2 merkintää, toisessa REF

Anonyymi

Hei, osaakohan joku saman läpikäynyt auttaa? Olen käynyt nuoruuden hölmöilyjen jälkeen pitkän tien (usean vuoden) ja nyt lopulta tilanteessa, jossa 1.7. jälkeen enää 2 merkintää jäljellä, toinen REF-tiedolla oleva UMV-merkintä (poistuu tammikuun alussa 2020) ja sitten UMP-merkintä (Uo-velkaa jäljellä n. 6000 euroa).

Kysyisin, että 1.7. jälkeen luottoluokkani noussee jo pois C-luokasta? Osaako joku siihen sanoa, että onko tuollainen tilanne jo sellainen, että voi olla mahdollista saada tehtyä esim. osamaksusopimuksia jne? Tarkoitus ei suinkaan ole velkaantua uudelleen, mutta voi tulla elämässä tilanteita eteen (säästöistä huolimatta), että osamaksua tms tarvitaan ja olisi kiinnostavaa tietää miten tällaisiin suhtaudutaan?

Kokonaisuutena olen ylpeä tilanteesta, käynyt pitkän tien, mutta myös kannustuksena muille, kaikesta voi selvitä, jos on tahtoa ja halua saada asiansa kuntoon.

Kiitos jo etukäteen asiallisista vastauksista.

5

<50

Vastaukset

  • Ei voi. Luottotiedot kun palautuu niin sitten voit saada lainaa tai osa-maksusopimuksia. Noilla kirjaimilla ei ole merkitystä jollei ole luottotietoja. Ja niillä voi olla ylipäätään merkitystä esim.pankille kun haetaan esim.asuntolainaa tms. Eli niitä kirjaimia ei kukaan tuijota jollei ole puhtaita luottotietoja.

  • Ylpeä luottotietojen menetyksestä? No, kukin tavallaan...

    • Sakia.. Olisikohan siitä kun jaksanut kahlata tuon kivisen tien loppuun...


    • Kyllä se on onnittelun paikka, jos omalla työnteollaan maksaa kaikki nuoruutensa hölmöilyt.


  • Ei mitään vaikutusta.. Sain kans velkoihin ref merkinnät 14.12.2018... Mutta ei kyllä mikään muutu ennenkun sen 2v odottanut... Mutta se menee köykäsesti n10v kun on uo:hon maksanut joka kk + veronpalautukset mennyt.... Eikä mitään vaikutusta vaikka sama vaki työpaikka ollut 13v

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.