Kyllä tää kirjoittaja on niin jäässä kuin olla vaan voi. Suosittelen ammattihenkilön puheille menemistä.

      • Anonyymi

        ???


    • Anonyymi

      Manipulointi jatkuu. Peder Planting kirjoittaa Hangon lehden yleisöosastossa siitä, kuinka hän ja edustamansa firma on edistyksellisiä. Mielikuvia yritetään luoda ihan kuvien kanssa: on vanha ja uusi Regaatta-hotelli, on Mekanon rakennus ja sen tilalla asuinkerrostalot. Okkei, komeita kuvia, tyylikkäämpiä kokonaisuuksia kuin vanhat rähjäiset. Moni kakku päältä kaunis...

      Kommentteja:
      - Regatta hotellin rakennus ja sen hieno saneeraus eivät liity Tehtaanniemen projektiin mitenkään!
      - SPA:n 25 metrin allas. So what? Ei siellä voi nytkään pulikoida kuin osakkeiden omistajat kavereineen. Ei voi veneilijät mennä piipahtamaan, saatika muu kansa tai turistit. Tämä erinomainen allas ei ole sovelias edes uimakoulujen pitämiseen, kun on niin syvä. Lapset joutuvat pulikoimaan kylmässä sinilevävedessä tai matkaavat Tammisaareen kuten ennenkin. Mitä erinomaista siinä on?
      - Kolme asuinkerrostaloa, joissa on Peder Plantingin mukaan yli 100 ihmistä. Milloin? Jos nämä 100 ihmistä ovat asunnoissaan keskimäärin 10 vuorokautta vuodessa, niin se tekee 1000 yöpymistä vuodessa. Jos kerrostalot olisivat kaavan ja rakennusluvan mukaisessa majoituskäytössä ja paikalla olisi oikea hotelli, jossa 70 huonetta, siis 140 vuodepaikkaa, niin käyttöasteella 70% olisi 100 yöpymistä vuorokaudessa ja vuodessa 365 x 100 = 36500 yöpymistä. 36500 verrattuna nykyiseen 1000:een on 35500 yöpymistä enemmän!!! Sillä olisi merkitystä Hangon matkailulle. Oikeasti.

      Tehtaanniemi ei kaipaa lisää asuintaloja. Parempi olla rakentamatta olleenkaan ellei tule oikeata hotellia. Alkaa olla jo nyt ahdasta kuin Kannelmäessä.

    • Anonyymi

      Juurikin näin. Tennistermi 6-0 ei riitä, pitää käyttää amerikkalaisen jalkapallon termiä 36-0!

    • Anonyymi

      Anonyymi kirjoitti toisaalla:
      "Raaseporin poliitikot olivat "pakotettuja" puuttumaan siihen, että asuntoa käytettiin majoitustarkoitukseen. Miten Hangossa, ovatko poliitikot pakoitettuja puuttumaan siihen, että Tehtaanniemen majoitusrakennuksia käytetään asumistarkokitukseen? Päinvastoin kuin Raaseporissa, mutta väärä käyttötarkoitus sekin. Sama asia lain näkökulmasta.

      Ei hätää, asia korjaantuu kaavamuutoksella, JOS kerrotalojen tontti muutetaan asuntoalueeksi, MUTTA se EDELLYTTÄÄ kaavajalostuksen arvonkorotuksen (KL->AL) veloittamista ja MAKSAMISTA. Markkinahintaan, sanoo laki. Case closed.

      rr on korvausvelvollinen, ei taloyhtiö, koska rr on antanut ymmärtää... rr on ostanut liiketontin, jolle on saanut luvan rakentaa majoitusrakennuksen. rr on kuitenkin myynyt talot yksityisasunnoiksi. Majoitusrakennusten käyttötarkoitus ei ole nyt kaavan mukainen (hotelli tai asuntohotelli). "

    • Anonyymi

      Minkä takia kaavaa pitäisi muuttaa. Vapaa-ajan käytössä kiinteistövero on suurempi ja tuo kaupungin kassaan vakaata tuloa. Jos kaupungin kassaan kilahtaisi arvonkorotuksena vaikka muutama miljoona, niin se investoitaisiin heti satamaan tai johonkin muuhun yhtä arvottomaan toimintaan. Ja se on selvää, että kukaan RR:n osakas ei muuta henkikirjoituskunnakseen Hankoa. Näiden ihmisten tuloilla on paljon edullisempaa asua Kauniaisissa.

