Nyt kun eletään tätä Kristuksen Jeesuksen...

Anonyymi

ihmiskunnalle ansaiteman UUDEN liiton / testamentin aikakauta, jo vuotta 2019, niin sitä kaikille hyväksi, Laillista, kaikille Luvallista Oikeutta on vain kaikilta osin Raamatun UT Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa Totuuteen perustuvien ja mukaisten opetusten, ohjeiden ja kehoitusten mukainen ja perustuva.

Kaikki muu ja mulla tavalla elämä, touhut ja politiikka on sen VASTAISTA. Sitä joista tulee näitä SYYSTÄ, Jumalan Sanan (Raamatun UT) vastaisuuksita, tuomioksi, pahaksi / kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi ja sodikksi, ym. hitvittävyyksiksi, syystä seuraamuksia!!

Raamatun UT mukaisesti elämisestäja toimimisesta / vaikuttamisesta tulisi VAIN niitä kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle HYVÄKSI seuraamuksia, ja kullekin tälle tielle lähtevälle / yhtyvälle turvallista ja turvattua, kaikinpuolista kestävää, hyvinvointi elämää ja tulevaisuutta, Jumalan siunauksen ja varjeluksen alaisuudessa ja mukaisuudessa kun silloin, näin ollen, elettäisiin ja toimittaisiin / vaikutettaisiin.

Täältä... http://www.suomenkristityt.foorumimme.com tälle tielle oikeaa suuntaa, ja sillä, kohti täydellisyyttä vievää jo alkuun tien viitoitusta. Josta on hyvä alkaa ja jatkaa.

Jossa on myös mahdollisuus, tästä kaikille hyväksi Raamatun UT mukainen ja perustuva Kristillisyys asiasta, asiallisesti ja rakentavasti, ilman mainosten, ym. epäasiallisuuksien HÄIRINTÄÄ rakentaviin keskusteluihin.

(Herättelevä)

3

<50

Vastaukset

 • Aikas sekavaa sepustusta. Mutta jos tarkoitit , että kouluissa opetetaan vai raamattua ja raamatun hyväksymää tietoa, minkä lahkon tulkinnan mukaan ajattelit sen toteuttaa. Ja siis haluat koraanikoulujen mukaiset raamattukoulut. Mutta, sekavasta tekstistäsi johtuen saatoin ymmärtää agendasi väärinkin.

  • koululaisille pitäis opetta mikä uskon perus pyväs,mitä asioita olisi opetettava joka johtaa ihmisen kalliolle joka kestää se hän kristus kallion.


 • Tässä nyt käsittääkseni vastustetaan uskonnonvapautta. Sen sijaan aloittajan mukaan on ilmeisesti vain yksi ja ainoa oikea uskonsuuntaus.

  Ei sinänsä yllättävää. Kiihkeimmät uskonvapauden vastustajat ovat aina niitä kiihkeimpiä uskovia. Uskonnosta riippumatta.

  Sen sijaan he syyttävät meitä uskonnottomia uskontojen vastustamisesta, vaikka mehän juuri voimakkaimmin kannatamme uskonnonvapautta.

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  215
  2858