Chas ysäri pop-tähtenä

Anonyymi

Harva tietää että Lucy Pargeter eli Chas kuului 1990-luvun alussa Paperdolls-nimiseen tyttöbändiin. Gonna make you blush on tämän aikamatkan nimi:
https://www.youtube.com/watch?v=Ow3LezgXnEU

Aikamoinen ysäri helmi.
-DaleEmmer

11

<50

Vastaukset

 • pyh

 • Kaunis nainen on hän ollut, kropaltaan ja kasvoiltaan ja tuolta ollut varmasti helppo ponnistaa tv-sarjan tähdeksi.
  Vaikka onhan muillakin emmerdaletähdillä näitä musikaalisia lahjoja ja olleet mukana vastaavanlaisissa kokoonpanoissa. Näyttelijöiltä vaaditaan muutakin, kuin kykyä näytellä.

  • "Näyttelijöiltä vaaditaan muutakin, kuin kykyä näytellä."

   Tämä pätee lähinnä teatterinäyttelijöihin, siis jos osaamisesta puhutaan. Elokuva- ja TV -puolella ei vaadita edes kykyä näytellä. Joissain tapauksissa riittää, että on siloiset posket, taikka entinen Mr. Olympia.


 • Otsikon pitäisi olla " Lucy Pargeter pop-tähtenä". Chas on roolihahmo!

  • Oho. Kiitos kun kerroit. Olen katsonut Emmerdalea plus miinus 20v. ja nyt vasta selvisi tämä... Otsikoinnilla haettiin hauskuutta. Vähän sellaiseen iltapäivälehtien lööppi-tyyliin. "Chas ysäri pop-tähtenä" kuulosti vaan paljon vitsikkäämmältä kuin pelkkää faktaa sisältävä "Lucy Pargeter pop-tähtenä". Toivottavasti pidit kuitenkin itse pääasiasta eli kappaleesta ja videosta.

   -DaleEmmer


  • Anonyymi kirjoitti:

   Oho. Kiitos kun kerroit. Olen katsonut Emmerdalea plus miinus 20v. ja nyt vasta selvisi tämä... Otsikoinnilla haettiin hauskuutta. Vähän sellaiseen iltapäivälehtien lööppi-tyyliin. "Chas ysäri pop-tähtenä" kuulosti vaan paljon vitsikkäämmältä kuin pelkkää faktaa sisältävä "Lucy Pargeter pop-tähtenä". Toivottavasti pidit kuitenkin itse pääasiasta eli kappaleesta ja videosta.

   -DaleEmmer

   Huumorintajusi on ainutlaatuista.


 • Mallimitoissa, sittemmin on rintavarustus kasvanut ja huuliin ruiskutettu täyteainetta. Jossain haastattelussa Lucy kertoo olevansa tai olleensa koukussa kauneusleikkauksiin ja näihin pistoksiin ym.
  Alkuaikoina hän ja useimmat Dinglet olivat sarjassa musta- ja suoratukkaisia, Cainilla myös pitemmät mustat hiukset. Nyt on tyyli pehmentynyt, Chasillakin kiharaa jo monet vuodet.
  Hyvä ja kivan näköinen näyttelijätär.

 • Ok näköinen ollut. Nykyään aivan kamalan näköinen harppu.

  • Olen kanssasi eri mieltä. Lucy on mielestäni edelleen hyvännäköinen.


 • Tänään kirjoittivat brittein saarten iltapäivälehdissä (Daily Mailia itse luen) että Lucy on poistattanut silarinsa 11 vuoden pidon jälkeen. Kutsui niitä vielä kauniisti "toxic bageiksi" eli myrkkypusseiksi.

  Pitääkin kattella vähän tarkemmalla silmällä että onko huomattavissa olevaa eroa entiseen.

 • Tuosta videosta ainakin Paddy punastuisi ja nostelis rillejään.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Julman näköinen Martina

  Gaalaan tullessa häntä haastateltiin . Tavallaan.... tavallaan... tavallaan. Koko ajan hoki tavallaan sanaa. Mekko oli kaunis mutta Mara ei oikein on
  55
  688
 2. Miksi ihailet häntä?

  Onko jotenkin erityinen?
  Ikävä
  66
  666
 3. Nykäsen Pialta pääsi itku

  Nykäsen leski itkee, kun gäntä ei kutsuttu vastaanottamaan Matti Nykäselle Urheilugaalassa myönnettyä palkintoa urheilun Hall of Fameen pääsystä. Palk
  36
  602