Mitähän antipersu haluaa tuolla hölmöllä palstakäytöksellään kertoa ?

Anonyymi

Olisi mielenkiitoista tietää, mihin tuo antipersu näillä palstavalheillaan oikein pyrkii. Eihän todellakaan ole mitään neron touhua nykypäivänä selvittää, mitä ja miksi, missä joku on kertonut ja sanonut. Miksi ihmeessä tuo antipersu syytää valheitaan palstalle - uskooko hän itse kirjoituksiaan ? Ainakin niihin uskosti kirjoittelee kannustus kommenttejaan.

33

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Narsistin mieli on erikoinen, tuolla antipersulla se on erityisen paha. Hän on elämänsä pyhittänyt tuolle palsta toiminnalleen. Se on hänen elämäntehtävänsä.

    • Anonyymi

      Kovaa on ollut amfetamiinipölyssä urakoivalle yö ja aamu retard-kysyjä-antipersulle. Valheita ja sontaa nostettu ja kommentoitu. Säälittävältä vaikuttaa tuo surkimus.

    • Anonyymi

      Antipersuxelle pitää antaa mikä apersuxen on

      tyypillinen keskeinen asia voisi olla esimerkiksi antipersux on perseestä
      eli
      keskustelun pitäisi edetä tähän tapaan ettei se harhaudu harhateille

    • Anonyymi

      Ei ole kyllä vakuuttanut, eikä tule vakuuttamaan antipersun sanoma, joka kerta toisensa jälkeen on paljastunut ja paljastuu valheeksi. Toistoja ja nostoja vanhoista valheistaan antipersu kyllä kiitettävästi urakoi.

    • Anonyymi

      Antipersux on jo vuosia
      noin 10
      vaikuttanut kuuttakymppiä lähentyvä sairas ukkeli
      jonka merkitys on koko ajan vain kasvanut Suomen politiikassa
      Pian syntyy tilanne, että juuri mitään ei voida tehdä ilman, että johtavat
      poliitikot lukevat ENSIN tätä palstaa SITÄ KANNATTAA KÄYTTÄÄ HYVÄKSI ja kirjoittaa tänne asiaakin ANTIPERSUXEN MAINEEN TAKIA SITÄ ELIITTI LUKEE JATKUVASTI
      ja näin listalla on asiaakin antipersuxen sontajuttujen ohessa eli
      antipersux on perseestä ja sen jutut mutta tänne kannattaa kirjoittaa

      • Anonyymi

        Että tiedoksi vaan että tämä antiperse on vanhuseläkeläinen nainen kahden lapsen äiti helsingistä on tosiaan roikkunut näilläpalstoilla pitkästi yli kymmenen vuotta,jos joku viitsii kaivaa arkistoja nämä Kommarimari ja Ex olivat nicciä.


    • Anonyymi

      Onko Putinpersut parempia?

      • Anonyymi

        Palstan sisältöä katsoessa, ehdottomasti ovat, vaikka ovatkin mielikuvituksesi tuotetta. Ovat selvästi sinua fiksumpia, asiallisempia eivätkä valehtele.


    • Anonyymi

      Vuolin puisen Putintapin. Nyt imeskelen sitä. Tv. persu

      • Anonyymi

        TV. vaan antipersu 😁 Nuo tapithan ovatkin alaasi, materiaalista riippumatta.


    • Anonyymi

      Olisi kyllä tosiaan mielenkiintoista ymmärtää, mikä tuon antipersun on syössyt tuollaiseen alakierteiseen valheiden jakamisen ja kehittämisen verkkoon. Eikö hän tsiaankaan ymmärrä, että nuo hänen valheensa ja väittämänsä selviävät helposti nykyaikana, vaikka vain Googlea ja järkeään käyttämällä. Yleensä antipersu paljastuu pelkäksi valehtelijaksi, tai vain täysin ymmärtämättömäksi katkeraksi trolliksi, joka ei edes ymmärrä mitä on oikein tekemässä. Puree ja räksyttää Persuja ja Persuista kuin kapinen rakkikoira.

