Chas ysäri pop-tähtenä

Anonyymi

Harva tietää että Lucy Pargeter eli Chas kuului 1990-luvun alussa Paperdolls-nimiseen tyttöbändiin. Gonna make you blush on tämän aikamatkan nimi:
https://www.youtube.com/watch?v=Ow3LezgXnEU

Aikamoinen ysäri helmi.
-DaleEmmer

11

<50

  Vastaukset

  • pyh

  • Kaunis nainen on hän ollut, kropaltaan ja kasvoiltaan ja tuolta ollut varmasti helppo ponnistaa tv-sarjan tähdeksi.
   Vaikka onhan muillakin emmerdaletähdillä näitä musikaalisia lahjoja ja olleet mukana vastaavanlaisissa kokoonpanoissa. Näyttelijöiltä vaaditaan muutakin, kuin kykyä näytellä.

   • "Näyttelijöiltä vaaditaan muutakin, kuin kykyä näytellä."

    Tämä pätee lähinnä teatterinäyttelijöihin, siis jos osaamisesta puhutaan. Elokuva- ja TV -puolella ei vaadita edes kykyä näytellä. Joissain tapauksissa riittää, että on siloiset posket, taikka entinen Mr. Olympia.


  • Otsikon pitäisi olla " Lucy Pargeter pop-tähtenä". Chas on roolihahmo!

   • Oho. Kiitos kun kerroit. Olen katsonut Emmerdalea plus miinus 20v. ja nyt vasta selvisi tämä... Otsikoinnilla haettiin hauskuutta. Vähän sellaiseen iltapäivälehtien lööppi-tyyliin. "Chas ysäri pop-tähtenä" kuulosti vaan paljon vitsikkäämmältä kuin pelkkää faktaa sisältävä "Lucy Pargeter pop-tähtenä". Toivottavasti pidit kuitenkin itse pääasiasta eli kappaleesta ja videosta.

    -DaleEmmer


   • Anonyymi kirjoitti:

    Oho. Kiitos kun kerroit. Olen katsonut Emmerdalea plus miinus 20v. ja nyt vasta selvisi tämä... Otsikoinnilla haettiin hauskuutta. Vähän sellaiseen iltapäivälehtien lööppi-tyyliin. "Chas ysäri pop-tähtenä" kuulosti vaan paljon vitsikkäämmältä kuin pelkkää faktaa sisältävä "Lucy Pargeter pop-tähtenä". Toivottavasti pidit kuitenkin itse pääasiasta eli kappaleesta ja videosta.

    -DaleEmmer

    Huumorintajusi on ainutlaatuista.


  • Mallimitoissa, sittemmin on rintavarustus kasvanut ja huuliin ruiskutettu täyteainetta. Jossain haastattelussa Lucy kertoo olevansa tai olleensa koukussa kauneusleikkauksiin ja näihin pistoksiin ym.
   Alkuaikoina hän ja useimmat Dinglet olivat sarjassa musta- ja suoratukkaisia, Cainilla myös pitemmät mustat hiukset. Nyt on tyyli pehmentynyt, Chasillakin kiharaa jo monet vuodet.
   Hyvä ja kivan näköinen näyttelijätär.

  • Ok näköinen ollut. Nykyään aivan kamalan näköinen harppu.

   • Olen kanssasi eri mieltä. Lucy on mielestäni edelleen hyvännäköinen.


  • Tänään kirjoittivat brittein saarten iltapäivälehdissä (Daily Mailia itse luen) että Lucy on poistattanut silarinsa 11 vuoden pidon jälkeen. Kutsui niitä vielä kauniisti "toxic bageiksi" eli myrkkypusseiksi.

   Pitääkin kattella vähän tarkemmalla silmällä että onko huomattavissa olevaa eroa entiseen.

  • Tuosta videosta ainakin Paddy punastuisi ja nostelis rillejään.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   290
   11587
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   223
   7040
  3. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   122
   5573
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   4752
  5. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   105
   3272