      • Anonyymi

        Jotain pitää muuttaa, tilanne pitää saada ajantasaiseksi. Majoitusrakennukset pitää muuttaa majoituskäyttöön (ammattimainen lyhytaikainen vuokraustoiminta) tai sitten kaavaa pitää muuttaa asuntoalueeksi.

        Kaavan muuttaminen ei ole helppoa, koska viimeeksi kaatunut kaavamuutos meni läpi vanhassa valtuustossa nippa nappa, vain rkp:n yhtenäisäänestyksen voimin. Muiden puolueiden ja ryhmittymien enemmistö oli kaavamuutosta vastaan. Jos rkp-läiset olisisvat äänestäneet omantunnon mukaan, kaavamuutos ei todennäköisesti olisi mennyt läpi.

        Kysyit, minkä takia kaavaa pitää muuttaa? Asiat pitää olla oikein. Nyt on valuvika. Se pitää korjata.

        Intoa muuttamiseen? Raha voi tässäkin toimia hyvänä motivaattorina: korvaus kaupungille kaavan jalostamisesta. Laki määrittelee, miten korvaus lasketaan. Se on markkinahintaan eli mikä asuntorakentamiseen tarkoitetun rakennusoikeuden hinta olisi ollut (puuttuneen) tarjouskilpailun tuloksena. Riippumattomat asiantuntijat pystyvät hinnan arvioimaan.


    • Anonyymi

      Ja taas tuli hallinto-oikeudelta päätös, jolla hylätään kalastajan valitus, maksoi kalastajalle 250 euro.

      • Anonyymi

        Halapaa kun saippua demarit on vetänyt kaupungin noin 65miljoonan velkakierteeseen onko tämä onnistuminen jos niin saisiko perustelun ja onnistumisella tarkotetaan positiivista kehitystä hangon kannalta ei hyvienveljien pankkitilejä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Halapaa kun saippua demarit on vetänyt kaupungin noin 65miljoonan velkakierteeseen onko tämä onnistuminen jos niin saisiko perustelun ja onnistumisella tarkotetaan positiivista kehitystä hangon kannalta ei hyvienveljien pankkitilejä

        Demarit ei osaa taloudenpitoa. Siitä on esimerkkinä Hangon velkautuneisuus ja korkea veroäyri sekä Suomen velkaantuminen. Sipilän Orpon hallitus sai talouden kuriin. Nyt Rinne jakaa meidän rahoja 4,2 miljardia ilman katetta. Sitä se on demareiden taloudenpito. Puhetta riittää, mutta ymmärrystä ei.


      • Anonyymi

        Kerätään kalastajalle kolehti, jos on saanut valtiolta "mätkyjä". rr:n tai demreiden ne pitäisi maksaa. Heidän takiaan joudutaan koko ajan korjailemaan päätöksiä. till punkt och pricka


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerätään kalastajalle kolehti, jos on saanut valtiolta "mätkyjä". rr:n tai demreiden ne pitäisi maksaa. Heidän takiaan joudutaan koko ajan korjailemaan päätöksiä. till punkt och pricka

        Ja tällä kertaa ihan selvällä suomenkielellä, että yhteistyösopimus on laillinen. Ja kalastaja senkun vaan jaksaa jankata, että sopimus laiton.


      • Anonyymi

        Hallinto-oikeuden päätöksellä, jossa kaava kaatui, kaatui myös yhteistyösopimus, koska se oli maankäyttösopimuksen tullut kaavan osaksi. Siis laiton.