    • Anonyymi

      No, ei oikeasti odotettukaan että Persut kuuntelee. Mentävä kantapään kautta

      • Anonyymi

        Hiukan outo kommentti ? Taas !


    • Anonyymi

      Kyllä, näyttää menevän kantapään kautta. PS edelleen kääntää naivisti asian vasemmiston ja SDP;n menneisyyteen kun olettevat että peruskannattajat eivät tiedä menneisyydestä mitään. Mutta kokeillaan vielä rautalangasta. Neuvostoliitto oli kommunistinen ja näin olleen aatteeltaan (ainakin paperilla) vasemmistolainen. Neuvostoliitto hajosi 1991 (hajosi tarkoittaa sitä, että liittoa ei ole ollut enää 28 vuoteen)

      Neuvostoliiton tilalle tuli muutamien käänteiden ja todella lyhyen vallankumouksen jälkeen Venäjä. Venäjä on federaatio = liittovaltio joka on demokraattinen (ainakin paperilla). Venäjä on ollut viimeisen 20 vuotta tiukan kapitalistinen ja lisääntyvässä määrin jopa fasistinen. Venäjällä haikailee suuruuden aikaansa takaisin ja on mm ilmoittanut seuraavaa https://www.kaleva.fi/mielipide/kolumnit/inhorealistinen-raportti-venaja-katsoo-suomen-kuuluvan-etupiiriinsa/816949/. No niin, vaikka olette populistien hypnotisoimia niin miettikää ja koittakaa herätä. Mikä järjellinen tausta olisi sillä että vasemmisto hengailisi fasistien kanssa ???,,, miettikää ,,, onko todennäköistä.

      Mutta mikä järjellinen tausta olisi sillä, että Venäjä pelkää euroopan unionin tiivistyvää yhteistyötä,,, olisiko niin, että Venäjän kannalta olisi hyödyllistä rahoittaa ja tukea niitä eurooppalaisia puolueita jotka luovat esteitä euroopan yhdentymiselle. Mikä on myös Venäjän hyöty sille että Suomi eroa EU;sta ja ei kuulu Natoon ? Tästä on jumalauta todisteita, että Venäjä on tukenut ja rahoittanut niitä eurooppalaisia puolueita jotka ajavat euroopanunionin hajoamista. En väitä, että Venäjä olisi rahoittanut perussuomalaisia mutta perussuomalaiset ovat silti samassa rintamassa samojen puolueiden kanssa, vai meinaatteko, että PS luo oman rintaman eurooppaan,,, ei se istuu samassa ryhmittymässä näiden Venäjän etua ajavien puolueiden kanssa https://eurooppatiedotus.fi/2018/07/06/euroopan-parlamentin-poliittiset-ryhmat-ja-europuolueet/,,,

      Eli kysytäämpä uudelleen kenen puolella PS;ssä seisotte

    • Anonyymi

      Italia kiristää matupolitiikkaansa

      enemmän turvallisuutta enemmän oikeudenmukaisuutta
      https://pbs.twimg.com/media/D84w8cIXsAA92AX.jpg

      Enemmän turvallisuutta
      https://www.suomenuutiset.fi/italia-kiristi-maahanmuuttopolittiikaansa-tarvittaessa-haataa-alukset-aluevesiltaan/

      Matutus on epätasa-arvoista
      https://www.suomenuutiset.fi/entinen-suurlahettilas-matti-kaariainen-ylelle-rikkaisiin-maihin-paasseet-pakolaiset-saavat-135-kertaa-enemman-tukea-leireihin-jaaneet/

