Mitähän antipersu haluaa tuolla hölmöllä palstakäytöksellään kertoa ?

Anonyymi

Olisi mielenkiitoista tietää, mihin tuo antipersu näillä palstavalheillaan oikein pyrkii. Eihän todellakaan ole mitään neron touhua nykypäivänä selvittää, mitä ja miksi, missä joku on kertonut ja sanonut. Miksi ihmeessä tuo antipersu syytää valheitaan palstalle - uskooko hän itse kirjoituksiaan ? Ainakin niihin uskosti kirjoittelee kannustus kommenttejaan.

32 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Narsistin mieli on erikoinen, tuolla antipersulla se on erityisen paha. Hän on elämänsä pyhittänyt tuolle palsta toiminnalleen. Se on hänen elämäntehtävänsä.

 • Kovaa on ollut amfetamiinipölyssä urakoivalle yö ja aamu retard-kysyjä-antipersulle. Valheita ja sontaa nostettu ja kommentoitu. Säälittävältä vaikuttaa tuo surkimus.

 • Antipersuxelle pitää antaa mikä apersuxen on

  tyypillinen keskeinen asia voisi olla esimerkiksi antipersux on perseestä
  eli
  keskustelun pitäisi edetä tähän tapaan ettei se harhaudu harhateille

 • Ei ole kyllä vakuuttanut, eikä tule vakuuttamaan antipersun sanoma, joka kerta toisensa jälkeen on paljastunut ja paljastuu valheeksi. Toistoja ja nostoja vanhoista valheistaan antipersu kyllä kiitettävästi urakoi.

 • Antipersux on jo vuosia
  noin 10
  vaikuttanut kuuttakymppiä lähentyvä sairas ukkeli
  jonka merkitys on koko ajan vain kasvanut Suomen politiikassa
  Pian syntyy tilanne, että juuri mitään ei voida tehdä ilman, että johtavat
  poliitikot lukevat ENSIN tätä palstaa SITÄ KANNATTAA KÄYTTÄÄ HYVÄKSI ja kirjoittaa tänne asiaakin ANTIPERSUXEN MAINEEN TAKIA SITÄ ELIITTI LUKEE JATKUVASTI
  ja näin listalla on asiaakin antipersuxen sontajuttujen ohessa eli
  antipersux on perseestä ja sen jutut mutta tänne kannattaa kirjoittaa

  • Että tiedoksi vaan että tämä antiperse on vanhuseläkeläinen nainen kahden lapsen äiti helsingistä on tosiaan roikkunut näilläpalstoilla pitkästi yli kymmenen vuotta,jos joku viitsii kaivaa arkistoja nämä Kommarimari ja Ex olivat nicciä.

 • Onko Putinpersut parempia?

  • Palstan sisältöä katsoessa, ehdottomasti ovat, vaikka ovatkin mielikuvituksesi tuotetta. Ovat selvästi sinua fiksumpia, asiallisempia eivätkä valehtele.

 • Vuolin puisen Putintapin. Nyt imeskelen sitä. Tv. persu

  • TV. vaan antipersu 😁 Nuo tapithan ovatkin alaasi, materiaalista riippumatta.

 • Olisi kyllä tosiaan mielenkiintoista ymmärtää, mikä tuon antipersun on syössyt tuollaiseen alakierteiseen valheiden jakamisen ja kehittämisen verkkoon. Eikö hän tsiaankaan ymmärrä, että nuo hänen valheensa ja väittämänsä selviävät helposti nykyaikana, vaikka vain Googlea ja järkeään käyttämällä. Yleensä antipersu paljastuu pelkäksi valehtelijaksi, tai vain täysin ymmärtämättömäksi katkeraksi trolliksi, joka ei edes ymmärrä mitä on oikein tekemässä. Puree ja räksyttää Persuja ja Persuista kuin kapinen rakkikoira.

 • No, ei oikeasti odotettukaan että Persut kuuntelee. Mentävä kantapään kautta

  • Hiukan outo kommentti ? Taas !

 • Kyllä, näyttää menevän kantapään kautta. PS edelleen kääntää naivisti asian vasemmiston ja SDP;n menneisyyteen kun olettevat että peruskannattajat eivät tiedä menneisyydestä mitään. Mutta kokeillaan vielä rautalangasta. Neuvostoliitto oli kommunistinen ja näin olleen aatteeltaan (ainakin paperilla) vasemmistolainen. Neuvostoliitto hajosi 1991 (hajosi tarkoittaa sitä, että liittoa ei ole ollut enää 28 vuoteen)

  Neuvostoliiton tilalle tuli muutamien käänteiden ja todella lyhyen vallankumouksen jälkeen Venäjä. Venäjä on federaatio = liittovaltio joka on demokraattinen (ainakin paperilla). Venäjä on ollut viimeisen 20 vuotta tiukan kapitalistinen ja lisääntyvässä määrin jopa fasistinen. Venäjällä haikailee suuruuden aikaansa takaisin ja on mm ilmoittanut seuraavaa https://www.kaleva.fi/mielipide/kolumnit/inhorealistinen-raportti-venaja-katsoo-suomen-kuuluvan-etupiiriinsa/816949/. No niin, vaikka olette populistien hypnotisoimia niin miettikää ja koittakaa herätä. Mikä järjellinen tausta olisi sillä että vasemmisto hengailisi fasistien kanssa ???,,, miettikää ,,, onko todennäköistä.

  Mutta mikä järjellinen tausta olisi sillä, että Venäjä pelkää euroopan unionin tiivistyvää yhteistyötä,,, olisiko niin, että Venäjän kannalta olisi hyödyllistä rahoittaa ja tukea niitä eurooppalaisia puolueita jotka luovat esteitä euroopan yhdentymiselle. Mikä on myös Venäjän hyöty sille että Suomi eroa EU;sta ja ei kuulu Natoon ? Tästä on jumalauta todisteita, että Venäjä on tukenut ja rahoittanut niitä eurooppalaisia puolueita jotka ajavat euroopanunionin hajoamista. En väitä, että Venäjä olisi rahoittanut perussuomalaisia mutta perussuomalaiset ovat silti samassa rintamassa samojen puolueiden kanssa, vai meinaatteko, että PS luo oman rintaman eurooppaan,,, ei se istuu samassa ryhmittymässä näiden Venäjän etua ajavien puolueiden kanssa https://eurooppatiedotus.fi/2018/07/06/euroopan-parlamentin-poliittiset-ryhmat-ja-europuolueet/,,,

  Eli kysytäämpä uudelleen kenen puolella PS;ssä seisotte

  • No ei sinällään ole ihme johtuen maantieteellisestä sijainnista. Vaikka en kannata PS;ää niin tässä asiassa olen samaa mieltä niin kuin myös monet muiden puolueiden kannattajat, että vääristä syistä tuleville pakolaisille pitää laittaa stoppi. Sodan alta naiset ja lapset tervetulleita, nälänhädän alta myös naiset ja lapset, se, että eläminen on muuten vaan tiukkaa niin ei tervetullut ei pitäisi olla kukaan,,, paitsi ne jotka katsotaan hyödyllisiksi. (samalla tavalla toimivat myös ne maat josta pakolaiset ovat lähteneet, turistit tervetulleita muut ei niinkään)

   Kuulostaa tietysti aika raalta, mutta näin on vain pakko tehdä koska manner- eurooppa on väestöltään suhteellisen vähälukuinen alue ja täällä on järkevästi hoidettujen asioiden myötä suhteellisen rauhallista ja hyvät olosuhteet asua. Liian suuret muuttovirrat toisivat myös tapansa mukanaan joka muuttaisi eurrooppaa siihen suuntaan mistä ovat tulleetkin

 • Kuinkahan mones kopio jo samalta avaajalta?

 • Avaajan hölmöä käytöstä sietää kyllä ihmetellä.

  • Eiköhän sinun oudot häiriköintisi ja valheelliset juttusi ole enemmänkin ihmettelyn kohteena. Mitä pyrit niillä aikaansaamaan ? Tekemään itsesi naurettavaksi ?

 • Outo avaus persulta jälleen kerran.

  • Kyllä sinun kommentointisi on huomattavasti oudompaa, ja varsinkin valheellista !

 • Edelleenkään ei käy selville, mitä ihmettä retard-antipersu oikein hakee tuolla omituisella palstakäytöksellään. Ainoa asia, joka on käynyt selväksi ja käy selvemmäksi, on retard-antiersun loputon syyttely ja valehtelu Persuista ja Persujen tekemisistä.

  • Tuota samaa olen ihmetellyt jo pitkään. Tuo palstalla sekoileva Vihervasemmistolainen tekee vain itsensä hölmöksi noilla jutuillaan.

 • Retardilla älyhäiriö, ja etsii "päälääkkeitään".

 • Sitähän retard-antipersu viestii, ylivoimaista tyhmyyttään ja moukkamaisuuttaan. Niinhän nuo kommenttinsa kertovat.

 • Alkavat vaikuttaa lähinnä mielisairaan tuotoksilta nuo retrdin raivokkaat hyökkäykset Persuja kohtaan, ja sellainen mielisairashan tuo retard-antipersu kyllä onkin. Ei perusteluja, vain pelkkiä valheita ja paskanheittoa. Sellaista se on vasemmistolaisen älykön elämä.

  • Kyllä, mielisairashan tuo retard-antipersu onkin, sen kertovat hänen tietämättömyytensä ja valheensa palstalla.

 • Retardilla ei vaan sitä älyllistä tarinankerronnan lahjaa ole, mutta pysyisi edes totuudessa, olisi antipersukin luotettavampi.

  • Ei retardilla mitään sanomaa ole, tyhmyyden lisääksi. Kyse on pelkästä häiriköinnistä.

  • Anonyymi kirjoitti:

   Ei retardilla mitään sanomaa ole, tyhmyyden lisääksi. Kyse on pelkästä häiriköinnistä.

   Retard-antipersulla, Venäläisellä perseharjalla, ei tunnu olevan muuta elämää kuin palstalla päivät pitkät häiriköidä ja valehdella.

 • Retard-kysyjä-antipersu jatkaa linjaansa, kyselemällä typeriä, "persuilta", johon sitten itse vastailee.

 • Retard-antipersu haluaa "keskustella" Haaviston tehtävistä, persupalstalla - miksiköhän ?

Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.