        Laiton tai ei, niin "yhteistyösopimus" ei ole ollut kaupunkia sitova missään vaiheessa. Se on ollut idealista, tai ennemminkin rr:n vaatimuslista, jonka jokaisesta kohdasta olisi pitänyt neuvottella erikseen laissa ja asetuksissa ja kaupungin johtosäännöissä eritellyillä tavoilla. Yhteistyösopimuksen allekirjoittaneella ei ole riittänyt muste sopimuksen allekirjoittamiseen. Idealista se oli. Mutta oikeuslaitoksen päätöksellä yhteistysopimukseksi nimitetty, josta oli tullut maankäyttösopimus, kaatui kokonaisuudessaan virallisesti kaavapäätöksen mukana. Kaavasta ei saa sopia etukäteen. Se on laitonta.

        Ei pidä valehdella!


      • Anonyymi

        Hallinto-oikeuden päätöksellä, jossa kaava kaatui, kaatui myös yhteistyösopimus, koska se oli maankäyttösopimuksen tullut kaavan osaksi. Siis laiton.

        Laiton tai ei, niin "yhteistyösopimus" ei ole ollut kaupunkia sitova missään vaiheessa. Se on ollut idealista, tai ennemminkin rr:n vaatimuslista, jonka jokaisesta kohdasta olisi pitänyt neuvottella erikseen laissa ja asetuksissa ja kaupungin johtosäännöissä eritellyillä tavoilla. Yhteistyösopimuksen allekirjoittaneella ei ole riittänyt muste sopimuksen allekirjoittamiseen. Idealista se oli. Mutta oikeuslaitoksen päätöksellä yhteistysopimukseksi nimitetty, josta oli tullut maankäyttösopimus, kaatui kokonaisuudessaan virallisesti kaavapäätöksen mukana. Kaavasta ei saa sopia etukäteen. Se on laitonta.

        Ei pidä valehdella!


    • Anonyymi

      Rolle on hankolaisten asialla. Hyvän ja oikein tekemisen puolesta. Hyvä Rolle. Kukaan muu ei ole uskaltanut puolustaa samalla tavalla hankolaisia suuren rahan ja rahan ostamien lakimiesten ja kuuluisten arkkitehtien edessä. Nostan hattua. Pitää tehdä oikein.

      Muita puolustajiakin on ollut:
      - ROXXin tapauksessa ROXXin väki meni kaupungintalon eteen vaatimaan oikeutta. ROXX pelastui rr:n kaatoyrityksistä huolimatta.
      - Kaupunginjohtaja aikoi viime kesänä puomittaa Itäsataman rr:n pyynnöstä nopealla päätöksenteolla. Onneksi Ekholm oli valpaana ja hänen neuvoa antava kysymys asiasta somessa aiheutti ainutlaatuisen kansanliikkeen. Puomia ei tullut.

      Vain Rolle on uskaltanut valittaa oikeuteen. Se vaatii munaa. Hankolaiset ovat saaneet sillä tavalla oikeutta.

      Rolle on taistellut myös turismin puolesta. Asuintalojen 1000 yöpymistä vuodessa on aivan eri asia kuin hotellin 30.000 yöpymistä vuodessa. Eteenpäin!!!

    • Anonyymi

      Täällä sensuroidaan juttuja. Juuri yksi lähti bittiavaruuteen. Taitaa olla rahamiesten kätyrit vauhdissa.

    • Anonyymi

      Arkkitehti kirjoitti yleisänosastossa hyvin. Olen samaa mieltä, että Rantakadun asukeilla on oikeus merinäköalaan. Sitä ei kohtuuttomilla kolosseilla saa viedä. Samaten Merikatu 2 C-talon asuntojen eteen ei saa rakentaa näköestettä Leijona-patsaille päin. JOS Tehtaanniemelle vielä annetaan rakentaa, niin VAIN oikea hotelli ja lisäksi rakennusmassan pitää olla siisti ja sopiva.

      Rakennuttajan RAHANAHNEUS ei saa mennä muiden arvojen edelle. KÄYTTÖTARKOITUS pitää pakotteellisesti varmistaa. Kolmen kerrostalon tapaus osoittaa, että rr:n projektit eivät välttämättä toteuta kaavaa. Talojen pitäisi olla hotelli- tai asuntohotelli, mutta paikalla on 43 yksityisasuntoa. NO GOOD.

      Tarvitaanko kaavamuutosta ollenkaan?