      • Anonyymi

        No ei sinällään ole ihme johtuen maantieteellisestä sijainnista. Vaikka en kannata PS;ää niin tässä asiassa olen samaa mieltä niin kuin myös monet muiden puolueiden kannattajat, että vääristä syistä tuleville pakolaisille pitää laittaa stoppi. Sodan alta naiset ja lapset tervetulleita, nälänhädän alta myös naiset ja lapset, se, että eläminen on muuten vaan tiukkaa niin ei tervetullut ei pitäisi olla kukaan,,, paitsi ne jotka katsotaan hyödyllisiksi. (samalla tavalla toimivat myös ne maat josta pakolaiset ovat lähteneet, turistit tervetulleita muut ei niinkään)

        Kuulostaa tietysti aika raalta, mutta näin on vain pakko tehdä koska manner- eurooppa on väestöltään suhteellisen vähälukuinen alue ja täällä on järkevästi hoidettujen asioiden myötä suhteellisen rauhallista ja hyvät olosuhteet asua. Liian suuret muuttovirrat toisivat myös tapansa mukanaan joka muuttaisi eurrooppaa siihen suuntaan mistä ovat tulleetkin


    • Anonyymi

      Kuinkahan mones kopio jo samalta avaajalta?

    • Anonyymi

      Avaajan hölmöä käytöstä sietää kyllä ihmetellä.

      • Anonyymi

        Eiköhän sinun oudot häiriköintisi ja valheelliset juttusi ole enemmänkin ihmettelyn kohteena. Mitä pyrit niillä aikaansaamaan ? Tekemään itsesi naurettavaksi ?


    • Anonyymi

      Outo avaus persulta jälleen kerran.

      • Anonyymi

        Kyllä sinun kommentointisi on huomattavasti oudompaa, ja varsinkin valheellista !


    • Anonyymi

      Edelleenkään ei käy selville, mitä ihmettä retard-antipersu oikein hakee tuolla omituisella palstakäytöksellään. Ainoa asia, joka on käynyt selväksi ja käy selvemmäksi, on retard-antiersun loputon syyttely ja valehtelu Persuista ja Persujen tekemisistä.

      • Anonyymi

        Tuota samaa olen ihmetellyt jo pitkään. Tuo palstalla sekoileva Vihervasemmistolainen tekee vain itsensä hölmöksi noilla jutuillaan.


    • Anonyymi

      Retardilla älyhäiriö, ja etsii "päälääkkeitään".

    • Anonyymi

      Sitähän retard-antipersu viestii, ylivoimaista tyhmyyttään ja moukkamaisuuttaan. Niinhän nuo kommenttinsa kertovat.

    • Anonyymi

      Alkavat vaikuttaa lähinnä mielisairaan tuotoksilta nuo retrdin raivokkaat hyökkäykset Persuja kohtaan, ja sellainen mielisairashan tuo retard-antipersu kyllä onkin. Ei perusteluja, vain pelkkiä valheita ja paskanheittoa. Sellaista se on vasemmistolaisen älykön elämä.

      • Anonyymi

        Kyllä, mielisairashan tuo retard-antipersu onkin, sen kertovat hänen tietämättömyytensä ja valheensa palstalla.


    • Anonyymi

      Retardilla ei vaan sitä älyllistä tarinankerronnan lahjaa ole, mutta pysyisi edes totuudessa, olisi antipersukin luotettavampi.

      • Anonyymi

        Ei retardilla mitään sanomaa ole, tyhmyyden lisääksi. Kyse on pelkästä häiriköinnistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei retardilla mitään sanomaa ole, tyhmyyden lisääksi. Kyse on pelkästä häiriköinnistä.

        Retard-antipersulla, Venäläisellä perseharjalla, ei tunnu olevan muuta elämää kuin palstalla päivät pitkät häiriköidä ja valehdella.


    • Anonyymi

      Retard-kysyjä-antipersu jatkaa linjaansa, kyselemällä typeriä, "persuilta", johon sitten itse vastailee.

    • Anonyymi

      Retard-antipersu haluaa "keskustella" Haaviston tehtävistä, persupalstalla - miksiköhän ?

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 195
      2609
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      208
      2374
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      63
      2292
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      184
      1782
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1298
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1287
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1233
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1225
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe