ISIS-vanhempien lapset panttivankeina!

Anonyymi

Kaameita ihmishirviöitä nuo ISIS-äidit. Merkittävä osa heistä on vakuutteluistaan huolimatta syyllistynyt teloituksiin, kidutuksiin ja muihin julmuuksiin. Paljon kertoo sekin, että monet eivät ilmeisesti suostu päästämään lapsiaan turvaan ilman että heidät itsensä otetaan mukaan; eli pitävät lapsiaan panttivankeina. Normaali äiti tai isä ei edes harkitsisi tällaista, vaan päästäisi lapset turvaan, oli oma tilanne kuinka epätoivoinen tahansa. Ja viranomaiset vieläpä sitten myötäilevät tällaista! Todellisuudessahan pikaisessa huostaanotossa ei vanhemmilta kysytä mitään ja lasten nälkiintyminen, altistuminen taudeille ym. huonot olosuhteet ovat mitä varmin peruste pikaiselle huostaanotolle. Tässä tapauksessa huostaanotto tietysti tapahtuisi vain ulkomailta, mutta Syyriahan on siihen jo suostunut, joten mitään ongelmaa ei olisi. Pikaisen huostaanoton jälkeen voidaan sitten alkaa pohtia vanhempien asemaa, tapaamisoikeuksia ja vastaavia. Ei lasten oikeuksissa voida mennä byrokratia edellä; että ensin aletaan pohtimaan tällaisia asioita ja sitten vasta toimitaan, kyllä pikainen huostaanotto on mahdollista jos ja kun on perusteltua syytä epäillä lapsen edun vaarantumista, vaikka yksilöllistä (byrokraattista) harkintaa ei siinä ehdittäisikään tekemään.

3 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

  • Paikallinen kotihoidontuki on tullut läheiseksi eläkesäästäjille.

  • Isis-vaimo Isis mies Isis terroristi. Tasa-arvoa terroristeillekin.

    Tämä meillä kyllä osataan jos tahtotila ruuvataan oikealle kohdalle. Räjähdeliivien tekijänä häntä kutsutaan Isis vaimoksi. Edelleen lapsensa räjähdeliiviin pukenutta äitiä kutsutaan Isis vaimoksi.

    Isis terroristi on Isis mies joka suorittaa joukkomurhia. Räjähdeliivillä murhaava nainen saa synninpäästön. Hänet lähtökohtaiseti jo edeltäpäin erotetaan terrorismista ja haetaan hegissä säilyneiden lapsiensa kera turvalliseen kotiinsa.

    Mistä ihmeestä tällainen epätasa-arvo nimittää ja erotella terroristeja oikein kumpuaa? Onko naisten epätasa-arvoisuus Vihreiden fiksujen Suomessa todellakin tabu?

  • Jääprinsessa muodonmuutos askarruttaa nyt taviksia.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.