    • Anonyymi

      Hangossa asiat ovat todennäköisest hyvin kun jatkuvasti jaksetaan kirjoittaa samasta asiasta, vuodesta toiseen. Miten olisi, olisiko ja aika tälle asiantuntijaraadille ryhtyä toimeen hotellin rakentamisella. Silloin kaikki menisi hyvin. Yksi pieni mutta vaan, mistä saadaan hotellivieraita syksyllä., talvella, keväällä?

      • Anonyymi

        Tiedoksi, että Hangossa on pulaa hotellikapasiteetista ympäri vuoden. Kirjoittelua "vuodesta toiseen", no suhmurointi alkoi siinä 2013, siitä asti hankolaiset ovat yrittäneet pitää puoliaan. Jatkuu niin kauan kuin on tarvis. On se kumma, että Chydden tai Kalpalan hankkeiden takia ei ole tarvinnut kirjoitella... eikös se ole erikoista. Miettikääpä sitä. Hyvä kantaa.


      • Anonyymi

        Park Inn korsmanni kadulla Ei menestynyt,EI motel silversand, EI vikingmotel...mikä hotellipula täällä koskaan ollu ku muutamana päivänä vuodessa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiedoksi, että Hangossa on pulaa hotellikapasiteetista ympäri vuoden. Kirjoittelua "vuodesta toiseen", no suhmurointi alkoi siinä 2013, siitä asti hankolaiset ovat yrittäneet pitää puoliaan. Jatkuu niin kauan kuin on tarvis. On se kumma, että Chydden tai Kalpalan hankkeiden takia ei ole tarvinnut kirjoitella... eikös se ole erikoista. Miettikääpä sitä. Hyvä kantaa.

        Onko Chydde tai Kalpala rakentanut vapaasti vuokrattavia majoitustiloja turisteille? Olen ymmärtänyt että kovalla rahalla saa ostaa itselleen asunto tai vkl asumista varten.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko Chydde tai Kalpala rakentanut vapaasti vuokrattavia majoitustiloja turisteille? Olen ymmärtänyt että kovalla rahalla saa ostaa itselleen asunto tai vkl asumista varten.

        kaavan mukaisia rakennushankkeita, toisella myyntiin, toisella kansan vuokrattavaksi, hyvää toimintaa, ei valittamista. kunnon miehiä, joiden sanaan voi luottaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Park Inn korsmanni kadulla Ei menestynyt,EI motel silversand, EI vikingmotel...mikä hotellipula täällä koskaan ollu ku muutamana päivänä vuodessa

        ei tullut myöskään jäätelökioski casinon viereen uudellen,, parkin ravintola jäi tyhjilleen,, aika kehnoo oli jugurttikioskilla.. ravintoloissa väkeä vain kesällä.. ei kaikilla.. Maaret aika tyhjillään..taitaa Roxx olla ainoo joka pärjää ympäri vuoden.. tänne pitää saada hotellikylpylä ja bussilastteittain mummojapappoja,, niillä on rahhaa ja aikaa käppäillä pitkin poikin myös talvella.. ei tommonen purjehdus/golf tuo penniäkää Hankoon.. mikä on matkailuväen tavoite


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ei tullut myöskään jäätelökioski casinon viereen uudellen,, parkin ravintola jäi tyhjilleen,, aika kehnoo oli jugurttikioskilla.. ravintoloissa väkeä vain kesällä.. ei kaikilla.. Maaret aika tyhjillään..taitaa Roxx olla ainoo joka pärjää ympäri vuoden.. tänne pitää saada hotellikylpylä ja bussilastteittain mummojapappoja,, niillä on rahhaa ja aikaa käppäillä pitkin poikin myös talvella.. ei tommonen purjehdus/golf tuo penniäkää Hankoon.. mikä on matkailuväen tavoite

        bussilasteja tulee ympäri vuoden, mutta vierailijat eivät voi yöpyä Hangossa, koska ei ole tavallista hotellikapasiteettia tarjolla. eikä kukaan ole vielä sellaista esittänyt rakentaa. rr on varannut parhaat kaavoitetut paikat tähän tarkoitukseen ja käyttää rakennusoikeutta omiin tarkoituksiin. turismin pullonkaula on tavallisen hotellikapasiteetin puute. minne kaavoitetaan hotellitontti, milloin kaupungin toimihenkilöt alkavat markkinoimaan ja myymään hotellirakennusoikeutta?


    • Anonyymi

      Kalpalalta hankolaisellekin, Chydde tekee buisnessta.

      • Anonyymi

        Kyllä molemmat herrat ovat businessherroja. Jokainen, joka on tehnyt kauppoja näiden herrojen kanssa, tietää mitä se tarkoitta..


    • Anonyymi

      Kalpala tarjoaa lähes sata vuokra-asuntoa tavallisille hankolaisille. Missä ne asuisivat muuten? Hatunnosto.

      • Anonyymi

        Jossain toisessa asunnossa, jossa on käypä vuokra ja asunto remontoitu. Hangossahan on paljon tyhjiä asuntoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jossain toisessa asunnossa, jossa on käypä vuokra ja asunto remontoitu. Hangossahan on paljon tyhjiä asuntoja.

        miksei ne asu niissä tyhjissä asunnoissa?


    • Anonyymi

      Kalpala vuokraa homeisia kämppiä, eikä terveystarkastajaa päästetä asuntoihin. Rikosilmoitusta kehiin vaan. Joukkokanne tulisi nostaa. Olisi ukko jo linnassa istumassa jos olisi saanut kaikista petoksista tuomion! Tuskin niissä kukaan haluaa asua, jos haluaa pysyä terveenä.

      Vuokrasopimuksia mahdotonta purkaa kun mies ei vastaa yhteydenottoihin. Rikkaiden ei tartte. Rikkailla on ihan omat lait. Vuokrat kyllä juoksee vaikka ei vastuuta kanneta! Jos rakennuksessa hometta myös rakenteissa niin pientä pintaremonttia päälle ja kämppä myyntiin huippuhinnalla! Ja turistit sairastuu tällaisen paikallisen idiootin takia!

    • Anonyymi

      Hyvä voittaa aina lopulta. Karma hoitaa hommat.

    • Anonyymi

      Mitenkähän Kuningattarenvuoren rannan käy? Voi ostajapoloja, jos rakentaja kaatuu. Chyden talojen ostoakin kaavailleet miettivät varmaan nyt kahteen kertaan.

    • Anonyymi

      Karma hoitaa hommia Turkissa. Karma hoitaa muutkin väärin tekijät. Sen suhteen voi olla toiveikas.

    • Anonyymi

      Näin on.

    • Anonyymi

      Ei Regatta Resorts ole yksin kyennyt viemään asioita läpi kaavan vastaisesti. Kyllä siihen on annettu apua Kaupungintalolta. Oliko Täktomin koulun osalta juurikin myös joku salainen sopimus, jossa kaavasta sovitaan etukäteen? Entä entinen Park siinä Casinon luona, eikö siinäkin yritetty jotain puhallusta. Sitten meinasi Hangonkylän eläkeläisille testamentattu kerhorakennus mennä yksityisomistukseen vastoin vainajan tahtoa... Ei nämä itsestään tapahdu...

      • Anonyymi

        Olisiko joku ei-hankolainen taho asialla?


      • Anonyymi

        JuJu. Rolle pitää "salaisena sopimuksena" sitä että "Ennen kaupantekoa tulee kaupungin taata, että tontilla olevien rakennusten käyttötarkoitusta muutetaan niin, että se mahdollistaa muuttaa rakennukset asuin- ja majoituskäyttöön". Harva ostaa entinen koulurakennus ellei saa takeita että rakennuksen käyttötarkoitus koulusta muuhun on mahdollista.


    • Anonyymi

      Aloittaja kirjoitti, että yrittää manipuloida. Ei yritä, vaan manipuloi ja sillä toiminnalla on sponsori jos toinenkin.

    • Anonyymi

      Yrittää manipuloida? Vain vain yrittää?

    • Anonyymi

      376 Markus Kuotesaho

    • Anonyymi

      Vai yrittää?

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      7955
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      180
      1767
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1036
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe